- Konu Sahibi willedwoman
-
Hahaha evet ya çokta kıllıAhhaaajhaa
Caner iyice kartlaştı şu satten sonra almasın bence bu kuzen
çok çirkin kızların bile çok yakışıklı talipleri oluyor diyo.
Ben böyle korkunç bisey izlemedim ya içler acısı trajikomikKonunun anlam ve önemine binaen buraya Rockçı Serpil'in "Sivit dirims" yorumunu ekliyorum.
Allah askina isi gucu olan bir erkek. Isini gucunu birakip gunlerce aylarca orayi bekliyebilirmi mantiginiz aliyormu bunu. Nerdeyse hepsi issiz gucsuz takimimerhaba kızlar,
28 yaşında kuzenim var çok güzel sayılmaz. evlenemedi. ismini vermeyim bilindik bir evlilik proğramına müracaat etmiş aramışlar davet etmişler. boydan falan resimlerini göndermiş. banada yeni söyledi engel olmaya çalışıyorum. oralardan düzgün evlilik çıkmaz hepsi yalan dolan diyorum ama çok kararlı. babası yok anneside engel olamıyor. orda çok fazla talip geliyo çok çirkin kızların bile çok yakışıklı talipleri oluyor diyo. kuzenimi nasıl vazgeçirebilirim.
Ben böyle korkunç bisey izlemedim ya içler acısı trajikomik
Hahaha evet ya çokta kıllı
Caner eskiden daha kıl yumağıydı sanki bugünlerde daha temiz gibi geliyor bana.
Caner'e şu an yürüyormuşsun gibi geldi Cherry sdfghjk.
Evlenemedik ama bu kadar düşmeyelim. =(
Caner çok değişmis
Pehhh tohuma kaçmış ne yapayım ben onu
i
merhaba kızlar,
28 yaşında kuzenim var çok güzel sayılmaz. evlenemedi. ismini vermeyim bilindik bir evlilik proğramına müracaat etmiş aramışlar davet etmişler. boydan falan resimlerini göndermiş. banada yeni söyledi engel olmaya çalışıyorum. oralardan düzgün evlilik çıkmaz hepsi yalan dolan diyorum ama çok kararlı. babası yok anneside engel olamıyor. orda çok fazla talip geliyo çok çirkin kızların bile çok yakışıklı talipleri oluyor diyo. kuzenimi nasıl vazgeçirebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?