burcu,canım teşekkür ederim bilgiler için. madem o zman şimdilik göbekten devam edeyim.sanırım benim karnımda çok çıkcak gibi bana da annem şey diyor 2 aylık ama sanki ikiz göbeği, benim kardeşlerimde ikiz tecrübeli :) şişene dek o zman göbek. sonra bacak. kola mahkum kalırsamda eşim yapcak artık. seninde eşine allah kavuştursun diyeyim süğre az da olsa şu ara sana çok gelebilir anne oğul :) Mert :) sormuştum bikez daha , ismi çok güzel ..çok severim ben mert ismini. inş tahlillerden sonuçların çok iyi dğerlerde çıkar. küçücük bi fark üzüyo hepimizi çünkü. canım tecrübeli olaraktan bişey daha sorcam, tolga hoca testler için akay a mı yönlendiriyo ? orda diğer kadın doğumculardan mı alıyoruz testleri yoksa kendi servisinden mi ? çok teşerkkür ederim, benimde inş 12. haftayı bitirmeye az kaldı inş bende sizler gibi ilerleyip bi oh diyebilirim. birde şey diycem sende de protein dieti var mı ? belki kısmet olur bi gün muayenede tanışırız inş :)
sizler nasılsınız ? sabah eşim geliyo benimde, giremezsem eğer şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum.dilerim seneye ramazan bayramına burdaki tüm arkadaşlarım bebekleriyle girer ya da doğum zmanlarına denk gelir bayram.en güzel dua bunlar olabilir diye düşündüm :) öpüyorum hepinizi, anne karnınDA OLANLARI KUCAKLTA OLANLARI TEMELİ ATILMAK ÜZERE OLANLARI NAZLANANLARI HEPSİNİ VE GÜZELLER GÜZELİ ANNELERİNİ ÖPTÜM :)
kızlar iyi uykular hepinize:))
yazdıklarınızı okumakla kalıyorum üzülüyorum bazen sorularınız oluyor cevap bile yazamıyorum( yakaladığım ceza canım sen sormuştun dimi, şekerin yüksek çıkmış ilk yapılan genelde yüksek çıkıyor yememi azaltmıştım bide hamur işi az ye meyve zaten yemiyormuşsun sebzeye ağırlık ver canım bide içecekleri şekerli içme mesela süt çay falan içiyorsan ben hiçbir içeceğe normaldede şeker atmam buda etkilemiş olabilir, meyve suyu falan...inşallah diğeri düşük çıkar...
herkeze tek tek yazmak isterdim ama malum saat çok geç ve biz erken kalkıp bayram için bir denize gideceğiz...kızım çok istiyor bunaldı artık çocuk haliyle evden dışarı çıkamadık bu sene umarım güzel geçer...şimdiden herkezin bayramını kutluyorum öpüyorum hepinizi....
bunu yazmadan bende geçemeyeceğim kusura bakmasın kimse hellom ağzına sağlık renkliatlas için yazdıkların cuk oturdu yani, bırak elbiseyi yazmayı dr kontrollerimi bile gidip geldikten sonra üstten yazardım...yazdıklarınla o dönemde hamile olanları çok üzmüştün bu süreçte onları anlamanı beklerdim fakat sen şimdide hamileliği bekleyenleri üzdüğünün farkında bile değilsin( kimse taraf olduğumu düşünmesin lütfen o zamanda renkliye çok tepki göstermiştim çünkü buradaki dostluğu kimsenin bozmasını istemiyorum...
lone canım yazdıklarını hepimiz yaşadık sende bizi takiptesin...2 aydan sonra çok azda olsa rahatlıyorsun yanında birinin olması en büyük kurtarıcı görümcem kaldı bende 2 gün sağolsun çok yardımcı oldu 1 yaşında kızı olduğu halde ve insana bir ses oluyor tek başına bu süreci geçirmek çok zor anneni çağır canım aldırma kim ne derse desin ayrıca hellonun dediği gibi lohusalık denen şey malesef varkolay gelsin sana...öptüm salihi ve seni...
nuray canım dediğin gibi bir gün iyi geçiyor düzeldi diye düşünüyorum ertesi gün herşey allak bullak hayırlısıyla geçecek bu günler sabret annenin gidişinide şimdiden düşünme stres yapma canım süt olayı biliyorsun sütüm yetersiz diye ilk zamanlar ne kadar üzüldüm biliyormusun denemediğim şey kalmadı olan sütümüde yitiriyordum nerdeyse ama şimdi takmıyorum verebildiğim kadarını çabalıyorum vermek için allahın izniyle...ek gıdalara geçsek kafam rahatlayacak biraz...annen yanındayken ne kadar faydalansan kardır:)) esadımı ve seni öperim canım...
