kuzenim evlilik programına katılıyor

neler neler söyledim. hatta hanifenin facebook hesabından yapılan yorumları gösterdim. dışardaki vatandaşların ordakiler hakkında neler düşündüğünü görsün diye. ama yok vazgeçmiyor.

Burayi da okutabilirsin :)

O programa cikan nikah memurunun aslinda nikah memuru olmadigi bir oyun oldugunu itiraf ettigi bir haber vardi mesela ya da ayrilan bir psikolog mu neydi yine yalan dolan olduğunu anlatiyordu. Boyle haberlerin linkini atabilirsin ona :)

Iyi yapiyo yasi gelmis kismeti yok naapsin cabaliyo kizcagiz. Illa orda evlenecek diye bi sey yok o vesileyle birileriyle tanisir iste

Ben de tahammül edemiyorum, çünkü birkaç dakikada bir başkasının adına utanma hissi yaşatıyor bu programlar. Bayağı gerilim filmi gibi geriyor beni. Mesela paravan açılıyor ve adam gelen kişiyi yerin dibine sokuyor ya o anı görmeye tahammül edemiyorum. Sonra salak salak konuşmalar, insana yakışmayan tavırlar. Yok hani belgesel tadında izleyeyim diyorum, vahşi ormanda leş yiyen akbaba minvalinde yaklaşayım, ya da ceylan ölüsüne üşüşen sırtlan, çakal gibi yok olmuyor. Ben zaten başka hayvanları yiyen hayvanları da izleyemem zaplarım..

Şu evlendirme programlarına çıkanlar ya ünlü olmak için yada kendine eş bulabilecek kapasitede olmadıkları için oradalar.
28 yaşında insana ne yapacağını söyleyemezsiniz.
En fazla artılarını eksilerini anlatırsınız.

Ay belgesel izleyenleri neden gömdünüz yine yahu? Hiç mi belgesel izleyen insan yok çevrenizde?

Evlilik programlarına, giyim kuşam yeni gelin vs programlarına, türk dizilerine ve yeni nesil türk filmlerine katlanamıyorum. İki dakikadan fazla tahammül edemiyorum hiç birine. Ama bu bana izleyeni, keyif alanı, katılanı eleştirme hakkı vermiyor.

Ben belgesel izlerim, sen evlilik programı, öbürü dizi... Kimsenin popisine kimse karışamaz.

Benim anlamadığım katılmak istiyorsa katılır Siz öğüt verirsiniz ama bu kadar karışmaya hakkınız yok sanırım.
Ayrıca başörtülü olunca o programı çıkılmıyor mu?. Neden başörtülü olunca oha kelimeleri oluyor anlamıyorum..

Bir çok kişide programı eleştirmekle kalmamış, katılanları bilmesi ondan ona atlamasını bilezikleri günleri giyimi kuşamına kadar bilmesi de ayrı bir ironi.. ee bunu bilende belgeselciler mi?

Ülke olarak ne kadar çok üstümüze vazife olmayan şeylere karışıyoruz.. Katılırsa katılır, programı izleyen izler. izlemeyen birini kültürlü mükemmel yapmadığını gibi izleyeni de yapmaz..

Nereye istiyorsa oraya katilsin 28 yasinda kadin dogruyu yanlisi ayirt edebilir.
Baskalari adina karar vermeye cok merakliyiz o program niye izleniyor,netten ask olmaz,programdan ask olmaz,ilk goruste ask olmaz nerede olur kullanma klavuzu varmi bunun.
Birakin insanlari nasil.mutlu olacaklarsa oyle yapsinlar

Kızım doğmadan önce izlemişliğim var bu programları. Bende doğru bulmuyorum oraya katılmayı ama kısmetin nerede karşına çıkacağıda belli olmuyor. Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah umduğunu bulur.

İzlemiyorum diyen izleyenden daha iyi biliyor programdakileri.

Aynen icimden gecenleri soylemissiniz.izlemiyorum diyenler katilanlari kime talip olduklarini hepsini biliyor ruyalarindami goruyorlar izlemiyorlarsa acaba:)

Adini vermek istemedigim programda akli dengesinin yerinde olmadigindan suphe ettigim kasli erkekk isterim diye agzindan salyasi uzayan bi kiz var afakan basiyo gordukce. Neyse hayirlisi olsun vazgecmez 28 yasinda kadin sonucta yasayarak gorsun

Suan baska programdan gecen tum isimler kafamda dondu dolasti hangisi diye dusundum ama ortama sorsalar sozde hic izlemedim diyorum tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…