Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Herkese seker tadinda bir bayram diliyorum..

BAyraminiz mubarek olsun kizlar . biz 3 gunlugube bir arkadasa gidicez bayram icin. Gelince gorusmek uzere .. Herkesi opuyorum

Selma kızlarr cebimde internetim var artık benden kaçış yok:)biraz zor oluyo okumasıı herkese ülker çikolatalı gofret tadında bayramlar diliyorum hamilelerin canı istediyse özür dilerim ben test yaptım sabah uyanır uyanmaz belki kocama kendime bayram hediyesi verebilirim diye ama malesef negatifadetime iki gün var olsa çıkardı daha önce 5 gün kala çıktı üzülmedim hayırlısı hakkımızda annem bana tefriciye çekiomuş 3000 tanesini çekmiş maşallah camileri dolaşıp özellikle oruçluyken çekmişinşallah kabul olur sabah annemlere kahvaltıya gittik şimdi evimizdeyiz eşim uyudu kaldı sabaha kadar uyuyamamış uyansın erkek tarafıgile gitces:) mezarlıkta babannem dedem en yakın arkadaşımın babası var onlarada gidip yasin okucas hellom böle şeyler sölenmez sevmem ama mutlu ol diye her yasin okuduğumda anennde gelio aklıma adını bilmiyom ama senin adını söyleyerek dua ediyom kuzu mekanı cennet olsun bugünde bağışalrım inşallah anam çenem düştü benim bende az uzanayım kılzar ase canım 200 de ben okudum sana daha fazla okumak isterdim ama anneme de yardım edeyim biraz tamamlayalım kadın tek başına çekiyo herkesi kocamannnnnn öptüm sanırım toiğin en küçüğü benim hani benim bayram harçlığım:)seviyom sizi

Son düzenleme:

Herkese iyi bayramlar.Allah herkesin gönlünün muradını nasip etsin.

Burcu, teşekkürler canım epeyce bilgilendirdin :) artık o nasıl yönlendirise öyle yapcaz muhtemelen aynı şekilde yönlendirir, sanırım tüp bebekleride muayenede muayene ediyomyş sekreterler dedi. yarın vuslatmış :) hadi inş hayırla, bakalım babası oğluna ne cicler almış, siz tam hasret kalmışsınız ya telde görüşmelerde azalınca.neyse sağlıkla dönsünde.ya ben o protein dietini şu açıdan anlayamadım o yasakları yersem bebeği hayatını mı tehlikeye atarım kendime o hastalıkları mı teşvik ederim ? bende çıkarsa hadi tamam da bebeğe allah korusun bişey olursa aklımda hep bu soru kalır bende 2 haftadır pek dikkat edemedim. her gittiğimde yemek muhabbeti oluyo adam gülüyo artık, aç bu kadın diye :)

asem, canım ya :) yüzüm güldü valla dediğinle, evet yalnız değilim artık bebek var :) inş her daimde olur. çok teşekkür ederim canım 4 günlüğüne beraberiz koçişle :) duanı bende bitirmek üzereyim çok mahcuğp oldum gecikince
kıtty, canım çok teşekkür ederim ya her aşama da vardınız nasıl sevinmiceksiniz ki, burda hepimiz birimiz birimiz hepimiz için olduk resmen.Allahım hepimize hep güzel günler göstersin inş ya. tecrübelerinden yararlancaz kıdemli anne :) senem çok girmediğine göre en kıdemlimiz sensin artık yakınlarda doğum yapanlar olarak
günlük, güzelprenseslerin annesi nasılsın ? öptüm hepinizi :)

[minikler, canım eşimin tayinini hala bekliyoruz sıktı artık bi haber gelse hayırlısıyla.sanırım eylüle dek bekletcekler resemn geciktirmek için ellerinden geleini yaptıklarını düşünmeye başladım. bide bu arada becaiş buldu, onuda yazdı gönderdi, eşim olması kesindir diyo bu sefer ya bakalım.sanırım o gelene dek bebek epeyce büyücek.haklsın çok bişey beklememek gerek, erkekler ya ne olcak :) babalık doğunca annelik rahme düşünce boşa dememişler demekki.hatta düşmesinede gerek yok çok öncesinde yaşadığımız için babalar soğuk kalıyor, oğluşunda nasıl anlamış zeka küpüm maşallah :) vermesin pas naz etsin dursun oh olsun onlara, bende yapcam eşime :)) yani şöyle beni kızdırınca diyorum sevdirmicem doğunca bak ona göre davran.tabi lafta, o da sinir oluyo :) öptüm sizi ...

