- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
- Konu Sahibi willedwoman
-
türbanlı kendisi
Pardonda türbanli olmak neden cirkinlik olsun .öyle düşünenin hem ruhu çirkin .hemde aynada kendine baksinhem türbanlı hem evde kalmış , baya çirkin ozman
Hangi kanal?
İzleyelim ona göre
Pardonda türbanli olmak neden cirkinlik olsun .öyle düşünenin hem ruhu çirkin .hemde aynada kendine baksin
Esra erola gitDaha hangi kanal ona karar vermedim ama gittigim zaman kesin belli ederim.
Eee görmüyor mu oraya çıkan tipleri hepsi birbirinden leş.
Pek güzel olmamasını geçtim , ne murdar kadınların/erkeklerin alıcısı çıkıyor. Edepsiz, çaçaron, paragöz , tipi de iyi sayılmayan bir tanıdık ablanın gayet de her daim 3-4 talibi olurdu, işli güçlü, aklı başında iyi tiplerdi üstelik.
Kuzen daha çok sosyalleşsin, ille de evlencem diyorsa siz de görücü arayın ille birileri çıkar.
Valla Hanife denen bir leş kız vardı, annem 3 kez izlettirdi 1 yıldır aklımdan çıkmadı
Konu sahibi türbanli olmasini begenilmek icin mini giyip ciksin diyen birine karsilik olalarak bilgilendirme amacli yazmis.evde kalmasiyla alakali olarak degil. Cevabim yine ayni size28 yaşında kuzenim var çok güzel sayılmaz. evlenemedi.
bu nu ben yazmadım , önce neyazdıgına bak ondan sonra benım aynaya bakmamı öner ,
Esra erola git
Lenste taksin simdi o moda olmus lenssiz cikmiyolarmerhaba kızlar,
28 yaşında kuzenim var çok güzel sayılmaz. evlenemedi. ismini vermeyim bilindik bir evlilik proğramına müracaat etmiş aramışlar davet etmişler. boydan falan resimlerini göndermiş. banada yeni söyledi engel olmaya çalışıyorum. oralardan düzgün evlilik çıkmaz hepsi yalan dolan diyorum ama çok kararlı. babası yok anneside engel olamıyor. orda çok fazla talip geliyo çok çirkin kızların bile çok yakışıklı talipleri oluyor diyo. kuzenimi nasıl vazgeçirebilirim.
konuyla alakasız ama ben size bir mesaj atmıştım bakabilir misiniz acaba28 yaşında koskoca kadın kendi kararını verebilir sanıyorum.
Ayrıca proğram değil program.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?