- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #19.861
hello_kitty merhaba nasilsin?Ben dusukten oncede cok zor hamile kalmistim birbucuk sene denemistik.
Ovulasyon hic denemedim ama onumuzdeki ay deniycem insallah.Fortel marka bir ovulasyon testi onerdiler.
canım yemekle ilgisi yok en son ne zman dondurma yediğimi hatırlamıyorum bile...çok sakinim bu konuda kendime şaşırıyorum:)umarım düşük çıkar...nazlım cnm allah razı olsun
ceza cnm ya neden yüksek çıktı ki neyse günlükte de yüksekti ama ikinciye iyi çıkmıştı sanırım sana bilgi verir ben bol bol meyve yiyorum şerbetli tatlılar yasak onlardan bile arada götürüyorum dondurma dersen hergün bi tane olmazsa olmazım pek yeme içmeyle değil o zaman bu şeker işi dr. bişey demedimi şunu yap bunu yap gibi.. bak gelişimi için üzülmüştün çok şükür yakalamış gününü bunu da dert etme cnm korkulacak gibi olsa dr. bunu senle paylaşır içini ferah tut inşallah diğeri güzel çıkar
sezen cnm okuyomusun bilmiyorum 200 tane daha okudum senin için allah kabul etsin gel ve müjedeni ver artık yüffennnn
ase cnm var mı eksik 200 daha alabilirim
bugün çok sıcak okuyrum ama yazamaya üşeniyorum piştim oturudğum yerde yazamıyorum kusura bakmayın öpüyorum tüm topiği...
herkese teşekkürler,
nazlım dua kitabı anahtar dualar canan doludizgin. Regl olacağm demişsin dur bakalım rabbim büyük regl olursanda regl bitiminde hemen duaya başlayak.
candaşım keyifler nasıl ? sence erkek mi kız mı...benim içimden erkek geçti hayırlısı olsun sağlıklı doğsunda inşallah. Eşime uyuzum bu aralar.
chnb maşallah oğluşuna. iyi olduğunuza sevindim. çınonun pipi deliği küçükmüş snnet dediler. İşte dr sünnet dediğinden beir eşime uyuzum yaklaşık 1 aydı :)))
datlum yazdı mı hiç.
lonecim meme olayı amandiyeylim sabır ki ne sabır istiyor.
minikler kuzum olur elimden geldiğince bakarım listeye. ben sallanan hiç bişi almadım sallamayacağım diye koşullamıştım kendimi oğlanda çok istemedi. Büyüyen karyola almadık onlar çok yüksek geldi bana birde ağır geldi misafir geldi mi yatak odasına taşımak zorunda kalacaktık. Biri ana kucağı hediye etti craco marka amannn çok kötü sallanmıyor :))) kullan at ben almadım bana al dediler ama hata yapmışım çok büyük rahatlıkmış, senem ile günlük aldılar onları biliyorum, tafa da bir soralım belki oda almıştır. ayy başka bir mutluluk herkese nasip eylesin mevlam.
rolle ovulasyon deniyor musun
ceza şeker yüklemesi ne oldu detaylı ne oldu bu arada? ne kadar geriden geliyorsunuz.
minicikumut yeğen nasıl oldu sen nasılsın eşin ne yapt
hiilalcim naber
sezen test mi yapacaktı
ase ne haber
Günaydııın herkese;
Hello yeğenim bugün 30 günlük oldu aşısı var kuzucuğumun.Çok şükür emiyor annesini ama ablamda hal bırakmadı küçük cadıSürekli emmek istiyor.Doymamaklada alakası yok sanırım kendini güvende hissettiğinden öyle yapıyor..Sn nasılsın?Daoğumdan sonra hala adet olmadın değil mi?
Eşimde işe başlayalı bugün 2 hafta oldu.Çok şükür herşey yolunda.