Sezen, canım çok teşekkür ederim inş babada gelirde süreci beraber takip ederiz.hala gelmedi demek adetin, ne şimdi bu ya en sinir bozucu durum bu bence, gelene dek ümidimizi kesemiyoruz gelmeyince sinirleniyoruz inş çabucak sökülür madem.yada keşke diğer ihtimal olsa.

cezam, canım sana hep denizim yazasım gelirdi önceden varya, şimdi farkettim oğlunbun ismi önceden mi ayan oldu nedir :) ben evdeyim canım eşim annesinde, annemler mersine gidiyor gelinimizin ailesini ziyarete.kız kardeşimle beraberiz, eşimde allahtan uğrayıp gelcekti tam 4,5 saattir orda :) neyse 2 gün benimdir zaten :) çıkamıyorum canım ya göz göre göre tehlikeye atmayım kendimi dimi :) öptüm sizi çok. inş şeker sıkıntıya sokmaz taşta, ama allah korusun olursa cidden zor olur. ama olmaması umudumla ...

Chnb, ablam az kaldı randevuya, yatakla ilgili bilgiler tamamdır o zman :) sen kaç kiloyla hamile kalmıştın ?
nilde, ablacım inş allahım negatif göstersede esasında güldürsün yüzümüzü pozitifle.olmama ihtimalini düşünmüyorum düşünmek istemiyorum toparlanması güç olabilirm ama allah korusun olası duurmda yine beraberiz elele vercez alcaz bebişini, olmadı tüp var.inş hamile kalcan seneye bu zmanlar sütlerden bebeklerin kilolarında ağlamalardan bahsetcez inş ...

nazlım , hakket ya topiğin en küçüğü senmisin :) ya sen ya minicik umut, ay farkıyla. yakala harçlığı gönderdim çok büyüğün sayılmam ama :) annenin ağzına yüreğine sağlık rabbim kabul etsin inş dualarını, hadi gidin erkek tarafıgillere :)) ben gitmiyorum bu bayram ilkkez, sabah konuştuk ben gelirim senin yanına dedi, beklerim dedim ya bakalım gelirmi. ya kendi evimizin yolunuda unuttuk tedaviden bu yana.hep annemlerdeyiz, napalım evlatlar baş belası :) inş o tets yanlıştır doğru olan görünmeyen pozitif olsun.öptüm şeker.

