Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese teşekkürler,

nazlım dua kitabı anahtar dualar canan doludizgin. Regl olacağm demişsin dur bakalım rabbim büyük regl olursanda regl bitiminde hemen duaya başlayak.
candaşım keyifler nasıl ? sence erkek mi kız mı...benim içimden erkek geçti hayırlısı olsun sağlıklı doğsunda inşallah. Eşime uyuzum bu aralar.
chnb maşallah oğluşuna. iyi olduğunuza sevindim. çınonun pipi deliği küçükmüş snnet dediler. İşte dr sünnet dediğinden beir eşime uyuzum yaklaşık 1 aydı :)))
datlum yazdı mı hiç.
lonecim meme olayı aman diyeylim sabır ki ne sabır istiyor.
minikler kuzum olur elimden geldiğince bakarım listeye. ben sallanan hiç bişi almadım sallamayacağım diye koşullamıştım kendimi oğlanda çok istemedi. Büyüyen karyola almadık onlar çok yüksek geldi bana birde ağır geldi misafir geldi mi yatak odasına taşımak zorunda kalacaktık. Biri ana kucağı hediye etti craco marka amannn çok kötü sallanmıyor :))) kullan at ben almadım bana al dediler ama hata yapmışım çok büyük rahatlıkmış, senem ile günlük aldılar onları biliyorum, tafa da bir soralım belki oda almıştır. ayy başka bir mutluluk herkese nasip eylesin mevlam.
rolle ovulasyon deniyor musun
ceza şeker yüklemesi ne oldu detaylı ne oldu bu arada? ne kadar geriden geliyorsunuz.
minicikumut yeğen nasıl oldu sen nasılsın eşin ne yapt
hiilalcim naber
sezen test mi yapacaktı
ase ne haber

hello_kitty merhaba nasilsin?Ben dusukten oncede cok zor hamile kalmistim birbucuk sene denemistik.
Ovulasyon hic denemedim ama onumuzdeki ay deniycem insallah.Fortel marka bir ovulasyon testi onerdiler.

hello_kitty merhaba nasilsin?Ben dusukten oncede cok zor hamile kalmistim birbucuk sene denemistik.
Ovulasyon hic denemedim ama onumuzdeki ay deniycem insallah.Fortel marka bir ovulasyon testi onerdiler.

one step ve wondfo da iyidir one step mavi yada mor diye bir ayrımı vardı. En olmadı dr kontrolünde çalışırsın tatlım inşallah bebeğin çok nazlanmaz tez zamanda gelir bende kürtajdan sonra 9. ayda tuturdum mayısda ilk bebeğim yaşasaydı doğacaktı onun yeine hamile kaldım. öpüyorum

hellom canim sagolasin iyiyim sen nasilsin? suan Esadimi sallamakla mesgulum. sen demissin ya sallanan hicbisi almadim kendimi odakladim diye.. biz basladik ayaktan simdi yataga , salincaga kadar var evde. biliyorum cok yanlis yaptik sallamasi bana kalicak .. iste bizim oglan bir gun hic durmadi 2 saat agladi annemde cocugun aglamasina hic dayanamaz aldi eline basladi sallamaya sallama falan desemde salladi bir kere ondan sonra her agladiginda salladik sonuc iste soyledigim gibi.
Annem 20 gun sonra donuyor ve o donunce ne yapicam bilmiyorum yemek bile yapamam ac kaliriz benimde sutum kesilir seneryolarim simdilik boyle ne yapicam bilmiyorum. Bu sallama isi beni baya bunaltmaya basladi simdiden ..

Sezencim senin 250'yi Kadir gecesi bitirdim canim haberin olsun. Eeee simdi meraklardayiz ne oldu adet gordun mu???

Candasim canim iyiym canim sagol sen nasilsin? tahminlerin ne yonde . Son kontrolde baktin mi bebis hangi tarafta duruyor ona gore tahmin yapicam sana :)))

canım yemekle ilgisi yok en son ne zman dondurma yediğimi hatırlamıyorum bile...çok sakinim bu konuda kendime şaşırıyorum:)umarım düşük çıkar...

canım bu hafta gelişimi gayet iyi çok şükür..şekerim 160 çıktı...100lük yapılacak bakalım o kaç çıkacak..sünnet mi olcak oğlumuzzaman maşallah... facede yazdığını okudum..bu erkekler neden böyle anlamak zor..Alllah kolaylık versin canım..kardeşin uzun dönemmi gitti?tekrar Allah kavuştursun canım...