Nazlımm günaydın canım.İnşallah bu ay önce senin güzel haberini sonrada bizimkileri vermek nasip olur canım.Bugün adet döngümün 14. günündeyim.Hangi günler denemeliyim karar veremiyorum..Adet döngüm 30-31 gün.Buna istinaden yarın 15. günüm olduğundan mutlaka denerizAslında bayramın 1. günüde ihtimal çok yüksek ama 2 gün üstüste nasıl olur ki?Bir akıl verin bana.Nazlım zayıflamak istiyorsan önce boğazını tutacaksın.Ben şubat ayında 66,5 kiloydum.Hayatında 60'ı görmeyen ben kürtajdan sonra 66,5 kiloydum Şubat sonunda yediklerimi azaltarak bir diyete başladım.Öyle belli diyetlere tabi kalmadan.günde 20 dakika egzersiz yaptım.İlk ay 3 kilo verdimm.Sonra ki ay bir 3 daha..Ve şu anda 54 kiloyum.Aslında herşeyden yiyorum ama midem küçüldü sanırım.Çok yiyemiyorum.Hergün tatlı ve çikolatayı eksik etmiyorum
Candaşım güzel dileklerin için Allah razı olsun canım benim.Bulantıların varmı canım?
Cezacım ikinci testtlerde yapılsın doktorun sana bir program önerecektir belki.Sen zaten dikkat ediyormuşsun.Beyaz ekmek tüketiyor musun?Ve pirinç?Bunlarda direk glikoza dönüşüyor vücutta.Esmer ekmek tüketmeni tavsiye ederim.Ciddi bir problem oluşturacağını düşünmüyorum
Nuray oğluna bayıldımMaşallah.Kızım olursa talip olabiliriz oğluna.
Herkes iyidir umarım.Hepinize kucak dolusu sevgiler
kuzum sen bugüğn başla çalışmalara 2 günde bir 1 hafta devam et bence ben 21.gün çatlamama rağmen 14.gün başlıorum:)çünkü inanıorum ki gebelik düşününce hormonlarımız bizimle oyun oynuyo ben 38 gündede adet oldum 28 gündede yaa tam bende şuan 66.5 kiloyum:)mangoya gittim dün 3 tane elbise beğendim allahım nasıl güzeller giydim çıkardım çıktım kabinden eşim diyo noldu ay gögsü çok açık popomu çok çıkardı diye saçmaladım oda hıhıhı dedi:)benimde vermem lazım doktorumda 56 kiloya düşmen lazım dedi zaten ay ekmeği kessem her akşam yarım saat spor yapsam ben tatlıya çok düşkünüm hele ramazanda tatlı olmadımı kudurdum resmen
nazlım elbise konusu geçtimiydi ben yazmadan duramaminternetten 3. kıyafeti sipariş ettim..! kardeşimin düğünü için alt tarafta bişe yok göbüş hala dümdüz ama göğüslerim 90 oldu kızlar mümkün değil fermar kapanmıyo..! bi elbiseyi patlattım inşallah geri iadeyi kabul ederler bugün bi siparişim daha gelecek Allahım inşallah olur mecbur büyük beden aldım altını daraltırcam üstü kalacak.. nazlım senin popo çıkıyo keşke benimde çıksa çok özeniyorum popolu kadınlara bende yok kalçamda dar ..yemeğin salçalısı kadının kalçalısı güzel olur bende yok yaaa..babanneme anneme çekmişim, bizde bi kalçalı var oda kocam zenci poposu var herifte inşallah kızım felan olursa eşime çeksin poposu
chnb beni sormuşsun nazlım yanıtlamış..değerim yüksekti iki yumurtamda olunca ikiz diye baya heyecan yaptık ama tek kese var çok şükür bebiş var içinde ,dr boş felan dedi 3 gün sonra gittik olmuş bişeyler içinde..dr a da kıl kapmaya başladım ama dr değiştirmeye utanıorum artık. bayramdan sonra kalbini dinlemeye gidecez... hala çok sevinemiyoruz açıkcası 3 ayı atlatana kadar sevinemeyecez gibi..
