kuzenim evlilik programına katılıyor

Bu tip programlarda insanlarin hayat kosullari degisiyor. Konaklamalari icin imkan saglaniyor, belirli miktarda para alıyorlar. Sebebi bu olabilir mi? Bana gore %100 guvenilir bir yol degil. Programda evlenip, esini öldüren adam vardi mesela.

Hadi sahte olmadı burdan bulamayacağı %50 ihtimal geri dönünce bu kız koca bulmak için evlilik programına bile çıktı denicek iş arasa sen şu kız değilmişim denicek bizim kursta bir kız katılmıştı arkadaşları dalga geçiyordu o kızla
Birde çoğunun figüran olduğuna inanıyorum
Erkeklerde hergün orda ne iş yapıyorlar hadi evlendin onlarla nasıl geçinecek çalışmıyorlar ki

Esra Erola katılsın bari ben denk gelince onu izliyorum :) çok karışmayın ya tecrübe olur bari dilli olsa kuzenin yoksa ordakiler onu harcar

Ay bende oraya çıkan insanlar ne mantıkla çıkıyor diye hep merak etmiştim hakkaten evde kaldım korkusu imiş

Sen ne yapasın ki? Allah akıl fikir versin diye dua edebilirsin sadece...
siddim sene evde kalsam oaray cıkmam insanlarla dalga geciyolar zaten artık tum hepsi yalan dolan dolu benceee hep aynı kisiler her hafta biri iyi 2 haftada bi ayrılık 10 kisi üstünde dönüyo artık hele ki bi kanal ayyyyy iyice seyini cıkardı

O kıza en son 33 talip çıkmıştı yanlız

Paravanı açtırmıyordu ama. Daha doğrusu Tarkan gelmiştir hayali ile açtırıp dünyası başına yıkılıyordu. En sonunda kaderine isyan ederek Tarkan'ın resmini öpüp ağlayarak yerlere yatmıştı. Tam da Tarkan evleniyordu o aralar

Burda daha önce konu açılmıştı...evlenme programlarından birinde gördüğü kişiyle evlen kız kardeşini kurtarmak için yana döne çare arıyordu ablası...adam sabıkası olan vede madde bağımlısı biriydi...
Bulursanız bdv de konular arasında okutun belki anlar.

Ben bu programları dönem dönem izledim.
Tek tavsiyem sürekli orada olan tiplerle asla görüşmesin. Stüdyo dışından tanınmamış bir talip gelirse, çok araştırmak kaydıyla olabilir. Sürekli orada olanlar, genellikle kanal kanal gezen oyuncu tipler. Bir de bu ay başkasıyla sonraki ay başkasıyla aşk yaşayanlar var. Pembe dizi gibi kıskançlık, kin, nefret senaryoları, aile dramları. Bunlara dahil olmasın yeter.

maşallah herkes tiksiniyor ama herkeste biliyor programlardaki isimleri falan

ben bazen can sıkıntısından en tartışmalı olaylı o an hangisi ise onu açar bakarım, dizi izler gibi hissediyorum çünkü onları izlerken :)

reyting amaçlı oyun dalavere çok ama evlenip mutlu olanlar da çıkıyor, artık karşındaki kişiyi iyice tanıyıp tanımamana kalmış o iş.

ben mesela en çok solmaz-kaan-nurullah üçlüsünün tartışmalarını izlemekten zevk alıyorum deli miyim neyim

ama o kaanın da o yakışıklılığıyla programda neden talip aradığına anlam veremiyorum, elini sallasa ellisi o yahu.

ünlü olmak ya da fenomen olmak için gidiyolar bazıları.

neyse, herkesin hayatına kimse karışamaz, bırak gitsin, görsün, zaten hoşlanmazsa geri gelir.

Ordakilerin ajans oyuncusu olduğunu söylemişti bi tiyatrocu tanıdığım..Ama başvuru da alıyolar demek ki..Nasıl güvenilir ben anlamıyorum fakat sanırım ikna etmeniz zor olur kuzeniniz çok genç değil sonuçta

Ay inanmasın senaryo hepsi,evlenmeye gelen yok haftalıklı ajanslar yolluyor sanırım,3 hafta da birer kez denk geldim aynı kişiler aşk üçgeni adam bir hava İsimli ile oluyor sonra olaylar patlamış oluyor raha mı ne İsimli kıza dönüyor sonra bunlar sonra ayrılıyor anlaşamıyor sonra terar hoop diğer kıza ,yalan dolan gerçek diye izliyor bizim millet; hele birde hanife var diğer programda rahat 1 senedir zap yaparken görüyorum hep buna talip geliyor kimseleri beğenmiyor v.s. çok saçma ya, birde eski evlilik programından caneri çıkarmışlar reyting yapalım diye ,diğer program hoop bayhanı çıkardı güya bunlar evlenmek istiyor hakikaten ,birde çok çirkinleşiyorlar birbirlerine edemedikleri kalmıyor,kavga gürültü izlemeye çok meraklı bir toplum olduk maalesef ,arada birde romantik klip yaparlar güya mutlu çift hoop 1 hafta sonra şimşekler çakan vtr ler le musmutluş çiftimize ne olduuu azzz soğğraaa falan diye saçlamlık çorbası beyin yakan akla zarar yayınlar işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…