renkliatlas, canım evet bu konuda konuştuk senle.Allah var detaylara girmedin burda ne yazdıysan banada aynını dedin, kıtty i ayrı tuttuğunu hep söyledin evet biliyorum.ben en baştan beri kimle konuştuysam aynısını dedim evet ben ben hepinize gerçekten hak verdim.kendince haklıydın takvim rahatsız edebilirdi kişiye göre, bende takvimleri gördükçe burulmadım değil ama topiğe has değil genelde.burulmam da hep bi imrenti vardı bende şunu düşünmüştüm evet kimilerini üzebilirm ama bende hamile kalsam yapmak isteğim şey bu takvim. ama dediğim gibi kırılabilecek bişey bu. bende yaptığım anda hep umut doldum hep yine buruk kaldım, çünkü biliyorum anne olması imkansız olanlar var belki bende sende onlardan biriydik ama bende takip istedim yaptım.bu konuyla ilgili düşüncem bu yazmak istedim.zor günler geçirdin gerçekten kaldırması zordu, herkesin dayanamayacağı kadar. herkes farklı farklı işte benim verdiğim tepki sana uymaz seninki bana.uzaktan bakınca kimseye sitem edemiyorum gerçekten. hamile kalnlar yaşamak istedi, kalamayanlar hüzünlü kaldı.grubundaydım yani bazı şeylerin geriye dönüşü olmayacağını hissederk düşünerek yinede diyorum nolur yapmayın kırılmayın birbirinize.sende kıtty de hepiniz gerçekten iyi niyetli insanlarsınız hepinizle özel dertleşmişliğim çok . ayırt edemiyorum hiçbirinizi. evet sen güçlüsün bunu biliyorum ve hassassın.bi insan sokakta kedi yavrusunu görüp haline ağlıyorsa gerçekten duyguları yoğpundur.bunu ben biliyorum. miniklerin dediği bişey var ki zor günlerden geçtin hamile arkadaşlar senden bi telafi bekledi, kırgınlıkları bundan. seninde onlara kırgınlığın olduçsende bekledin o telafiyi. diyorum keşke karşılıklı af dileseniz helalleşseniz.kıtty de sende çok dobrasınız ne olursa olsun vazgeçmediğinizi biliyrum söylemek istediklerinizden, ama gerçekten ikinizde çok iyi yüreklisiniz ne sen onun için ne o senin için kötü bişey düşünmez, yorumlar sert olabiliyor mimik yok burda yumuşakta olsa sert gibi görünebiliyr.kıtty sende yanlış anlama lütfen , bianlık öfekeyle kırıyoruz kırılıyoruz.senin buna sevinmeyeceğini biliyoruz ama bazen öfkeden ağzımıza neler gelmiyor ki. atlasın tek kırgınlığı sadece o takvimdi, kendince haklıydı değildi vs. ama hiç diğer konulardan şikayeti olmadı biliyorum onlar kolay hamile kalıyor bebeklerinden hamileliklerinden bahsediyo demedi, uzun yazdım kusura bakmayın. çünkü gerçekten biz belki hergün konuştuk sğreçlerimizi atlasla, onun sıkıntılarına dertlerine yakından şahit olduğum için kırılmayın istiyorum birbirinize. haa şu varki kimin derdi sıkıntısı yok diyebilirsiniz, elbet sıkıntısız insanımız yok.ama hepimizin tepkileri ayrı.biliyosunuz bende yazmadım bi süre topiğe. uzak kalmaya ihtiyacım vardı, kimseye sitem etmedim ki biliyorum topikteki ark larımda anlayışla karşıladı kimse tepki vermedi sessizce gidişime.benim tepkim böyleydi atlasınki öyle, kimimiz hiç demeden çekiyoruz topikten kendimizi.atlasın topik açması kendi tercihiydi, bende bikaç girdim sonra giremedim.bunlar için kırılmayın ya.ben hepinizi gerçekten çok seviyorum. ve seninde derdini anlatamadığını yanlış anlaşıldığını düşünüyorum,

