- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
- Konu Sahibi willedwoman
-
tanıştırdığım bir iki kişi oldu ama benim kuzenin standardı biraz yüksek.
neler neler söyledim. hatta hanifenin facebook hesabından yapılan yorumları gösterdim. dışardaki vatandaşların ordakiler hakkında neler düşündüğünü görsün diye. ama yok vazgeçmiyor.
herkes laf çarpmış ama ben bu programları annemlerin yanında bile 2 dkdan fazla izleyemiyorum bi bu bir survivor. survivorda manzaraya bakıyorum 2 dk sonra yine afaganlar basıyor.
bu arada evet belgesel izliyorum. planet earth 2 çıkmış ilgililere duyrulur
Benim anlamadığım katılmak istiyorsa katılırSiz öğüt verirsiniz ama bu kadar karışmaya hakkınız yok sanırım.
Ayrıca başörtülü olunca o programı çıkılmıyor mu?. Neden başörtülü olunca oha kelimeleri oluyor anlamıyorum..
Bir çok kişide programı eleştirmekle kalmamış, katılanları bilmesi ondan ona atlamasını bilezikleri günleri giyimi kuşamına kadar bilmesi de ayrı bir ironi..ee bunu bilende belgeselciler mi?
Ülke olarak ne kadar çok üstümüze vazife olmayan şeylere karışıyoruz.. Katılırsa katılır, programı izleyen izler. izlemeyen birini kültürlü mükemmel yapmadığını gibi izleyeni de yapmaz..
Aynen icimden gecenleri soylemissiniz.izlemiyorum diyenler katilanlari kime talip olduklarini hepsini biliyor ruyalarindami goruyorlar izlemiyorlarsa acaba:)Benim anlamadığım katılmak istiyorsa katılırSiz öğüt verirsiniz ama bu kadar karışmaya hakkınız yok sanırım.
Ayrıca başörtülü olunca o programı çıkılmıyor mu?. Neden başörtülü olunca oha kelimeleri oluyor anlamıyorum..
Bir çok kişide programı eleştirmekle kalmamış, katılanları bilmesi ondan ona atlamasını bilezikleri günleri giyimi kuşamına kadar bilmesi de ayrı bir ironi..ee bunu bilende belgeselciler mi?
Ülke olarak ne kadar çok üstümüze vazife olmayan şeylere karışıyoruz.. Katılırsa katılır, programı izleyen izler. izlemeyen birini kültürlü mükemmel yapmadığını gibi izleyeni de yapmaz..
Aaaaaa kiz bana su meshur show evlilik programindan bir aday mesaj atmisti bundan bir yil once.. tabikide cevap vermedim.. gecen gun programda gordum kendisini...ki bu aday bir programdan bu gordugum programa gecmis.. dedim.. bazi evlilikler gercek olabilir, fakat bazilarina soyle davran boyle davran diyorlarmis galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?