Bilmiyorum ki daha önce de kuşlarım olmuştu cr car ötüyolardıKüçükmüş daha bilmiyorum ama öter belki. Yalnızsa ondanda olabilir belki
Aldığınız yere bi sorsaniz belki muhabbet kusununda farkli türleri de vardırBilmiyorum ki daha önce de kuşlarım olmuştu cr car ötüyolardı
Dilsiz kuş oluyor mu ki acaba
Dedim bu kuş çok sakin uyukluyo hasta falan değildir inşallah dedim . Hasta da olsa bunu alırdım ama en azından vitamin bişeyler alırdık .Aldığınız yere bi sorsaniz belki muhabbet kusununda farkli türleri de vardır
Canım korkmuştur yavrucuk ondanBaşka yardımcı olacak kimse yok mu
Kuş sesi dinletin yazmışlar dinlettim öyle bakıyo
Evet belkide ama görsen acayip sıcak kanlı :))Canım korkmuştur yavrucuk ondan
Bekleyin yerine alışsın fazla üstüne gitmeyin bugün birkaç güne kendine gelir bu sefer sesinden bikarsiniz:)
O daha yavru ve yepyeni bilmediği bir ortamda düşünsene biz bile bu yaşta ilk kez girdiğimiz ortamı garipler önce bi geri dururuz... o şimdi etrafı kesiyo kaka yapip sizi delirtecegi yüksek yerlerin listesini hazirliyoEvet belkide ama görsen acayip sıcak kanlı :))
Annem seviyo yüzünü yanaştırıyo kafese
Ötsün ya razıyım korkuyorum böyle
Haklısın canım :)O daha yavru ve yepyeni bilmediği bir ortamda düşünsene biz bile bu yaşta ilk kez girdiğimiz ortamı garipler önce bi geri dururuz... o şimdi etrafı kesiyo kaka yapip sizi delirtecegi yüksek yerlerin listesini hazirliyobenim de vardı, bitanecik chiccom bizi bırakıp uctu gitti
Ben başlığı görünce aklıma başka şeyler geldi
Hahahah:))kız bi anda aklıma öyle geldivalla o kadar üzgün açtım ki anlamını düşüenemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?