kızlar herkese iyi bayramlar, nasılsınız ? dün kız kardeşimin erkek arkadaşı geldi bize, dk 1 gol babam çocuğu bi azarladı :) entel giynmiş gelmiş, yaka bağır açık içinde tişört dışında gömlek kardeşimde eşimde görmediği için bi fırça geldi epey üstüne gitti aslında şaka yaptı ama ben içeriğindeki gerçek kısmınıda biliyorum.neyse epey sohbetleştiler. resmen çocuk istemeye gelmiş gibi çocuğa iş güç sordu durdu, babamın konuşmadığı ara fırsat bulup konuştuğumuzda şey dedi, çok takıyo kafasına pko yu.bbizim çocğumuz olmayacak diye.bilmiyordum o kadar taktığını, dedim konuşayım.sabah bişey dedim gebelikle ilgili en zorundan biri benimkiydi diye, demesin mi ki benmki senden zor ? ne kadar biriktirmiş içinde, diyorum kızım var bi tedavisi, kızdığımşey daha sen evlideğilsin bu kadar takıyosun evlenince napcan, ya bide kötü kötüyü çekiyo işte, ya allah korusun çocuktada bişey olsa 0 sperm morfoloji çıksa.diyorum diyorum anlamıyo, allah ferahlık versin inş. kendimede kızdım demekki onun önünde de bu kadar konuşmamalıymışım kendine pay almış. erkek kardeşimle nişanlsııda çılcırttılar beni ya adamların suratı 5 dk gülüyosa 15 saat asık.kızada kızıyorum tamam ben seni kardeşim gibi görüp herşeyimi anlatıyorum erkek kardeşimi atıp seni tutuyorum yani bunu mu hakediyoruz biz , onların suratının asılması bizide geriyor.annem bana derdi valla bugün anladım bidaha töbe asmam suratımı.ve aklıma şu geldi ben 1 yıllık evliliğimize dek k.validemin yanındanda hiç suratımı asmadım o kadar kırdıkları halde. ama benim adım huysuz suratsız gelin.dayanamadım sabah kızın kardeşine dedim, kızda diyo ya abla bizde huzursuz oluyoruz.ama ne gerek varki fazla naz aşık usandırr zaten 3 ayda 1 ancak görüşüyosunuz görüşüncede surat asıp oturmak niye. ama aptallık benimkardeşimde de var aşırı kısknaç neymiş efendim kısa kol giyem kısa etek yok yakası açık ok ve bunlar abartılı değil bizden çok kapalı giyindiği halde kızıyor.kızda ağladı sabah.üzülüdmde . kardeşimede bin tembih ediyoruz yok. kızada diyorum kızım sende aman kızcak kscek diye vazgeçme giyeceğinden alıştır. böyle daha çok küsüyosunuz madem küsüyosunu böyle küsünde alışsın sonrası ferahlık olsunçoff ya amma dolmuşum :) karışmakta istemiyorum ama cidden hem kızdım hem üzüldüm

Son düzenleme:

canım çok sağolasın görmeyebilirsin kuzum aminn... herkesin yavruşunu ona bağışalsın mevlam.

nazlım allah razı olsun nasıl mutlu oldum anlatamam. Ölmüşlerimizin ruhuna gitsin inşallah . eĞER regl olursan gidip tahlilk mi yaptıraman gerekiyor şimdi yumurtalar çatladı mı çatlamadı mı diye..Anneninde dualarını mevlam kabul eyleye.

ceza nuray candaş iyi bayramlar tekrar.

chnb ay sonu belli olacak canım, ee buradakiler yaptır diyorsa yaptırayım bari, mevlam oğlumu korusun aklıma kötü kötü şeyler geliyor anestez alacak diye. offff aklıma getirmeyeyim.

Kızlar herkese iyi bayramlar...

Ben de sabah taksiyle kayınvalideme gittim. Gelinler kayınlar görümceler çocuklar tam bir curcunaydı başım ağrıdı...

Az önce geldik tekrar büyük görümceme yarın da kayınlarım ve eşleri ve çocuklar buraya gelecek.

Sizler ne yaptınız?

cANDAŞ CANIM sen diyet ile ilgili sorunu dr ye sor canım cevabı çok önemli. Kardeşin de şu an askerde diye kıskançlık yapmış olabilir mi?

Nazlım kuzum Allah kaul etsin...

Sezen canım üzülme ovulasyon testi al bence...

Nilde kuzum inşallah vardır bebiş...

herkesi öpüyorum...

ablacım ne güzel yataktan kalktın demek..bayram bahanesine çık gez biraz..ama yinede kendini fazla yorma..:)
Ben hala adet olmadım..iğneden olabilirmi...bugün adetim geçeli 5 gün oldu Ne olacaksa olsun diyorum ama hala bişey yok

Son düzenleme:

Canım gidince de yattım koltukta ama değişiklik iyi geliyor yoksa gezemem daha. 32 den sonra belki biraz kalkarım...
Canım stresten mi gecikti dersin benim de olmuştu bir iki kez...

kıtty, canım oğluşun Allaha emanet olsun inş. Korkma sen iyi bi annesin ve en iyi dr u araştırıp sünnetinide yaptırırsın.onun sağlığı söz konusuysa hiç korkma iyi olcak.aslında sorun yoksa bile erken sünnet iyi oluyomuş çocuklar için.inş yaptırdığında iyiki dersin.sizlere de iyi bayramlar, elöpmelere gittimi çınar paşa ?