günaydın kızlarrrr mutlu günler

kızlar nasılsınızz benim adetime 4 gün var yarın test yapcam varsa çıkar zaten bide yarın progesteron hormonuma baktırcam çatlama oluyomu falan diye baktır dedi doktor eğer hormon düşükse yumurtlamadan sonra takviye alcam önümüzdeki bu ay adet olcam büyük ihtimal önümüzdeki ay klomen ve çatlatma iğnesi yaptırcas eşime kalsa aşılama :)adama da kafayı yedirdim sen nerde nasıl ne istiyosan onu yaptıralım yeterki aklın sağlıklı kalsın beni huzursuz etme diyo

minicikumut seni gördüm altta naber çalışmalar nasıl 2 günde bir alıyosun dimi spermcanları:):):) bebiş nasıl ablan nasıl

hello kitabı not aldım kuzum yarın incem çarşıya bakarım insan hisseder ya bişileri bende hissediom kuzum sanırım bizim veletler nazlı hemen gelirlermi öyle

kızlar dün çarşıya çıktık elbise almak istedim hem istediim gibi bişi bulamadım bulduklaırmda bana olmadı ağlıcaktım sinirden acilen kilo vermem lazım ceza olarak hiç bişi almadım kendime:)

Günaydııın herkese;

Hello yeğenim bugün 30 günlük oldu aşısı var kuzucuğumun.Çok şükür emiyor annesini ama ablamda hal bırakmadı küçük cadıSürekli emmek istiyor.Doymamaklada alakası yok sanırım kendini güvende hissettiğinden öyle yapıyor..Sn nasılsın?Daoğumdan sonra hala adet olmadın değil mi?
Eşimde işe başlayalı bugün 2 hafta oldu.Çok şükür herşey yolunda.

Nazlımm günaydın canım.İnşallah bu ay önce senin güzel haberini sonrada bizimkileri vermek nasip olur canım.Bugün adet döngümün 14. günündeyim.Hangi günler denemeliyim karar veremiyorum..Adet döngüm 30-31 gün.Buna istinaden yarın 15. günüm olduğundan mutlaka denerizAslında bayramın 1. günüde ihtimal çok yüksek ama 2 gün üstüste nasıl olur ki?Bir akıl verin bana.Nazlım zayıflamak istiyorsan önce boğazını tutacaksın.Ben şubat ayında 66,5 kiloydum.Hayatında 60'ı görmeyen ben kürtajdan sonra 66,5 kiloydumŞubat sonunda yediklerimi azaltarak bir diyete başladım.Öyle belli diyetlere tabi kalmadan.günde 20 dakika egzersiz yaptım.İlk ay 3 kilo verdimm.Sonra ki ay bir 3 daha..Ve şu anda 54 kiloyum.Aslında herşeyden yiyorum ama midem küçüldü sanırım.Çok yiyemiyorum.Hergün tatlı ve çikolatayı eksik etmiyorum

Candaşım güzel dileklerin için Allah razı olsun canım benim.Bulantıların varmı canım?

Cezacım ikinci testtlerde yapılsın doktorun sana bir program önerecektir belki.Sen zaten dikkat ediyormuşsun.Beyaz ekmek tüketiyor musun?Ve pirinç?Bunlarda direk glikoza dönüşüyor vücutta.Esmer ekmek tüketmeni tavsiye ederim.Ciddi bir problem oluşturacağını düşünmüyorum

Nuray oğluna bayıldımMaşallah.Kızım olursa talip olabiliriz oğluna.

Herkes iyidir umarım.Hepinize kucak dolusu sevgiler

kuzum sen bugüğn başla çalışmalara 2 günde bir 1 hafta devam et bence ben 21.gün çatlamama rağmen 14.gün başlıorum:)çünkü inanıorum ki gebelik düşününce hormonlarımız bizimle oyun oynuyo ben 38 gündede adet oldum 28 gündede yaa tam bende şuan 66.5 kiloyum:)mangoya gittim dün 3 tane elbise beğendim allahım nasıl güzeller giydim çıkardım çıktım kabinden eşim diyo noldu ay gögsü çok açık popomu çok çıkardı diye saçmaladım oda hıhıhı dedi:)benimde vermem lazım doktorumda 56 kiloya düşmen lazım dedi zaten ay ekmeği kessem her akşam yarım saat spor yapsam ben tatlıya çok düşkünüm hele ramazanda tatlı olmadımı kudurdum resmen

