kutlanmayan anneler günüm

oratoryum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2012
37
0
0
Denizli
bugün anneler günü ve benim içim çok buruk yine çünkü her zamanki gibi eşim anneler günümü kutlamadı yıllardır hep söylediğim halde ve hep beklediğimi bildiği halde kutlamadı
kırk kere söyledim sana bende bir anneyim diye

sana bunu kırkbirinci köyden yazıyorum artık senden umudum kesinlikle yok

çocuğunuz kaç yaşında???

çocuğu değil eşi kutlamamış :)

anladım da çocuk belli bir yaştaysa babayı etkileyebilir onun için sordum.konu sahibi yıllardır diyor çünkü.

birde erkekler de şu var.benim annem misin,ben annemi kutlarım gibi düşünce var.hatta benim eşimde sevgililer gününü kutlamaz,biz sevgili değiliz eşiz der

bazıları bu tarz günleri (sevgililer günü,anneler günü,öğretmenler günü vb..) sırf maddi sömürü yapıldığını,alış-veriş çılgınlığına dönüştüğünü düşündüğü için kutlamıyorlar.eşinizde bu yüzden mi hediye alma taraftarı değil acaba? gerçi bir güzel söz bile yeter ama... takmayın kafanıza,Allah size güzel bir evlat vermiş bundan büyük hediye mi olur :)

Son düzenleme:

Bendede var aynasından,sevgililer günü neymiş, bizim sevgılılık halimiz mi var,biz evlıyız der.
Gerçi bende takmıyorum böyle günleri bütün sene hatırlasınlar beni ,öyle bir gün kutlamayla olmaz anneler günü.

okadr da umıtsız olma canım, demesse demesın, sende ozel gunlerınızde hedıye, guzel bı soz etmessın olur bıter erkekler degısmıyor malesef..

Kızım küçük.Bende şimdilik eşimden bekliyorum.Ama kızım büyük olsa ondan beklerim hediye anlamındadeğil yani hatıırlanmak anlamında.

Çocuğun hatırladıysa eşinin önemi yok bende.Dert etme....

Erkekler anneleri gibi ilgi ve sevkat beklerler eslerinden ama Anneler gününe gelince annemmisin olur

dert etme canım benimki de kutlamaz ben her sene hediyemi aldırırım ister kutlasın ister kutlamasın bir de bunun için canımı sıkamam
erkeklerden incelik beklemeyeceksin boşver sıkma canını

Sanki benim eşimi anlatmışsın. Bende zorla kutlattırdım.. Önceden hazırlamak anlamında. Ama zorla yaptırırsan olacağı bu der gibi aldığı hediyeyle çok rencide etti beni Kötü niyeti olmadığına eminim en azından emin olmak istiyorum... Keşke hiç kutlanmasaydı diyorum.....Kızımın çiçeği ve vazo hediyesi yeterdi bana... kabul ediyorum ben kendim kaşındım.. Bence seninkide iyi ki kutlamamış. Zorla olacak iş değil bunlar. Bir adamda düşünce yoksa zorla olduramıyorsun!

açıkcası sevgililer gününü falan bizde kutlamıyoruz,bana gereksiz geliyor.sevgiliden çok öteyiz çünkü ama anneler gününü daha anne olmadan önce bile kutlardı eşim.asla kaçırmazdı hala da öyle.o gün çok değerli olmasa bile bir ufak hediye bekliyor insan.ilk mesajımda da dedim sizin en güzel hediyeniz,yavrunuz..konu sahibi arkadaşım,anneler gününüz kutlu olsun

Son düzenleme:
dert etme canım benimki de kutlamaz ben her sene hediyemi aldırırım ister kutlasın ister kutlamasın bir de bunun için canımı sıkamam
erkeklerden incelik beklemeyeceksin boşver sıkma canını

bende kendi hediyemi kendim aldım dün akşam,almazsa almasın takmıyorum

teorik olarak anneler günü, sevgililer günü vs. karşıyım artık tamamen ticarete döndüğünü düşünüyorum ayrıca anneler gününde annesi olmayan insanların olduğunu bilmek de beni hep hüzünlendirmiştir fakat yinede burdan herkesin anneler gününü kutluyorum
Allah annelerinizle, evlatlarınızla çooook uzun ve tabiki sağlıklı seneler görmeyi nasip etsin =))

çocuğum henüz tam bilincinde değil babandan ve çevreden böyle görmediği için ona ben hatırlattım oysa babası ona söyleyebilirdi

git annenin anneler gününü kutla diye yönlendirebilirdi çocuğunu aslında benim içinde hediyenin bir önemi yok ama hergün de hediye almıyorum hoş.... böyle önemli günlerde en azından hediye alsam yani küçükde olsa hatırlansam benim ruhum okşanırdı
baba kazma olunca ...

benimkide kutlamadı..kutlamazda..
böyle günleri sevmezde.....
ne yapalım her özel günde kavgamı çıkartacam....
büyütmemek lazım..
hatırlanmanın amacı hatırlamak değilmidir..
hatırlatınca hiç bir anlamı kalmıyor zaten..
tek derdimiz bu olsun keşke...

aslında kız çocukları daha yatkındır bu nkutlama ve hediye durumlarına.okulda öğretmenleri,arkadaşları bu tür etkinliklere yönlendirir çocukları.babayla ilgisi yok bence bu işin ama olsun boşver sarıl kızına sıkı sıkı,sen hediyeleşmeyi öğret kızına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…