Kuş pisliğinden bıktım

kışın neyse de yazın çok fena kokuyor mufak balkonumu camlatmak istemiyorum ayrıca salon da cam var e hapishanedemiyim camsiz balkon kullanmak istiyorum nefes almak istiyorum yahu
İşiniz zor bir çözüm bulmalısınız

8 yıl yine iyi yaşamış yavrucak.

Ondan sonra bir de dişi beyaz getirdi eşim. Ama alışamadı bize çok yırtıcı çok huysuzdu. Verdim artık.
bulunduğu odadan asla dışarı çıkmazdı okşanmayı çok severdi yarı insanlaşmıştı yavrucak dedklerimi anlar gibi bakardı valla

bir vejeteryan olarak hayvanları rahatça yiyen insanların yok kuşlar balkonlara gelse nolurmuş yok yaşayacak yerleri mi kalmış gibi saçma hassasiyetlerine anlam veremiyorum.orası benim evim balkonumda kuş istemiyorum diyenleri hayvanları çatur çutur yiyenlerden daha insani buluyorum :halay:
Hayvanları yeme konusuna katılıyorum ama onlarda birbirini ya da insanları yiyor maalesef. Pencereme ağacın dalları geliyor kıyamıyorum kesmeye. Bu konularda kafam çok karışık.
Yaşam alanı bırakmamak daha vicdansızca geliyor. Pencerelerimin önü hep kuş pisliği
( kumru) . Rahatsız etmiyorum onları.

kışın neyse de yazın çok fena kokuyor mufak balkonumu camlatmak istemiyorum ayrıca salon da cam var e hapishanedemiyim camsiz balkon kullanmak istiyorum nefes almak istiyorum yahu
Öyle hemen çıkmıyor da denildiği gibi. hatta bekletmiş bekletmiş gelmiş bizim balkona bırakmış diyorum bazen. Boyutu düşün artık: ))

Ben de açıkçası istemezdim. Evimde kedim var. Ya bi kuşu avlar ya da balkondan düşerdi.
Sayın konu sahibi fesleğen nane gibi ağır kokulu bitkiler yetiştirin. Yoğun kokulardan hoşlanmaz. Bir de karga ya da şahin maketi bulursan bu da bir çözüm olabilir
Teşekkür ederim ilginize hayvanları çok severim 15 yıl golden cinsi köpeğim vardı çok sırnaşık bir şey şimdi cennette şöyle ki evin içinde alana kadar alerjim olduğunu bilmiyordum ama evin bir üyesi olduğu için geri vermek yada barınak tarzı hiç bir fikre sıcak bakmadım sadece 15 yıl günde en az 3 kez ev temizliği yapardım yaşım ilerledi artık genç değilim diyeceğim o ki müstakil ev de beslemek kolaydır bahçe olur ama apartmanda zor. Benim bulduğum çare balkonu kapattırmak oldu kayınvalidemin evinde oturuyoruz 2 balkon var birini kümes teliyle kapadım diğerini Pimapen ben temizlik hastası oldum özür dilerim tüm canlılardan direk evimde yardım edemediğim için

Bizim komşu güvercin besliyordu, kuşlar sürekli cam kenarlarına pisliyordu. Biz kuş konmaz taktirdik. Gelemediler çok şükür.

Arkadaşlar kızmayın bana mecburdum. Kızım lösemi tedavisi görüyordu. Yazin cam hep açıktı. Kızımın sağlığı daha önemliydi. Yoksa kuş düşmanı değilim.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende ülser hastasıyım ablam kanser hastası cani değilim ama rahatsız oldugumu da gizleyemem

Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende ülser hastasıyım ablam kanser hastası cani değilim ama rahatsız oldugumu da gizleyemem

Öyle bir şey ki eve gelip temizliyorum yaz mecbur cam açık, sonra hoop hastaneye uc beş gün yatış. Eve geliyorum tüm cam kus pisliği. Giriş katta ki komsu güvercin besliyordu. Onun kuşlarıydi.

Hayvanlar Allahin dilsiz kullari. Onlara zarar vermemek beslemek bakmak da ibadet aslinda. Benim balkona da gelirler pislerler hatta bazen arabanin ustundeki pisliklerine cok sinirleniyorum :) Lakin sonra dusunuyorum hayvanlarin yasam alanlarina evler kurmusuz, biz onlari rahatsiz ediyoruz. Suan hic takilmiyorum, temizliyorum, cok da sorun yapmamak lazim.

