Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Rica ederim canım. Sen aklına takılanları sor her zaman. Valla eşimden ayrı kalmak zor geliyor tabi, bir de son 2 haftadır tatildeydik gece gündüz beraberdik, tatilden döndüğümüzün hemen ertesi günü gitti birden boşta kaldım sanki. Bir de Amerika'da saat farkından görüşemiyoruz da ama olsun, bebişe ciciler de almış merakla hem babamızı hem de cicilerimizi bekliyorum. Bayramın 2. günü gelecek inşallah.
Ben 13. haftaya kadar tüm tahlillerimi Akay'da yaptırdım, 4. katta kan veriyordum ama yönlendirmeyi ve takibi tüp bebek ünitesi yapıyordu. Daha sonra muayenehanesine gitmeye başladım, ki zaten ben ilk olarak Eylül'de muayenehaneye gitmiştim sonra aşılama yaptırmaya karar verince hastaneye yönlendirmişti beni, bu hamileliğimde ise aradım hastaneyi nereye geleyim diye sordum sekretere hastaneye çağırdı sağolsun. Normalde tüp bebek ünitesine doğal yolla hamile kalanları almıyorlar, normal gebelik takibi yapmıyorlar sanırım. Öyle olunca da 3. aydan sonra muayenehaneye geçtim ben. Dediğine göre oradaki cihazlar daha iyiymiş o yüzden orada bakmayı tercih ediyormuş 3. yadan sonra ama seçimi bana bırakmıştı. Hastaneyi bıraktıktan sonraki testler için Denge laboratuvarına yönlendirdi hep, 2li ve 4lü testi orada yaptırdım. Şimdi açlık kan şekeri, şeker yüklemesi, tam kan, idrar ve aptt testi için yine Akay'a git dedi. Sanırım kapsamlı oldugu için hastanede yaptırmayı tercih etti bilemiyorum. Protein diyetini geçtiğimiz eylülden beri yapıyorum, tabi son zamanlarda biraz fazla kaçamak yapmaya başladım o ayrı. Ama çok uzun süre ciddi ciddi yaptım.
İnşallah karşılaşırız bir gün.

miniklercim, canım duam bitti..çok teşekkür ederim..
Allah razı olsun hepinizden..

hello, canım benden iyilik..sizlerde iyisiniz umarım..
oğluşunun aynı durum bizimkinde de vardı.. doğrusu bizde; ucu kapalıydı nerdeyse..
sünnet önerdi dr.. yaptırdık çok ta rahat ettik.. yaşında bile değildi, küçüktü o zaman oğlum..
sıkıntı veriyorsa geciktirme annesii..kendinize iyi bakın:79:

candaşımm
iyi gördüm senii.. gözünaydın kocişin geliyormuş..
oyy yalnız kalmış mışş,''evde tekim'' demişsin.. tek değil, çift bebişi unutmaaasağlık olsun canımmm..

sezenimmm geçmiş olsun canımm..
neyin varmış,rahatın nasıl şuan?
sonuç içinde belli olmaz canım bu işler, daha kırmızıyı görmemişsin..
görsen bile sağlık olsun..olacak olacakta, kısmet ne zamana bilemiyoruzz:44::26:
kendine iyi bak, dinlenmeye çalış..

Son düzenleyen: Moderatör:
selamlar

alıntı yapmıştım ama silinmiş.

aklımda kaldığı kadar

nuraycım ben tek başıma bakacağım ve kendimi bilidğim için almadım ama bebek sallanmak isteseydi mecburen sallayabilirdim. Tracy hogg var onun uyku alışkanlığı diye bir kuralı va annen varken uygulayabilirseniz diyeceğim ama büyükler hep aynı benim etrafımda olanlarda öyleydi ağlamasın diye her dediklerini yapıyorlar. Allah bir kolaylığını verir inşallah tatlım ve sanıım siz gazlı dönemlere giriyorsunuz. Rezene içiriyor musun belki rahatlatır.

nazlım ver bacı kiloları bak ben 70 ile hamile kaldım 89 kiloydum :d 78 ile hastanaden çıktım 81 oldum :))) şimdi 69 kiloyum. Rejimde yapamıyorum hala. İnşallah tez zamanda seninde yüzün gülecek. amin... herşey çok güzel olsun. sanada iyi bayramlar.

