Kuşum hiç ötmüyor

Shanna

Bana yeni düşmanlar lazım , eskileri hayranım oldu
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
5.186
3.410
248
Arkadaşlar henüz bugün muhabbet kuşu aldım . 2 haftalık yavru daha . Bilmiyorum yeni olduğu için mi ama hiç cik sesini bile duymadık . Annem eline aldı hiç ötmedi . Aşırı sakin bişey .
Bugün saat 17 gibi geldi 2 bucuk saat oldu ama bu saate kadar ne su içti , ne yem yedi . Öylece hep sabit bi yerde duruyor, uyukluyor .
Normal mi

Küçükmüş daha bilmiyorum ama öter belki. Yalnızsa ondanda olabilir belki

Aldığınız yere bi sorsaniz belki muhabbet kusununda farkli türleri de vardır
Dedim bu kuş çok sakin uyukluyo hasta falan değildir inşallah dedim . Hasta da olsa bunu alırdım ama en azından vitamin bişeyler alırdık .
Adam yavru olduğu için öyle dedi

Biraz bekle bakalim olmadi bi veterinere gosterirsiniz minnaki yemesi icmesi yerindeyse kaygilanma bence

Başka yardımcı olacak kimse yok mu
Kuş sesi dinletin yazmışlar dinlettim öyle bakıyo

Başka yardımcı olacak kimse yok mu
Kuş sesi dinletin yazmışlar dinlettim öyle bakıyo
Canım korkmuştur yavrucuk ondan
Bekleyin yerine alışsın fazla üstüne gitmeyin bugün birkaç güne kendine gelir bu sefer sesinden bikarsiniz:)

Canım korkmuştur yavrucuk ondan
Bekleyin yerine alışsın fazla üstüne gitmeyin bugün birkaç güne kendine gelir bu sefer sesinden bikarsiniz:)
Evet belkide ama görsen acayip sıcak kanlı :))
Annem seviyo yüzünü yanaştırıyo kafese
Ötsün ya razıyım korkuyorum böyle

Evet belkide ama görsen acayip sıcak kanlı :))
Annem seviyo yüzünü yanaştırıyo kafese
Ötsün ya razıyım korkuyorum böyle
O daha yavru ve yepyeni bilmediği bir ortamda düşünsene biz bile bu yaşta ilk kez girdiğimiz ortamı garipler önce bi geri dururuz... o şimdi etrafı kesiyo kaka yapip sizi delirtecegi yüksek yerlerin listesini hazirliyo benim de vardı, bitanecik chiccom bizi bırakıp uctu gitti

Haklısın canım :)
Ay çok üzüldümmm en zoruda o ömürleri çok uzun değil alışınca çok zor gelir bana da
Daha ilk günden alıştım çok sakin böyle kuş görmemiştim :)

@Meg sen bilirsin bu konuları

Yemle suyu ben verince yiyip içti
Suluğunu yanına götürünce kana kana içti
Tek sorun ötmemesi

Yavru olduğu için mi yem yemiyo elimizle verince yiyo , suyunu da aynı şekilde

Kusum yemligin içine düşmüş yiyeyim derken zor çıkardım yaaa kaşla göz arasında bu kusa bişey olacak vicdan azabından ölücem sürekli gözümün önünde olması lazım

Birileri bana yardım etsiiiiin

Iki oldu yemin içinde boguluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…