küsen eş

Aç oturup bekleyeceğine ya eşini memnun etmeyi öğrensin yada kalkıp iki yumurta kırmayı. Koskoca adam boşverin işgilenöeyin. Madem gittiniz barışmaya çalıştınız siz üstünüze düşeni yapmışsınız. Birazda bişey yok gibi davranın bakalım yemeğinizi yapın oturun yeyin. Hatta ben ılsam yatak odasında takılmam alırım elime çayımı tvyi açar takılırım oda nereye kaçarsa kaçsın

bugün bir işimiz vardı beraber arabaya bindik gideceğimiz yere gittik aynen geri döndük tek kelime etmeden. Baya çocuk gibi küsüs yani bu nasıl gurur nasıl egoymus gelse barışcağımı biliyo ama yok canım sıkılmaya başladı iyice

Ay erkeğin de küseni kaprislisi hiç çekilmez. Al çekirdeğini kolanı aç netflixden güzel bir film izle o da orda bi yerlerde küssün kendi kendine

Konu o kadar ilgimi çekti ki benim erkek arkadaşımda öyle, burcu da oğlak, bir ilgisi varmı bilmiyorum ama ben 29 yaşımdayım keni koooocaaamann adam yaa 10 yaş var aramızda. Sizin eşiniz gibi ota bk.a küsüyor afedersiniz. 2 gün önce bana niye kalın mont giymedin üşüyeceksin beni neden dinlemedin dİye küstü ha benimkinin engelleme huyu var bide, yemin ederim yıldım yaa konuşsak da değişmiyor lütfen hiççç tepki vermeee Allah.m küsen erkek ne zormuş çok itici bir durum Bırak kendi barışsın ya küsecek ne demişsin ki sanki. Ahhh senii çokkk iyi anlıyorum

Valla küsecek bir durum yok yani olsa küssün. Şimdi eminim konuştuğumuzda ne rahat ettin dimi 1 hafta yemek hazırlamadın senin istediğin hayat bu, ben olsam sen daha mutlusun der. Ama şu an yanına gitsem de konuşmaz eminim kaç gündür nasıl gelmiyosan yanıma şimdide aynen devam et der. Ben böyle iyiyim der :) Çok itici bir durum gerçekten özlüyorum kahretsin

Diyeceksin ki '' Ay evet çok rahat ettim paşa bey, sen hep böyle küs bana tamam mı, hiç yoktan ne yaptığın belli olur, diken üstünde durmam. ''

Bende hep merak ediyorum evlensek bu adam bana nasıl küsecek acaba diye demekki sizin ki gibi birşey olacak. Ya zerre mantık yok kız gibi kaprisler birde rutine biniyor bu küsme ssanki bünyesi alışıyor gibi, ayda bir küsesi geliyor saçmaaa sapannn ya. Evet bir de sitem durumu var bensiz mutlumusun beni özlemedin mi beni düşünmedin mi gibi gibi. Zamanı güzel geçirmek varken insan neden küserki, yani konuşun konuyu çözün sarılın olsun bitsin. Bu kadar basit aslında

Dediğin gibi küsesi var zevk meselesi :) Kendini çok haklı gördüğüne de eminim suçlu tam olarak benim ona göre hem suçlu hem güçlüyüm bu durumda :) o bana gelse ben hemen barışırım da benim işim çok zor zaman geçtikçe de soğukluk giriyor doğal olarak bugün bir yemek yiyelim mi diye sorar diye bekledim ama o da olmadı maalesef.
Böyle dayanabiliyorsa sevmiyor herhalde ayrılıgı bensizliği göze alabiliyor diyorum burası kırıcı hissettiriyor

Ay bu işin çaresini bulan varsa haber etsin.Benim de kardeşim böyle.Alınır bişiye,surat savat...Ama 3 gün sonra biter genelde.Bazen dayanamıyorum valla

Ay bu işin çaresini bulan varsa haber etsin.Benim de kardeşim böyle.Alınır bişiye,surat savat...Ama 3 gün sonra biter genelde.Bazen dayanamıyorum valla
Barışınca haber et deyin. Az ötede küs başım ağrıyor deyin.

Ya hiç ciddi bi şekilde rest çektiniz mi?

Ya hiç ciddi bi şekilde rest çektiniz mi?
hayır. en fazla 1 hafta dayanıp ben artık dayanamıyorum seni cok özledim deyip sarılmaya gittim. o da biraz naz yaptı :) genelde böyle oldu yani onun gelmişliği de var ama max 1-2 saat içinde gelip özür diler eğer böyle üzerinden 1 gece geçtiyse geçmiş olsun

Ciddi bir şekilde rest çekersen epeyce afallayacaktır. Öyle oluyor çünkü bu durumu hiç yaşamadığı için, bence biraz dişini sıkıp yapabilirsin. Ben yaptığımda etki ediyor hemen yelkenler suya inmiş şekilde geliyor ama benim hatam da o öyle gelince hemen kabul etmek. Ne gerek varsa böyle şeylere

Nasıl aynı evin içinde iki yabancı gibi yaşıyorsunuz her evlilikte tabi ki tartışma olur ama siz yatak ve oda ayırmaya kadar abartmışsiniz .18yıldır evliyim daha bir kere kusmedik sen ben diye bişey yok bu kadar uzatmanız saçma zaten ben kussem de eşim asla duramaz bu da benim işime gelir tabi ki her türlü trip itinayla atılır

benim ki hiç gelmiyor. inatçı bir yapısı var barıştığımızda soruyorum hiç özlemedin mi nasıl dayanıyorsun diye ben dayanırım hatalı değilim ki diyor.

maşşallah allah daim etsin :) Ben de böyle olsun istemezdim hayalet ev gibi bir yer şu an burası tv çalışmıyor mutfak kapalı gibi herkes kendi odasında . Sonra ben çocuk istiyorum diyor ben istemiyorum deyince trip atıyor. (ona da küsmüşlüğü var bu arada :) ben nasıl cocuk yapayım siz söyleyin tamam 7 yıl oldu ama biz hep öğrenci gibi yaşadık

benim ki hiç gelmiyor. inatçı bir yapısı var barıştığımızda soruyorum hiç özlemedin mi nasıl dayanıyorsun diye ben dayanırım hatalı değilim ki diyor.
O mükemmel adamı doğruları ile başbaşa bırak, sarılsın yatsın onlarla. Kuzu kuzu gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…