küsen eş

:) ama siz konusuyormussunuz zaten biz birbirimizin yüzüne bakmıyoruz 5 günde 3 kez karşılaştık aynı evin içinde :):):)benim umudum yok yani cok inat

Çocuk istememe sebebiniz sürekli küsmesi, yani bu tavırları yazmıştınız? Konuşarak iletişim kurarak sorunların üstesinden gelmek varken bu yaptığı... neyse daha ağır yazmayayım ama çocuk yapmamakta haklısınız. Yarın öbür gün çocuğa da küser, yazık.

Eşinizin gelişimi erken çocukluk döneminde durmuş sanırım. Küsmek nedir ya? Doğru düzgün iletişim kurmayan biriyle barışmak için hiçbir adımda bulunmayın. Yaşının gerektirdiği iletişim becerilerine sahip olsun, bunu da size göstersin. Yok öyle üç kuruşa beş köfte.

Bende eşimin memleketindeyim, yalnızım, ama hic vicdan azabi cektigini bilmem, hatta kavga etme sebebimiz, isten gelirim yemek yaparım, o disardan yer ben dogal olarak sinir oluyorum oda dışardan yedigim yemek bile dert oldu der, oysaki o kadat uğraşıyorum isten yorgun geliyorum, özür dileyecegine kızıyo, ya bu erkekler hep ayni

Benim ablamın eşi aynı öyle. Hiçbir şaka yapilamz hep kendi haklıdır. Her şeye darılır. Ablam asla alttan almıyor ama bıkmış çünkü. Bir defasinda 40 gün kus kaldıklarını söylemişti. Sonunda eniştem gidip ozur dilemiş. Bence sende gitme

:) ama siz konusuyormussunuz zaten biz birbirimizin yüzüne bakmıyoruz 5 günde 3 kez karşılaştık aynı evin içinde :):):)benim umudum yok yani cok inat
Öyle ama yatağa gelince küsüyoroysa küsmeden önce bana sarsılmadan uykusu gelmiyormuş bende onu anlamıyorum konuşuyorsun gayette iyi ama yatakta neden?Ben hep sarılırdım yumusuyordu ama yeter artık o gelsin bu sefer gelmezse de kendi bilir umrum da değil bende önceden kustuğu için moralimi bozuyordumbozuyordum baktım o neşeli hep bende öyleydim çokta tın sende öyle yap boşver bende yatağa girince sarılmak istiyorum ama o gelmiyorsa beni de beklemesin paşa bey

Lütfen kendine bunu yapma.. 10 yılım aynı bu dediğin gibi geçti. Sanki o kadın ben erkek gibiydik. Hep nazlanan, özür bekleyen oydu. İnan sonrasında kendine saygını yitireceksin. O kıymetliyse sende kıymetlisin.

Lütfen bunu kendine yapma..

Siz ne yaptıniz peki. 10 yıl da az değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…