küsen eş

sadecebirii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2020
124
74
48
Kızlar eşimle perşembe gününden beri konuşmuyoruz. Konuşmadığımızda genellikle 1 kaç gun surer sonrasında ben barısmaya calısırdım. öyle gittiğim gibi de hemen barışmaz naz yapar konuşmak istemiyorum der kaç gündür nasıl dayanıyorsan dayanmaya devam et bilgisayardan izlediği filme devam eder. Ama ben naz olduğunu bildiğimden ve benim ısrar etmemi istediğini bildiğimden üstüne düşerim ve barışırız. Kimin haklı haksız olduğunun da çok önemi yok yani zaten ona göre ben hiç bir konuda hiç bir zaman haklı olmadım ki şimdi olayım:)
Ben 30 eşim 34 yaşında kamuda çalışıyoruz. benim memleketimde yaşıyoruz 7 senedir ve 7 senelik evliyiz. Benim memleketimde yaşadığımız için kendimi ona karşı sorumlu hissediyorum benim için burda yaşıyor şimdi benimle de küs olunca yapayalnız kaldı gibi hissedip vicdan azabı çekiyorum. Ama benim memleketimde yaşamamıza ragmen benim de onsuz görüştüğüm arkadaşlarım yok ya da aileme sık gitmem onlarda bizi rahatsız etmemek için gelmezler. Bu sefer barışmaya gitmeyi düşünmüyorum gururum daha fazla kırılsın istemiyorum o da inatçı bir aslan burcu olarak 7 yılda böyle uzun küsmelerde daha barışmaya gelmişliği yok allah sonumuzu hayır etsin:) Gündüz çok iyi de geceler beni çok zorluyor bir de yemek yapmıyorum onunda vicdan azabı oluyo sanki benim görevimmiş gibi normalde hiç yardım etmez aç kalıyordur eminim odalarımız ayrı bu arada her küsmede olduğu gibi salonda yatıyor:)

Çocuklar ne yiyor diye sorasım geldi

Benim eniştem böyle , 18 yıldır hiç değişmedi
Eşinizin annesi yakın olsa eminim tasını tarağını toplayıp yanına giderdi

Hiç vicdan yapmayın
Kocalarına "Paşa" muamelesi yapan kk üyelerini görüyoruz,alayı mutsuz
İstisnalar kaideyi bozmaz

Yani değişmesini beklemeyin
Üstüne düşmeyin sonuçta bakıma muhtaç birey değil

Daha önceki açtığınız benzer konuyu da okudum da bence küsme sebeplerinizi irdelemeniz gerek. Aslan burcu olabilir, nazlı ya da alıngan biri olabilir ama çocuk da değildir heralde 34 yaşındaymış eşiniz. Mesela yemek yapmıyorsanız ne yiyorsunuz, hep dışarıdan beslenmek sağlıksız olduğu gibi bence aile olmak ruhunu da zedeliyor. Siz de çalışıyormuşsunuz, illa siz yapmak zorunda değilsiniz ancak muhtemelen siz daha yatkınsınızdır mutfağa. Hayat müşterek o da temizlik yapabilir mesela. Ya da önceki konunuzda anlattığınız eft olayı, eşler arasında ben ayrı gayrı olmasını pek hoş bulamıyorum, elbette bu kendi düşüncem. Ancak sorgulamanız gereken şey: acaba evliliğin ikiyken bir olma düsturunu yaşamıyor olabilir misiniz? Eşinizin her sorununuzda çocuk gibi odaları ayırması trip atması bence de hiç olgun bir davranış değil ancak bu, birbirinizi yeterince sahiplenmediğiniz için olabilir mi?

çocuk yok:) ben istemiyorum eşim yardım etmiyor zaten tek başıma başedemem diyorum geçiştiriryorum bu konuyu çocuk olsa da zaten küsen baba olur hiç hayal edemedim şu an.