chnb, ablacım az bi dışarı çıkmak iyi gelmiştir sanada.o kadar kalabalıktada başın ağrıması normaldir galiba :) bende bu bayram sanırım eşim ailem dışında bide kuzenimle görüşmüş olcam bize gelcekler, hala dayı amca teyzeler biliyo artık hamile olduğumu, kuzenlerimde.tüp bebek diyincede merak etmiş.van depreminde kalan kuzenim bu. oğluda çok tatlı onuda sevmiş olurum.dietin cevabını öğrenmem gerek, aslında sordum o da cevaplamıştı.ben anlayamadım eşim diyor sana zararlı bebeğe değil ben öyle anladım diyor.öyleyse mesele yok ya. 9 ay bebek beslensin sonrası duruma bakarım der bırakırım dieti belkide.tabi arkasındanda fırça yerim kesin o ayrı :) sen bu dönemde ist da mı kalcaksın abla ? oğlunun okulu filan var ama seninde durum belli ya nasıl olcak ? kalmanda zor gitmende sanırım ... kardeşiminde aslında her zamanki hali, face filanda kızın fotosu konsa kıyamet kopuyo.sanarsın dünya güzeli.kızada dedim aynısını. tamam seven için en güzel sensinde bu kadar daraltmasıda kötü.evden çıktılar yarım saat sonra barışmışlar.nazınız bize mi arkadaş anlamadım ki :) neyse iyi olsunlarda araya girmemek lazım sonra onlar iyi olur ben kötü olurum bunuda biliyorum.

sezen, inş kist filan olmasında.biran önce gelse keşke yada geç döllenmiş olsa.yaşadıklarımdan ötürü o tıbbi testler yok diyosa yoktur gibi geliyo en kötüsüne alışmak bu olsa gerek.

herkes bayram gezmelerinde mi ne :) ses soluk yok kimselerde ... herkesin bayramı kutlu mutlu devam etsin inş öptüm hepinizi.

günaydın kızlar topiğe girdim ama tam yazacakken ya tel ya misaif oldu derken kaynadı nasılsınız bi bayram daha bugün son buluyor rabbim en güzelinden tekrarlarına nasip etsin

chnb ablacım oh ne güzel değişiklik olmuş sana

nazlım cnm allah seninde annenin de dualrını kabul etsin

candaş cnm protein dieti ile yazdıklarına katılmıyorum bebeğe etkisi yksa delerim ne demek artık sana gelen zarar da bebeğe zarar bunu bil cnm artık onlar için kendimize çok iyi bakmamız lazım eşim sigara kullanıyor ona da aynısını söylüyorum bi ara kalbinden koluna ağrıları vardı ne dediysem gönderemedim dr.a sonra oğlumuzun sana ihtiyacı olacak sadece kendin için yaşamıyorsun dedim sanırım bundan etkilenmişti gitmişti çok şükür bişey çıkmadı ama sana da aynısını diyorum emek için elinden geldiği kadar güçlü ve sağlıklı olacaksın cnm artık kendimiz için yaşama devrimiz kapandı :)

sezen cnm ne yaptın hala gelmedimi adetin cnm test de hala negatifse bi dr.a git kist oluşmuş olabilir erken gitki hemen çözümü olsun

günlük lone ve nuray bebeişlerle ilk bayramınız nasıl geçti dün 3 aylığını dolduran arkadaşımın bebeişi vardı öyle kucağıma almak istedim ama cesaret edemedim üçüncü görüşmemiz ve artık beni tanıyor sanırım gülüyor tepki veriyor bu bir kız çocuğu ve bana teyze dedirttiklerinde durun cnm belki anne demek ister diyorum :) arkadaşımda kasımdan sonra görüşmelerimize ara verelim biz diyor şimdiden kız bakmaya başladım ve alaraya da talibim nerden kapı açılırsa oraya döncez topikte kız bebek sayısı belli napalım :)

hello cnm benim sünnet tehlikeli bişey değil zaten narkozdan korktuğunu yazmışsınya allahın izniyle hiç bişeycik olmaz nice çocuklar bebeklikten sünnet oluyor bizim çevrede de vardı kırklıyken sünnet etmişlerdi allah korkularımızı yaşatmasın olacak varsa nerde olsa bulur sen içini ferah tut annesi çınar bizim paşamız sünetini de olup erkek adam olacak

