çocuğu değil eşi kutlamamış :)
9 yaşında ama o bile etkileyemedi maalesef
anladım da çocuk belli bir yaştaysa babayı etkileyebilir onun için sordum.konu sahibi yıllardır diyor çünkü.
birde erkekler de şu var.benim annem misin,ben annemi kutlarım gibi düşünce var.hatta benim eşimde sevgililer gününü kutlamaz,biz sevgili değiliz eşiz der
anladım da çocuk belli bir yaştaysa babayı etkileyebilir onun için sordum.konu sahibi yıllardır diyor çünkü.
birde erkekler de şu var.benim annem misin,ben annemi kutlarım gibi düşünce var.hatta benim eşimde sevgililer gününü kutlamaz,biz sevgili değiliz eşiz der
bazıları bu tarz günleri (sevgililer günü,anneler günü,öğretmenler günü vb..) sırf maddi sömürü yapıldığını,alış-veriş çılgınlığına dönüştüğünü düşündüğü için kutlamıyorlar.eşinizde bu yüzden mi hediye alma taraftarı değil acaba? gerçi bir güzel söz bile yeter ama... takmayın kafanıza,Allah size güzel bir evlat vermiş bundan büyük hediye mi olur :)
dert etme canım benimki de kutlamaz ben her sene hediyemi aldırırım ister kutlasın ister kutlamasın bir de bunun için canımı sıkamam
erkeklerden incelik beklemeyeceksin boşver sıkma canını
çocuğum henüz tam bilincinde değil babandan ve çevreden böyle görmediği için ona ben hatırlattım oysa babası ona söyleyebilirdi
git annenin anneler gününü kutla diye yönlendirebilirdi çocuğunu aslında benim içinde hediyenin bir önemi yok ama hergün de hediye almıyorum hoş.... böyle önemli günlerde en azından hediye alsam yani küçükde olsa hatırlansam benim ruhum okşanırdı
baba kazma olunca ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?