Selam kızlar herkese iyi akşamlar.Burdan meslegimle ilgili işimle ilgili çokça konu açtım.Bes yıldır sekreterlik yapıyorum lisans mezunuyum.En son çalıştığım işyerinde iki buçuk senedir çalışıyorum.İs tanımının dışında cicek sulama çay kahve ikramı misafir bazen kahvaltı tarzı ya da yemek isterse bunu hazırlamak temizlik ve yemeğe bakan ablamiz dörtte çıkıyor dörtten sonra gelen olursa ben ilgileniyordum.
Büyük yerlerde kurumsal olan firmalarda sekreter danışmaya bakan eleman daha mı rahattır ve maaş yol ücreti ek haklar bir tık daha mı iyidir diğer yerlere göre.
işinizi sevmiyor musunuz?Selam kızlar herkese iyi akşamlar.Burdan meslegimle ilgili işimle ilgili çokça konu açtım.Bes yıldır sekreterlik yapıyorum lisans mezunuyum.En son çalıştığım işyerinde iki buçuk senedir çalışıyorum.İs tanımının dışında cicek sulama çay kahve ikramı misafir bazen kahvaltı tarzı ya da yemek isterse bunu hazırlamak temizlik ve yemeğe bakan ablamiz dörtte çıkıyor dörtten sonra gelen olursa ben ilgileniyordum.
Büyük yerlerde kurumsal olan firmalarda sekreter danışmaya bakan eleman daha mı rahattır ve maaş yol ücreti ek haklar bir tık daha mı iyidir diğer yerlere göre.
Tek derdi ekonomik istikrari olan, hicbir sekilde duygularina iliskilerine vakit/ enerji harcamayan veya buna firsati olmamis insanlar "ne güzel" degil bence.ben sana çok uzuluyorum ya tek amacın insan gibi çalışabileceğin yer bulmak, inşallah içinden geçen en guzelini bulursun. tek derdi iş olan insanlara inanılmaz saygı duyuyorum. idealist geliyorlar. hiç erkek merkek konu açmıyosun bi tek iş. ne guzel.
Sanırim yabanci diliniz yok?R RedDesertRose cnm isletme ve dış ticaret okudum maaşım 2420 yol param 100 liraydı kpssyi denedim 2014 de 78 puan aldım.
Baştan hiçbiri söylenmedi cnm telefon kargo uçak bileti alımı müşteri karşılama dediler sonra baktim bu ekstra işleri yüklediler.
Tecrüben ne uzerineyse maalesef cnm o işi yapıyorsun farklı bir alan için tecrübe istiyorlar özel sektör.
Şans değil sadece şöyle herkes bı bölüm bı bitirmiş, bir sürü serüven var giriş için.Chickennova büyük yerlere girmek zor aynen cnm şansım yaver gitse keşke ben de girebilsem ama bilemiyorum ne olur ne biter
Diğer konunuza da yazmıştım.Selam kızlar herkese iyi akşamlar.Burdan meslegimle ilgili işimle ilgili çokça konu açtım.Bes yıldır sekreterlik yapıyorum lisans mezunuyum.En son çalıştığım işyerinde iki buçuk senedir çalışıyorum.İs tanımının dışında cicek sulama çay kahve ikramı misafir bazen kahvaltı tarzı ya da yemek isterse bunu hazırlamak temizlik ve yemeğe bakan ablamiz dörtte çıkıyor dörtten sonra gelen olursa ben ilgileniyordum.
Tek derdi ekonomik istikrari olan, hicbir sekilde duygularina iliskilerine vakit/ enerji harcamayan veya buna firsati olmamis insanlar "ne güzel" degil bence.
saglikli insanlarin zaman zaman her tur konudan dertleri olur.
bi zaman iş bi zaman es bi zaman cocuk vs vs.
Hic erkek konusu olmamasi üzücü .
yada musmutlu bir ilişkisi vardir o konudan hic bahsetmemistir, bilemedim
Üst Düzey Yönetici Asistanlığı yapmışsanız girebilirsiniz..
Tek derdi ekonomik istikrari olan, hicbir sekilde duygularina iliskilerine vakit/ enerji harcamayan veya buna firsati olmamis insanlar "ne güzel" degil bence.
saglikli insanlarin zaman zaman her tur konudan dertleri olur.
bi zaman iş bi zaman es bi zaman cocuk vs vs.
Hic erkek konusu olmamasi üzücü .
yada musmutlu bir ilişkisi vardir o konudan hic bahsetmemistir, bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?