küsen eş

Canım benim de çocuğum yok maalesef ama bu durumda sanki beklesen daha iyi .benim tek avantajim benim eşim bensiz asla duramaz .ben işteyken bile gelir iki dakika görür sonra eve gelir .bence sen eşine kaybetme korkusu yasatmalisin alttan alan taraf olman senin kaybetme korkusu yaşadığını gösteriyor.bunu ona hissettirme daha fazla

evet ben de ciddi bir kaybetme korkusu var bunu ona yansıtmaktan da hiç çekinmedim seviyorum onsuz olmak istemiyorum. aramız iyiyken onun da beni çok sevdiğini bir çok şeyi beni mutlu etmek için yaptığını da biliyorum ama bu umursamaz tavırları fazla kırıcı olmaya başladı bu sefer benden bir adım yok ona

evet bugun 5.günümüz hiç konuşmuyoruz az önce işten geldi hazır pizza almıs 3 gündür pizza tost yiyor zaten kapıyı açtım yüzüme bakmadı bende hoş geldin demeden odama geçtim öyle yani durumlar barışmaya gelme niyeti hiç yok...

Gerçekten zekada gerilik seziyorum, hiçç adım atma lütfen

yaşlanınca küsme-alınma daha çoğalıyor kendi babamdan biliyorum. annemi geçti artık bana küsüyor

Alışmış kudurmuştan beterdir denir.Nazı geçeceğini biliyor.Bu yüzden her türlü duygu sömürüsü ile istediğini yaptırıyor.Alttan almayı bıraktığınızda paşa paşa o küsmelere son verecek görürsünüz :)

benim ki hiç gelmiyor. inatçı bir yapısı var barıştığımızda soruyorum hiç özlemedin mi nasıl dayanıyorsun diye ben dayanırım hatalı değilim ki diyor.
Nasıl dayanıyosun / ben çok özledim / dayanamıyorum gel barışalım / yapamıyorum sarılıcam / beni hiç mi özlemedin ben çok özledim.

bu şekilde devam ederseniz göreceğiniz muamele bu üzgünüm.

Bu şekilde devam etmedim işte 5 gündür tek kelime etmedim sonuç değişmedi ki

evet maalesef öyle ben de bazen çok iyiyim bazen zor tutuyorum kendimi özellikle geceleri

Bu şekilde devam etmedim işte 5 gündür tek kelime etmedim sonuç değişmedi ki
Ama bir hafta dayanıp sonrasın da pes edip yine siz gitmişsiniz. Yine öyle olacak gibime geliyor.

Seviyosunuz özlüyosunuz ama kusura bakmayın eşiniz ömür törpüsü. abidik gubidik şeylere küsüp sürekli özür beklemek, hadi özür diletti yetmedi sonrasında nazlanıp aklınca sizi süründürmek çok bencilce. Saygısızlık.

bilmiyorum belki de birikmiş bazı şeyler içinde kendini haklı görüyor sırf beni üzmek için yapmıyordur herhalde inşallah:)

bilmiyorum belki de birikmiş bazı şeyler içinde kendini haklı görüyor sırf beni üzmek için yapmıyordur herhalde inşallah:)
Ne birikmiş allah aşkına zaten her seferde siz gitmişsiniz. Hep kendini haklı görmesi, ben özür dilemem diletirim tavrı çok tuhaf. Narsist kişilik.

Ay aynı benim eşim barışmaya niyeti yok biz de kaç gündür küssüz ama bana göre ben haklıyım ona göre o bende sürekli sizin gibi barışmaya giderdim o hiç gelmez bu sefer kaç gündür yanaşmadım biz konuşuyoruz aynı yatakta yatıyoruz birlikte yemek yiyoruz gündüzleri iyi gece yatağa girince Ben yokmusum gibi davranır bende hep sarılırdım her kustugumuzde ama arkadaşların dediği gibi bu sefer asla ben gitmiycem ona O gelsin yeter artık biktim ister gelsin ister gelmesin kendi bilir sende böyle yap gitme bu sefer sıra PAŞALARDA hani hangimizin ki önce gelicek haberleşelim

Ne birikmiş allah aşkına zaten her seferde siz gitmişsiniz. Hep kendini haklı görmesi, ben özür dilemem diletirim tavrı çok tuhaf. Narsist kişilik.
cocuk istiyor yapmıyorum ailesinin bize gelmesini istemiyorum yalnız takılıyor onu umursamıyorum kesin bunlardır takıldıkları yan konu tartışmanın ötesinde bir yerlere dayanıyor. o sadece son damla diyelim belki de bensiz daha mutludur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…