- 3 Eylül 2014
- 2.687
- 1.995
- 158
- 34
- Konu Sahibi willedwoman
-
O saçma sapan programlara acaba ajanslardan insanlar mı getiriyorlar diyordum....basit insanları bir araya toplamışlar insanların da işi gücü yok o saçmalıkları izliyor ...kuzenin hangi mantıkla gidiyor Allah aşkına ya öyle yerleremerhaba kızlar,
28 yaşında kuzenim var çok güzel sayılmaz. evlenemedi. ismini vermeyim bilindik bir evlilik proğramına müracaat etmiş aramışlar davet etmişler. boydan falan resimlerini göndermiş. banada yeni söyledi engel olmaya çalışıyorum. oralardan düzgün evlilik çıkmaz hepsi yalan dolan diyorum ama çok kararlı. babası yok anneside engel olamıyor. orda çok fazla talip geliyo çok çirkin kızların bile çok yakışıklı talipleri oluyor diyo. kuzenimi nasıl vazgeçirebilirim.
Valla Hanife denen bir leş kız vardı, annem 3 kez izlettirdi 1 yıldır aklımdan çıkmadı
Surda 100 kisiye sorsak 90 i izlemiyorum der. Ben de izlemiyorum sadece bakiyorum.
Aha. O daha kötü. Orda oyuncak olacak resmen. Yazik.
31 yaşındayım, üni. Mezunuyum, kendi işim var, bu yaşıma kadar da izleyenleri hep hep kınadım.
Ama artık değişti!!!!
Bebeğimi büyüttüğüm için birkaç Aydır evdeyim, iple çekiyorum vallahi başlamalarını. Çünkü bu kadar saçmalama olamaz. Kendine çekiyor, izlettiriyor, bunu kabul etmeliyiz.
Bence kaldırılmalı ben nasılsa çalışıyorum izlemiyorum :) Hanife yi de gazetelerden tanıyorum kadın mansetkuzeninize g3lince bırakın katılsın aklına koymuş belki cnerle evlenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?