hellom, sen adet oldunmu ben 2. adetimi oluyorum:)) off çok sıkıcı yaa patlayacak gibiyim...öpüyorum çınarımı...
chnb, ceza, minikler, candaş,hilal öpüyorum bebişlerinizi...
ase,minicikumut,nazlım,sezen,nilde kocaman öpüldünüz herkeze iyi bayramlar...unuttuğum varsa affola(
pileoooooo ses ver canım nerelerdesin iyi bayramlar...
senem, taf, yamatake iyi bayramlar bebişlerinize öpücükler...
sezenimmm geçmiş olsun canımm..
neyin varmış,rahatın nasıl şuan?
sonuç içinde belli olmaz canım bu işler, daha kırmızıyı görmemişsin..
sezen cnm çok çok geçmiş olsun şimdi nasılsın aman önce senin sağlığın önemli tabi dikkat et cnm
sezen, canım önceikle çok geçmiş olsun peki sebepi neymiş çarpıntının filan ? adet olmadın mı serum filan girince bişey diyemedim inş hayırlı haber olsun zararsızolacaksa test yanıltıcı olsun yoksa diğer ay olsun sapasağlam doğsun.allaha emanet edelim.şimdi nasılsın peki ? ağrın sızın sıkıntın var mı ? aman dikkat et kendine, noldu nazar mı değidi ya bi kızın bi sen.allah korusun bol bol oku bari canım.öpüyorum ...
dün sağlık ocağındaki ebe ile konuştık..inanamadı..sen çok dikkatli birisin,yüksek çıkmamalıydı,birgün önce neler yediğimi sordu..anlattım..üzüm,kuru üzümvb. sayınca üzüme bağladı...üzüm yasak şimdilik elma ve armuta ağırlık vereceğim:)ama akşam sahura arkadaşlarıma gittim..4-5 aydır beslenmesine dikkat eden ben dün gece neler yemedim ki şeker tavan yapmıştır..ama şeker konusunda nedense rahatım safra kesemdeki taş korkuyuyo..hamilelikte sıkıntı verir diye..kızlar iyi uykular hepinize:))
yazdıklarınızı okumakla kalıyorum üzülüyorum bazen sorularınız oluyor cevap bile yazamıyorum( yakaladığım ceza canım sen sormuştun dimi, şekerin yüksek çıkmış ilk yapılan genelde yüksek çıkıyor yememi azaltmıştım bide hamur işi az ye meyve zaten yemiyormuşsun sebzeye ağırlık ver canım bide içecekleri şekerli içme mesela süt çay falan içiyorsan ben hiçbir içeceğe normaldede şeker atmam buda etkilemiş olabilir, meyve suyu falan...inşallah diğeri düşük çıkar...
herkeze tek tek yazmak isterdim ama malum saat çok geç ve biz erken kalkıp bayram için bir denize gideceğiz...kızım çok istiyor bunaldı artık çocuk haliyle evden dışarı çıkamadık bu sene umarım güzel geçer...şimdiden herkezin bayramını kutluyorum öpüyorum hepinizi....
bunu yazmadan bende geçemeyeceğim kusura bakmasın kimse hellom ağzına sağlık renkliatlas için yazdıkların cuk oturdu yani, bırak elbiseyi yazmayı dr kontrollerimi bile gidip geldikten sonra üstten yazardım...yazdıklarınla o dönemde hamile olanları çok üzmüştün bu süreçte onları anlamanı beklerdim fakat sen şimdide hamileliği bekleyenleri üzdüğünün farkında bile değilsin( kimse taraf olduğumu düşünmesin lütfen o zamanda renkliye çok tepki göstermiştim çünkü buradaki dostluğu kimsenin bozmasını istemiyorum...
lone canım yazdıklarını hepimiz yaşadık sende bizi takiptesin...2 aydan sonra çok azda olsa rahatlıyorsun yanında birinin olması en büyük kurtarıcı görümcem kaldı bende 2 gün sağolsun çok yardımcı oldu 1 yaşında kızı olduğu halde ve insana bir ses oluyor tek başına bu süreci geçirmek çok zor anneni çağır canım aldırma kim ne derse desin ayrıca hellonun dediği gibi lohusalık denen şey malesef varkolay gelsin sana...öptüm salihi ve seni...
