- 10 Ağustos 2009
- 26.179
- 18.338
- 823
İşiniz zor bir çözüm bulmalısınızkışın neyse de yazın çok fena kokuyor mufak balkonumu camlatmak istemiyorum ayrıca salon da cam var e hapishanedemiyim camsiz balkon kullanmak istiyorum nefes almak istiyorum yahu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşiniz zor bir çözüm bulmalısınızkışın neyse de yazın çok fena kokuyor mufak balkonumu camlatmak istemiyorum ayrıca salon da cam var e hapishanedemiyim camsiz balkon kullanmak istiyorum nefes almak istiyorum yahu
bulunduğu odadan asla dışarı çıkmazdı okşanmayı çok severdi yarı insanlaşmıştı yavrucak dedklerimi anlar gibi bakardı valla8 yıl yine iyi yaşamış yavrucak.
Ondan sonra bir de dişi beyaz getirdi eşim. Ama alışamadı bize çok yırtıcı çok huysuzdu. Verdim artık.
Aynen kışın çıkılmıyor zaten onlar da gelmiyor yaza balkona çıkıyorsun tabi.kışın neyse de yazın çok fena kokuyor mufak balkonumu camlatmak istemiyorum ayrıca salon da cam var e hapishanedemiyim camsiz balkon kullanmak istiyorum nefes almak istiyorum yahu
eşim apartman görevlisine file taktırdı dış tarafada plastik kuş kovuculardan monteletti gene de pisletiyorlar file pislik içinde balkona da giriyor rüzgarda maalesefİşiniz zor bir çözüm bulmalısınız
Hayvanları yeme konusuna katılıyorum ama onlarda birbirini ya da insanları yiyor maalesef. Pencereme ağacın dalları geliyor kıyamıyorum kesmeye. Bu konularda kafam çok karışık.bir vejeteryan olarak hayvanları rahatça yiyen insanların yok kuşlar balkonlara gelse nolurmuş yok yaşayacak yerleri mi kalmış gibi saçma hassasiyetlerine anlam veremiyorum.orası benim evim balkonumda kuş istemiyorum diyenleri hayvanları çatur çutur yiyenlerden daha insani buluyorum![]()
Öyle hemen çıkmıyor da denildiği gibi. hatta bekletmiş bekletmiş gelmiş bizim balkona bırakmış diyorum bazen. Boyutu düşün artık: ))kışın neyse de yazın çok fena kokuyor mufak balkonumu camlatmak istemiyorum ayrıca salon da cam var e hapishanedemiyim camsiz balkon kullanmak istiyorum nefes almak istiyorum yahu
Teşekkür ederim ilginize hayvanları çok severim 15 yıl golden cinsi köpeğim vardı çok sırnaşık bir şey şimdi cennette şöyle ki evin içinde alana kadar alerjim olduğunu bilmiyordum ama evin bir üyesi olduğu için geri vermek yada barınak tarzı hiç bir fikre sıcak bakmadım sadece 15 yıl günde en az 3 kez ev temizliği yapardım yaşım ilerledi artık genç değilim diyeceğim o ki müstakil ev de beslemek kolaydır bahçe olur ama apartmanda zor. Benim bulduğum çare balkonu kapattırmak oldu kayınvalidemin evinde oturuyoruz 2 balkon var birini kümes teliyle kapadım diğerini Pimapen ben temizlik hastası oldum özür dilerim tüm canlılardan direk evimde yardım edemediğim içinBen de açıkçası istemezdim. Evimde kedim var. Ya bi kuşu avlar ya da balkondan düşerdi.
Sayın konu sahibi fesleğen nane gibi ağır kokulu bitkiler yetiştirin. Yoğun kokulardan hoşlanmaz. Bir de karga ya da şahin maketi bulursan bu da bir çözüm olabilir
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende ülser hastasıyım ablam kanser hastası cani değilim ama rahatsız oldugumu da gizleyememBizim komşu güvercin besliyordu, kuşlar sürekli cam kenarlarına pisliyordu. Biz kuş konmaz taktirdik. Gelemediler çok şükür.
Arkadaşlar kızmayın bana mecburdum. Kızım lösemi tedavisi görüyordu. Yazin cam hep açıktı. Kızımın sağlığı daha önemliydi. Yoksa kuş düşmanı değilim.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende ülser hastasıyım ablam kanser hastası cani değilim ama rahatsız oldugumu da gizleyemem
Ayyy konu tam benlik mis ne çektim bende bı bilseniz spatula aldım demir onunla temizledim hep tadilat yaptırdıktan sonra boydan boya tel ile tül gerdim çok çok azaldı eğer ben gibi kapalı balkon sevmiyosaniz. Eski bı tulunuz varsa muhakkak deneyin ciddi azaliyo küslük pisligiMerhaba arkadaşlar ben balkona pisliyen kuşlardan bıktım cd ayna poşet işe yaramıyor lütfen yardım edin
Merhaba arkadaşlar ben balkona pisliyen kuşlardan bıktım cd ayna poşet işe yaramıyor lütfen yardım edin
Tel ipe yazicaktimAyyy konu tam benlik mis ne çektim bende bı bilseniz spatula aldım demir onunla temizledim hep tadilat yaptırdıktan sonra boydan boya tel ile tül gerdim çok çok azaldı eğer ben gibi kapalı balkon sevmiyosaniz. Eski bı tulunuz varsa muhakkak deneyin ciddi azaliyo küslük pisligi
Yoruma bak hizaya gel, erkeğim diye bağırıyormuş sa anlamamışız . Ahahh yine konu sahibi kadın suçlu, pis kadın balkonda otursan kuş gelmez bak uftade abiş biliyor, hep kadınların suçu hep.bizim balkonda böyle dertlerimiz olmuyor. çünkü balkonu ve evi tüm gün biz işgal ediyoruz. onlara fırsat kalmıyor.
boş bırakılan yere başkaları yerleşir. dünyanın kanunu bu...
Biz de bikmistik. Balkona cikamaz olmustuk. En sonunda file cektik ve balkonu boyattik. Pislikten gecilmez olmustu, ne kadar temizlesen de olmuyor.Merhaba arkadaşlar ben balkona pisliyen kuşlardan bıktım cd ayna poşet işe yaramıyor lütfen yardım edin
Ben de kuş filesi taktıracağım, "yine kirleniyor" yazmışsınız, üzüldüm. Ben balkonu hiç kullanamıyorum, çiçek de koyamıyorum, çatır çutur ne bulurlarsa yok ediyorlar. File takınca giremezlere, çiçek koyabilirim ama yine temizlik sorun olacaksa kötü. Filenin üstüne mi tünüyorlar, kokrkuluklara mı? Kiracı olmasam hemen kapatır, sineklik taktırırdım.benim de mutfak balkonuma yerleşmeye çalışıyorlar hergün temizlesem de yetmiyordu çok ta kötü kokuyordu file yaptırdım gene de kirleniyor acayip hayvanlar apartmanın heryeri açık bizim onlarca ağaç var geniş alanlar var balkonda yiyecek yok ne diye inatla gelip pislerler anlamıyorum.balkonumda sevmiyorum bu hayvanları.net.ben onların yuvalarına gidip pisliyormuym da onların böyle bir hakkı olacak benimki de can hasta halimle temizliyorum temizliğe gelen kadın bile iğrenerek temizliyor ona da yazık![]()