kuzenim evlilik programına katılıyor

O saçma sapan programlara acaba ajanslardan insanlar mı getiriyorlar diyordum....basit insanları bir araya toplamışlar insanların da işi gücü yok o saçmalıkları izliyor ...kuzenin hangi mantıkla gidiyor Allah aşkına ya öyle yerlere

Şuan buradaki kadınların çoğu kuzenin üzerinden ego tatmini yapıyor sen de buna izin veriyorsun. Yoksa mutfakta dolma doldururken belgesel izliyor hepsi

Gelelim kuzenine. Kararı sizi hiç ilgilendirmez.gitsin görsün 30 yaşına gelmiş deneyimlemek istiyor demekki...

31 yaşındayım, üni. Mezunuyum, kendi işim var, bu yaşıma kadar da izleyenleri hep hep kınadım.

Ama artık değişti!!!!

Bebeğimi büyüttüğüm için birkaç Aydır evdeyim, iple çekiyorum vallahi başlamalarını. Çünkü bu kadar saçmalama olamaz. Kendine çekiyor, izlettiriyor, bunu kabul etmeliyiz.

Koca kadın istediğini yapar. Fikrinizi sorarsa söylersiniz, sonra da susar, kararına saygı duyarsınız. Şu mahalle baskısı zihniyetini bırakın. Size tersse siz katılmaz ve izlemezsiniz. Başkasını baskılama hakkınız yok, demek ki ona ters değil.

Surda 100 kisiye sorsak 90 i izlemiyorum der. Ben de izlemiyorum sadece bakiyorum.

Ben de şunu anlamadım. İzlemeyip tiksinen herkes kim kimle napmış, ne nasıl olmuş maşallah biliyor. İzlemeyene de rüyasında mı malum oluyor bütün bu isim ve hikayeler anlamadım. :)
İzlemiyorum diyen herkes peşinden izlemediğini kanıtlamış mübarek.

Allah allah size ne ya
Kadinin kendi tercihi
Belki de hayatinin askini cocuklarinin babasini orada bulacak,kismet denen bisey var
Su insanlarda TVye cikan rezil olur mantigi ne ben de onu anlamis degilim. Millet sirf 'ilk soruda elenir rezil olurum' diye yarisma programlarina katilamiyor. Basvuru yapsa sizin gibi akrabalarin engellemelerine maruz kaliyor.
Bosverin ciksin, siz kocanizla sicak yataklarda yatarken o yorgana sarilmak istemiyor demek ki

*dipnot: herkes izlemedim der ama cidden hic izlemedim evlilik programi,annem de silahla zorlasan açmaz asla.Zaten hayatimin 4 yilinda TVm yoktu,sonrasinda da izleme ihtiyaci bile hissetmedim

Bence kaldırılmalı ben nasılsa çalışıyorum izlemiyorum :) Hanife yi de gazetelerden tanıyorum kadın manset kuzeninize g3lince bırakın katılsın aklına koymuş belki cnerle evlenir

Yani kavga dövüş polemik çirkeflik kendini izlettiren şeyler. Bu programlardajki ekşınan sonra bu memleketin TV izleyicisi iflah olmaz artık zaten, normal konulu programlar bizi kesmez. İşyerimde ara verdiğimde toplantı odasında Ajdar Artoyla tartışıyor izliyordum yanına gelen çalışma arkadaşım bu ne yahu strese girdim kapat şunu öldüm bittim dedi başka bir gün Adana adliyesi önü, diğer gün 4e 1 kavga...kavga gürültü izlemeye bağımlıyım :)

Benim hayat felsefeme uyuyor demiyorum ama

Bu devirde evliymis degilmis bakmadan adam ayartan onca tip ve daha neleri varken

Bi kiz namusuyla evlenmek istiyo ve suc oluyo

Tasvip etmiyorum evlenme programlarini ama oyle bi devirdeyiz ki kinayamiyorum da

Bu durumu dogru da bulmuyorum ama kinanmasini da uygun bulmuyorum

Gitsin gitsin 2 -3 talip gelirde redderse oranın aranan elemanı olur sonra gelsin paralar.ne paralar dönüodur kimbilir yoksa ordakilerin derdinin evlenmek oldugunumu sanıyorsunuz.hele esra eroldakiler tam oyuncular.kolay para kazanmak istiosa gitsin.2 badana boyayla sanırsın mısır prensesi insan begenmiolar.bitane zzehramı ne vardı o gitti şimdi mehrimi ne bi kadın var allahım onlardaki özgüven bende olsa oo şimdi saraylarda yaşıodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…