Sürekli alttan aldığınız için o alışmış küslüğü uzatmaya. Evlendiğimizde ben küserdim çünkü benim annem küsen bi kadındı ondan alışmışım. Eşim başta gönlümü almak için yalvar yakar olurdu sonra bi gün artık yeter dedi ve bi daha gönlümü almaya çalışmadı, tıpış tıpış ben gittim ondaki kararlılığı görünce. O günden sonra bi daha küsmedim. Ben farkındalık kazandım darısı eşinize

çocuk yok:) ben istemiyorum eşim yardım etmiyor zaten tek başıma başedemem diyorum geçiştiriryorum bu konuyu çocuk olsa da zaten küsen baba olur hiç hayal edemedim şu an.
Bu kez eğer gerçekten siz hakliysaniz ilk adımı ondan bekleyin calismiyorsaniz ve kendinizi iyi hissediyorsanız yemek yapın sofra kurun yemek hazır diyin sadece yine konuşmayın o sirnassin o uğraşsın kavga sebebiniz nedir

Okuyamadım tamamini

Eşiniz neden yalnız kalmış olsun ki çalışıyor, bir iki tane de olsa arkadaş edinmedi mi? Onsuz görüştüğüm arkadaşım yok demişsiniz ama bence bu da yanlış ayrı vakit geçirdiğiniz sosyal ortamlarınız olursa aranızda zaman zaman var olan gerginlikten de uzaklaşır bazı meseleleri büyütmeden halledebilirsiz.Ama pandemi sürecinde bu pek mümkün değil tabi ki. Bana kalırsa odaları ayırmanız da biz çözüm olmaktan ziyade aranızı soğutacaktır. Karşı taraf da inatçı diyorsunuz ben de çözümsüz kaldım sanırım :)

Memleketinizde olmaniza karsi kendinizi neden sorumlu hissettiginizi anlamadim. Basina silah dayamadiniz ya orada yasamaya karar verdiginizde.
Hep alttan alan siz olunca totosu kalkmis esinizin. Oyle alisti ise bu oyle gidebilir.
Cocuk degil o. Siz de onun annesi degilsiniz, esisiniz.
Neden kustunuz bilmiuorum ama esiniz hala bireysel takiliyor sanirim, biz olmayi degil de ben olmayi tercih ediyor gibi.

Benim eşimde aslan burcu. Hep o barışmaya çalışmıştır ve cok güzel yemek yapar, yapmaktan zevk alır. Burçlarla bi ilgisi yok.çok fazla fotosunu kaldırmışsın alışmış, sal gitsin bakalım bekle ne yapacak.

Neden küstünüz aslında önemli olan o..?? Ama önemli bir konu değilse yine gidin siz nazlayın eşinizi ne olacak ki Her ilişkide genelde alttan alan taraf farklıdır bazı ilişkilerde bu erkektir bazılarında kadındır.. Ben burada bir gariplik görmedim sonuçta sizde eşinizin huyunu biliyorsunuz birbirinizi seviyorsanız düşmanınız değil ya gidin sarılın ne olacak?. Ama tabi sizi aldatma, şiddet, hakaret falan gibi ciddi bir mevzu değilse.. Eşinizin inadı size göre ağır basıyorsa gidin barışın..

Ayrıca küslüğünüzün uzaması ve sürekli sizin barışmak için çabalamanız gerekmesinin sebebi ayrı yataklarda yatmanız.. Biz eşimle tartışma da yaşasak hiç ayrı yatmadık e birlikte yatınca da mecburen barışıyoruz Yani sabaha küs uyandığımız çok azdır.. Bence sizde eşinizle konuşun ve her ne olursa olsun ayrı yatmayacağız diye anlaşın..

ayy bu erkekler de ıyıce kudurdu he
bırı aldatır dıgerı küser hıc dertlerı bıtmıyor sunların
öf
küssün sızde küsün valla
bu kadar küsen pesınde kosturan adama küsün yeter deyın bır cınnet herseyı cozer

Neden hep sız barısıosunuz.Bulunmaz hint kumaşımı ?

Küsmek de neymiş yahu? Kocaman insanlarsınız. Bana çok çocukça geldi. Aynı evin içinde birbirinizden başka kimseniz de yok. Odalar ayrılmış falan enteresan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…