- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi willedwoman
-
O kıza en son 33 talip çıkmıştı yanlızTarkan'a aşıktı bi kız da, Tarkan'a benzemeyenleri almayın stüdyoya diyordu. Tek hayalim Tarkan'la evlenmek diyordu. Ağlayıp yerlere yatmıştı.
Hadi sahte olmadı burdan bulamayacağı %50 ihtimal geri dönünce bu kız koca bulmak için evlilik programına bile çıktı denicek iş arasa sen şu kız değilmişim denicek bizim kursta bir kız katılmıştı arkadaşları dalga geçiyordu o kızlasen zuhal topalla ilgili olan diğer haberi göster. adamın bir çıktı ben şoförüm beni zorla nikah memuru kılığında programa getirip nikah kıydırttılar! sonra da tehdit etti zuhal topal silahla falan diye iddiası vardı baya haber oldu. gün geçmiyor ki bir haber bitsin bunlarla ilgili. resmen fiyasko! düşünsene doğruysa bu evlendiğini sanacak ama sahte olacak.
siddim sene evde kalsam oaray cıkmam insanlarla dalga geciyolar zaten artık tum hepsi yalan dolan dolu benceee hep aynı kisiler her hafta biri iyi 2 haftada bi ayrılık 10 kisi üstünde dönüyo artık hele ki bi kanal ayyyyy iyice seyini cıkardıAy bende oraya çıkan insanlar ne mantıkla çıkıyor diye hep merak etmiştim hakkaten evde kaldım korkusu imiş
Sen ne yapasın ki? Allah akıl fikir versin diye dua edebilirsin sadece...
O kıza en son 33 talip çıkmıştı yanlız
Giysin super mini elbisesini gitsin. Bu kervana bi kisi daha katiliyor demeek.
türbanlı kendisi
Valla Hanife denen bir leş kız vardı, annem 3 kez izlettirdi 1 yıldır aklımdan çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?