nuray canım dediğin gibi bir gün iyi geçiyor düzeldi diye düşünüyorum ertesi gün herşey allak bullak hayırlısıyla geçecek bu günler sabret annenin gidişinide şimdiden düşünme stres yapma canım süt olayı biliyorsun sütüm yetersiz diye ilk zamanlar ne kadar üzüldüm biliyormusun denemediğim şey kalmadı olan sütümüde yitiriyordum nerdeyse ama şimdi takmıyorum verebildiğim kadarını çabalıyorum vermek için allahın izniyle...ek gıdalara geçsek kafam rahatlayacak biraz...annen yanındayken ne kadar faydalansan kardır:)) esadımı ve seni öperim canım...
hellom, sen adet oldunmu ben 2. adetimi oluyorum:)) off çok sıkıcı yaa patlayacak gibiyim...öpüyorum çınarımı...
chnb, ceza, minikler, candaş,hilal öpüyorum bebişlerinizi...
ase,minicikumut,nazlım,sezen,nilde kocaman öpüldünüz herkeze iyi bayramlar...unuttuğum varsa affola(
pileoooooo ses ver canım nerelerdesin iyi bayramlar...
senem, taf, yamatake iyi bayramlar bebişlerinize öpücükler...
canım diyetisyene gönderirse vereceği listeye uyarım çünkü ben şimdi resmen diyet yapıyorum..safra kesemden dolayı...umarım düşük çıkar..yüksek çıkarsa ne yapalım gerekli tedbirleri alırım herhaldenazlım cnm sana da hayırlı bayramlar dönüşte şeker tadında bi haber bekliyoruz ona göre
candaşş cnm gözün aydın kocişin geliyomuş eeee sizin tayin işiniz ne oldu cnm ne zaman açıklanacak ya da açıklandı da bizim mi haberimiz yok inşallah bu özel günlerinde hep yanında olur gerçi çok umutlar büyütme erkekler bizim kadar heyecanlanmıyo ve anlamıyo ya bi 5 dk elini karnımda tutamıyom sıpada farkında ona hiç pas vermiyo ohh olsun :)
sezen cnm çok çok geçmiş olsun şimdi nasılsın aman önce senin sağlığın önemli tabi dikkat et cnm
günlük-nuray ve lone kızlar bizi neler bekliyor böyle.. allah yardımcınız olsun ben yazdıklarınızda hiç sitem görmüyorum şunu da demiyorum bak uğraştık uğraştık nankörlük oluyo gibi değil her aşamanın kendince zorluğu var ve hepimiz zamanla bu süreçlerden geçeceğiz tabiki yaşamadan anlamak mümkün olmuyor diğer kızlar da böyşe bence hani cvp vermek i,sitiyoruz aslında amacımız sizi rahatlatmak ama o sürecin nasıl bişey olduğunu tam bilemediğimiz için cümlelerimiz de basit kalıyo biz size ancak bu kadar yetişebiliyoruz ama ben biliyorumki siz bize o dönemlerimizde çok yardımcı olacaksınız iyiki varsınız kızlar sizi ve bebeişlerini öpüyorum .....
ceza cnm ben baktım şeker olayına 100lükte de yüksek çıkarsa diyetisyene yönlendiriliyormuş yine test yapılıyor ve hala yğüksek olursa insülin iğnesi veriliyormuş ama genellikle 100lükte normal çıkıo yazmışlar cnm
datlum hilal sizleri de özledik kızlar
ase cnm duan tamamlanmış allah kabul etsin bu ay meyvesini versin inşallah
nilde ablacım senden ne haber şafak kaç kusura bakma sürekli soruyorum ama çok unutkanlaştım test felan yapsan çıkmaz mı heyecanla bekliyoruz güzel haberini
hello cnm çınar için çok geçmiş olsun baba sünnet olmasını istemiyor mu aklı ermeden olmuş bitmiş olur işte cnm bilemiyorumki bizimkinin usg de bakıp peygamber sünneti yokmuş die üzüldüğü geldi aklıma :)
RENKLİ gelelim konuya bu konuda kırılanlardan biri bendim ama untmuştum kırgınlığımı oldu bitmişti herkesin kırıldığı zorluk çektiği günler oluyo zaman zaman birbirimizi o zaman anlayamıyoruz belki özellikle ben çok fevri biriyim çabuk parlar sonradan pişmanlık duyduğum olur ama özür dilemesini de bilirim.. renkli cnm sen o zaman sadece takvime laf atmamıştın çünkü payımı aldığım bi cümlen vardı herkes hemen hamile kalıyor demiştin ve o ay ben ilk denenmemde hamile kalmıştım neyse bunlara takılmıyorum dedimya herkesin zor zamanalrı oluyor die öyle bi dönemden geçiyordun bence hellonunda diğer hamile kızlarında takıldığı senin farklı topik açman ya da o an şunlar beni rahatsız ediyor denmesinden çok açtığın topiğe HAMİLELER LÜTFEN YAZMASIN die belitrmendi ben yine de merak ettim çok şey paylaşmıştık arada bakıp okuyordum süreçlerini allah içimi biliyor senin içinde dua ettim bekleyen acı çeken mücadele veren tüm tanıyıp tanımadığım kişilere dua ettim art niyetli değildi topiğinize girişlerim zamanla hamilelriniz oldu takvimde yaptılar ve yazmaya devam etttiler ama biz yazamadık çünkü bize vize gelmemişti :) sana bu soru sorulmuştu GÜN GELİP SEN HAMİLE KALDIĞINDA AÇTIĞIN TOPİĞE YAZACAK MISIN demişlerdi sen de HAYIR BENDE HAMİLE OLSAM BENDE YAZMAYACAĞIM demiştin zaman seni yanılttı allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimiz bu evreleri yaşadıkça bizden öncekileri daha iyi anlıyoruz bence başkalarına kızmak yerine yapacağın tek şey var küçük bir özür..