lonecim yazdıklarını okudum canım, bebeklerin sürekli emmek istemeleri geçici bir süre bazılarında 3 ay kada sürebiliyormuş. Tracy oku çok ciddiyim çok rahatlıyacaksın. Samimiyetimi bildiğinden senden sakınmayacağım o kadar güzel anlatıyosun ki gülerek okuyorum inan bir kaç ay sonra sende tebessümle okuyacaksın yazdıklarını ve yazılanları. Lohusalık diye bir şey harbiden var.
Bu arada hani böyle yazışıyoruz bu sefer denmesin sakın biz bebek olsun diye uğraşıyoruz şimdi de söyleniyorlar diye. Eleştiildiğimiz tavır ve davranışları sırasıyla hamile kalanlarda görüyorum.

cezacım merhaba tatlım sevindim bende dün çınarın usg lerini buldum uyluk falan nerde yazıyor bakayım istersen belki aada kaynamıştı tekarlayayım. benim 23 nisan satım dı kağan direk 30 nisana çekti genelde de çıno geriden geliyordu

mincikumut, çok selam söyle ablanlara canım. Kuzuyuda koklasınlar benim için. Hamilelikte diyet gerçekten çok önemli. ben snradan anladım değerini.

birde geçenlerde hamile arkadaşlardan biri kramp girdi yazmış, soda ve patates tüketmeyi deneyebilrse belki faydası olur.

chnb bayramda arayacağım seni.

candaşım iyi olduğunuza o kadar çok seviniyorum ki aklın durur. Hayrılsı olsun eli ayağı düzgün olsunda.

sezencim geçmiş olsun canım, hayırlısı du bakalrım.

asecim çok sağol içim rahatladı bu ay sonu dr var bakalım ne diyecek.

şimdi işim de çok o sebeple yazdığım cümlelerin üzerinden defalaca geçemeden yazacağım.
Lone gebelik takvimi yapıldı diye eleştirildi, bende eleştirildim, o dönem hamile kalan arkadaşlarda eleştirildi. (ama sonradan benim uslubumun batmadığını benim dikkat ettiğim ileri sürüldü). O dönem hamile kalmaya çalışan arkadaşlar hissettiğim kadarıyla renkliatlas adlı arkadaşa hak verdi. Şimdi de hamile kalmaya çalışan arkadaşlar var onları da düşünmek gerekli değil mi?
renkliatlas kendin için istediğin saygıyı başkalarına göster hani bir laf varya sana yapılmasını istemediğini başkasına yapma diye diyeceğm o ki ninni paylaşmışsın ben ninni paylaşsaydım sen napardın yada gebelik takvimi yapıldı diye ne yaptın neler yazdın hatırlıyorsundur umarım. Hassasiyetinin devamını istiyorum.

kızlar iyi uykular hepinize:))

yazdıklarınızı okumakla kalıyorum üzülüyorum bazen sorularınız oluyor cevap bile yazamıyorum( yakaladığım ceza canım sen sormuştun dimi, şekerin yüksek çıkmış ilk yapılan genelde yüksek çıkıyor yememi azaltmıştım bide hamur işi az ye meyve zaten yemiyormuşsun sebzeye ağırlık ver canım bide içecekleri şekerli içme mesela süt çay falan içiyorsan ben hiçbir içeceğe normaldede şeker atmam buda etkilemiş olabilir, meyve suyu falan...inşallah diğeri düşük çıkar...

herkeze tek tek yazmak isterdim ama malum saat çok geç ve biz erken kalkıp bayram için bir denize gideceğiz...kızım çok istiyor bunaldı artık çocuk haliyle evden dışarı çıkamadık bu sene umarım güzel geçer...şimdiden herkezin bayramını kutluyorum öpüyorum hepinizi....

bunu yazmadan bende geçemeyeceğim kusura bakmasın kimse hellom ağzına sağlık renkliatlas için yazdıkların cuk oturdu yani, bırak elbiseyi yazmayı dr kontrollerimi bile gidip geldikten sonra üstten yazardım...yazdıklarınla o dönemde hamile olanları çok üzmüştün bu süreçte onları anlamanı beklerdim fakat sen şimdide hamileliği bekleyenleri üzdüğünün farkında bile değilsin( kimse taraf olduğumu düşünmesin lütfen o zamanda renkliye çok tepki göstermiştim çünkü buradaki dostluğu kimsenin bozmasını istemiyorum...

