- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #19.921
asem minicikumudum saolun kızlar allah razı olsun kanda kesinleşmeden kaptıramıorum bi kanda çıksın o zaman halaya başlarız burda etrafımdan kimse bilmicek annem ve kız kardeşim hariç o yüzden hergün size yazarım artık eğer varsa eskilerden bi ben kalmıştım biliıorum ki benimle birlikte yola çıkan arkadaşlar çok dua ettiler hepiniz çok dua ettiniz diyorum ya eğer varsa sizlerin duaları sayesinde olmuştur zaten nilde ablayı çok merak ettim chnb ablada numarası vardı sanırım keşke haber verse ne yaptı acaba heycanlı diilim sabırlı bu akşam testte çıkarsa yarın kana gitcem öyle karar verdik hayırlısı hakkımızda
minicikumut bat ne zaman inş tutmuştur kuzum
ase senin ne zaman
bu arada topiğin en küçüğü benmiyim 86 nisan doğumluyum:) emin olamadık candaşla
Asecim bu ayı sen pas geçmiştin sanırım.Benim BAT:4 Eylül sanırım.Nasılsın?
Benden daha küçüğü varmı bilmiyorum ama ben 88 Şubat doğumluyum Nazlım
Güzel haberlerini bekliyorum tatlım.
kız sen daha minicikmişsin maşallahh çıtır hatun seni:)bayram harçlığı sana olmalıydı o zaman :)4 eylüle de çok varmışinş güzel haberlerini alırız
Sabır etmek gerçekten zor Nazlım.Bundan sonraki bekleme süreci geçmek bilmez sanki
Harçlığa gerek yok dualarınız yeter canım benim
Senin avatarındaki ''vav'' harfini gördüğümden beri diyeceğim unutuyorum.Eşim evlilik yıldönümümüzde bana vav kolye almıştı.Bende yeni yeni takmaya başladım kolyeyi.Ben zamanın birinde onada demiştim vav harfinin hikmetini.Oda unutmamamış Allah razı olsun sevindirmişti beni.
Dediğim gibi sen git önden İnşallah bizde arkandan geliriz Nazlım.
Bu arada bir liste yapsak güzel olur değilmi?Bu işlerden anlayan bir arkadaşımız bize yardımcı olabilir mi?
selam kızlar... geçmiş bayramınız mubarek olsun cümleten..
Sezenim, ne durumdasın canım?
varmı bi gelişme, kırmızı geldi mi? hala gelmediyse, bi dr' una danış canım.. kistleşme gibi durum olmasın..
..
Asem seninde geçmiş bayramın mübarek olsun tatlım...
Ben hala adet olmadım..belim çok ağrıyor..yarın için doktordan randavu alıcam..inşallah kist gibi bişey yoktur..
Nazlımmm canım çok sevindim yaaa..Allahım bu kez sağlıcakla kavuşturur inşallah..bi aradan sonra sonunda topiğimizden bir hamile daha çıktı şükür..
Minicik senin bat ne zaman canım?
Burcu, teşekkürler canım epeyce bilgilendirdin :) artık o nasıl yönlendirise öyle yapcaz muhtemelen aynı şekilde yönlendirir, sanırım tüp bebekleride muayenede muayene ediyomyş sekreterler dedi. yarın vuslatmış :) hadi inş hayırla, bakalım babası oğluna ne cicler almış, siz tam hasret kalmışsınız ya telde görüşmelerde azalınca.neyse sağlıkla dönsünde.ya ben o protein dietini şu açıdan anlayamadım o yasakları yersem bebeği hayatını mı tehlikeye atarım kendime o hastalıkları mı teşvik ederim ? bende çıkarsa hadi tamam da bebeğe allah korusun bişey olursa aklımda hep bu soru kalır bende 2 haftadır pek dikkat edemedim. her gittiğimde yemek muhabbeti oluyo adam gülüyo artık, aç bu kadın diye :)
randevu aldığın iyi olmuş canım..Asem seninde geçmiş bayramın mübarek olsun tatlım...
Ben hala adet olmadım..belim çok ağrıyor..yarın için doktordan randavu alıcam..inşallah kist gibi bişey yoktur..
Nazlımmm canım çok sevindim yaaa..Allahım bu kez sağlıcakla kavuşturur inşallah..bi aradan sonra sonunda topiğimizden bir hamile daha çıktı şükür..
Asecim bu ayı sen pas geçmiştin sanırım.Benim BAT:4 Eylül sanırım.Nasılsın?