nilde ve nazlım sanırım sizin sonuçlar yarına belli olacak erken davranmışsınız birer test denemişsiniz ama benim de iki gün kala çıkmamıştı bi arkadaşımda bir hafta önceden öğrendiğini söylemişti artık bünyeden bünyeyemi değişir yoksa hamilelikten hamileliğe mi bilmiyorum hayırlısıyla yarın çift çizgiyle karşılaşırsınız inşallah bu mutluluğu bizimle paylaşırsınız

ceza cnm nasılsın ikinci yükleme ne zamandı

ase senden naber cnm

okulun açılmasına az kaldı datlum ve hilal de dönerler artık meraklardayız kızlar

bayram bizim için iyiydi ilk gün komşularla bayramlaştık dün eski komşumlara gittik yine gelenlerde oldu bugün de pikniğe gitcez okul çılana kadar gezdim gezidm sonrası zor olur benim o yüzden fuırsatları değerlendiriyorum :)

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...ima-oyun-halisi-yaptim-sizce-nasil-olmus.html

kızlar değişik bir oyun halısı.. nasıl olsa bir gün ihtiyacımız olacak benim dikkatimi çekti hem çok güzel yapılmış hem de daha sağlıklı.. bi arkadaşta gördüm hazırları hem çok küçük hem de altı halı felan değil incecik naylonsu bişey :) sonra topiklerde gezerken dikkatimi çekti pc.ye kaydettim

Merhaba kızlar.biraz gec oldu ama herkesin bayramıni kutluyorum,şeker tadında bir bayramdiliyorum.sezen canım biraz gc oldu sanırım kusura bakma 200 okumştum senin için ancak yazabildim.asd canım bayram girince araya seninkini hala okuyamadim.umarim vakti vardır daha. Kusura bakma en kısa zamanda okuyacağım.herkesi öpüyorum.

henüz bayram bitmeden hepinizin bayramını kutluyorum son gün de olsa:)
bayramda evdeydik, ailem geldi. annem, babam, kardeşim. annem kaldı. eş durumu tayinleri netleşene kadar annem kalacak. ilköğretime çıkarsa tayinim seminerlere gitme durumum var. yalnız oğluş da bi ağladı mı memeden başka bişey susturamıyor. o zamana kadar anneme de alışır inşallah.biberon versek bile üzerine illa emmek istiyor. byaramda 1 kaç kez verdim yine bibeberonla mama. yalancı emzik çalışmalarımız tam gaz devaö ama almıyor, çok uyanık.
son sayfaları okudum. nilde ve zezen beklemede. nazlım, Allah kabul etsin canım dualarını.
chnb, değişiklik olmuş, iyi gelmiştir.
minikler iki bayramdır memlekete gelemiyoruz. zaten memleket demek ailem demek, onlar da geldi. böyle güzel sebeplerden gidemeyelim yereki değil mi?
kittynin oplu sünnet olacakmış, şimdiden geçmiş olsun.
candaş inşallah sizin de tayin olur artık. bebeğin şansına gelir eşin.

ceza, ase, hilal herkesi öpüyorum.

canım bahsetmiştim, eşimin kanser hastanesı dedesi vardı kayınvalidemelrde kalıyodu. o geçen hafta vefat etti. yani kaynanamın gözü aydı, ve bu bayram için tatile gittiler.cenazeyi asıl melketleri kastamonuya götürdüler, eşim gidemedi ben yalnızım diye. daha 37 günlüktük. nasıl geleyim eşimi ve çocuğumu bırakıp da dedi. onlar da dediler ki ben ya da bebek hastalanırsak ambulans çağırıp hastaneye gider dediler. eşim de dedi ki hadi onlar ambulansla gitti, ben oralarda rahat durabilcem mi dedi.gelemem dedi. babası da fena kızdı, benim cenazeme de gelme dedi. şu an babası konuşmuyor. arayı toptan düzeltmek için eşim bayram için gelmek istediğini söyledi ama onların tatil planı olunca gitmedik. benim ailemi çağırıdk biz de. babam ve kardeşim görememişti salihi.
ilk dönem çalışmayı düşünmüyorum canım. tayinim ilköğretiem olursa seminlere gidebilirim,ama netlik yok.