selamlar
alıntı yapmıştım ama silinmiş.
aklımda kaldığı kadar
nuraycım ben tek başıma bakacağım ve kendimi bilidğim için almadım ama bebek sallanmak isteseydi mecburen sallayabilirdim. Tracy hogg var onun uyku alışkanlığı diye bir kuralı va annen varken uygulayabilirseniz diyeceğim ama büyükler hep aynı benim etrafımda olanlarda öyleydi ağlamasın diye her dediklerini yapıyorlar. Allah bir kolaylığını verir inşallah tatlım ve sanıım siz gazlı dönemlere giriyorsunuz. Rezene içiriyor musun belki rahatlatır.
nazlım ver bacı kiloları bak ben 70 ile hamile kaldım 89 kiloydum :d 78 ile hastanaden çıktım 81 oldum :))) şimdi 69 kiloyum. Rejimde yapamıyorum hala. İnşallah tez zamanda seninde yüzün gülecek. amin... herşey çok güzel olsun. sanada iyi bayramlar.
lonecim yazdıklarını okudum canım, bebeklerin sürekli emmek istemeleri geçici bir süre bazılarında 3 ay kada sürebiliyormuş. Tracy oku çok ciddiyim çok rahatlıyacaksın. Samimiyetimi bildiğinden senden sakınmayacağım o kadar güzel anlatıyosun ki gülerek okuyorum inan bir kaç ay sonra sende tebessümle okuyacaksın yazdıklarını ve yazılanları. Lohusalık diye bir şey harbiden var.
Bu arada hani böyle yazışıyoruz bu sefer denmesin sakın biz bebek olsun diye uğraşıyoruz şimdi de söyleniyorlar diye. Eleştiildiğimiz tavır ve davranışları sırasıyla hamile kalanlarda görüyorum.
cezacım merhaba tatlım sevindim bende dün çınarın usg lerini buldum uyluk falan nerde yazıyor bakayım istersen belki aada kaynamıştı tekarlayayım. benim 23 nisan satım dı kağan direk 30 nisana çekti genelde de çıno geriden geliyordu
mincikumut, çok selam söyle ablanlara canım. Kuzuyuda koklasınlar benim için. Hamilelikte diyet gerçekten çok önemli. ben snradan anladım değerini.
birde geçenlerde hamile arkadaşlardan biri kramp girdi yazmış, soda ve patates tüketmeyi deneyebilrse belki faydası olur.
chnb bayramda arayacağım seni.
candaşım iyi olduğunuza o kadar çok seviniyorum ki aklın durur. Hayrılsı olsun eli ayağı düzgün olsunda.
sezencim geçmiş olsun canım, hayırlısı du bakalrım.
asecim çok sağol içim rahatladı bu ay sonu dr var bakalım ne diyecek.
şimdi işim de çok o sebeple yazdığım cümlelerin üzerinden defalaca geçemeden yazacağım.
