- 15 Mart 2011
- 1.098
- 3
- 158
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #19.901
bugün tekrardan iki farklı testle yaptım ..sonuç yine negatif..ya acaba bu vurulan iğnemi geciktiriyor..belim çok ağrıyor..ve iğneyi vurunduğum gün rahmimde acayip gurultular oldu..ooff bekle bekle gelen giden yok..en iyisi akşam bi bağ maydanoz yemek
kızlarrrr hepinize merhaba dün gebelik testi yaptım negatif çıktı ama hala ümidim var çıkmamış olabilirmi yoksa her zamanki gibi bu ayda mı yokkkkk aslında biraz buruklaştım ama üstüne fazla düşmüyorum daha belli olmamış olabilir dimi?
VEEEEE HERKESE İYİ BAYRAMLARRRRRRR HERŞEY GÖNLÜNÜZCE DİLEĞİNİZ GİBİ OLSUN BEBİŞLERE SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRRRRRR HAMİLELERE SAĞLIKLARLA KUCAĞINA ALMAK VE DOĞDUKLARINDADA BEBİŞLERE SAĞLIKLU UZUN ÖMÜRRRR BEKLEYENLEREDE SAĞLIKLARLA HAMİLE KALMAK VE DOĞDUKLARINDADA BEBİŞLEREDE SAĞLIKLLI UZUN ÖMÜRRRRR(aynı sözleri tekrarlamışımmm:)))
rolle canım benim sende çok çekmişsin kuzum yaaaaa.tatlım ben ankaradayım allahım yarabbimmm sağlıklara çabucak hamile kalasın ve bebişini kucağına alasın inşallahhhhhh
nazlımmmm tatlımmmm test yaptıracaktın naptın kuzummmmm maraktayım hadi babalım gelsin bebişşşşşş
miniklerrrrrr kuzummmm perşembe doktor çağırdı hadi bakalım ama çokkkk korkuyorummmmm senden ne haber
chnb tatlımmmm bekliyorummmmm kalbim gümbür gümbür sen nasılsın
datlummmmm bir haber verrrrrrrrr tatlımmmm
minicikumut tatlımmmm çalışmalara başladın dimi ne zaman yumurtaldığın belli olmuyor kaçırma canımmmm
sezen canımmmm adet oldunmu haber ver
asem canım sen nasılsın oğluş geldimi
günlük canım sen nasılsın kızlar nasıl
nuray canım oğluş ne durumda annen yanındaymış hala keyfini çıkar
lone canım senden ne haber
ceza dikkat de ediyormuşsun ama niye çıktıki ama günlüktede olmuş olabiliyo demekki böyle tatlım
hello canım oğluş nasıl sen nasılsın görmemişim kardeş askere gitmiş facedende yazmıştım ama kısa dönemmmi benimki gittiğinde bayağı zorlanmıştım ama alışıyor insan canları sağ olsunda tatlım
candaşımmmmm kuzummmmmm bekliyorummmmm korkuyorummmm ümitleniyorummmm umutsuzluğa kapılıyorum yuvarlanıp gidiyorum :)))
hilalimmmmm kuzummmmmm az kaldıııııııııı ama korkuyorummmmmm acayip bir ruh hali konuştuk normal ama ?????? hayırlısı tatlım
bugün tekrardan iki farklı testle yaptım ..sonuç yine negatif..ya acaba bu vurulan iğnemi geciktiriyor..belim çok ağrıyor..ve iğneyi vurunduğum gün rahmimde acayip gurultular oldu..ooff bekle bekle gelen giden yok..en iyisi akşam bi bağ maydanoz yemek