kitty kitabı aldım canım ilk doğduğu haftalarda tracynin. ama bana hiç biri uygulanabilir gelmedi. kucağıma alıyorum şişşt pat yöntemiyle uyutmak için ağzınla memeye saldırıyor.uyuyacağı varsa da gidiyor. sonra saat işi de çok ters bana. 3 saat rutin de diyor ki 45 dakika emecek, 1.5-2 saat uyuyacak. bizimkinin emmesinin saati yok ki. bezen 10 dakika. bazen nerdeyse 2 saat.
şu anlık en çok meme emerken uyutup yatağına koyuyoruz. ya da yarı uykuluyken ana kucağında ya da yatağında sallayıp uyutuyoruz. yarı uykuluyken kendi kendine bırakyım diyorum, hepten uyanıyor. elleriyle uyandııryor kendini. yüzünü gözünü yoluyor.
bu arada minikler ve sen güzel cevap vermişsiniz gerektiği kişiye. ağzınıza sağlık. minikler demiş ki topiğine hamile olanlar yazmasın demişti, baktım hala yazıyosun demiş.10 puan verdim valla bu lafa. senin de ninni paylaşımı cevabın süperdi.benim daha bişey dememe gerek kalmamış.

her aşk bitermiş bi gün bildim her aşk bitermiş öğretildim....
güzel tatil ve yayma günleri sona ermiş bulunmakta 2 hafta sonra eşim ve ben 1 er hafta yıllık izne çıkıyoruz eğer düzgün fiyata güzel bi tur bulabilirsek karadeniz turuna çıkcas olmazsa istanbula geliyoruz inşallahhh istanbulda kimler varsa gelirsem lütfen buluşalım hellomu biliom başka kimler var

kızlar bayram çok iyiydi yaa dinlendim gezdim bol bol
veeeeeeeeee bomba haberi patlatıyorum dün adet olmam gerekiodu olmadım dün ve bugün kü testlerim de silik çizgi var nolur yanlış olmasın bugün adetimin 35.günü 21.günü çatladım doktor takibinde öğrendim test wondfo varka internetten bugün akşam eczaneden de 2 test alcam onlarıda yapcam böyle cumartesi de kan testi yaptırcam belki yarında olabilir bi an önce iğnelere başlamak istiyorum kızlar üstümde 3 tane dua taşıorum elimden gelen tıbbi ve uhrevi şeyleri yapcam bu sefer olsun bee nolur inş testler yanıltmaz kızlar şaşkınım mucize olurmu beni de bulurmu ne dersiniz:)

nazlım cnm inşallah bu defa test doğru söylüyordur her şey güzel olacak ziya bey bana geçmişi unutuyosun artık demişti aynısını ben sana diyorum zor biliyorum ama unutarak ilerlemek daha rahat olmanı ve zamanın daha iyi geçmesini sağlayacak cnm yarın kan testini yaptır dediğin gibi iğneye başlarsın cnm ayy gözüne aydın allah yüzünü güldürsün tamamına erdirsin inşallah

nildeeeeeeee cnmmm sen nerdesin hadi bi haberde senden olsun rabbim kurban bayramına kadar yeni topiğe geçmemizi nasip etsin

sezen cnm sen ne yaptın varmı gelişme

minicikumut senin yumurtlama dönemin geçti bekleme sürecine mi geçtin şimdi cnm

lone cnm memleketinde değişen bişey yok :) ben senin yerine iki ramazndır burda geçiriyorum bu bayram benim için daha iyi oldu çevrem genişlediği için ziyaretler felan oldu bayram olduğunu hissettik en azından :) ailen gelmiş gözün aydın diğer tarafında yaptığını kınıyorum bu ne ki sen gel.. valla bizde gelemeyecek olana haber bile vermezlerki aklı burda olmasın yada gelmeye kalkışmasın die sonuçta (her ölüm acıdır ama ) genç ve illa bulunması gereken bi durum değil bence.. hiç huzurunuzu bozmayın herşey yoluna girer ailesi de biraz zaman geçsin tekrar iletişme geçerler oğulları sonuçta.. (buarada acılarının büyüklüğünüde adamın 50 si dolmadan tatile giderek göstermişler )

