- 8 Temmuz 2020
- 124
- 74
- 48
- Konu Sahibi sadecebirii
-
ben de böyle olsun istemem ama yatak odasından yastığını alıp gittiKüsmek de neymiş yahu? Kocaman insanlarsınız. Bana çok çocukça geldi. Aynı evin içinde birbirinizden başka kimseniz de yok. Odalar ayrılmış falan enteresan.
küstüm gitti valla nolcaksa olsun üzülcek özliycek gibi olunca yaptığı kötü şeyleri hatırlıyorum az da değilmiş hatırlamam gerekenlerayy bu erkekler de ıyıce kudurdu he
bırı aldatır dıgerı küser hıc dertlerı bıtmıyor sunların
öf
küssün sızde küsün valla
bu kadar küsen pesınde kosturan adama küsün yeter deyın bır cınnet herseyı cozer
evet çok seviyorum resmen kokusunu özlüyorum benim için bulunmaz hint kumaşı :) ama bu sefer yetti baışmaya gitmiyorum suçlu da olsam farketmez suçsuz olduklarıma saysınNeden hep sız barısıosunuz.Bulunmaz hint kumaşımı ?
Benim memleketimde yaşadığımız için kendimi ona karşı sorumlu hissediyorum benim için burda yaşıyor şimdi benimle de küs olunca yapayalnız kaldı gibi hissedip vicdan azabı çekiyorum.
eşim tencere yemeği yemez ısıt ye börek köfte tarzı anlık yapılıp yenen şeyler yer genelde onları da önceden hazırlamam mümkün olmadığından yapmıyorumBu kez eğer gerçekten siz hakliysaniz ilk adımı ondan bekleyin calismiyorsaniz ve kendinizi iyi hissediyorsanız yemek yapın sofra kurun yemek hazır diyin sadece yine konuşmayın o sirnassin o uğraşsın kavga sebebiniz nedir
arkadaş var tabi ama genelde iki kişilik bir hayatımız var tercih meselesi gece dışarı çıkmaz hafta sonu hep beraberiz vs. tabi kişilik meselesi ama bağımlı bir ilişki. Özlüyorum dik duramadım barışmaya gittim barışmak istemeyince de ısrar ettim bu bir kaç kez oldu bana da öyle yapsalar benim de hoşuma giderdi7 senede kendine arkadaş edinemedi mi?
vicdan azabı diye diye adamı şımartmışsın. ilk küstüğünde dik dursaydın azıcık büyür küsmezdi 7 senedir.
eşim tencere yemeği yemez ısıt ye börek köfte tarzı anlık yapılıp yenen şeyler yer genelde onları da önceden hazırlamam mümkün olmadığından yapmıyorum
arkadaş var tabi ama genelde iki kişilik bir hayatımız var tercih meselesi gece dışarı çıkmaz hafta sonu hep beraberiz vs. tabi kişilik meselesi ama bağımlı bir ilişki. Özlüyorum dik duramadım barışmaya gittim barışmak istemeyince de ısrar ettim bu bir kaç kez oldu bana da öyle yapsalar benim de hoşuma giderdi
evet öyle düşünüyor tabiki bi de gitsem de barışmaz :))) o şimdi çok haklı çünkü kendine göree tamam işte yalnız değilmiş. gece çıkmasın gündüz çıksın farketmez.
bak sen gece gece konu açacak kadar dertleniyorsun adam fosur fosur uyuyor niye nasıl olsa sadecebiri bugün olmazsa yarın gelip barışmaya çalışıcak diye.
evet öyle düşünüyor tabiki bi de gitsem de barışmaz :))) o şimdi çok haklı çünkü kendine göre
Asıl bu ürünler börek kofte tarzi seyler cok daha rahat yapilip bolca dondurucuya atılabilir.eşim tencere yemeği yemez ısıt ye börek köfte tarzı anlık yapılıp yenen şeyler yer genelde onları da önceden hazırlamam mümkün olmadığından yapmıyorum
arkadaş var tabi ama genelde iki kişilik bir hayatımız var tercih meselesi gece dışarı çıkmaz hafta sonu hep beraberiz vs. tabi kişilik meselesi ama bağımlı bir ilişki. Özlüyorum dik duramadım barışmaya gittim barışmak istemeyince de ısrar ettim bu bir kaç kez oldu bana da öyle yapsalar benim de hoşuma giderdi
Çok saçma seebeplerden tartışma çıkıyor sanırım. Bu kavganızın sebebi önemli değil aslında. Önemli olan bu adamın 7 yıldır bu tutumda olması. 