- 8 Temmuz 2020
- 124
- 74
- 48
- Konu Sahibi sadecebirii
-
Kızlar eşimle perşembe gününden beri konuşmuyoruz. Konuşmadığımızda genellikle 1 kaç gun surer sonrasında ben barısmaya calısırdım. öyle gittiğim gibi de hemen barışmaz naz yapar konuşmak istemiyorum der kaç gündür nasıl dayanıyorsan dayanmaya devam et bilgisayardan izlediği filme devam eder. Ama ben naz olduğunu bildiğimden ve benim ısrar etmemi istediğini bildiğimden üstüne düşerim ve barışırız. Kimin haklı haksız olduğunun da çok önemi yok yani zaten ona göre ben hiç bir konuda hiç bir zaman haklı olmadım ki şimdi olayım:)
Ben 30 eşim 34 yaşında kamuda çalışıyoruz. benim memleketimde yaşıyoruz 7 senedir ve 7 senelik evliyiz. Benim memleketimde yaşadığımız için kendimi ona karşı sorumlu hissediyorum benim için burda yaşıyor şimdi benimle de küs olunca yapayalnız kaldı gibi hissedip vicdan azabı çekiyorum. Ama benim memleketimde yaşamamıza ragmen benim de onsuz görüştüğüm arkadaşlarım yok ya da aileme sık gitmem onlarda bizi rahatsız etmemek için gelmezler. Bu sefer barışmaya gitmeyi düşünmüyorum gururum daha fazla kırılsın istemiyorum o da inatçı bir aslan burcu olarak 7 yılda böyle uzun küsmelerde daha barışmaya gelmişliği yok allah sonumuzu hayır etsin:) Gündüz çok iyi de geceler beni çok zorluyor bir de yemek yapmıyorum onunda vicdan azabı oluyo sanki benim görevimmiş gibi normalde hiç yardım etmez aç kalıyordur eminim odalarımız ayrı bu arada her küsmede olduğu gibi salonda yatıyor:)
çocuk yok:) ben istemiyorum eşim yardım etmiyor zaten tek başıma başedemem diyorum geçiştiriryorum bu konuyu çocuk olsa da zaten küsen baba olur hiç hayal edemedim şu an.
Bu kez eğer gerçekten siz hakliysaniz ilk adımı ondan bekleyin calismiyorsaniz ve kendinizi iyi hissediyorsanız yemek yapın sofra kurun yemek hazır diyin sadece yine konuşmayın o sirnassin o uğraşsın kavga sebebiniz nedirçocuk yok:) ben istemiyorum eşim yardım etmiyor zaten tek başıma başedemem diyorum geçiştiriryorum bu konuyu çocuk olsa da zaten küsen baba olur hiç hayal edemedim şu an.
Okuyamadım tamaminiBu kez eğer gerçekten siz hakliysaniz ilk adımı ondan bekleyin calismiyorsaniz ve kendinizi iyi hissediyorsanız yemek yapın sofra kurun yemek hazır diyin sadece yine konuşmayın o sirnassin o uğraşsın kavga sebebiniz nedir
Neden küstünüz aslında önemli olan o..?? Ama önemli bir konu değilse yine gidin siz nazlayın eşinizi ne olacak kiKızlar eşimle perşembe gününden beri konuşmuyoruz. Konuşmadığımızda genellikle 1 kaç gun surer sonrasında ben barısmaya calısırdım. öyle gittiğim gibi de hemen barışmaz naz yapar konuşmak istemiyorum der kaç gündür nasıl dayanıyorsan dayanmaya devam et bilgisayardan izlediği filme devam eder. Ama ben naz olduğunu bildiğimden ve benim ısrar etmemi istediğini bildiğimden üstüne düşerim ve barışırız. Kimin haklı haksız olduğunun da çok önemi yok yani zaten ona göre ben hiç bir konuda hiç bir zaman haklı olmadım ki şimdi olayım:)
Ben 30 eşim 34 yaşında kamuda çalışıyoruz. benim memleketimde yaşıyoruz 7 senedir ve 7 senelik evliyiz. Benim memleketimde yaşadığımız için kendimi ona karşı sorumlu hissediyorum benim için burda yaşıyor şimdi benimle de küs olunca yapayalnız kaldı gibi hissedip vicdan azabı çekiyorum. Ama benim memleketimde yaşamamıza ragmen benim de onsuz görüştüğüm arkadaşlarım yok ya da aileme sık gitmem onlarda bizi rahatsız etmemek için gelmezler. Bu sefer barışmaya gitmeyi düşünmüyorum gururum daha fazla kırılsın istemiyorum o da inatçı bir aslan burcu olarak 7 yılda böyle uzun küsmelerde daha barışmaya gelmişliği yok allah sonumuzu hayır etsin:) Gündüz çok iyi de geceler beni çok zorluyor bir de yemek yapmıyorum onunda vicdan azabı oluyo sanki benim görevimmiş gibi normalde hiç yardım etmez aç kalıyordur eminim odalarımız ayrı bu arada her küsmede olduğu gibi salonda yatıyor:)
Neden hep sız barısıosunuz.Bulunmaz hint kumaşımı ?Kızlar eşimle perşembe gününden beri konuşmuyoruz. Konuşmadığımızda genellikle 1 kaç gun surer sonrasında ben barısmaya calısırdım. öyle gittiğim gibi de hemen barışmaz naz yapar konuşmak istemiyorum der kaç gündür nasıl dayanıyorsan dayanmaya devam et bilgisayardan izlediği filme devam eder. Ama ben naz olduğunu bildiğimden ve benim ısrar etmemi istediğini bildiğimden üstüne düşerim ve barışırız. Kimin haklı haksız olduğunun da çok önemi yok yani zaten ona göre ben hiç bir konuda hiç bir zaman haklı olmadım ki şimdi olayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?