- 7 Aralık 2018
- 7.032
- 18.148
- 248
- 28
- Konu Sahibi Jskspxpspx
-
Onları yapamam öğrenememem de bilmiyorum nasıl olacak yaUyuşturucu kullanıyorsa ona dair belirtiler.Kumar,oyun tarzı bir şey oynayabilir,Telefonuna bakmak lazım.Belki bambaşka bir sebepten para lazımdır.
Yurtta kalıyor ailesi yurt masrafını vs karşılıyor zaten neden geçen sene olmadı da bu sene bu oluyorPara yetmiyordur. Şehir dışında okumak masraflı olabiliyor. Ayrı evde mi yaşıyor yurtta mı? Gıda, giyim, okul masrafları derken belli ki ailenin verdiği yetmiyor. Öğrenciler için gıda özellikle büyük sorun. Devlette yemekhaneler ucuz olsa bile tek öğünle gün geçirmek çok zor.
Eğer durum ciddiyse ailesine anlatın.En azından belki onlar müdahale edebilir.Ailesi akrabalarınızla konuşup bu borç verme olayını bitirmelerini söyler.Yani bilemedim.Bu sizi aşar.Siz ailenize söyleyin onlar konuşsunlar ailesiyle.Onları yapamam öğrenememem de bilmiyorum nasıl olacak ya
Yurta kalıyormuş ama yurtlar kapalı ya.Para yetmiyordur. Şehir dışında okumak masraflı olabiliyor. Ayrı evde mi yaşıyor yurtta mı? Gıda, giyim, okul masrafları derken belli ki ailenin verdiği yetmiyor. Öğrenciler için gıda özellikle büyük sorun. Devlette yemekhaneler ucuz olsa bile tek öğünle gün geçirmek çok zor.
Bu sene hayat daha pahalı çünkü. Sadece yurt masrafıyla iş bitmiyor ki.Yurtta kalıyor ailesi yurt masrafını vs karşılıyor zaten neden geçen sene olmadı da bu sene bu oluyor
Yok demek istediğim öğrenciler şu an evlerinde.O yüzden niye borç istiyor diye sormuş.Bu sene hayat daha pahalı çünkü. Sadece yurt masrafıyla iş bitmiyor ki.
Kuzenim sürekli tüm akrabalardan borç alıyor 19 yaşında başka bir şehirde üni okuyor ( Çanakkale) sürekli borç alıyor acil para lazım diye ağlıyor durumu anlatmıyor sizce başında ne gibi dert vardır?
Bugün manavda çektim arkadaşıma atmak içinNe kadar süre içinde?Öğrenci,ekonomi malum.Faturayı ödeyemedi belki de.
Nerden anladın?Azerbeycanlı mısınız?
Dert vardır? Diye sormasından. Onlarda bu şekilde soruyorlar diye biliyorum . Acıktın mı değil de acıktııın? su içer misin? değilde su içersiiin? gibiNerden anladın?
Şimdi yurtlar kapalı ya,ülkesindedir.Kuzeni hala borç istiyor herkesten galiba.Onu anlatmaya çalışıyor.Ama ailesinin niye haberi yok,anlamadım.Dert vardır? Diye sormasından. Onlarda bu şekilde soruyorlar diye biliyorum . Acıktın mı değil de acıktııın? su içer misin? değilde su içersiiin? gibi
Gidelim burdanŞimdi yurtlar kapalı ya,ülkesindedir.Kuzeni hala borç istiyor herkesten galiba.Onu anlatmaya çalışıyor.Ama ailesinin niye haberi yok,anlamadım.
Evet bunu da düşünüyorum varsa da söylemiyorErkek arkadaşı var mı?
Acaba şantaj mı yapıyor? benim de aklıma böyle bir durum geldi.
Kuzenim sürekli tüm akrabalardan borç alıyor 19 yaşında başka bir şehirde üni okuyor ( Çanakkale) sürekli borç alıyor acil para lazım diye ağlıyor durumu anlatmıyor sizce başında ne gibi dert vardır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?