Selma kızlarr cebimde internetim var artık benden kaçış yok:)biraz zor oluyo okumasıı herkese ülker çikolatalı gofret tadında bayramlar diliyorum hamilelerin canı istediyse özür dilerimben test yaptım sabah uyanır uyanmaz belki kocama kendime bayram hediyesi verebilirim diye ama malesef negatifadetime iki gün var olsa çıkardı daha önce 5 gün kala çıktı üzülmedim hayırlısı hakkımızda annem bana tefriciye çekiomuş 3000 tanesini çekmiş maşallah camileri dolaşıp özellikle oruçluyken çekmişinşallah kabul olur sabah annemlere kahvaltıya gittik şimdi evimizdeyiz eşim uyudu kaldı sabaha kadar uyuyamamış uyansın erkek tarafıgile gitces:) mezarlıkta babannem dedem en yakın arkadaşımın babası var onlarada gidip yasin okucas hellom böle şeyler sölenmez sevmem ama mutlu ol diye her yasin okuduğumda anennde gelio aklıma adını bilmiyom ama senin adını söyleyerek dua ediyom kuzu mekanı cennet olsun bugünde bağışalrım inşallah anam çenem düştü benim bende az uzanayım kılzar ase canım 200 de ben okudum sana daha fazla okumak isterdim ama anneme de yardım edeyim biraz tamamlayalım kadın tek başına çekiyo herkesi kocamannnnnn öptüm sanırım toiğin en küçüğü benim hani benim bayram harçlığım:)seviyom sizi
ablacım ne güzel yataktan kalktın demek..bayram bahanesine çık gez biraz..ama yinede kendini fazla yorma..:)Kızlar herkese iyi bayramlar...
Ben de sabah taksiyle kayınvalideme gittim. Gelinler kayınlar görümceler çocuklar tam bir curcunaydı başım ağrıdı...
Az önce geldik tekrar büyük görümceme yarın da kayınlarım ve eşleri ve çocuklar buraya gelecek.
Sizler ne yaptınız?
cANDAŞ CANIM sen diyet ile ilgili sorunu dr ye sor canım cevabı çok önemli. Kardeşin de şu an askerde diye kıskançlık yapmış olabilir mi?
Nazlım kuzum Allah kaul etsin...
Sezen canım üzülme ovulasyon testi al bence...
Nilde kuzum inşallah vardır bebiş...
herkesi öpüyorum...
ablacım ne güzel yataktan kalktın demek..bayram bahanesine çık gez biraz..ama yinede kendini fazla yorma..:)
Ben hala adet olmadım..iğneden olabilirmi...bugün adetim geçeli 5 gün olduNe olacaksa olsun diyorum ama hala bişey yok
canım bahsetmiştim, eşimin kanser hastanesı dedesi vardı kayınvalidemelrde kalıyodu. o geçen hafta vefat etti. yani kaynanamın gözü aydı, ve bu bayram için tatile gittiler.cenazeyi asıl melketleri kastamonuya götürdüler, eşim gidemedi ben yalnızım diye. daha 37 günlüktük. nasıl geleyim eşimi ve çocuğumu bırakıp da dedi. onlar da dediler ki ben ya da bebek hastalanırsak ambulans çağırıp hastaneye gider dediler. eşim de dedi ki hadi onlar ambulansla gitti, ben oralarda rahat durabilcem mi dedi.gelemem dedi. babası da fena kızdı, benim cenazeme de gelme dedi. şu an babası konuşmuyor. arayı toptan düzeltmek için eşim bayram için gelmek istediğini söyledi ama onların tatil planı olunca gitmedik. benim ailemi çağırıdk biz de. babam ve kardeşim görememişti salihi.dün sağlık ocağındaki ebe ile konuştık..inanamadı..sen çok dikkatli birisin,yüksek çıkmamalıydı,birgün önce neler yediğimi sordu..anlattım..üzüm,kuru üzümvb. sayınca üzüme bağladı...üzüm yasak şimdilik elma ve armuta ağırlık vereceğim:)ama akşam sahura arkadaşlarıma gittim..4-5 aydır beslenmesine dikkat eden ben dün gece neler yemedim ki şeker tavan yapmıştır..ama şeker konusunda nedense rahatım safra kesemdeki taş korkuyuyo..hamilelikte sıkıntı verir diye..
