kuzenim evlilik programına katılıyor

Ben genelde oradaki kişilerin hep ajanslardan geldiğini sanırdım, hayret. Demek ki cidden evlenmek isteyenler de geliyor. Katılsın ya sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Hem tutturursa, yani reyting falan yaptırırsa para bile kazanabilir :)

Allah akil fikir versin ne diyelim,cogu duzmece ve sacma sapan tipler umarim vazgecer kuzeniniz,orda saglikli evlilik yapmasi biraz zor.

gerçekten safça duygularla evlenmeyi niyet ederek giden ufacık bir azınlık dışında o programdakilerin yüzde 90 ı belli bir kurgu üzerinden yürüyor. zaten çıkan belli başlı kişiler arkası yarın kuşağı gibi olmuş. izlemesi keyifli heyecanlı ben arada bakıyorum kesinlikle ordan sağlıklı bir evlilik ya da ilişki çıkmaz. belki yüzbin kişide bir.

Daha geçen yaşı küçük genç kız şakır şakır döktüre döktüre dansöz gibi göbek atıyordu taliplerine. Evlenip evinin kadını olmak istiyor zahar

Valla Hanife denen bir leş kız vardı, annem 3 kez izlettirdi 1 yıldır aklımdan çıkmadı

Tarkan'a aşıktı bi kız da, Tarkan'a benzemeyenleri almayın stüdyoya diyordu. Tek hayalim Tarkan'la evlenmek diyordu. Ağlayıp yerlere yatmıştı.

28 yaşında kuzenim var çok güzel sayılmaz. evlenemedi.

bu nu ben yazmadım , önce neyazdıgına bak ondan sonra benım aynaya bakmamı öner ,
Konu sahibi türbanli olmasini begenilmek icin mini giyip ciksin diyen birine karsilik olalarak bilgilendirme amacli yazmis.evde kalmasiyla alakali olarak degil. Cevabim yine ayni size

Lenste taksin simdi o moda olmus lenssiz cikmiyolar . Saka bir yana kafaya koymuş gitsin görsün gelsin

gidenler bahsettikleri kadar iyi olsalardi evde kalip oralara kosmazlardi baska bisey gelmedi aklima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…