- 10 Mart 2023
- 24
- -3
- 1
- 26
- Konu Sahibi Jskspxpspx
-
sizinki daha mantıklı bir teori zatenİddia falan da oynuyor olabilir,inşallah uyuşturucu değildir.
Malesef,ikisi de büyük batak ama uyuşturucu deyince daha kötü oluyor insanın içisizinki daha mantıklı bir teori zaten
ama iddaa da ileri evrede uyuşturucu kadar zarar veriyor hayata
Bin TL üzeri 4 bin falan da olduMeblağ ne kadar?
Ne kadar süre içinde?Öğrenci,ekonomi malum.Faturayı ödeyemedi belki de.Bin TL üzeri 4 bin falan da oldu
Babası kalp hastası kimse diyemiyor adamın kalbi durdu geri hayata getirdiler annesi konu kapandı olarak biliyor kız sürekli arayıp istiyorDurumu anlatmadığı halde kendisine borç veren akrabalar bunu merak ediyor mu?
Başındaki şeyin dert olduğunu düşünmenizin sebebini merak ettim.
Belki insanları sömürmeyi seven bir asalaktır.
Madde bağımlısıdır belki.
Belki kumar oynamıştır ya da oynuyordur halen.
Anlatabileceği bir gerekçesi olsa, onu yüce gönüllülük ile anlatırdı diye düşündüm.
Anlatmadan sadece para istiyorsa, bence kimse para vermemeli.
Yurtta kalıyor. Bi hafta içindeNe kadar süre içinde?Öğrenci,ekonomi malum.Faturayı ödeyemedi belki de.
O zaman ailesinin bilmesi gerek.Yurtta kalıyor. Bi hafta içinde
Kuzeniniz kız mı?Babası kalp hastası kimse diyemiyor adamın kalbi durdu geri hayata getirdiler annesi konu kapandı olarak biliyor kız sürekli arayıp istiyor
İkinci senesi bu sene başından beri varmış eskiden daha iyiyken şimdi misafir vs gördüğü zaman telefon alıyor sigara içiyor kendi halindeİlk defa mı oluyor?Kaç yıldır okuyor?Ay ne çok soru sordum.Konuyu anlamaya çalışıyorum.
Ailesinin haberi var mı?Uyuşturucu kullandığına dair bir ipucu,belirti var mı?Parayı ne için istediğini kimse sormuyor mu?Bence aiiesine söyleyin.İkinci senesi bu sene başından beri varmış eskiden daha iyiyken şimdi misafir vs gördüğü zaman telefon alıyor sigara içiyor kendi halinde
Burslu okuyorsa bursu kesilmiş olabilir. En masum yorum benimki
Nasıl bir ipucu+Ailesinin haberi var mı?Uyuşturucu kullandığına dair bir ipucu,belirti var mı?Parayı ne için istediğini kimse sormuyor mu?Bence aiiesine söyleyin.
Bu arada yurtlar kapalı.Şu an evde kalıyor olmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?