tatile çıkıyormuşsunuz..ne güzel yüzsün kuzularn...ohhhh benim yerimede yüzün..ben annemlere gideceğim orda 1 hafta sonra kalacağım..sonrada okull zmanı:)
hamilelikte kaç kilo aldın kaçını verdin şimdiye kadar:)artık sorularım değişiyor:)
canım diyetisyene gönderirse vereceği listeye uyarım çünkü ben şimdi resmen diyet yapıyorum..safra kesemden dolayı...umarım düşük çıkar..yüksek çıkarsa ne yapalım gerekli tedbirleri alırım herhalde
sen neler yapacaksın bayramda..okul açıldıktan ne zman sonra bırakacaksın canım?aldığınız cicileri güle güle giyin..fotosunu ekledin mi kasım annelerine..ordan bakalım...
canım kısaltma olarak altta yada solda fl yazıyor o uyluk..ama çok şükür arayı kapatıp 2 gün öne geçmişiz..
kardeşinle koyduğun fotoya bayıldım...Allah sağ salim döndüğü günleri görmeyi nasip eder inşallahhhhhhhhhhhh
chnb abla yaptırdın mı testleriiiiiii
sezencim inşallah diğer aya nasip olur hamilelik.üzme canını...
ase,minicikumut,nazlım güzel haberlerinizi bekliyorum...
lone,nuray kalabalık ilk bayramınız:)tadını çıkarın..loneciim byaramda gidecekmisin kayınvalidenlere?gidersen üzme kendini..strese girecek bir ortam olursa ayrılırsın...okul işini ne yapacaksın?izne ayrılacak mısın?
candasım iyi bayramlar canım..bebişe iyi bak ve hiçbiryere gitmemeye çalış lütfen yorma kendini..
her aşk bitermiş bi gün bildim her aşk bitermiş öğretildim....
güzel tatil ve yayma günleri sona ermiş bulunmakta 2 hafta sonra eşim ve ben 1 er hafta yıllık izne çıkıyoruz eğer düzgün fiyata güzel bi tur bulabilirsek karadeniz turuna çıkcas olmazsa istanbula geliyoruz inşallahhh istanbulda kimler varsa gelirsem lütfen buluşalım hellomu biliom başka kimler var
kızlar bayram çok iyiydi yaa dinlendim gezdim bol bol
veeeeeeeeee bomba haberi patlatıyorum dün adet olmam gerekiodu olmadım dün ve bugün kü testlerim de silik çizgi var nolur yanlış olmasın bugün adetimin 35.günü 21.günü çatladım doktor takibinde öğrendim test wondfo varka internetten bugün akşam eczaneden de 2 test alcam onlarıda yapcam böyle cumartesi de kan testi yaptırcam belki yarında olabilir bi an önce iğnelere başlamak istiyorum kızlar üstümde 3 tane dua taşıorum elimden gelen tıbbi ve uhrevi şeyleri yapcam bu sefer olsun bee nolur inş testler yanıltmaz kızlar şaşkınım mucize olurmu beni de bulurmu ne dersiniz:)
nazlım cnm inşallah bu defa test doğru söylüyordur her şey güzel olacak ziya bey bana geçmişi unutuyosun artık demişti aynısını ben sana diyorum zor biliyorum ama unutarak ilerlemek daha rahat olmanı ve zamanın daha iyi geçmesini sağlayacak cnm yarın kan testini yaptır dediğin gibi iğneye başlarsın cnm ayy gözüne aydın allah yüzünü güldürsün tamamına erdirsin inşallah
nildeeeeeeee cnmmm sen nerdesin hadi bi haberde senden olsun rabbim kurban bayramına kadar yeni topiğe geçmemizi nasip etsin
sezen cnm sen ne yaptın varmı gelişme
minicikumut senin yumurtlama dönemin geçti bekleme sürecine mi geçtin şimdi cnm
