Akşam bizde bu yüzden kavga ettik.
Dün kuzenim ne alacaksın dedi eşime. Eşimde benim annem değil ki kızım alacak dedi. Kızımda 17 aylık daha:)
Kızım alacak diyince herhalde kızım adına aldı diyip bugün bir heves bekledim akşamı. Akşam annemlerde olduğumuzdan oraya geldi. Tabi eli boştu eve uğrayıp geldim dedi. Hımmm eve bıraktı herhal dedim. Neyse eve geldik ama hiççç bişey yok.
Öncesinden kahve makinesi alacağım sana diyordu. Dayanamadım masusdan kahve makinem nerde dedim. Alamadım, param yoktu dedi. Zaten 2,5 senedir evliyiz. Ne anneler günü, ne doğum günü nede başka bişey için bi iğne mi aldın da salak gibi bu güne heveslendim dedim.
Kendi şehir dışındaydı ordayken yemeğe gideriz o gün demişti. Bugün aradığımda geç kalma dedim. Neden dedi yemeğe gidecez ya dedim. Ya ben onu ben orda olmam diye öylesine demiştim dedi üstüne. Bende sonradan mesaj attım. Biz karnımızı doyurduk yemek falan istemiyorum yazdım.
Hediye falan bahane benim için. Param yok demesi de onun bahanesi. Bugün parası yoktu. Sonuçta bugün öğrendiği bir durum değil. İki gün önce paran varken ayarlayacaktın madem. dediğim gibi hediye derdinde değilim ama insan 2,5 senedir hiç mi bir özel günde almaz küçük bişey. Asıl taktığım konu evlenmeden önce ota b.... hediye alırdı. Artık istemem yeter dediğimde olur mu anlamı var derdi. Evlenince anlamımı kalmadı. Ben zaten sayesinde en büyük hediyemi kızımı almışım ama insan neden evlenince bu tür şeylere önem vermez artık.
He birde önceden anneler günü geliyor dediğimde de bana "babalar günüde haziranın ilk haftası sen ne alacan" demesini bilen bir odun diyeyim size.
bence babayla ilgisi var..benim babam hem bana hem ablama 2 paket verirdi,yatakların altına atar ertesi gün annemize verirkrn ondan çok merak ederdik ne aldıklarımızı:)...bu anlattığım nerden baksan 15 -16 sene önceydi.
ondan öyle görünce biz de önemser hiç yoktan şiir ezberler okur olmuştuk.
Ama babam kutlamasaydı zaten pazar,cuma öğretmenin dediği 'annenizi kutlayın' öğütleri aklımızdan çıkardı,o zamanlar Tvde de çok çıkmazdı anneler günü reklamları ...hepimiz unuturduk...
bence çözüm babalar gününde onu utandırmak..öyle mutlu edin ki,seneye mahçup olmamak için birşeyler düşünsün :)
işiniz zor,şimdiden kolay gelsin...
çocuğum henüz tam bilincinde değil babandan ve çevreden böyle görmediği için ona ben hatırlattım oysa babası ona söyleyebilirdi
git annenin anneler gününü kutla diye yönlendirebilirdi çocuğunu aslında benim içinde hediyenin bir önemi yok ama hergün de hediye almıyorum hoş.... böyle önemli günlerde en azından hediye alsam yani küçükde olsa hatırlansam benim ruhum okşanırdı
baba kazma olunca ...
çok duygusal bir gündü benim ilk eşimden olan 2 oglum var benden uzakta annemle yaşıyor sabah oglum aradı mektup yazmış okudu çok duygulandım sürekli agladım gözümden yaşlar eksilmedi eşimim ilk eşinden olma 2 oglu var 3 yıldır ben bakıyorum ne eşim ne çocuklar anneler günümü kutlamadı çok üzüldüm ve bunu paylaştım eşimle hadi onlar kutlamadı sen kutlasaydın senin çocuklarına bakıyorum dedim cvp bile vermedi allaha havale ediyorum herkezi şunu anladım başkasının çocugu çocuk olmazmış...
çok duygusal bir gündü benim ilk eşimden olan 2 oglum var benden uzakta annemle yaşıyor sabah oglum aradı mektup yazmış okudu çok duygulandım sürekli agladım gözümden yaşlar eksilmedi eşimim ilk eşinden olma 2 oglu var 3 yıldır ben bakıyorum ne eşim ne çocuklar anneler günümü kutlamadı çok üzüldüm ve bunu paylaştım eşimle hadi onlar kutlamadı sen kutlasaydın senin çocuklarına bakıyorum dedim cvp bile vermedi allaha havale ediyorum herkezi şunu anladım başkasının çocugu çocuk olmazmış...
Üzüldüm ama birşeyi de merak ettim. Sizin çocuklarınız annenizdeyken, neden eşinizin çocuklarıyla yaşıyorsunuz. Çocuklar mı istemedi üvey baba diye, yoksa eşiniz mi çocuklarınızı istemedi ?
bende merak ettim.eşin oğullarına aynı evde bakılıyorsa kadının oğullarına da bakılmalıydı
Bir kadın bekardır, eşinden ayrılmıştır çocuğu yoktur eşinin çocuklarına bakar. Ama kendi çocuğu varken onu yanına alamıyorsa, eşinin çocuklarına bakıyorsa ... Kimbilir altında neler vardır, ne hayatlar yaşanıyor bilemiyoruz tabi ki.
bugün anneler günü ve benim içim çok buruk yine çünkü her zamanki gibi eşim anneler günümü kutlamadı yıllardır hep söylediğim halde ve hep beklediğimi bildiği halde kutlamadı
kırk kere söyledim sana bende bir anneyim diye
sana bunu kırkbirinci köyden yazıyorum artık senden umudum kesinlikle yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?