lone canım yazdıklarını hepimiz yaşadık sende bizi takiptesin...2 aydan sonra çok azda olsa rahatlıyorsun yanında birinin olması en büyük kurtarıcı görümcem kaldı bende 2 gün sağolsun çok yardımcı oldu 1 yaşında kızı olduğu halde ve insana bir ses oluyor tek başına bu süreci geçirmek çok zor anneni çağır canım aldırma kim ne derse desin ayrıca hellonun dediği gibi lohusalık denen şey malesef var kolay gelsin sana...öptüm salihi ve seni...

nuray canım dediğin gibi bir gün iyi geçiyor düzeldi diye düşünüyorum ertesi gün herşey allak bullak hayırlısıyla geçecek bu günler sabret annenin gidişinide şimdiden düşünme stres yapma canım süt olayı biliyorsun sütüm yetersiz diye ilk zamanlar ne kadar üzüldüm biliyormusun denemediğim şey kalmadı olan sütümüde yitiriyordum nerdeyse ama şimdi takmıyorum verebildiğim kadarını çabalıyorum vermek için allahın izniyle...ek gıdalara geçsek kafam rahatlayacak biraz...annen yanındayken ne kadar faydalansan kardır:)) esadımı ve seni öperim canım...

hellom, sen adet oldunmu ben 2. adetimi oluyorum:)) off çok sıkıcı yaa patlayacak gibiyim...öpüyorum çınarımı...

chnb, ceza, minikler, candaş,hilal öpüyorum bebişlerinizi...

ase,minicikumut,nazlım,sezen,nilde kocaman öpüldünüz herkeze iyi bayramlar...unuttuğum varsa affola(

pileoooooo ses ver canım nerelerdesin iyi bayramlar...

senem, taf, yamatake iyi bayramlar bebişlerinize öpücükler...

Son düzenleme:

bende buradaki dostluklaırn bozulmasını istemiyorum belki sürekli üsteliyorum gibi oluyor ama çok ciddi üzüldüğüm içindir bu halim.

holey denize gittiğinize çok sevindim inşallah çok güzel geçiyordur. Allah razı olsun görümcenden evine geçebildin mi sen? vallahi işin zor bende 1 tane varken bu kada zolanıyorum.

hayırrrrrrrrr ben regl olmadım acaba niye olamıyorum yumutlamıyor muyum? hep ihmal ediyorum başıma bir iş açılmasa bari. Bayramdan sona gideyim. birde dizlerim çok ağrıyor benim neneler gibi harket eder oldum.

ben Allah biliyor ya nazlımada candaşada dedim helloyu ayrı tutuyorum diye..çok dikkatli biri asla kırılmadım ama beni faceden silmiş diye söylemiştim.. candaşa demiştim sylermisin ona karşı hiçbişeyim yok diye.. inşallah candaş girerde söyler..

takvimlere gelince geçmişi açar okursan ,benim dediğim takvim yapılmaması değil! ben çok buruluyorum kafamı dinlemek istiyorum girmeyecem ..özellikle belirttim küçük takvimler değil o yeni çıkan koca koca annenin karnını gösteren takvimleri kastedmiştim.. ama benim kalbimi Allah bilir ,benim burda kastedtiğim bi kişiydi o sıra! ne sen nede başkasını kastedmiştim '!takvim dediğim şey o büyük yeni çıkanlardı...

ne bebei-ğinden bahsedenlere kızdım nede başka şey yapanlara..ben burulduğumu söyledim girmek istemiyorum deidm ve hala girmiyorum..chnb sormuş yazma gereği duydum ..ninnileride benim bebeğim olmasada paylaşırdım üstelik bebeğim var mı onuda bilmiorum..