lone cnm memleketinde değişen bişey yok :) ben senin yerine iki ramazndır burda geçiriyorum bu bayram benim için daha iyi oldu çevrem genişlediği için ziyaretler felan oldu bayram olduğunu hissettik en azından :) ailen gelmiş gözün aydın diğer tarafında yaptığını kınıyorum bu ne ki sen gel.. valla bizde gelemeyecek olana haber bile vermezlerki aklı burda olmasın yada gelmeye kalkışmasın die sonuçta (her ölüm acıdır ama ) genç ve illa bulunması gereken bi durum değil bence.. hiç huzurunuzu bozmayın herşey yoluna girer ailesi de biraz zaman geçsin tekrar iletişme geçerler oğulları sonuçta.. (buarada acılarının büyüklüğünüde adamın 50 si dolmadan tatile giderek göstermişler )
gelelim benim bayramlaşma işine kaygana ile konuşurken eşim birden teli verdi aslında konuşmak istemiyordum ama eşime de diyemedim çünkü ne kadar dile getirirsem o kadar kötü ben oluyodum neyse aldım kaygana bi diller döktü şok oldum öpüyorum sizi felanlar bende bozuntuya vermedim çok dua etmiştim rabbim öfkemi al içimden unuttur die sonuçta her sene bir aylık misfirim olacaklar ve oğlum geldiğinde evimde huzursuzluk yaşansın istemiyorum ona mutlu bir aile ortamı sağlamak istiyorum rabbim sesimi duymuş yabancı biriyle konuşuyor gibiydim teli kapatınca pişmanlık duymadım.. sadece aklıma takılan doğumamı gelmeyi planlıyorlarda o yüzden mi böyle sıcak yaklaştı oldu öyleyse bile bende sıcak davranırsam iki aile birlikte rahatsız olacağımı kalmak için sonra gelmeleri gerktiğini de rahat söyleyebilirim die düşündüm bakalım neler olacak
kızlar sormak istediğim bişey daha var bende yaklaşık bir haftadır kasık ağrıları başladı adet olacak gibi ağrılarım oluyo öyle dayanılmaz felan değil ama bacaklarıma inen o ağrıyı kendimi dinledikçe duyuyorum(genellikle akşamları oluyo) sizde de olmuşmuydu olduysa ne zaman başladı normal mi dr.umu arayıp söylemem gerekirmi
kuzummm sağol allah razı olsun mubarek günlerde o kadar çok dua aldım ki olduysa onlar sayesinde olmuştur zaten bugün tekrar idrar testi yapıcam sonra yarında yine adet olmazsam kan testi yaptırırım kaynanan insafa gelmiş demekki benimkide bayramda çok iyiydi ama ben olamıyorum elimde değil o kadar soğumuşum ki dediğin gibi sanki yabancı biri vardır karşımda görevlerimizi yerine getiricez işte eşlerimiz için iyi olmak zorundayız işten kaçıp hastaneye gidesim var ve varsa bi an önce öğrenmem hemen ğne ilaç ne gerekiosa yaptırmam lazım bende geçmişi unutmayı çokk istiyorum umarım başarırım
valla başkası olunca kesin diyoruz konu nazlım olduğu için :) kan testi ne zaman diyoruz :) ama bu defa dr. kontrolündeydin bence kesin hamilesin bugün dikkat et kendine yorulma olur mu zaten özeldin ama artık bambaşka özelsin cnmmm bakalım gelin adayımı olacak yoksa topiğin düzenini bozmayıp pipiloşlumu gelecek :) bebek görmelerine mutlu haberinle git cnm daralınca elini karnına koyup şükredersin üzülmezsin çok yıprandın üzüldün yeter değil mi sıra sende cnm bak her şey güzel olacak rabbim sesimizi duydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?