Nazlım ben zayıflarken günde 2,5 litre suyu ve 2 fincan yeşilçayı eksik etmedim(hamileler kullanamıyor tabi)

Birde akşam belli bir saatten sonra yemek yememek gerekiyor.Sadece yemek değil su hariç hiçbirşey tüketmemek gerekli

Benim beraber çalıştığım doktorumun zayıflama kliniği var.Hamilelik öncesi alacağın bütün kiloları verdin diyor.Ve ona kalırsa alacağım maksimum kilo 12'yi geçmemeli.Ona göre bir program düzenleyecekmiş hamile kaldığımda.

Doğmamış bebeğe bırak don biçmeyi diyet listesi bile biçiyoruz Nazlım

günaydın kızlar..

nazlım cnm şimdi yazdıklarını okuyorum da bana neleri hatırlattı biliyomusun 23 nisan için deli gibi kıyafet baktığım gün üç aylık olacağız ama elbiseyi giyiyorum 9 aylık gbi duruyoz ee pantolon baksam ceketlerimin önü kavuşmuyor :) içine gömlek tarzı bişey olmuyo bol şeyler yakışmıyor ayyy delirmiştim benim koca pat die söyledi elbise alma 9 aylık gibi oldun die sinirimden ona küstüm :) ben de hayatımda 60ları görmemiştim ama kürtajdı düşüktü derken 61 le hamile kaldım şimdi 72 olmuştum geçen hafta ve hızla alıyorum engel olamıyorum dediğin gibi tatlı manyağıyım aman dikkat et cnm minicikumut tiyoları vermiş bende not aldım :) lazım olacak :) 4 gün sonra kan testi mi yaptıracaksın haydi hayırlısı unutma ikicide de umutsuzdun üstelik dr. gebelik olmaz bu ay demişti rabbim biilir cnm kısmet işi bu inşallah yine seni kandırmıştır adet gibi gösterip ce yapar cnm

minicikumut cnm şu diyet işini not aldım ama şu yeşil çay bende pek etki etmedi sanırım :) gerçi düzenli kullanmadım.. ohh ne güzel diyetisyenin hazırmış valla şanslısın.. minnak yeğenini de öpüyorum çok..

nazlım elbise konusu geçtimiydi ben yazmadan duramam internetten 3. kıyafeti sipariş ettim..! kardeşimin düğünü için alt tarafta bişe yok göbüş hala dümdüz ama göğüslerim 90 oldu kızlar mümkün değil fermar kapanmıyo..! bi elbiseyi patlattım inşallah geri iadeyi kabul ederler bugün bi siparişim daha gelecek Allahım inşallah olur mecbur büyük beden aldım altını daraltırcam üstü kalacak.. nazlım senin popo çıkıyo keşke benimde çıksa çok özeniyorum popolu kadınlara bende yok kalçamda dar ..yemeğin salçalısı kadının kalçalısı güzel olur bende yok yaaa..babanneme anneme çekmişim, bizde bi kalçalı var oda kocam zenci poposu var herifte inşallah kızım felan olursa eşime çeksin poposu

chnb beni sormuşsun nazlım yanıtlamış..değerim yüksekti iki yumurtamda olunca ikiz diye baya heyecan yaptık ama tek kese var çok şükür bebiş var içinde ,dr boş felan dedi 3 gün sonra gittik olmuş bişeyler içinde..dr a da kıl kapmaya başladım ama dr değiştirmeye utanıorum artık. bayramdan sonra kalbini dinlemeye gidecez... hala çok sevinemiyoruz açıkcası 3 ayı atlatana kadar sevinemeyecez gibi..

güzel ninniler paylaşayım size ruslar yapmışlar her ülkenin ninnilerini..bizimki harikaaa
[video=youtube;gNWGnTtKZwA]http://www.youtube.com/watch?v=gNWGnTtKZwA[/video]

bide azerilerin var sözler mükemmel ,anlayabilir msiniz bilmiyorum, ben babannemden aşina olduğum için zorluk çekmiyorum ama net yani sözler..
[video=youtube;5cO9DVcjbxU]http://www.youtube.com/watch?v=5cO9DVcjbxU[/video]

belki işinize yarar
Şirin şirin yat ay bala Boya başa çat ay bala Səndə bir gün öz səsini el səsinə qat ay bala Sənə deyir lay-lay... Hər otən quş hər aqan çay Bu gözəl şən anamız vətən Hər şöhrətim şanım sənsən Candan ayrı canım sənsən Nə təmizdir qül nəfəsin Sənə telli bir çəmansən Sənə deyir lay-lay Hər otən quş hər otən çay Bu gözəl şən anamız vətən Yat ay quzum şirin şirin Həyat sənin dövran sənin Qayğısıyla boy atırsan Qucağında bu vətənin