güzel ninniler paylaşayım size ruslar yapmışlar her ülkenin ninnilerini..bizimki harikaaa
[video=youtube;gNWGnTtKZwA]http://www.youtube.com/watch?v=gNWGnTtKZwA[/video]
Chnb, ABLACIM yatakla ilgili bilgiler için teşekkürler.madem daralıyomuş eni hiç gerek yok, ben çok geiş yerde yatarım daralır bunalırım çocukta bana çekerse düşer yataktan :) ahmet arda abisinin yatağında yatar sonra bazasına geçer :) o zman şimdilik sadece beşikolsun.tabi görürsek o günleri.benim muayenem, 23 yada 24 ağustosta olcak.inş yine güzel haberlerle dönerim. claxaneları eşin mi vuruyo senin ? ben kendim göbekten yapıyorum.ama ilerki dönemlerde zor oluyomuşdediler. olmadı bacağa yada kola geçeriz artık.atlasında tek bebek ablacım,geçenlerde dr korkutmuş boş gebelik olabilir içide bebek görmüyorum diye, dün gitmiş şükür kalbi atıyomuş allah daim etsin cümlesinede nasip etsin inş ... bu ay bekleyenlerde bide sezen vardı naptı acaba ? bugün batıydı
sezen ; canım güzel habherlerle gelsen diyorum, adet oldun mu ?
minicikumut, canım bütün olduk topikle, sevme sebeplerimiz çok :) 3 gündür özellikle susuzluk zorluyodur değil mi biraz ? ama az kaldı evet geldi geçti şükürler olsun. allah seneyede inş kolaylıklar nasip etsin tutan herkese.sınav psikolojisi kötü cidden, çalış çalış.ben tmbel öğrenci, 8 senedir aöf deyim. aslında bitirncede hiç bi işime yaramayacak ben teknik personelim mezuniyet idari, kuruma versem maaşım düşer ikramiyelerim biter.sendikadan atarlar beni :) allah rast getirsin ama bitsin yani bi başladık. inş seninde kpss umduğundan çok çok daha iyi geçer, ben atandığım sene sadece 14 gün çalıştım sıkıca.kuzenlerim eşim eşimin kuzenleri sınav sonrası buluştuk herkes iyi diyor benimki berbat diyorum. kötü bekliyodum gerçektende. ama 82 almıştım.onların hepsi benden düşük aldı kızdılar bide bana.yani demem o ki nasipte varsa illaki gelir bulur seni, üstüne düşsende düşmesende. 2 sene sonra eşimin yanına gideyim diye hazırlanıp grdim 76 aldım oturdum.hoş şimdilerde 80 lerde yetmiyo ya. inş allah hayırlısıyla nasip etsin...
nazlım,canım benim inş göğüs ağrıların adetten olsun, bende direk adet sancısı çekmiştim hatırlarsın belki.allahım süprizini getirsin sana. allah cümlemizin duasını kabul eder inş ... iyisin değil mi ?
burcu_gen, bacak acıyo mu ? ya aklıma geldi diyodum göbekte damar az oraya apayım riski olmasın, bide baktım damara yapmışım hep.ama korkuyorum yiede.göbekten yapıyomusun peki ? bende ilerde eşim gelmezse bacağa geçerim kolum aşırı zayıf oraya vuramamdasenin kızın mı oluyo oğlun mu canım ? nasıl gidiyo hamilelik ? doğum ne zman ?
arzu_mu; canım yao kürtak olacağın gün kalbinin atması nasıl sevnce boğmuştu hepimizi. ama yine kader buldu seni desene, allahım yeniden sağlıcakla yavruna kavuştursun inş.
asem, canım ne demek inş allah kabul etsin. sen nasılsın? bu ay kafa rahat dimi :)
hilal, canım :) göbekte çı8kmaya başlamış duydum ki :)) maşallah ona, inş 2 li test te iyi sonuçlar veriri, herhaldebu gidişinde bebek tam bebek şekline gelir :) şükür bugünlere. bende evdeyim yatıyorum işte, sizin bitlise dönüş ne zman şimdi?
ceza, canım geçen bi ark şey dedi, gebelikte şeker şu sebeplede çıkıyomuş.bilmiyorum aslı nedr ama ? uzun süre aç kalınca şeker yükseliyomuş, acıkıp biranda mı yiyodun ? doğru mu bende bunu merak ettim, inş düşürürsün canım.sanırım nurayında yüksek çıkmıştı e düşürmüştü.yüksek olmasının zararı ne ? ben bilmiyorumda.
nurayım,canım nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?