ama öyle kinliymişsin ki valla şuan öyle düşünüyorum ki düşük yapsam hamile kalamasam daha zil takacak insanlar varmış..takvimimde kimse burulmasın diye bebek resmi bile koymadım..ve hiçbi hamile kalma topiğinede yazmıyorum okursan,ne gebelik ne annelik ne hamile kalma.. burayada son yazışım ben kimseye direk olarak dememiştim ama herkes nedense üzerine alındı.. neden anlamak istemiyorsunuz?? neden bu kadar kırıcısınız.. evet sizin bebeğiniz var benim yok! mutlumusuunn belkide hiçolmayacak mutlumusunnn??

herşey gönlünüzce olsun kim ne düşünüyorsa iki katı ona olsun ..ben kendimi biliyorum ne dedğimi biliyorm Rabbimde biliyor

nazlım cnm sana da hayırlı bayramlar dönüşte şeker tadında bi haber bekliyoruz ona göre

candaşş cnm gözün aydın kocişin geliyomuş eeee sizin tayin işiniz ne oldu cnm ne zaman açıklanacak ya da açıklandı da bizim mi haberimiz yok inşallah bu özel günlerinde hep yanında olur gerçi çok umutlar büyütme erkekler bizim kadar heyecanlanmıyo ve anlamıyo ya bi 5 dk elini karnımda tutamıyom sıpada farkında ona hiç pas vermiyo ohh olsun :)

sezen cnm çok çok geçmiş olsun şimdi nasılsın aman önce senin sağlığın önemli tabi dikkat et cnm

günlük-nuray ve lone kızlar bizi neler bekliyor böyle.. allah yardımcınız olsun ben yazdıklarınızda hiç sitem görmüyorum şunu da demiyorum bak uğraştık uğraştık nankörlük oluyo gibi değil her aşamanın kendince zorluğu var ve hepimiz zamanla bu süreçlerden geçeceğiz tabiki yaşamadan anlamak mümkün olmuyor diğer kızlar da böyşe bence hani cvp vermek i,sitiyoruz aslında amacımız sizi rahatlatmak ama o sürecin nasıl bişey olduğunu tam bilemediğimiz için cümlelerimiz de basit kalıyo biz size ancak bu kadar yetişebiliyoruz ama ben biliyorumki siz bize o dönemlerimizde çok yardımcı olacaksınız iyiki varsınız kızlar sizi ve bebeişlerini öpüyorum .....

ceza cnm ben baktım şeker olayına 100lükte de yüksek çıkarsa diyetisyene yönlendiriliyormuş yine test yapılıyor ve hala yğüksek olursa insülin iğnesi veriliyormuş ama genellikle 100lükte normal çıkıo yazmışlar cnm

datlum hilal sizleri de özledik kızlar

ase cnm duan tamamlanmış allah kabul etsin bu ay meyvesini versin inşallah

nilde ablacım senden ne haber şafak kaç kusura bakma sürekli soruyorum ama çok unutkanlaştım test felan yapsan çıkmaz mı heyecanla bekliyoruz güzel haberini

hello cnm çınar için çok geçmiş olsun baba sünnet olmasını istemiyor mu aklı ermeden olmuş bitmiş olur işte cnm bilemiyorumki bizimkinin usg de bakıp peygamber sünneti yokmuş die üzüldüğü geldi aklıma :)

RENKLİ gelelim konuya bu konuda kırılanlardan biri bendim ama untmuştum kırgınlığımı oldu bitmişti herkesin kırıldığı zorluk çektiği günler oluyo zaman zaman birbirimizi o zaman anlayamıyoruz belki özellikle ben çok fevri biriyim çabuk parlar sonradan pişmanlık duyduğum olur ama özür dilemesini de bilirim.. renkli cnm sen o zaman sadece takvime laf atmamıştın çünkü payımı aldığım bi cümlen vardı herkes hemen hamile kalıyor demiştin ve o ay ben ilk denenmemde hamile kalmıştım neyse bunlara takılmıyorum dedimya herkesin zor zamanalrı oluyor die öyle bi dönemden geçiyordun bence hellonunda diğer hamile kızlarında takıldığı senin farklı topik açman ya da o an şunlar beni rahatsız ediyor denmesinden çok açtığın topiğe HAMİLELER LÜTFEN YAZMASIN die belitrmendi ben yine de merak ettim çok şey paylaşmıştık arada bakıp okuyordum süreçlerini allah içimi biliyor senin içinde dua ettim bekleyen acı çeken mücadele veren tüm tanıyıp tanımadığım kişilere dua ettim art niyetli değildi topiğinize girişlerim zamanla hamilelriniz oldu takvimde yaptılar ve yazmaya devam etttiler ama biz yazamadık çünkü bize vize gelmemişti :) sana bu soru sorulmuştu GÜN GELİP SEN HAMİLE KALDIĞINDA AÇTIĞIN TOPİĞE YAZACAK MISIN demişlerdi sen de HAYIR BENDE HAMİLE OLSAM BENDE YAZMAYACAĞIM demiştin zaman seni yanılttı allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimiz bu evreleri yaşadıkça bizden öncekileri daha iyi anlıyoruz bence başkalarına kızmak yerine yapacağın tek şey var küçük bir özür..

