Küs kalmak mı en hayırlısı?

Iste sen bole kufur ediyosun ya sana karsilik verende ayni cezayi yiyecek. Bu da haksizlik..
Bu yapılana terbiyesizlik dedim. Çünkü öyle :) Bunun için ceza alırsam haksızlık olur gerçekten. Ama başa gelen çekilir. Söylemesem içim de kalırdı gerçekten.

+1 aynen herkes kendi ailesini düşünüp yorum yapiyor.

Oysa anne de olsa annelik yapmamişsa. Sana zarar veriyorsa gorusmemelisin.

Geçmiş olsun
Bende aynı şeyi (biyolojik olarak ) babam olacak adamda yaşadım borçları bana imzalatip kabullenmemisti ve evlenince icralar gelmişti avukat tutup hepsini onaun üstüne yıkmak istedim ama avukat benim zorla veya kandırılarak imzaladigimi ispat edemeyecegimi söyleyip hiç biri çözüm değil ödeyeceksiniz dedi
Sonuç olarak neredeyse 2yildir konuşmuyorum ama her baba ile ilgili paylaşım gorsem içim acır

ya madem banlanacagim içimde kalmasin
Su tarafa doğru siktir olup gider misiniz acaba,bi de biraz eğitim okuduğunu anlamak için :) byee

Kazen Mune yani bu kadını sadece banlamakla kalmazsınız umarım!
Sabahtan beri insanlara hakaret ediyor hayvan muamelesi aptal muamelesi yapıyor şimdi de ettiği küfüre bakın! Böylelerini şurda tutmamanız daha doğru olur!!!

Siz annenizle mesafenizi koruyun. Ne yapmis olursa olsun anneniz sonucta. Onunda sanirim psikolojik sorunlari var. Uzulmeyin hersey yoluna girer. Siz esinizle iyi gecinin evinizde annenizden konusulcak bir konu gecirmeyin. Esinize laf vermeyin. Cunku siz esiniz hakli diye her soyledigine sessiz kalirsaniz daha cok yipranirsiniz. Ne olursa olsun o benim annem deyin kim annenizi kotulerse. Dedigim gibi kapinizi ortup evinizde mutlu huzurlu yasayin. Borc kalici degildir illaki biter. Bayramda seyranda annenizle telde gorusmeniz yeterli olacaktir. Hersey gonlunce olsun

Curly Kazen insan olan herkes fikir beyan eder fakat küfür etmez. İşin içinden çıkamayınca küfüre başvuran insanlar var ve siz cezasını verirsiniz eminim
Adminleri topiklerde etiketlemek yerine yorumların altındaki şikayet et butonuna basmalısınız.
Etiketlemeler gözden kaçabiliyor, onlarca bildirim arasında kayboluyor.

Lütfen site kurallarına uygun olmayan yorumlarda, konu kapattırma taleplerinizde şikayet et butonuna basınız.

Her şekilde şikayet ettim edecem de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…