Kızlar geçmişe bakamadım pc tamirde telden giriyorum..inşallah herkes iyidir..pc gelince tek tek cevap yazarım..
Dün gece acildeydik migrenim ve kalp çarpıntısı şikayetiyle gittim..Dün akşama kadar yattım tabi önce gözümü bile açamadan..kalp grafisi v.s. baktılar bişey yok şükür..eşime serum takalım rahatlasın demişlker..eşimde hamilelik ihtimalini söylemiş..doktor biz burada testi yapamıyoruz demiş..sonra doğum hastanesine gittik..orada baktılar sonuş sıfır((

tekrar döndük iğne vurdular serum taktılar..eve geldim rahmim acayip guruldamaya başladı..resmen dışlardanda duyuluyor..yarım saat guruldadı..Ne demek şimdi bu yaa yoksa sonuç yanlışmıydı
halada adet olmadım dün olmam gerekiyordu..bakalım beklicez..bende böyle işte kızlar

ninni ve görüntüler çok güzelldiii
teşekkürler :)

Bacak bazen acıyor bazense hissetmiyorum bile. Dün ve bugun çok rahat yaptım mesela, bu aralar eşim yurtdışında sabah akşam kendim yapmak zorunda kalıyorum. Ben 20. haftaya kadar neredeyse sürekli karından yaptım, bence karnın iyice gerilene kadar en rahat yer karın oradan devam et. Geçen Tolga Hoca istersen karından devam edebilirsin diyince yine 2 kere oradan yaptım ama yaptığım kanadı, öyle olunca çok gerildi karnım diye bir daha yapmadım, zorda kalırsam yine yaparım ama. Bence 23. haftanın sonuna kadar göbekten rahatça yapılabilir, hatta eğer göbüş izin veriyorsa sonuna kadar göbekten yapabilirsin benim göbeğim çok büyüdü. Annem 7-7,5 aylık karnın var sanki diyor. 20li haftalara gelince Tolga Hocaya sorarsın yine de.
Benim oğlum oluyor canım, Mert. Şimdilik herşey yolunda gidiyor, tüm detaylı incelemeler vs. yapıldı. Haftaya Akay'da bir sürü tahlil yapacaklar, şeker, idrar, tam kan, aptt onlar da iyi çıkar inşallah. Kasım sonu Aralık başı bekliyoruz bebişimizi. Senin de iyi haberlerini alıyorum umarım bundan sonra da herşey yolunda gider. 12-13. haftadan sonra bir oh çekeriz demişti Tolga Hoca, çok kalmadı senin de.

kızlar ben yarın çalışmıom herkese şeker tadında bayram diliyorum ramazanda bittii rabbim seneye görmeyi nasib etsin inşallah onun sevabına nail olmuşuzdur bugünde erken çıkabilirim eve gidip iftardan sonra temizlik yapcam herkesi kocamnnn öpüyorumm

ceza, canım o zamn yemeyle ilgili değil bu şeker çıkması olayı.inş önemli değildir ve gerekn seviyeye düşer. canım yüksek olmasının zararı ne ? bilmiyorum ben ondan soruyorum ?

kıtty, canım şükür keyifler yerinde :) kanama filan da yok ya iyiyim inş olmazda. ben kız hissediyorum %95 diyodum ama yanılcam herhalde. ben ve daireden bi ark dışında herkes erkek diyo bakalım.tabi farketmez ya sağlıklı olsunda, erkek çocuk severdim ben önceden ama şimdi seçemiyorum hem korkudan hem duygusal :) sen eşine neden kızdın şeker ? valla eziyetei anneler çekiyo sefayı babalar sürüyo, yazınla bi kez daha anladım :) çınar paşa nasıl ? pipisinde bişey mi var canım, chnb yazmıştı galiba ben kaçırmışım ..