gelelim benim bayramlaşma işine kaygana ile konuşurken eşim birden teli verdi aslında konuşmak istemiyordum ama eşime de diyemedim çünkü ne kadar dile getirirsem o kadar kötü ben oluyodum neyse aldım kaygana bi diller döktü şok oldum öpüyorum sizi felanlar bende bozuntuya vermedim çok dua etmiştim rabbim öfkemi al içimden unuttur die sonuçta her sene bir aylık misfirim olacaklar ve oğlum geldiğinde evimde huzursuzluk yaşansın istemiyorum ona mutlu bir aile ortamı sağlamak istiyorum rabbim sesimi duymuş yabancı biriyle konuşuyor gibiydim teli kapatınca pişmanlık duymadım.. sadece aklıma takılan doğumamı gelmeyi planlıyorlarda o yüzden mi böyle sıcak yaklaştı oldu öyleyse bile bende sıcak davranırsam iki aile birlikte rahatsız olacağımı kalmak için sonra gelmeleri gerktiğini de rahat söyleyebilirim die düşündüm bakalım neler olacak

kızlar sormak istediğim bişey daha var bende yaklaşık bir haftadır kasık ağrıları başladı adet olacak gibi ağrılarım oluyo öyle dayanılmaz felan değil ama bacaklarıma inen o ağrıyı kendimi dinledikçe duyuyorum(genellikle akşamları oluyo) sizde de olmuşmuydu olduysa ne zaman başladı normal mi dr.umu arayıp söylemem gerekirmi

kuzummm sağol allah razı olsun mubarek günlerde o kadar çok dua aldım ki olduysa onlar sayesinde olmuştur zaten bugün tekrar idrar testi yapıcam sonra yarında yine adet olmazsam kan testi yaptırırım kaynanan insafa gelmiş demekki benimkide bayramda çok iyiydi ama ben olamıyorum elimde değil o kadar soğumuşum ki dediğin gibi sanki yabancı biri vardır karşımda görevlerimizi yerine getiricez işte eşlerimiz için iyi olmak zorundayız işten kaçıp hastaneye gidesim var ve varsa bi an önce öğrenmem hemen ğne ilaç ne gerekiosa yaptırmam lazım bende geçmişi unutmayı çokk istiyorum umarım başarırım

valla başkası olunca kesin diyoruz konu nazlım olduğu için :) kan testi ne zaman diyoruz :) ama bu defa dr. kontrolündeydin bence kesin hamilesin bugün dikkat et kendine yorulma olur mu zaten özeldin ama artık bambaşka özelsin cnmmm bakalım gelin adayımı olacak yoksa topiğin düzenini bozmayıp pipiloşlumu gelecek :) bebek görmelerine mutlu haberinle git cnm daralınca elini karnına koyup şükredersin üzülmezsin çok yıprandın üzüldün yeter değil mi sıra sende cnm bak her şey güzel olacak rabbim sesimizi duydu

ah kuzum ne güzel cümleler bunlar gerçekten çok yıprandım eşimde bende kaç arkadaşının bebeği oldu gidelim diyorum bizim herşeyimize koşturdular götürmüyo biliyo adam sonra bunalım bi karıyla hayat yaşıcak:)erteleyip duruyo:)doktor bayramdan sonra adet olmazsan test yaptır demişti bi arıyayım bakayım ne dicek yorulmuyom kuzum zaten oturuyom hep işim rahat çok şükür benim evlenmeden önce hep kızım olsun diye dua ederdim şimdi ne haddime cinsiyet seçimi:)hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallahhh ben biliorum ki burdaki herkes en az benim kadar istiyo bunu ve eğer hamileysem benim doğum günüm nisan bebeğimde nisan da gelecek neyse ben kaptırmıyayım kendimi::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…