Ben bunu kabul etmiyorum,
Bir kadın yavrusundan ayrılmak pahasına evlenez,evlenmemeli,
çok duygusal bir gündü benim ilk eşimden olan 2 oglum var benden uzakta annemle yaşıyor sabah oglum aradı mektup yazmış okudu çok duygulandım sürekli agladım gözümden yaşlar eksilmedi eşimim ilk eşinden olma 2 oglu var 3 yıldır ben bakıyorum ne eşim ne çocuklar anneler günümü kutlamadı çok üzüldüm ve bunu paylaştım eşimle hadi onlar kutlamadı sen kutlasaydın senin çocuklarına bakıyorum dedim cvp bile vermedi allaha havale ediyorum herkezi şunu anladım başkasının çocugu çocuk olmazmış...
Hiçbir ana yavrusundan ayrılmak istemez (istisnalar hariç) eğer ayrılıyorsa kimbilir altında ne iç burkan bir hayat öyküleri vardır.
Hani hepimiz deriz ya, merdiven silerim, temizliğe giderim genede çocuğuma bakarım. Ama hayat "olmamalı" şeklinde kestirip atacak kadar adil olmuyor.
Keşke yazsa arkadaş, hayat öyküsünü merak ediyorum.
Hiçbir ana yavrusundan ayrılmak istemez (istisnalar hariç) eğer ayrılıyorsa kimbilir altında ne iç burkan bir hayat öyküleri vardır.
Hani hepimiz deriz ya, merdiven silerim, temizliğe giderim genede çocuğuma bakarım. Ama hayat "olmamalı" şeklinde kestirip atacak kadar adil olmuyor.
Keşke yazsa arkadaş, hayat öyküsünü merak ediyorum.
çok duygusal bir gündü benim ilk eşimden olan 2 oglum var benden uzakta annemle yaşıyor sabah oglum aradı mektup yazmış okudu çok duygulandım sürekli agladım gözümden yaşlar eksilmedi eşimim ilk eşinden olma 2 oglu var 3 yıldır ben bakıyorum ne eşim ne çocuklar anneler günümü kutlamadı çok üzüldüm ve bunu paylaştım eşimle hadi onlar kutlamadı sen kutlasaydın senin çocuklarına bakıyorum dedim cvp bile vermedi allaha havale ediyorum herkezi şunu anladım başkasının çocugu çocuk olmazmış...
bende eşimin annesini arayıp kutlamadım bir kaç senedir kutlamıyorum zaten oda benim anneminkini kutlamıyor
bu sene sormadım ama kendi annesininde kutlamadığını biliyorum
canım profilinden baktım,böyle yazmış,kendi çevrimiçi değil,merakını gidereyim dedim.
"....... bence eşimle ikimizinde 2.evliligimiz eşiminde benimde 2 oglumuz var herkezin kendisinde velayeti benim çalışmam nedeniyle annem baktı çocuklarıma eşiminkilerede annesi bakmış evlendik ben onun 2 oglunada bakıyorum bende küçük oglumu getirdim oglum eve sıgmadı herşeyi kabahat oldu çok kavgalar verdik ve annem gecen yaz oglumu aldı gitti dün anneler günüydü büyük oglum mektup yazmış çok duygulandım sürekli gözlerimden yaş döküldü beni anlamadı bile ve o 3yıldır emek verip baktıgım çocuklar bile anneler günümü kutlamadı ve bir kavga çıktı ben ben patladım oda suçlu oldugu halde altta kalmadı yani hayat zor evlenmeden insanlar anlaşılmıyor..."
teşekkürler, eğer böyleyse ortada mağduriyet gibi birşey yok.
Boşanmış 2 insan evleniyorlar, erkek çocuklarını yanına alıyor. Kadın alamıyor, huzur kaçmasın diye de anneanne çocuğu alıyor.
Bu bambaşka birşey.
Büyütülecek bir şey mi bu Allah aşkına.
Yıllarca babam annemin her anneler gününü kutladı elinde çiçekler hediyeler,o günü özel hissettirmelerle.Hep çok özel yaşadık biz o günü.
Sonra 17 yaşında annemi kaybettiğimde her anneler günü ağlama krizleri tüm annelerden nefret etmeler o günü hiç yaşamamak istemek filan.Anneler gününüde sokağa bile çıkmak istemedim yıllarca.12 yıl oldu annem öleli.İşte o zamanlar yemin ettim asla anneler gününü kutlamıcam çocuğum olursada kutlatmıycam diye.
Şimdi 6 yıllık evliyim 3 yaşında bir kızım var.Hiç bir anneler gününü kutlamadık sağolsun eşimde bu konuda destek oldu istemediğimi bile bile zorlamadı beni.Ne etrafımdakilerin kutladım ne kayınvalidemlerin.
Kızlarım içinde özel olsun istemiyorum sıradan bir gün olsunki bugünün yarınıda var ne kadar hayatta olacağımızı bilmiyoruz.Zaten annesizlik çocuğu üzüyorken birde çok önemseyerek yaşamaya alışmışken yaşayamaması tekrar üzsün istemiyorum.Böyle günlere bağlanarak hayatı ne kendinize ne eşinize zindan etmeyin derim o yüzden.
evet canım aynen öyle...oğlunu (üstelik sadece küçüğü,büyüğü yanında bile almamış) eve sığdıramayan bir kadın..neyse ki anneanne eli öpülesi kadınmış da çocukları yanına almış..bence anneler günü kutlanması gereken anneanne ,bu kadın değil..
ben yargılarım canım,2 çocuklu bir anne tabii ki aşık olabilir,sevgiliis olur evlenir vs.ama çocuklarını ezdirecek kadar gözünü karartamaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?