Kuzenim eltim oldu...

sibelin bi de çocuğu bile olmuş...hahaha böyle kıskanç bi kuzene ancak bu kadar nispet yapılır
görümceleri ilk dafe hala oldular d,ye de çok üzülmüş...

harbi bomba geyikmiş bu konu..

Eee tüm bu hikayenin içinde senin sorunun ne ?

Kuzenim elti olduğu başlığını gereksiz buldum, kuzenin değil de başka bi kız da eltiniz olsa siz yine tüm bu kıskançlıkları duymaya devam edecektiniz..

Sorun kuzeniniz de ya da kaynınız da değil ki.. Onlar hem fikir olup ayrı ev kurmuşlar.. Sorun da sizin eşiniz ya da eş adayınız her neyse, onunla hem fikir olmamanız, aynı evi eşiniz istiyor kaynınız ya da kuzeniniz ne yapabilir ki..

Siz aynı evde oturacaksınız diye onlarda mı sizinle ve kayınvalidenizle 3.aile beraber otursun ?

Son düzenleme:
anacım sibel 11 yaş büyük biriyle birlikte değilmiydi ayrıca kendi aralarını yaptıysa sonradan niye salça oluyo, zaten hiç sevmem çöpçatanlık işini

Sen güzelce okumamışın konuyu...Şimdi Sibel başta kendisinden 11 yaş büyük birisi ile berabermiş ama konu sahibinin nişanlandığı dönemde ayrılmış bu şahıstan... Sibel konu sahibini nişanından dolayı tebrik ettiği için;konu sahibi Sibel'i çok cici bulmuş ve kaynıyla tanıştırmış

Son düzenleme:

Kaynına; sibel seni seviyor demiş
Sibele; Kaynım seni seviyor demiş

Yalan söyleyip aralarını yapmış :)

Düşünsenize konu sahibi gibi bir eltiniz kuzeniniz yakınınız var hemen o düşünceyi terketmeliyim kabus bu kabus :) Arkadaşım hadi sen böyle düşüncelere kapılmışsın hatta boşanmışsın senin etrafında sana kendine gel diyen hiçmi kimse olmadı.Bir Allah'ın kulu çıkıpta kızım sen neyin derdindesin böyle düşünme davranma demedilermi?Kusura bakmayın böyle bir şey yok ya bu ne egoistlik bune saçmalık okudum pişman oldum Allah size hidayet versin inş.

sıbel alman vatandaşlığını bıle aldı demışsınız
bu ımkansız, bu kadar kısa bı sürede asla vermezler

sen nasıl gıdemedın almanyaya onuda anlamadım,
evlısınız değıl mı resmı nıkahınız var yanı
sınavlarıda geçıyorsun...?

madem kıskançlık yapacaktın
nıye hatunun aklına soktun kaynını, bırde koca adam boynunu büküp -aşığım yengecım- mı dedı oldu

sonrada söz için izin almışlar konu sahibinden ve izin vermiş ama
nişan için izin vermeyince ayrılmışlar.
en başından hasetlenmişsiniz ve ayağınıza dolanmış

Vizenizin çıkıp çıkmayacağı daha belli bile değilken ne hesaplar peşine düşmüşsünüz yahu okudukça sinir oldum.

Sen bırak Sibel'in yakasını nişanlınınkine yapış. Neden olmuyor bu vize işi öğren. 4 yılda şartları iyileştirmek için ne yapmış onu sor. Yoksa daha çok uğraşırsın Sibel ile. Dost acı söylermiş söylemeden edemeyeceğim bu iş böyle bir yere kadar devam eder... Bir de boşanmışsınız yeniden nikah yaptır herkes senin kadar beklemeyebilir bir yerde adam da darlanır sibel muhabbetinden bakarsın Sibel ona birini buluverir

hayırlı bi işe vesile olmuşsun konu sahibi, sevinsene yahu nedir bu haset

kendi etmiş,kendi bulmuş..yalanlarla bi ilişki oluşturmuş,sonra o ilişki resmiyete taşınıp bir de çocuk olunca da haset etmiş işte..

şu anda anladım ki eltilerimi seviyorum,şükürler osun :)

ya bu tip düşünen bi eltimiz olsaydı

iki kardeşten biri evlenmek istediği kızı hemencecik almanyaya götürebiliyorken diğeri neden götüremiyor anlamadım bu işlerden anlayan biri beni aydınlatsın kızlar, onun yatları katları falanmı var, ayrıca sibelle kaynın anlaşmış ayrı eve çıkıyolar sen bu konuda eşinle anlaşamıyosun sibelin ne suçu var, günah keçisi yapmışsın kızı

hayırlı bi işe vesile olmuşsun konu sahibi, sevinsene yahu nedir bu haset

Aşk olsun , anlamıyosun kızın derdini

Almışlar Sibel'i Alamanyalara götürmüşler

İlk torunu Sibel vermiş..

Gezip tozup alışveriş yapıyormuş kocasıyla Sibel..

Konu sahibinden destur da alsalar yine de evlenmeselermiş..

Adamin isi yoksa, yeterli maasi yoksa,
yada evi yoksa getirtemez,

yani alman devletine ispatlamasin lazim, ben sukadar sukadar maas aliyorum, isim garanti, ben getirtecegim karima bakabilirim diye,
bide evin yeterli olmasi lazim,
kisi basina belir bir metrekare düsmesi lazim,
salliyorum, kisi basina 25metrekare alan olmasi lazim,
bu durumda ya (kaynanasiyla yasayacagi icin) kaynanasinin evi büyük olmasi lazim, yani baya büyük !!
Yada nisanlisi baska bir eve tasinacak, diyelimki 60 metrekare,
yeterli alanim var diyecek yani anlatabilmisimdir umarim

Gül gibi sararıp solmuş.. Eyvah eyvaaah

hayatında ki insan ayrı eve geçmek istemıyor,,,,ama kaynın istiyordu ve geçti.
bu durum tamamen erkekle ilgili bir şey.
hem görümcelerin tarafından aşırı sevilmek istiyorsun, hem de ben bunlarla aynı evde nasıl yaşarım dıyorsun.
ve bu düşünceni nişanlına söylemıyorsun ,,almanya'ya gidince ayrı eve geçmek istediğimi söylerım diyorsun.

bu şekilde mutlu olamazsın, hayatında ki insana neler istediği söylemek
ikinizde işini kolaylaştırır
ileride sorunlardan kurtulursunuz. nişanlını evlendiğiniz zaman sürpriz bekleyecek , kartlarını kapalı oynuyorsun çünkü.
yurtdışına çıkana kadar sorun çıksın istemıyorsun.
evlendıkten sonra herşeyi kabul ettiririm tavrını sezdim sende.

ya ,,,herşey umduğun gibi olmazsa?
hayatın Sibel'i kıskanarak geçicek, '' neden benım ayrı evım yok'' diyeceksın.

nişanlın kolay kolay ayrı eve geçmez canım benım, bunu böyle bil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…