herkese şeker tadında bir bayram diliyorum bir amacımız vardı hep birlikte hamile kalıp yeni bir topiğe geçmek allahım bi dahaki bayramımızı yeni topiğimizde kutlamayı nasip etsin

Günaydın kızlarrrr... Dün giremedim nete erkenden hastaneye gittik tahliller için. Ama şeker yüklemesi için ayrıyeten randevu lazımmış çarşambaya verdiler. Diğer şeker tahlilini yaptılar. Aç ve yemekten 2 saat sonra. ben farkı da bilmiyorum...

sonra koşuyoluna geçtik akşam da eltime iftara epey hareket ettim dün hamilelik boyunca geçirdiğim en hareketli gündü. hastanede de tekerlekli sandalyede değildim yürüdüm... İnşallah sorun olmamıştır...

Şimdi geçmişe bakayım...

sezenimmm geçmiş olsun canımm..
neyin varmış,rahatın nasıl şuan?
sonuç içinde belli olmaz canım bu işler, daha kırmızıyı görmemişsin..

sezen cnm çok çok geçmiş olsun şimdi nasılsın aman önce senin sağlığın önemli tabi dikkat et cnm

Kızlar çok teşekkür ederim...Bugün 3. gün ve ben hala adet olmadım..iğne vurunduğum için gecikmiş olabilirmi? Testte 3 gün önce negatif çıkmıştı..ama bugün bulantım var ve göğüslerim ağrıyor bu ne şimdi yaa(

asem senin bat ne zaman canım nasılsın nasıl gidiyor hayat..bayramda bi yere gidecekmisin?

Candaşım eşine kavuştun sanırım..oh ne güzel inşallah tamamen kavuşursunuz canım ya..bebeğinin gelişimini adıum adım beraber takip edersiniz:) Hayırlı bayramlar şimdiden

Miniklerim sen nasılsın canım yaaAllah razı olsun yine 200 okumuşsun benim için..Allahım seninde gönlüne göre verir inşallah..Minik bebişin nasıl canım..testlerde şeker biraz yüksek çıkmış sanırım..üzülme canım yaa..dua et bol bol..Rabbim şifa versin canım
Chnb ablam sen nasılsın,bayramdada mecburen evdesin sanırım..olsun ablacım..Bizim bayramımız bebebklerimize sağ salim kavuştuğumuz gün olacak:)
Hellom sen nasılsın canım ya çınar paşa nasıl ..öp benim için tatlı çınoyu..
Ceza sen nasılsın canım..küçük minnoş nasıl..:)bayramda gidecekmisin bi yere:)
Günlük nuray lone kızlar sizler napıyosunuz ..bebeişlerinizi öpün benim için..hayırlı bayramlar şimdiden kızlar

