- 8 Mart 2020
- 5.562
- 27.472
- 548
4.katta evim..En altta mi oturuyorsunuz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4.katta evim..En altta mi oturuyorsunuz ?
Bunları görünce öyle çok üzülüyorum ki...Eki Görüntüle 2678043
Şöyle plastik kuşkonmaz alsaniza. Konamazlar balkona,haliyle pisleyemezler
4.katta evim..
Alt katimdaki komşumda koyuyor su sıkıntı yok olsa söylerdi zaten....O zaman bunu yapmamalısınız. Ya da yapıyorsanız diğer 3 kattan müsaade almanız gerekiyor.
Siz bunu yaptığınızda , aslında bir alt kat daha çok kirleniyor .
Benim eski komsumda bunu yapıyordu, buğday su koyuyordu penceresine .
Olduğu gibi bütün her şey benim pencereme geliyordu. Mevzu canlılar olunca sesimi çıkarmiyordum ancak bunun bir hak olduğunu düşünüyordum hep.
Kuşları besleyeceginiz , su kabı koyacağınız bir çok yer var.
Aslında mesajım size değil , canlıları beslerken başka insanların hakkını düşünmeyen herkese.
Yıkarsınız, silersiniz ne olacak ki... Hayvanlar da geldikleri kapının bereketi bence. Benim kapımda hep kedi dolu. Öyle bahçe falan da değil, küçük evin önü. Eşim ve ben mamasıydı, suyuydu, bazen ev yemeği en önemlisi sevgimizi eksik etmeyiz. Kapı önü sinek yaptı çok sıcak olduğundan tahmin ediyoruz. Eve de girip çıkıyor şebeklerama cidden ben berekerine inanıyorum. Öyle varlık içinde değilim belki ama rabbim namerde de muhtaç etmiyor. Bir kapı kapansa başka kapı açıyor. En güzeli de sağlıl olsun gerisi gelir. Ben günaşırı yıkıyorum kapıları oldu bitti misss. Hatta dün eşime yağmur yağsa sinekler gitse desim rabbim yağdırdı sinek yoktu bugün
![]()
Bunda üzülecek bir şey yok ki. Yazıda da belirttim,resimde de var. Bunlar plastikBunları görünce öyle çok üzülüyorum ki...
Ah o güvercinlerin sesi yokmu ölüyorum onlara ben günde abartısız 5 6 kes gelir balkona konar öter pisleyip giderlerMerhaba arkadaşlar ben balkona pisliyen kuşlardan bıktım cd ayna poşet işe yaramıyor lütfen yardım edin
bunları görmüyorlar karınlarına giriyorEki Görüntüle 2678043
Şöyle plastik kuşkonmaz alsaniza. Konamazlar balkona,haliyle pisleyemezler