Benden daha küçüğü varmı bilmiyorum ama ben 88 Şubat doğumluyum Nazlım
Güzel haberlerini bekliyorum tatlım.
asem minicikumudum saolun kızlar allah razı olsun kanda kesinleşmeden kaptıramıorum bi kanda çıksın o zaman halaya başlarız burda etrafımdan kimse bilmicek annem ve kız kardeşim hariç o yüzden hergün size yazarım artık eğer varsa eskilerden bi ben kalmıştım biliıorum ki benimle birlikte yola çıkan arkadaşlar çok dua ettiler hepiniz çok dua ettiniz diyorum ya eğer varsa sizlerin duaları sayesinde olmuştur zaten nilde ablayı çok merak ettim chnb ablada numarası vardı sanırım keşke haber verse ne yaptı acaba heycanlı diilim sabırlı bu akşam testte çıkarsa yarın kana gitcem öyle karar verdik hayırlısı hakkımızda
minicikumut bat ne zaman inş tutmuştur kuzum
ase senin ne zaman
bu arada topiğin en küçüğü benmiyim 86 nisan doğumluyum:) emin olamadık candaşla
kuzum ya eğer negatif çıkarsa kanda üzülceksiniz o yüzden yoksa içim içimi yiyo zaten söylemeden edebilirmiyim size bide inanamıorum ben 2 gebeliğimdede 7 ayda falan anca kalabildim daha mayıs 15 de kaybettim bebeğimi mucize gibi bişey olur hadi bakalım senden de önümüzdeki aya beklios güzel haberlerrandevu aldığın iyi olmuş canım..
gerekirse önlemini almış olursun, böylece zaman kaybetmeden çalışmalara devam edersin..
kendine iyi bak canım..
teşekkür ederim..bende iyiyim canım...
evet, bu ayı pas geçmiştim.. önümüzdeki aya kısmetse
bence senden de küçüğü yoktur..
Allahımmm bu hatunlar pek çıtırrrrMaşaallahhh hadi bi güzel haberde senden alırız inş...
Nazlım.. canım ben bu ayı pas geçmiştim.. 3gün sonra adet olurum diye düşünüyorum..
artık sonrasına bakarız hayırlısıylaa..
testin silik çıkmış.. çok kuvvetli bi ihtimal, bişeyler var..
Allah'ın izniyle, kan tahliliyle tam netleşir durumun..
neden, daha netleşmeden söylemeseymişsiiinn.. aşkolsunnn..ben ;daha testi geçç.. BAT'ımdan önce; varolan tüm gebelik belirtilerimi yazmayııı düşünüyorumm
Allahımm tüm dileyenlere nasip etsin evlat sahibi olmayı, tüm dileyenlerin yüzünü güldürsün inş..
bende nillde ablayıı çok merak ediyorummm yaa:26:
Kızlar selam, yarın kurtajdan sonra ılk randevuma gıdıcem..
Bu muayenede vajınal mı bakılıyor rahme yoksa karından mı_?
her aşk bitermiş bi gün bildim her aşk bitermiş öğretildim....
güzel tatil ve yayma günleri sona ermiş bulunmakta 2 hafta sonra eşim ve ben 1 er hafta yıllık izne çıkıyoruz eğer düzgün fiyata güzel bi tur bulabilirsek karadeniz turuna çıkcas olmazsa istanbula geliyoruz inşallahhh istanbulda kimler varsa gelirsem lütfen buluşalım hellomu biliom başka kimler var
kızlar bayram çok iyiydi yaa dinlendim gezdim bol bol
veeeeeeeeee bomba haberi patlatıyorum dün adet olmam gerekiodu olmadım dün ve bugün kü testlerim de silik çizgi var nolur yanlış olmasın bugün adetimin 35.günü 21.günü çatladım doktor takibinde öğrendim test wondfo varka internetten bugün akşam eczaneden de 2 test alcam onlarıda yapcam böyle cumartesi de kan testi yaptırcam belki yarında olabilir bi an önce iğnelere başlamak istiyorum kızlar üstümde 3 tane dua taşıorum elimden gelen tıbbi ve uhrevi şeyleri yapcam bu sefer olsun bee nolur inş testler yanıltmaz kızlar şaşkınım mucize olurmu beni de bulurmu ne dersiniz:)
Kızlar selam, yarın kurtajdan sonra ılk randevuma gıdıcem..
Bu muayenede vajınal mı bakılıyor rahme yoksa karından mı_?
Asem seninde geçmiş bayramın mübarek olsun tatlım...
NAZLIM tebrikler, inşallah kan testi de onaylar ve sonrasında sağlıkla devam eder hamileliğin.
demek senden aklımda kalmış benimde kolyeye bende heves ettim bak şimdi:)ama nerden buluncak hiç görmedim ben öyle bi kolye aramak lazım hem korur insanı canım 3 testte pozitifi gçrdüm :)kocamda sıyırdı sürekli test yaptırıo akşam 2 tane daha alcakmış o çok üzülüyo4 Eylül Sezencim.İnşallah bir sürpriz seni bekliyordur.Sürpriz yoksa bile İnşallah bir sıkıntı yoktur.
Asecim hepimiz çıtırız
Nazlım vav harfini ben söylemiştim zamanında.
Ayrıca sen niye utanıyormuşsun.Herşey insanlar için.Hain testler bir kerede bana numara yapmışlardı.Hayırlısı ne ise hakkımızda o olsun İnşallah
arzu nasılsın? nasıl oldun?
bende, her iki şekilde de bakmıştı dr.. ayrıca smear de yapılmıştı..
haftan küçüktü ya, sadece ultrason muayenesi yapabilir canım dr'un..
kendine iyi bak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?