7 yıldır insan bir kez bile haksız olmaz mı? Özür dilemez mi? Sürekli küsme eğiliminde olan adamla ömür geçmez kusura bakmayın. Küstü mü, küsecek mi, aha küstü özür dilesem barışacak mı ohooooo. Bu tiplerin kadını da erkeği de çekilmiyorKüsme sebebimiz önemli bir konu değil ilk kez de küsmüyor zaten bu ay elimize fazla para geçti beni mutlu etmek için kıyafetler aldı yemeklere götürdü kredimin taksidini ödedi maaşını da hesabıma yolladı çok iyidik yani:) ama ben elime geçen parayla birikim yapıyorum ikimiz için. 200 lira eft istedi msjla yolladım eve gelince de ama sen de para vardı neden benden istedin çekip getirmemissin de dedim başladı bağırmaya eve girdiğim gibi başlıyorsun diye çıktı gitti parayı çekmeye sonra eve geldiğinde noldu sen neden böyle yaptın hadi yemek yiyelim diye ılımlı yaklaştığımda ben yedim sen ye konuşmak istemiyorum dedi. ben de neden böyle yapıyorsun küstün mü deyince konuşmuyorum konuşcak bir seyim yok hadi defol git dedi bir kaç kez. ben de yatak odasına geçtim 3 gündür buralarda takılıyorum:) bir kez işten mesaj attı marketten bir sey lazım mı diye hyr diye cevap verdim onun dışında iletişim 0
Kendinizi neden eksik hissediyorsunuz yahu adamı alıp memleketinize getirdiniz diye? Tersi durumda olsa o siz yalnız mı kaldınız, canınız mı sıkıldı hiiiiç umrunda olmazdı. Süper ötesi geleneklerimize göre kadının 1000 yıllık düzenini bozup eş memleketine yerleşmesi görev, erkeğin yapması muazzam lütuf.Kızlar eşimle perşembe gününden beri konuşmuyoruz. Konuşmadığımızda genellikle 1 kaç gun surer sonrasında ben barısmaya calısırdım. öyle gittiğim gibi de hemen barışmaz naz yapar konuşmak istemiyorum der kaç gündür nasıl dayanıyorsan dayanmaya devam et bilgisayardan izlediği filme devam eder. Ama ben naz olduğunu bildiğimden ve benim ısrar etmemi istediğini bildiğimden üstüne düşerim ve barışırız. Kimin haklı haksız olduğunun da çok önemi yok yani zaten ona göre ben hiç bir konuda hiç bir zaman haklı olmadım ki şimdi olayım:)
Ben 30 eşim 34 yaşında kamuda çalışıyoruz. benim memleketimde yaşıyoruz 7 senedir ve 7 senelik evliyiz. Benim memleketimde yaşadığımız için kendimi ona karşı sorumlu hissediyorum benim için burda yaşıyor şimdi benimle de küs olunca yapayalnız kaldı gibi hissedip vicdan azabı çekiyorum. Ama benim memleketimde yaşamamıza ragmen benim de onsuz görüştüğüm arkadaşlarım yok ya da aileme sık gitmem onlarda bizi rahatsız etmemek için gelmezler. Bu sefer barışmaya gitmeyi düşünmüyorum gururum daha fazla kırılsın istemiyorum o da inatçı bir aslan burcu olarak 7 yılda böyle uzun küsmelerde daha barışmaya gelmişliği yok allah sonumuzu hayır etsin:) Gündüz çok iyi de geceler beni çok zorluyor bir de yemek yapmıyorum onunda vicdan azabı oluyo sanki benim görevimmiş gibi normalde hiç yardım etmez aç kalıyordur eminim odalarımız ayrı bu arada her küsmede olduğu gibi salonda yatıyor:)
Tabi ki de hayır, biz evlenince içine doğduğumuz düzeni bırakıp gidebilmeli, anlayış falan beklememeliyiz, hatalarımıza hafifletici bir neden olamaz, görevimiz o bizim.Arkadaşlar hepinize soruyorum bizim memleketimizde yaşadıklarında ya da yemek yapmadığımızda hissettiğimiz suçluluk duygusunu onlar bize bir şey yaptığında hissediyor mu?
Tek anladigim esinize cocugunuz gibi davraniyorsunuz. Sonuc olarak ilk yine adimi siz atacaksiniz gibime geliyor... anneler kiyamazya cocuklarina...Küsme sebebimiz önemli bir konu değil ilk kez de küsmüyor zaten bu ay elimize fazla para geçti beni mutlu etmek için kıyafetler aldı yemeklere götürdü kredimin taksidini ödedi maaşını da hesabıma yolladı çok iyidik yani:) ama ben elime geçen parayla birikim yapıyorum ikimiz için. 200 lira eft istedi msjla yolladım eve gelince de ama sen de para vardı neden benden istedin çekip getirmemissin de dedim başladı bağırmaya eve girdiğim gibi başlıyorsun diye çıktı gitti parayı çekmeye sonra eve geldiğinde noldu sen neden böyle yaptın hadi yemek yiyelim diye ılımlı yaklaştığımda ben yedim sen ye konuşmak istemiyorum dedi. ben de neden böyle yapıyorsun küstün mü deyince konuşmuyorum konuşcak bir seyim yok hadi defol git dedi bir kaç kez. ben de yatak odasına geçtim 3 gündür buralarda takılıyorum:) bir kez işten mesaj attı marketten bir sey lazım mı diye hyr diye cevap verdim onun dışında iletişim 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?