Son düzenleme:
dün sağlık ocağındaki ebe ile konuştık..inanamadı..sen çok dikkatli birisin,yüksek çıkmamalıydı,birgün önce neler yediğimi sordu..anlattım..üzüm,kuru üzümvb. sayınca üzüme bağladı...üzüm yasak şimdilik elma ve armuta ağırlık vereceğim:)ama akşam sahura arkadaşlarıma gittim..4-5 aydır beslenmesine dikkat eden ben dün gece neler yemedim ki şeker tavan yapmıştır..ama şeker konusunda nedense rahatım safra kesemdeki taş korkuyuyo..hamilelikte sıkıntı verir diye..
tatile çıkıyormuşsunuz..ne güzel yüzsün kuzularn...ohhhh benim yerimede yüzün..ben annemlere gideceğim orda 1 hafta sonra kalacağım..sonrada okull zmanı:)
hamilelikte kaç kilo aldın kaçını verdin şimdiye kadar:)artık sorularım değişiyor:)

canım diyetisyene gönderirse vereceği listeye uyarım çünkü ben şimdi resmen diyet yapıyorum..safra kesemden dolayı...umarım düşük çıkar..yüksek çıkarsa ne yapalım gerekli tedbirleri alırım herhalde
sen neler yapacaksın bayramda..okul açıldıktan ne zman sonra bırakacaksın canım?aldığınız cicileri güle güle giyin..fotosunu ekledin mi kasım annelerine..ordan bakalım...

canım kısaltma olarak altta yada solda fl yazıyor o uyluk..ama çok şükür arayı kapatıp 2 gün öne geçmişiz..
kardeşinle koyduğun fotoya bayıldım...Allah sağ salim döndüğü günleri görmeyi nasip eder inşallahhhhhhhhhhhh

chnb abla yaptırdın mı testleriiiiiii
sezencim inşallah diğer aya nasip olur hamilelik.üzme canını...
ase,minicikumut,nazlım güzel haberlerinizi bekliyorum...
lone,nuray kalabalık ilk bayramınız:)tadını çıkarın..loneciim byaramda gidecekmisin kayınvalidenlere?gidersen üzme kendini..strese girecek bir ortam olursa ayrılırsın...okul işini ne yapacaksın?izne ayrılacak mısın?
candasım iyi bayramlar canım..bebişe iyi bak ve hiçbiryere gitmemeye çalış lütfen yorma kendini..

çok ayıpp çok ayıpp hiiiiiii ben mi sen düşük yapsan hamile kalamasan zil takıp oynayacağım burada öyle insanlar mı var. Bu cümleyi nasıl yazabildin sen. Görüyorum ki hala anlamamışsın hala inanmamışsın buradaki dostluğa.
ben senin hata yaptığını kabullenip çok üzgünüm krıdım sizleri artık üzerinde durmayalım bende bebeğimi sevincimi dostluğumu sizinle paylaşacağım diye yazmanı umarken böyle bir yazı.
Madem böyle bir kalbe sahipsin Allahım bebeklerimizi korusun o zaman.
Kırıcılıktan bahsetme sen.
Daha da sana bir cevabım yok benim için bu cümleyi nasıl dersin hala inanamadım.

herkesten özür dilerim,

bayamüstü topikte böyle bir tatsızlığa sebep verdiğim için.

Candaşın bayram duasına amin diyorum.
Hepimize mutlu sağlıklı bol bebişli bayramlar. Mevlam hpeimize sağlıklı uzun ömürlü analı babalı hayırlı evlatla nasip etsin.
SEVGİLERİMLE.

Hello canım daha önce yazdım mı bilmiyorum bu pipi yüzünden oğlum 3.5 aylık sünnet oldu enfeksiyon geçirmişti çok antibiyotik kullandık ilaçlı böbrek filmi bile bağırta bağırta çekildi. Sünnet dediyse yaptır gitsin...

Candaş az kalmış kontrole .... Kullanırken belki büyüyen beşik iyi gibi ama beşiğini çıkartınca ince uzun bir şey oluyor ve yeni yatak alman lazım öyle ince uzun yatak da var mı bilmem...

Burcu Allah kavuştursun canım... 9 ay göbekten olan var benim eşim yapıyor korkuyor göbekten yapmaya...

Ceza ben de iftarda çok yedim ya sonra reflü gibi odu boğazıma geldi yediklerim...

Sezen evde test yap tekrar istersen... belki geç döllenme oldu... 100 tane okudum sana ve Aseye gördün mü yani toplamda 600 er okudum...

Ase kuzum kadir gecesi yetiştiremedim bir yasin okudum önceki gün senin için...

Günlük canım akrabanız olimpiyatlara gitmişti nedir sonuç?

Nazlım iyi bayramlar.

Lone bayrama kayınvalidene gidecek misin?

