- 9 Ocak 2018
- 862
- 3.414
- 113
Malesef hakedeni sen belirleyemezsin. KüfürbazYoo herkes bilir beni burda,hakareti hak eden sizsiniz hak ettiğinizi verdim:)
Belirledim gittiMalesef hakedeni sen belirleyemezsin. Küfürbaz
@Curly bu küfürbazı halledermisiniz bu platformda herkes hakkını savunabilir yalnız küfürle değil.Sıkıştığı zaman küfüre başvuran insanlar her zaman sorunlu insanlardır. Seninle muhatap olmak bile hataydı.
Valla ben o haddi bir yerden bulmadım. Siz kendi kendinizi afişe ettiniz. Ayrıca kötü söz sahibine aittir derler. Size cevap vermek vakit kaybı..Bana terbiyesiz deme haddini nerden buldunuz,haddinizi ve yerinizi bilin. Hadsiz.
misiniz ayrı olacak yalnız@Curly bu küfürbazı halledermisiniz bu platformda herkes hakkını savunabilir yalnız küfürle değil.
Neden değilmiş? Yaparken yapmış okutmayacak mıydı? Ilgıncsınız hakıkatenÖdemek zorunda değildi borcu. Detay vermeniz gerek
ya madem banlanacagim içimde kalmasin
Su tarafa doğru siktir olup gider misiniz acaba,bi de biraz eğitim okuduğunu anlamak için :) byee
Neyi yaparken yapmış?Neden değilmiş? Yaparken yapmış okutmayacak mıydı? Ilgıncsınız hakıkaten
Iste sen bole kufur ediyosun ya sana karsilik verende ayni cezayi yiyecek. Bu da haksizlik..ya madem banlanacagim içimde kalmasin
Su tarafa doğru siktir olup gider misiniz acaba,bi de biraz eğitim okuduğunu anlamak için :) byee
Bu yapılana terbiyesizlik dedim. Çünkü öyle :) Bunun için ceza alırsam haksızlık olur gerçekten. Ama başa gelen çekilir. Söylemesem içim de kalırdı gerçekten.Iste sen bole kufur ediyosun ya sana karsilik verende ayni cezayi yiyecek. Bu da haksizlik..
+1 aynen herkes kendi ailesini düşünüp yorum yapiyor.Çünkü sizin annenizle olan bağınız ile konu sahibinin bağı bir değil.
Ailevi konularda neden herkes kendi ailesini öne sürer anlamış değilim.
Benim de annem babam canım ciğerim ama bu konu sahibinin annesinin haksiz olduğunu değiştirmiyor.
Yanlı bakmazsak daha düzgün iletişim kurar akil verebiliriz.
Sevgili konu sahibi,ben görüşmeyin derim.
Annelik vazifesini yerine getirmemiş ve bununla kalmamış başınıza iş açmış. Değer mi bence değmez. Zaten çocukluktan beri size bir yararı olmamış. Bu saatten sonra konusmasanızda birşey kaybetmezsiniz. Umarım çok mutlu olursunuz.
Hanımefendi saka misiniz umarım sakasinizdir okuduğunu bu derece algılamıyor olmanız beni uzer.
ya madem banlanacagim içimde kalmasin
Adminleri topiklerde etiketlemek yerine yorumların altındaki şikayet et butonuna basmalısınız.
Her şekilde şikayet ettim edecem de.Adminleri topiklerde etiketlemek yerine yorumların altındaki şikayet et butonuna basmalısınız.
Etiketlemeler gözden kaçabiliyor, onlarca bildirim arasında kayboluyor.
Lütfen site kurallarına uygun olmayan yorumlarda, konu kapattırma taleplerinizde şikayet et butonuna basınız.
Kötü içeriklere bakılıyor zaten ama ben yöneticilerin de söylediği birşeyi söylüyorum size, etiketlemeler hem resmî şikayet sayılmıyor hem de gözden kaçıyor.Her şekilde şikayet ettim edecem de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?