Nuray, canım ya bak unuttum hangi tarafta diye bakmaya.unutmazsan diğer sefer ya bakayım ya sorayım :) hala kız diyorum ben ama kesin yanılcam burdaki erkek geleneğinede bozamıcam.bizim millet erkek çocuğunu nedense çok sever.erkek hissettikleri gibi bide inş erkektir diyolar gülermisin ağlarmısın komik oluyo :) sağ soldan önce sende var mı tahmin ? annen gitcekmiş 20 gün sonra, sen halledersin hiç korkma canım herşeyin üstesinden gelcen inş.esat sana ultra güç vercek inan :)

nazlım, canım inş bayram sonu güzel haberlerle inletirsin burayı.inş bu kadar sıkıntının sonunda ferahlık günleri gelecek.diyoruz ya hep sıpalar biliyolar değerlerini yapabildiklerince naz ediyolar.allahın izniyle inş güzel günler gelecek.

minicikumut, canım şükür iyiym sen nasılsın ? inş yumurtlama zamanı en güzel tyumurta sperm karşılaşsında annesinin göbeğinde bebek olsun :) bende bulantı geçen hafta daha çoktu, bu hafta daha iyiym pek olmadı bulantım ama dün sabahtı sanırım kehvaltı yapar yaomaz çıkardım ilkkez. sade bulantı daha iyiymiş.bide suda bulanıyorum diyenleri çok duyar şaşırır ve kızardım, derdim insan sudan bulanır mı ? çok sever ve çok içerdim çünkü.ama inan sudan midem bulanıyo, diğer sevdiklerim ve sevmediklerim aynı yani.neyse olsun cefasıda sefa bize. hem bunlar cefa sayılmaz ki :) inş en yakın zmanda bu konuları paylaşmak dileğimle sen tarafından :)

atlas, canım azeri ninnileri bende çok beğendim :) memelektten aşinalık var galiba ...

sezen, canım önceikle çok geçmiş olsun peki sebepi neymiş çarpıntının filan ? adet olmadın mı serum filan girince bişey diyemedim inş hayırlı haber olsun zararsızolacaksa test yanıltıcı olsun yoksa diğer ay olsun sapasağlam doğsun.allaha emanet edelim.şimdi nasılsın peki ? ağrın sızın sıkıntın var mı ? aman dikkat et kendine, noldu nazar mı değidi ya bi kızın bi sen.allah korusun bol bol oku bari canım.öpüyorum ...

burcu,canım teşekkür ederim bilgiler için. madem o zman şimdilik göbekten devam edeyim.sanırım benim karnımda çok çıkcak gibi bana da annem şey diyor 2 aylık ama sanki ikiz göbeği, benim kardeşlerimde ikiz tecrübeli :) şişene dek o zman göbek. sonra bacak. kola mahkum kalırsamda eşim yapcak artık. seninde eşine allah kavuştursun diyeyim süğre az da olsa şu ara sana çok gelebilir anne oğul :) Mert :) sormuştum bikez daha , ismi çok güzel ..çok severim ben mert ismini. inş tahlillerden sonuçların çok iyi dğerlerde çıkar. küçücük bi fark üzüyo hepimizi çünkü. canım tecrübeli olaraktan bişey daha sorcam, tolga hoca testler için akay a mı yönlendiriyo ? orda diğer kadın doğumculardan mı alıyoruz testleri yoksa kendi servisinden mi ? çok teşerkkür ederim, benimde inş 12. haftayı bitirmeye az kaldı inş bende sizler gibi ilerleyip bi oh diyebilirim. birde şey diycem sende de protein dieti var mı ? belki kısmet olur bi gün muayenede tanışırız inş :)

kızlar nasılsınız cümleten ? ben evde tekim şuan, kardeşimin mezuniyeti vardı herkes orda. ben gidemiyroum haliyle.ama tv den veriyolarmışta bekliyorum artık burdan izleyim napıyım.nasip olmayınca olmuyo demek ama tek dert bu olasun yeter ki.

sizler nasılsınız ? sabah eşim geliyo benimde, giremezsem eğer şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum.dilerim seneye ramazan bayramına burdaki tüm arkadaşlarım bebekleriyle girer ya da doğum zmanlarına denk gelir bayram.en güzel dua bunlar olabilir diye düşündüm :) öpüyorum hepinizi, anne karnınDA OLANLARI KUCAKLTA OLANLARI TEMELİ ATILMAK ÜZERE OLANLARI NAZLANANLARI HEPSİNİ VE GÜZELLER GÜZELİ ANNELERİNİ ÖPTÜM :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…