Minikler canım ben de hızla kilo aldım dün 71 i gördüm tok karnına( Sen tombik değilsin canım:))

Minicikumut kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş. Arka arkaya 2 gün ben de çok zorlandım keçiboynuzu pekmezi muz fındık fıstık yedir...Ama bu ay olmazsa ovulasyon al...

Renkliatlas gözün aydın canım. Ben de fikir söylemek istiyorum. Ben hepimizin çok zor şeyler yaşadığımızı düşünüyorum ve bu süreçte hepimizin farklı tepkiler verdiğini, kimimizin daha kabulleniş kimimizin bazı konularda daha fevri olduğunu... Kimimizin bu sanal ortamda kırılganlıklarımızı açıkça farklı üsluplarla dile getirip getirmediğini de düşündüm. Kendi adıma dersem hamilelik günlüklerinden ben etkilenmedim ama etkilenilebilir mi diye düşündüm evet olabilirdi cevabım. Ben etkilenmedim sen etkilendin olabilir. Bunu da anlayışla karşıladım. Ama bunu arkadaşlar benim hassas yapım var tabiki sizler de defalarca hamile kalmıyorsunuz bu sevinci yaşamak bebeğinizi takip etmek istemeniz doğal. Ama ben hüzünleniyorum bunun için farklı bir topik açacağım burayı da takip etmeye çalışacağım orada da hamile kalana kadar olan sıkıntılarımızı paylaşmak istiyorum gibi şeyler yazsaydın o zaman hamileler ve çocuklular bence ince mesajı anlardı böyle biraz kendimizi o topiğe yasaklı hissi de oluşmazdı. Kendi adıma kırgın mıyım hayır çünkü sanırım yaşım gereği ve yapım gereği insanları her şeyiyle kabullenebiliyorum.

Kendimle ilgili takvime gelince önce küçük takvim yaptım. Her günün atlaması bana mutluluk veriyordu. gece 12 de hep baktım yeni bir gün daha atladı diye. Büyük takvim daha bir hafta 10 gün anca oldu yapalı senin yazdığın aklımdaydı hamile arkadaşlarım etkilenir mi diye. Başka topikten aynı haftada olanları takip ettim. Ama sonradan yapmaya karar verdim çok zor bir süreç geçirdim ve görmek istedim gelişimini başkasından okumak onun bebeğinin gelişimini takip etmek gibi geldi bana...

Bu arada seni de merak ediyorum birbirimize dualar ettik bazı şeyleri alttan alarak ben de yanlış anlatmış olabilirim ihtimalini düşünerek, arkadaşımız hassas döneminde yazdı herhalde de diye düşünerek bayram öncesi helalleşip ben eskisi gibi ayrı gayrı olmasın taraftarıyım...

kızlarrrr hepinize merhaba dün gebelik testi yaptım negatif çıktı ama hala ümidim var çıkmamış olabilirmi yoksa her zamanki gibi bu ayda mı yokkkkk aslında biraz buruklaştım ama üstüne fazla düşmüyorum daha belli olmamış olabilir dimi?

VEEEEE HERKESE İYİ BAYRAMLARRRRRRR HERŞEY GÖNLÜNÜZCE DİLEĞİNİZ GİBİ OLSUN BEBİŞLERE SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRRRRRR HAMİLELERE SAĞLIKLARLA KUCAĞINA ALMAK VE DOĞDUKLARINDADA BEBİŞLERE SAĞLIKLU UZUN ÖMÜRRRR BEKLEYENLEREDE SAĞLIKLARLA HAMİLE KALMAK VE DOĞDUKLARINDADA BEBİŞLEREDE SAĞLIKLLI UZUN ÖMÜRRRRR(aynı sözleri tekrarlamışımmm:)))

rolle canım benim sende çok çekmişsin kuzum yaaaaa.tatlım ben ankaradayım allahım yarabbimmm sağlıklara çabucak hamile kalasın ve bebişini kucağına alasın inşallahhhhhh

nazlımmmm tatlımmmm test yaptıracaktın naptın kuzummmmm maraktayım hadi babalım gelsin bebişşşşşş

miniklerrrrrr kuzummmm perşembe doktor çağırdı hadi bakalım ama çokkkk korkuyorummmmm senden ne haber

