- 18 Eylül 2020
- 898
- 3.091
- 63
- 40
- Konu Sahibi sadecebirii
-
evet ben de ciddi bir kaybetme korkusu var bunu ona yansıtmaktan da hiç çekinmedim seviyorum onsuz olmak istemiyorum. aramız iyiyken onun da beni çok sevdiğini bir çok şeyi beni mutlu etmek için yaptığını da biliyorum ama bu umursamaz tavırları fazla kırıcı olmaya başladı bu sefer benden bir adım yok onaCanım benim de çocuğum yok maalesef ama bu durumda sanki beklesen daha iyi .benim tek avantajim benim eşim bensiz asla duramaz .ben işteyken bile gelir iki dakika görür sonra eve gelir .bence sen eşine kaybetme korkusu yasatmalisin alttan alan taraf olman senin kaybetme korkusu yaşadığını gösteriyor.bunu ona hissettirme daha fazla
katılıyorum çok çocukça mantıksız gereksiz ömürden çalma ama çözüm bende mi?Küsmek de neymiş yahu? Kocaman insanlarsınız. Bana çok çocukça geldi. Aynı evin içinde birbirinizden başka kimseniz de yok. Odalar ayrılmış falan enteresan.
Sorun eşinizde çözüm onu bu alınganlık huyundan kurtarmakta ama nasıl yapacağınız konusunda bir fikrim yok.katılıyorum çok çocukça mantıksız gereksiz ömürden çalma ama çözüm bende mi?
Gerçekten zekada gerilik seziyorum, hiçç adım atma lütfenevet bugun 5.günümüz hiç konuşmuyoruz az önce işten geldi hazır pizza almıs 3 gündür pizza tost yiyor zaten kapıyı açtım yüzüme bakmadı bende hoş geldin demeden odama geçtim öyle yani durumlar barışmaya gelme niyeti hiç yok...
Nasıl dayanıyosun / ben çok özledim / dayanamıyorum gel barışalım / yapamıyorum sarılıcam / beni hiç mi özlemedin ben çok özledim.benim ki hiç gelmiyor. inatçı bir yapısı var barıştığımızda soruyorum hiç özlemedin mi nasıl dayanıyorsun diye ben dayanırım hatalı değilim ki diyor.
Size pizza almamış mı?evet bugun 5.günümüz hiç konuşmuyoruz az önce işten geldi hazır pizza almıs 3 gündür pizza tost yiyor zaten kapıyı açtım yüzüme bakmadı bende hoş geldin demeden odama geçtim öyle yani durumlar barışmaya gelme niyeti hiç yok...
Büyük boy :) genelde beraber yerdik öyle aldığında o yaptı yedi şimdi ben odamdayımSize pizza almamış mı?
Bu şekilde devam etmedim işte 5 gündür tek kelime etmedim sonuç değişmedi kiNasıl dayanıyosun / ben çok özledim / dayanamıyorum gel barışalım / yapamıyorum sarılıcam / beni hiç mi özlemedin ben çok özledim.
bu şekilde devam ederseniz göreceğiniz muamele bu üzgünüm.
evet maalesef öyle ben de bazen çok iyiyim bazen zor tutuyorum kendimi özellikle geceleriAlışmış kudurmuştan beterdir denir.Nazı geçeceğini biliyor.Bu yüzden her türlü duygu sömürüsü ile istediğini yaptırıyor.Alttan almayı bıraktığınızda paşa paşa o küsmelere son verecek görürsünüz :)
Ama bir hafta dayanıp sonrasın da pes edip yine siz gitmişsiniz. Yine öyle olacak gibime geliyor.Bu şekilde devam etmedim işte 5 gündür tek kelime etmedim sonuç değişmedi ki
bilmiyorum belki de birikmiş bazı şeyler içinde kendini haklı görüyor sırf beni üzmek için yapmıyordur herhalde inşallah:)Ama bir hafta dayanıp sonrasın da pes edip yine siz gitmişsiniz. Yine öyle olacak gibime geliyor.
Seviyosunuz özlüyosunuz ama kusura bakmayın eşiniz ömür törpüsü. abidik gubidik şeylere küsüp sürekli özür beklemek, hadi özür diletti yetmedi sonrasında nazlanıp aklınca sizi süründürmek çok bencilce. Saygısızlık.
Ne birikmiş allah aşkına zaten her seferde siz gitmişsiniz. Hep kendini haklı görmesi, ben özür dilemem diletirim tavrı çok tuhaf. Narsist kişilik.bilmiyorum belki de birikmiş bazı şeyler içinde kendini haklı görüyor sırf beni üzmek için yapmıyordur herhalde inşallah:)
cocuk istiyor yapmıyorum ailesinin bize gelmesini istemiyorum yalnız takılıyor onu umursamıyorum kesin bunlardır takıldıkları yan konu tartışmanın ötesinde bir yerlere dayanıyor. o sadece son damla diyelim belki de bensiz daha mutludurNe birikmiş allah aşkına zaten her seferde siz gitmişsiniz. Hep kendini haklı görmesi, ben özür dilemem diletirim tavrı çok tuhaf. Narsist kişilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?