kuzenim evlilik programına katılıyor

O programların alayı kurgu youtube da kötü oldukları programın açıklarını anlatan adaylar dolu aç önce kuzenine o videoları izlet sonra sezon başı evlendirilen ama hala tvye çıkarılan bir kızdı sanırım yatakta başka bir erkekle samimi videoları falan var.Varoğlu var miğdeniz bulanır kuzeninde ortamı anlar zaten
Ama maksadı onlar gibi geçici şöhretse birşey diyemem
Yoksa onların senaryo olduğunu ellerine hergün metin verildiğini sen şuna laf sokacaksın sen şuna talip olacaksın siz kavga edeceksiniz v.s gibi esra erol a seyirci taşıyan annemin arkadaşı söylemişti
Evet orada duran seyirciler de 30 tl alıyor belirli yerlerden kalkan servisler var bunları toplayıp programa götürüyor götürdüğü kelle başına yapımcıdan para alıyor
Bu tarz programlar moda adı altında yapılanlar da dahil en yakın zamanda kaldırılmalı başta gençlerimizi olmak üzere izleyen tüm vatandaşlarımızı zehirliyor change.org ta kaldırılması için kampanya başlatıcam siz de oylayın

Bu insanlar ünlü olmasa bile sosyal hesaplarından fenomen olup, takipçi kazanıp ; ürün, kıyafet ayakkabı reklamları yapıyorlar.e reklamlarını yaptıkları girmalar da onlara belli ücret ödüyordur.ne kadar kavga+polemik+gözyaşı= takipci = reklam=$$$$$

Bir de izleyenlere de kızmamak lazım.hadi biz calışıyoruz.sabah 9 dan aksam 7 ye kadar evde oturan bir kadın resmen esir oluyor bu programlara.yok gelin seçilen programlar yok evlilik yok stil yarışmaları....eskiden derya baykal falan olurdu.onunla da dalga geçen çok oldu ama hiç değilse millete iki örgü üç yemek ögretiyordu.o tür programlar olsa yine keşke

Aaa bir de bunu yazmalıyım bir arkadaş sanki dolma yaparken belgesel izliyorlar! demiş de.mutfaktayken gündem ötesini yada öteki gündemi acıyorum.bu aralar acayip taktım.buradan da önermiş olayım sizlere.

Allah askina isi gucu olan bir erkek. Isini gucunu birakip gunlerce aylarca orayi bekliyebilirmi mantiginiz aliyormu bunu. Nerdeyse hepsi issiz gucsuz takimi

Ya arkadas milletin evlenmemesine karisirsiniz. Milletin nerden evlendigine karisirsiniz. Milletin ne seyrettigine karisirsiniz. Karismadiginiz ne kaldi sizin. Elalem ne der kucuk versiyon, iste bizim icimizde.

Bu tur programlarin fanatik izleyicisi degilim. Oyle yarin olsa da devamini izlesem modunda da degilim. Evde olunca bakiyorum arada . Zaten bir iki kere seyredince programda ne olmus ne bitmis ogrenebiliyorsun. Konular birbirinin tekrari durumunda cunku. Olsa da olur olmasa da olur benim icin ama kimseye karisma hakkini gormuyorum kendimde.

Yarin olur istedigim zaman katilabilirim de. Kuzen de belirli bir yasa gelmis. Sanirsiniz ki televizyon harici tanisilarak yapilan butun evlilikler sorunsuz, kusursuz ama televizyondan tanisilinca kesin vardir bir sorun. Bu onun ne cirkin oldugunu gosterir , ne de disarida kimseyi bulamadigini.

Belki kafasinda belirli kriterler var ona uyan cikmadi henuz. Belki kafasina uygun olan kisiyi orada bulacak. Karismayin artik ...

ordan birini bulamadığında (ki bulamayacak orda oturan tipleri her kanal gezişimde aylardır görüyorum çünkü) normal dünyadan bir talibi olacak mı. oldu varsay bunu öğrenince ne yapar bunu söyle. bu tarz yayınlar insanları evlendirmek için değil reyting yapıp para kazanmak için yapılır. sosyal sorumluluk projesi olsaydı ancak 20 yaşında insanlar orda karı koca aramazdı. rezil olacak maalesef.

Aaaaaa kiz bana su meshur show evlilik programindan bir aday mesaj atmisti bundan bir yil once.. tabikide cevap vermedim.. gecen gun programda gordum kendisini... ki bu aday bir programdan bu gordugum programa gecmis.. dedim.. bazi evlilikler gercek olabilir, fakat bazilarina soyle davran boyle davran diyorlarmis galiba..

Kismetse olura katilsin bari aa oraya da turbanli bi aday ariyorlardi.İfşa sayfalari yazmisti.Yoksa o senin kuzenin mi?
Onura talip olucak falan yazdilar.Semih ve Hazal gitti diye reytingler düşmüş.Belki kuzenin gelir reytingler artar.
Gökrab sallanti da hazsem bitti.Patir patir hepsi dokuldu.
Peki ben bunlari nerden biliyorum yoo izlemiyorum belgesel reklam arasına girdiği zaman izliyorum tabiki de

Evlenmek sanki vatani bir gorev gibi görüldüğü, 30una yaklaşan gencecik kızlarımız evde kalmış gibi yaftalandığı için kuzeninizin bu kötü psikolojisi. Annesinden cekinmiyorsa, ailede sözünü dinleyebileceği başka biri de konuşsa kuzeninizle? Amacı ünlü olmak vs değilse, sadece evlenmekse doğru adres orası değil gibi. Gerekirse annesi rest çekse bir daha gelemezsin bu eve gibilerinden,belki ise yarar.
Türkiyede sağlıklı bir psikolojiye sahip kadın olmak çok zor, heleki bekar bir kadın olmak daha da zor. Bana da başladılar düğün ne zaman diye sormaya, en sonunda uygun bir damat bulun da evleneyim diyeceğim soranlara. İleride başbakan falan olursam evlenmeyi yasakliycam, bizden sonraki kızları bari kurtaricam toplum baskısından. Ben çok doluyum bu konuda. Neyse kısacası, katilmamali kuzeniniz o programa, buradaki yorumlari okutsaniz biraz daha akliselim dusunur belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…