Malesef yanıldın anne değilim?Ama bir evlatım. Peki sen kimsin ki anneler kutsalcılar gelmiş diosun. Yoksa sende annesini saymayan bir ergenmisin?yada aile kavramını bilmeyen bir evlatmısın. Burda haddini aşan sanki anneler hakkında iyi yorum yapanları aşağılayan bir cümle kurdun. Sence anne düşmanları gelmiş desem kaç kişi ne yazmazdı bi düşün. Senin gibi demem ben çünkü herkesin kendi görüşü.
Olsun ben yinede size mutluluklar dilerimKonu sahibi olaki es kaza ornek almasın diye örnek bir alıntılama idi sadece :) Mutluluklar temennim konu sahibine idi size değil yine de teşekkürler.
Benim annem evet çok kutsal bir annedir. Beni bakmış büyütmüş adam yerine koymuş başıma iş açmamış.
Ama benim annem kutsal diye bütün anneler olmak zorunda mı?
Çocuğunu gizli doğurup balkonda bıraktığı için ölümüne sebep olan da anne, çocuğunu doğurup tuvalete çöpe atan da anne bunlar sadece doğurdu diye kutsal mı? Burada annesinden kim dert yansa hemen bütün anneler kutsaldırcılar geliyor evet. Ama şunu kabul etmesi lazım kk kadınlarının herkes kendi anneleri gibi değil.
Konu sahibinin annesi küçüklüğünde belli sevgi vermemiş yol yordam öğretmemiş, gençliğini mahvetmiş, üzerine borç yüklemiş, evliliğini bile zora sokmuş şimdi bu kadın doğurdu diye kutsal mı? Neymiş efendim bakmış büyütmüş. Bakmış büyütmüş ama büyütürken de ağzına etmiş bunun nesi kutsallık.
Yok ergen misin cart curt. Ergensem bence utanması gereken sizsiniz zira ben ergen halimle siz diye hitap ediyorum siz hala sen de sen diye gidiyorsunuz.
Hayır efendim değil kutsal.
Üvey eşi kızına tecavüz ettiği halde susup birşey demeyen anneler (!) var bu ülkede
Evden atan,başka adamlara giden anneler (!) var
Ne sanıyorsunuz,herkes bizlerle eşit şartlarda büyüyüp mutlu mesut minnoş poncik mi yaşıyor.
At gözlüklerinizi bırakınız,gerçeklere yöneliniz.
Dikkatli okumanızı tavsiye ediyorum. Bütün anneler kutsaldır mesajına ithafen yazılmış bir mesaj benimki. İşte dikkatli okumayınca ya da başka uzuvlarla okuyunca bu şekilde sıkıntılar çıkabiliyor ama sıkıntı yok,böyle burdan devam edin.İyi de konu sahibinin annesi böyle şeyler yapmamış ne alaka?
Olayı niye buralara sürüklüyorsunuz? Besbelli kadının psikolojik sorunları var.
Ve bu şekilde bırakılmaz aralarında bir anlaşmamazlık söz konusu sadece. Yoksa kız beni sokağa attı işkence etti demiyor. Yani annelik sıfatını kaybedecek derecede birşey yapmamış. Konu sahibi de tedavi görüyor ve muhtemelen şuan olayları kafasında 1 değil 2 kat büyütüyor.
Her anne anne olmayabilir ama siz olayı çok farklı yerlere taşımışsınız.
Hay ağzını öpeyim canım benim yaaaİyi de konu sahibinin annesi böyle şeyler yapmamış ne alaka?
Olayı niye buralara sürüklüyorsunuz? Besbelli kadının psikolojik sorunları var.
Ve bu şekilde bırakılmaz aralarında bir anlaşmamazlık söz konusu sadece. Yoksa kız beni sokağa attı işkence etti demiyor. Yani annelik sıfatını kaybedecek derecede birşey yapmamış. Konu sahibi de tedavi görüyor ve muhtemelen şuan olayları kafasında 1 değil 2 kat büyütüyor.
Her anne anne olmayabilir ama siz olayı çok farklı yerlere taşımışsınız.
Bence sen başka yerinle okumuşsun. Her anne kutsaldır atıfı bu anne sınıfına girenlere yapıldı heralde babasının tecavüz etmesine izin verenlere değil. Hadi kabul et az demogoji yapayım dedin.onuda beceremedinDikkatli okumanızı tavsiye ediyorum. Bütün anneler kutsaldır mesajına ithafen yazılmış bir mesaj benimki. İşte dikkatli okumayınca ya da başka uzuvlarla okuyunca bu şekilde sıkıntılar çıkabiliyor ama sıkıntı yok,böyle burdan devam edin.
Dikkatli okumanızı tavsiye ediyorum. Bütün anneler kutsaldır mesajına ithafen yazılmış bir mesaj benimki. İşte dikkatli okumayınca ya da başka uzuvlarla okuyunca bu şekilde sıkıntılar çıkabiliyor ama sıkıntı yok,böyle burdan devam edin.
Hanımefendi saka misiniz umarım sakasinizdir okuduğunu bu derece algılamıyor olmanız beni uzer.Olayı hemen polemiğe taşımayın. Örnekler veriyorsunuz ve konu ile alakası bile yok.