chnb tatlımmmm bekliyorummmmm kalbim gümbür gümbür sen nasılsın

datlummmmm bir haber verrrrrrrrr tatlımmmm

minicikumut tatlımmmm çalışmalara başladın dimi ne zaman yumurtaldığın belli olmuyor kaçırma canımmmm

sezen canımmmm adet oldunmu haber ver

asem canım sen nasılsın oğluş geldimi

günlük canım sen nasılsın kızlar nasıl

nuray canım oğluş ne durumda annen yanındaymış hala keyfini çıkar

lone canım senden ne haber

ceza dikkat de ediyormuşsun ama niye çıktıki ama günlüktede olmuş olabiliyo demekki böyle tatlım

hello canım oğluş nasıl sen nasılsın görmemişim kardeş askere gitmiş facedende yazmıştım ama kısa dönemmmi benimki gittiğinde bayağı zorlanmıştım ama alışıyor insan canları sağ olsunda tatlım

candaşımmmmm kuzummmmmm bekliyorummmmm korkuyorummmm ümitleniyorummmm umutsuzluğa kapılıyorum yuvarlanıp gidiyorum :)))

hilalimmmmm kuzummmmmm az kaldıııııııııı ama korkuyorummmmmm acayip bir ruh hali konuştuk normal ama ?????? hayırlısı tatlım

nillde ablacım, henüz erken değilmi test için:44:
acele etme, keyfini bozmasın.. zamanı gelince yaparsın, az sabır.. az kaldıı...
diliyorum , güzel haberlerin olsun..bayram dönüşünde girerim nete ancak.. senin,nazlımın, sezenin hayırlı haberlerini almayı umut ederek bekleyeceğim
bu arada oğluşum yanımdaa.. dayanamadık , bi araya geldik.. iyi oldu böyle..

chnb ablacım..
çok teşekkür ederim.. Allah kabul etsin canım cümlemizin duasını .. çok memnun oldumm..sağolasın...
dün hareketli geçmiş günün..dinlenmeye devam ediyorsun zaten, rahat ol.. aylar sonra tuhaf hissetmişsindir kendini ama..
Alahım korusun sizi.. kendinize iyi bakın annesii...

sezenim bahsettiğin belirtiler çok şüpheli... testini yinelemelisin bencee
benim bat yok canım.. yani çalışma yok diye, beklediğim bi tarihimde yok..hayırlısıyla önümüzdeki aya inş..
bi aksilik olmasın diye dua ediyorum yaa.. :26:

günlük, taze annecik :)seni gördüğüme ve iyi olmanıza sevindimm..
canım takip edersin yazılanları da, dönüş yapmak yoğun bir anne için zor..
ara sıra haberlerini ver yeter..
iki çocuk annesi olarak ;engin bilgilerinizden zamanı gelince faydalanmak istiyorum.. :))
şimdilik senden, sonra chnb abladann deniz fikride iyi olmuş yavru için..
kendinize iyi bakın canımmm

minikler canım dualar için çok sağolasın... hepinizin duasını aldım.. Allahım kabul etsin inş..
kısmet olsunda tez vakit müjdeli haberleri olsun bekleyenlerin...
kendine iyi bak canım :79:

Son düzenleyen: Moderatör:

tatlım salı perşmebe bekliyorum o yüzden yaptım ama inşallah vardırda çıkmamaıştır hilaldede öyle olmuştu inşallah benimde öyle olurrrrr:)))) inşallah tatlım inşallah kuzummmm

tatlım salı perşmebe bekliyorum o yüzden yaptım ama inşallah vardırda çıkmamaıştır hilaldede öyle olmuştu inşallah benimde öyle olurrrrr:)))) inşallah tatlım inşallah kuzummmm

nilldem msj kutun dolmuş canımmm..temizlesen haniii, bi el atsan

bugün tekrardan iki farklı testle yaptım ..sonuç yine negatif..ya acaba bu vurulan iğnemi geciktiriyor..belim çok ağrıyor..ve iğneyi vurunduğum gün rahmimde acayip gurultular oldu..ooff bekle bekle gelen giden yok..en iyisi akşam bi bağ maydanoz yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…