kuzenim kocama bakıyor :(((

Size katılıyorum.benim is yerinde başı önünde öyle evli erkekler varki.namus kadına inmedi sadece

ay ne çocuğu ya ...lise önlerini görmüyorsunuz galiba çıkışta ellerinde sigaralar babaları yaşlarında adamların arabalarında cirit atıyorlar leşler..
O çocukları böyle itham edeceğinize nasıl doğru yola sokariz diye düşünmek daha iyi değil mi? Analarından sizin tabirinizle les doğmuyorlar. 16 yaş çocuktur. Petrapuella nin dediği gibi soyunma koca bakmayacak. O çocuk bizler yetişkiniz. Onları doğruya biz yönlendiricez.

Belki size öyle geliyordur.

Herkes kocama bakabilir o bakmadıkça bir şey demem. Ne yapıcaksın yani kızı uyarcakmısın?

Belki size öyle geliyordur.

Herkes kocama bakabilir o bakmadıkça bir şey demem. Ne yapıcaksın yani kızı uyarcakmısın?
Biraz daha böle devam ederse evet uyarcam tam bi senedirr izliyom kızı eşim bakmaz ama onun yaptıgı ayıp aynısını kızkardeşimn nişanlısınada yaptı

Ağaç yaş iken eğilir hanımlar bugün bunu hoş görürsünüz yarın baska bir icatla çıkar insanın karşısına. Bu kıza yaptığının yanlış olduğu anlatılmalı

Kime göre neye göre yanlış usagi
Kız kardeşinin nisanlisinada yapmış sözde
Memlekette erkek mi kalmadı
Bence fazla alinganlik var bu konuda

Ben böyle erkeklere pedofili demeyi tercih ediyorum size de öneririm.Erkeklerin hepsi için genç kız iyidir ne demek ya ayrıca onaylar gibi.Kusura bakmayın ama igrençsiniz.Oğullarınıza da bunu aşılıyosanı z vah biz kadınların haline vah sizin anneliginize

Kime göre neye göre yanlış usagi
Kız kardeşinin nisanlisinada yapmış sözde
Memlekette erkek mi kalmadı
Bence fazla alinganlik var bu konuda
Sadece kendi kocasına yapsa evet yersiz kıskançlık hatta abartmak diye düşünürdüm ama kız kardeşinin nişanlısına da yapmış iki kardeş halüsülasyon mu görüyor yani?

Konu o kadar havada ki...
Bakıyor diyorsunuz. Nasıl bakıyor? Nasıl baktığını, ne şekilde baktığını, ne sıklıkta baktığını bilmeden nasıl yorumlayalım ki? Bakıyordur, bakmasın mı? 2 tane gözü var kızın.
Söylediklerinizin gerçekliğini biz ispat edemeyiz, belki siz abartıyorsunuz. Belki öyle gaza gelirsiniz ki hiç yoktan eşinizle aranızı açarsınız. Biraz aklı başında hareket edin lütfen.

Bu nasıl yazım tıpı? Yanlıs mı anlıyosun sanamı oyle gelıyo acaba? Yoksa kızamı gıcıksın?

Nasıl mesala biz gecen gün annemdeyiz oda orda biz oturma salonunda yız o mutfakta kapınn girişinden eşimi izliyo resmen götünü gösteriyo pozisyon veriyo ya ben emn oşmasam kimseye böyle bi suçlamada bulunmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…