- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.098
- 398
- Konu Sahibi elmadilimi
-
hesap işletim ücreti yok sadece 3 yıl içinde çekersen %3 kesinti yapılıyor 3 yıldandan sonra hiç bir kesinti olmuyor kumbara hesabı
Aynen ben bir ara çalışırken markette bozuk bozuk 100 lira falan tumlettigimi hatırlıyorumBu tür bankalar arasında Albaraka kesinlikle.
Hiçbir zaman sorun yaşamadım.
...
Bozuk paraları evde kendiniz sayın. Ayırın ve 10 ar 10 ar üst üste koyup bantlayın kenarlardan.
Kolaylıkla tümleştiriyorlar marketler böylece.
Bir gün o beni
Bir gün ben onu yene yene yaşıyoruz.
benim sıkıntıdan yeme alışkanlığım var bunu yenmeye çalışıyorum.
Bu tür bankalar arasında Albaraka kesinlikle.
Hiçbir zaman sorun yaşamadım.
...
Bozuk paraları evde kendiniz sayın. Ayırın ve 10 ar 10 ar üst üste koyup bantlayın kenarlardan.
Kolaylıkla tümleştiriyorlar marketler böylece.
Garanti bankası da bozuk para almıyor. Hepsi öyle:)
Vermeyi biliyorlar; ama almıyorlar malesef.
1likle beş-10 tl şeklinde bantlayabilirsiniz üst üste.
Diğer kuruşları da bir tl halinde yapabilirsiniz. Marketlerin sayması adına kolaylık olur ve eksik de sayılmaz böylece.
Iyi de bankada bozuk para sayma makinesi yok mu yani
Iş bankasında vardı mesela
Bir gün o beni
Bir gün ben onu yene yene yaşıyoruz.
benim sıkıntıdan yeme alışkanlığım var bunu yenmeye çalışıyorum.
Bakkalda mı yok? Saçma olmuş yaptığınız. Orda kağıt paraları bile saymıyolar makineye okutuyolar. Bide bozukla uğraşacaktı. Bebeğinle gitmen onu ilgilendirmezki
Kuveyttürk de altın hesabım vardı zamanında sıkıntı yaşamamıştım.
Bence tüm bankalar resmi tefeci sevmiyorum ama hayat şartları mecburiyet işte.
bir ayağımız hep oralarda....
Çalışanları da hayatından memnun değilse müşteriye iyi olamazlar zaten.
Bence gurur meselesi haline getirmişsin durumu. Sen bankadan para çekince hepsini 1 tl lik verseler oturup sayar mısın?
Azıcık anlayışlı olun ya...
Yav he he.Ben de Albayraka, Türkiye finans ya da ziraate geçmeyi düşünüyorum.
Çok iyi fikirmiş bu arada. AMA artık biriktirmeyi düşünmüyorum. İllallah dedim
Zaten sayarken öyle ayırıp sayıyordum ama bantlamak gelmemişti aklıma
Yok maalesef. Banka bu yani, orada da kullanılmayacaksa nerede kullanılacak bu bozuk para sayma makinesi
Bir tek iş bankası alıyormuş, birkaç arkadaş daha söyledi.
O neydi gızzz
Hee bu arada bozuk para sayma makinesi diye bir icat var. Kağıt para için bile makine kullanıyorsa, onu da alsın bir zahmet koskoca bankaBakkalda mı yok? Saçma olmuş yaptığınız. Orda kağıt paraları bile saymıyolar makineye okutuyolar. Bide bozukla uğraşacaktı. Bebeğinle gitmen onu ilgilendirmezki
Bunu gitte onlara söyle. Senin sorunun. İyi yapmışlar senle mi uğraşacaklardıHee bu arada bozuk para sayma makinesi diye bir icat var. Kağıt para için bile makine kullanıyorsa, onu da alsın bir zahmet koskoca banka
Sayıp cinslerine göre 10ar 10ar bantlayın,böylece almayan olmaz,eksik fazla muhabbetide olmaz. Benim kızımında kumbarası var,dolunca bahsettiğim şekilde bantlayıp,markette bütünletiyorum,gayette teşekkür ederek alıyorlar parayı,hatta uzun zaman gitmezsem soruyorlar bozuk para yokmu diye?
Bankada bir veznedarın o kadar parayı manuel sayması doģru gelmedi bana açıkçası, sırada bekliyorsunuz,kalabalık,veznedar 1 saat para sayıyor,muhtemelen sorun çıkaran müsteri olur orada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?