Merhaba arkadaşlar ben balkona pisliyen kuşlardan bıktım cd ayna poşet işe yaramıyor lütfen yardım edin
Ayyy konu tam benlik mis ne çektim bende bı bilseniz spatula aldım demir onunla temizledim hep tadilat yaptırdıktan sonra boydan boya tel ile tül gerdim çok çok azaldı eğer ben gibi kapalı balkon sevmiyosaniz. Eski bı tulunuz varsa muhakkak deneyin ciddi azaliyo küslük pisligi

Merhaba arkadaşlar ben balkona pisliyen kuşlardan bıktım cd ayna poşet işe yaramıyor lütfen yardım edin
Ayyy konu tam benlik mis ne çektim bende bı bilseniz spatula aldım demir onunla temizledim hep tadilat yaptırdıktan sonra boydan boya tel ile tül gerdim çok çok azaldı eğer ben gibi kapalı balkon sevmiyosaniz. Eski bı tulunuz varsa muhakkak deneyin ciddi azaliyo küslük pisligi
Tel ipe yazicaktim

Buna bir cozum bulmalisiniz, cunku kus biti diye bir sey var aman aman.hatta forumda da konusu vardi.
Bir de diskilari fena olur.araba kaportasini bile curutebilecek bisey.

bizim balkonda böyle dertlerimiz olmuyor. çünkü balkonu ve evi tüm gün biz işgal ediyoruz. onlara fırsat kalmıyor.

boş bırakılan yere başkaları yerleşir. dünyanın kanunu bu...
Yoruma bak hizaya gel, erkeğim diye bağırıyormuş sa anlamamışız . Ahahh yine konu sahibi kadın suçlu, pis kadın balkonda otursan kuş gelmez bak uftade abiş biliyor, hep kadınların suçu hep.

Biz de bikmistik. Balkona cikamaz olmustuk. En sonunda file cektik ve balkonu boyattik. Pislikten gecilmez olmustu, ne kadar temizlesen de olmuyor.

Her yer ev yığını.. Biz insanlar doğa yı katlettiğiniz için hayvanlara yer yuva yaşam alanı kalmıyor. Benimde 3 balkonum var sürekli yıkıyorum başka yapacak birşeyi de yok malesef.

Benim üst katlar boş. Bina yapıldığından beri. Balkondan 100 kilo kış pisliği çıktı desem abartmam.camları siliyorum içeri giriyorum ertesi gün bakıyorum kocaman B.k. Bazıları İshal oluyor heralde 😂 alıştık onlarla yaşamaya çokta şey yapmıyorum yani.

Çözüm sormuşsunuz. Poşetleri uçutma kuyruğu gibi şerit şerit kesip bağlasanız hareket ettiği için gelmezler belki.

Benim de pencereme konuyorlar, ben özellikle onlar için buğday alıp pencere önüne bırakıyorum yesinler diye☺️
Eski bir bezle silip atıyorum ne olacak ki.

Onlar da canlı, hem her yere binalar yaparak onların yaşam alanını işgal eden yine biz insanlar değil miyiz?

benim de mutfak balkonuma yerleşmeye çalışıyorlar hergün temizlesem de yetmiyordu çok ta kötü kokuyordu file yaptırdım gene de kirleniyor acayip hayvanlar apartmanın heryeri açık bizim onlarca ağaç var geniş alanlar var balkonda yiyecek yok ne diye inatla gelip pislerler anlamıyorum.balkonumda sevmiyorum bu hayvanları.net.ben onların yuvalarına gidip pisliyormuym da onların böyle bir hakkı olacak benimki de can hasta halimle temizliyorum temizliğe gelen kadın bile iğrenerek temizliyor ona da yazık :kızgın:
Ben de kuş filesi taktıracağım, "yine kirleniyor" yazmışsınız, üzüldüm. Ben balkonu hiç kullanamıyorum, çiçek de koyamıyorum, çatır çutur ne bulurlarsa yok ediyorlar. File takınca giremezlere, çiçek koyabilirim ama yine temizlik sorun olacaksa kötü. Filenin üstüne mi tünüyorlar, kokrkuluklara mı? Kiracı olmasam hemen kapatır, sineklik taktırırdım.

Back
X