Bütün anneler kutsaldır kelimesine takılıp yazdıklarınız abartı. Annelik kutsaldır kelimesi bunları kaplamıyor zaten. Bakın “annelik” yani doğurmak değil annelik yapandan bahsediliyor. Ama detayı kaçırıp olayı farklı yerlere sürüklüyor ve tartışma çıkarıyorsunuz!
Kemik ne tarafa atıldı? Kaçırdım? Hemen koştunuz da :)Bence sen başka yerinle okumuşsun. Her anne kutsaldır atıfı bu anne sınıfına girenlere yapıldı heralde babasının tecavüz etmesine izin verenlere değil. Hadi kabul et az demogoji yapayım dedin.onuda beceremedin
Hay ağzını öpeyim canım benim yaaaKadını resmen ırz düşmanı, bebeğini sokakta bırakan kadın yerine koydular
Ben konuştukları makul olanlara siz derim. Bak hala yok çocuğunu balkondan atmış vs. bunlar kutsal annemi diosun. Bende Türkçe konuştuğumu zannediodum ama konuşmuoşum. Tekrarlıyorum balkondan atan, kızının namusunu satan, cami avlusuna bırakan bunlar zaten anne olarak nitelendirilemez. Sanki bu kızın annesi böylede annenle görüşme diosunuz. Her anne bir olamaz evet. Ben annemle herşeyimi konuşmak isterdim hep ama annem izin vermezdi. Çünkü resmi bir kadındı. Ne yani anneme anne demim mi şimdi. Nişanlıykende birbirimizi kırdık çünkü düğün arefesinde hep oluyor. napim şimdi bende mi diim böle anneler olmaz olsun.Hayır demem. Allah kimseyi annesiz babasız bırakmasın kimseyi de vicdansız yapmasın bazıları gibi. Annemi sırtımda taşırım bana ne haksızlık yaparsa yapsın, keza babamıda. bence herşey insanın kendisinde biter.Baktım anlaşamıorum uzaklaşırım mesafe koyarım. Ki bunu konu sahibine de böle söledim.Sil at demekten daha makul bence.
Tam benim konum, nerden başlasam da kısa anlatsam.Merhabalar arkadaşlar. Kısaca derdimi özet geçeyim. Ben sevilmeyen bir babadan olan evladım anneme göre.Başta aşık olmuşlar sonradan bırakmak istemiş ama ben doğmuşum o sıralar. Neyse uzatmayayım,bana dini eģitim bile vermeyen bir anneye sahibim. Şimdi ise bir yıl üç aydır evliyim. Öncesinde ailemle yaşıyordum. Fakat annem ben evleneceğim zaman bana kin nefret kustu,benden nefret eder şekilde davrandı hatta ben öğrenciyken söz verdiği (benim imzaladığım onun ödeyeceği) hiçbir borcu ödemedi. Ben evlendikten sonra icralar peşpeşe geldi. Beni maddi manevi yıprattı sizce bu kişi (anne diyemiyorum çünkü) ile görüşmemem mi daha hayırlıdır acaba? Depresyona girdim bu yüzden
Muhatabın değilsem yazmazsın olur biter. Bu beni öldürmezBakın o kadar yanlış düşünüyorsunuz ki bundan sonraki yorumunuza cevap vermicem ama son kez bi açıklamaya çalışayım sanmıyorum ama belki anlarsınız.
Anne ne demektir doğuran kişi öyle değil mi? Çocuğunu balkondan atmamış ayrıca doğru okuyun balkonda bırakmış ama doğurmuş mu doğurmuş demek ki bu kadın bir ANNE. Sizin anneniz alt tarafı ciddi bir kadınmış konu sahibinin annesiyle bir mi? Ben sadece bu konuya özel de yazmadım burada annem beni 30 yaşındayım hala dövüyor diyen konu sahibine de anneler kutsaldır diyen oldu. Bilip bilmeden yorumuma atlamanız yetmiyor saçmalamaya devam ediyorsunuz o yüzden muhatabım değilsiniz.
ya madem banlanacagim içimde kalmasinMuhatabın değilsem yazmazsın olur biter. Bu beni öldürmezYani ben sizlerden şunu anladım "Ara bozucusunuz" Hani şu yangına körükle giden, yorumları hep kötü olan. Küs, ayrıl, bitsin, diyenlersiniz. Asıl siz benim muhatabım değilsiniz bye
Çok terbiyesizsiniz. Azıcık baskı altında hemen maskeleri düşürenlerden.. Allah sizin gibilerle muhattap etmesin kimseyi..ya madem banlanacagim içimde kalmasin
Su tarafa doğru siktir olup gider misiniz acaba,bi de biraz eğitim okuduğunu anlamak için :) byee
Sıkıştığı zaman küfüre başvuran insanlar her zaman sorunlu insanlardır. Seninle muhatap olmak bile hataydı.ya madem banlanacagim içimde kalmasin
Su tarafa doğru siktir olup gider misiniz acaba,bi de biraz eğitim okuduğunu anlamak için :) byee
Yoo herkes bilir beni burda,hakareti hak eden sizsiniz hak ettiğinizi verdim:)Sıkıştığı zaman küfüre başvuran insanlar her zaman sorunlu insanlardır. Seninle muhatap olmak bile hataydı.
Bana terbiyesiz deme haddini nerden buldunuz,haddinizi ve yerinizi bilin. Hadsiz.Çok terbiyesizsiniz. Azıcık baskı altında hemen maskeleri düşürenlerden.. Allah sizin gibilerle muhattap etmesin kimseyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?