- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.098
- 398
- Konu Sahibi elmadilimi
-
Faizsiz banka olmaz. Kar payı dedikleri şey faiz zaten. Konu para olunca din iman toz duman
Okul kantinlerine götürün parayı. O kalabalikta kim sayacak ya. Ben de bozuk para biriktiririm epeyce ama o kadar bozukluğu bankaya götürüp vermeye utanırım yani. Amma abartmışsınız.
O bankayı bosver birsürü banka var faizsiz normal hesap açarsın yıllık ücrette kesmesinler baştan konuşursun.o bankadaki hesabı tamamen kapat bir kuruş dahi varsa alki hesap kapansın yoksa aktid oluypt yıllar sonra karsına kocaman bir hesap ücreyi olarak çıkıypr
aynen öyleFaizsiz banka olmaz. Kar payı dedikleri şey faiz zaten. Konu para olunca din iman toz duman
Faizsiz banka olmaz. Kar payı dedikleri şey faiz zaten. Konu para olunca din iman toz duman
Ya okuyunca inanamadim ama demek ki kuveytturkten de memnun olmayan varmis, cok sorun yasamissiniz ben size hak verdimBiliyorum ama ebeveynleri ikna etmek kolay olmuyor böyle durumlarda...
Toz duman kısmına katılıyorum
Siz de amma saçmalamışsınız. Adı üstünde banka, parayla uğraşmayacak da neyle uğraşacak. Niye utanayım. İşimin olmadığı kantine, bakkala götürmek daha ayıp. Adamla alışverişim selamım yok, oturup paramı sayacak. Oldu, başka?
Kaldı ki kuveyttürk öyle kalabalık olmuyor, gayet sakindir şubeleri. Bilmeden yorum yapmışsınız ne yazık ki...
Kapattım zaten hesabımı. Başka bankada hesap açarım artık.
Benim merakım hepsi mi bozuk para konusunda böyle?
Gerçi en tenha olan banka böyle yapıyorsa, diğerleri hiç uğraşmaz.
Bankaların dini imanı yok müşterilerini faizsiziz vs diyip kandırıyorlar işte. Faiz yok kazandıklarını anapara sahipleriyle paylaşmıyorlar, komisyon yok nerden nasıl kar edecekler peki insanlar keşke biraz düşünse. Ticarete bile dinin adını karıştırdılar zira insanlarımızı kandırmanın en kestirme yolu din lafı etmek.
Birliklere OK demişler de kuruşlarla kimse uğraşmazki hakkaten.
Kuraşlarınızı tümleyen esnaf varsa 3-5 TL sine bakmayın bence.
ben oğluma işbankasında kumbara hesabı açtırdım bize kumbara verdiler ve bütün bozukları burada biriktiriyorum dolunca bankaya gidiyorum orada açıyorlar ve hesaba yatırıyorlar.sizde böyle yapabilirsiniz
1 likleri kabul etmişler ben olsam bende 10 kuruş, 25 kuruş, 50 kuruş ile uğraşamazdım kusura bakmayın. Müşteri olsam ben o kuruşları bankaya götüremem bile. Biz uzun zaman çalıştık babamın bu faizlere bakış açısından dolayı parasını oraya yatırdı hiç sorun yaşamadık. Bende bozukluk biriktiriyorum ama hep 1 lira olarak. Cüzdanımda 50 kuruş 25 kuruş olunca atmıyorum kumbarama, onları 1 lik yaptırıp öyle atıyorum.
Komik cidden komik, faizsiz neden versin ki banka?
Kendi yatırım yapar o parayla sana faizsiz vereceğine.
Sözüm ona helal kazanç yollarına koysa parasını daha karlı değil mi?
O devran nasıl dönüyor?
İnsanları bu oyuna düşmeleri inanılmaz.
Bildiğim kadarıyla İş Bankası'nın kumbara hesabı olduğu için gelen tüm parayı alıyor kuruş dahil olmak üzere. Bu bankanın böyle bir uygulaması yoksa kuruşları almak zorunda m?
Bence merkezden size almak zorunda dediklerine göre ve şubeden arayıp özür dilettiklerine göre kuruşları falan da alıyorlar. Çalışanlar uğraşmak istememiş. Şikayet edin dediklerine göre de merkez bir yaptırım falan uygulamıyor
Ya okuyunca inanamadim ama demek ki kuveytturkten de memnun olmayan varmis, cok sorun yasamissiniz ben size hak verdim
Genel olarak bankalarin hepsinin sinir bozucu oldugunu dusunmekle beraber sadece kuveytturk ve akbanktan memnun kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?