Lone gebelik takvimi yapıldı diye eleştirildi, bende eleştirildim, o dönem hamile kalan arkadaşlarda eleştirildi. (ama sonradan benim uslubumun batmadığını benim dikkat ettiğim ileri sürüldü). O dönem hamile kalmaya çalışan arkadaşlar hissettiğim kadarıyla renkliatlas adlı arkadaşa hak verdi. Şimdi de hamile kalmaya çalışan arkadaşlar var onları da düşünmek gerekli değil mi?
renkliatlas kendin için istediğin saygıyı başkalarına göster hani bir laf varya sana yapılmasını istemediğini başkasına yapma diye diyeceğm o ki ninni paylaşmışsın ben ninni paylaşsaydım sen napardın yada gebelik takvimi yapıldı diye ne yaptın neler yazdın hatırlıyorsundur umarım. Hassasiyetinin devamını istiyorum.
ben Allah biliyor ya nazlımada candaşada dedim helloyu ayrı tutuyorum diye..çok dikkatli biri asla kırılmadım ama beni faceden silmiş diye söylemiştim.. candaşa demiştim sylermisin ona karşı hiçbişeyim yok diye.. inşallah candaş girerde söyler..
takvimlere gelince geçmişi açar okursan ,benim dediğim takvim yapılmaması değil! ben çok buruluyorum kafamı dinlemek istiyorum girmeyecem ..özellikle belirttim küçük takvimler değil o yeni çıkan koca koca annenin karnını gösteren takvimleri kastedmiştim.. ama benim kalbimi Allah bilir ,benim burda kastedtiğim bi kişiydi o sıra! ne sen nede başkasını kastedmiştim '!takvim dediğim şey o büyük yeni çıkanlardı...
ne bebei-ğinden bahsedenlere kızdım nede başka şey yapanlara..ben burulduğumu söyledim girmek istemiyorum deidm ve hala girmiyorum..chnb sormuş yazma gereği duydum ..ninnileride benim bebeğim olmasada paylaşırdım üstelik bebeğim var mı onuda bilmiorum..
ama öyle kinliymişsin ki valla şuan öyle düşünüyorum ki düşük yapsam hamile kalamasam daha zil takacak insanlar varmış..takvimimde kimse burulmasın diye bebek resmi bile koymadım..ve hiçbi hamile kalma topiğinede yazmıyorum okursan,ne gebelik ne annelik ne hamile kalma.. burayada son yazışım ben kimseye direk olarak dememiştim ama herkes nedense üzerine alındı.. neden anlamak istemiyorsunuz?? neden bu kadar kırıcısınız.. evet sizin bebeğiniz var benim yok! mutlumusuunn belkide hiçolmayacak mutlumusunnn??
herşey gönlünüzce olsun kim ne düşünüyorsa iki katı ona olsun ..ben kendimi biliyorum ne dedğimi biliyorm Rabbimde biliyor
nillde ablacım, henüz erken değilmi test için:44:
acele etme, keyfini bozmasın.. zamanı gelince yaparsın, az sabır.. az kaldıı...
diliyorum , güzel haberlerin olsun..bayram dönüşünde girerim nete ancak.. senin,nazlımın, sezenin hayırlı haberlerini almayı umut ederek bekleyeceğim
bu arada oğluşum yanımdaa.. dayanamadık , bi araya geldik.. iyi oldu böyle..
chnb ablacım.. çok teşekkür ederim..Allah kabul etsin canım cümlemizin duasını .. çok memnun oldumm..sağolasın...
dün hareketli geçmiş günün..dinlenmeye devam ediyorsun zaten, rahat ol.. aylar sonra tuhaf hissetmişsindir kendini ama..
Alahım korusun sizi..kendinize iyi bakın annesii...
sezenim bahsettiğin belirtiler çok şüpheli... testini yinelemelisin bencee
benim bat yok canım.. yani çalışma yok diye, beklediğim bi tarihimde yok..hayırlısıyla önümüzdeki aya inş..
bi aksilik olmasın diye dua ediyorum yaa.. :26:
günlük, taze annecik :)seni gördüğüme ve iyi olmanıza sevindimm..
canım takip edersin yazılanları da, dönüş yapmak yoğun bir anne için zor..
ara sıra haberlerini ver yeter..
iki çocuk annesi olarak ;engin bilgilerinizden zamanı gelince faydalanmak istiyorum.. :))
şimdilik senden, sonra chnb abladanndeniz fikride iyi olmuş yavru için..
kendinize iyi bakın canımmm
minikler canım dualar için çok sağolasın... hepinizin duasını aldım.. Allahım kabul etsin inş..
kısmet olsunda tez vakit müjdeli haberleri olsun bekleyenlerin...
kendine iyi bak canım :79:
tatlım salı perşmebe bekliyorum o yüzden yaptım ama inşallah vardırda çıkmamaıştır hilaldede öyle olmuştu inşallah benimde öyle olurrrrr:)))) inşallah tatlım inşallah kuzummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?