- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi pamukelif1990
-
Git sen hadiiii inanma kimseyi inandırmak zorunda degilimsapık mı?allahım sana geliyorum
Aman senin derdin beni germediGit sen hadiiii inanma kimseyi inandırmak zorunda degilim
Madem bu kadar bariz poz veriyor, kolundan tutup çekemediniz mi bir yere? Ne yapıyorsun sen diyemediniz mi?Nasıl mesala biz gecen gün annemdeyiz oda orda biz oturma salonunda yız o mutfakta kapınn girişinden eşimi izliyo resmen götünü gösteriyo pozisyon veriyo ya ben emn oşmasam kimseye böyle bi suçlamada bulunmam
Su yazim tarzinizda sorunun sizde olduğunu hissettiNasıl mesala biz gecen gün annemdeyiz oda orda biz oturma salonunda yız o mutfakta kapınn girişinden eşimi izliyo resmen götünü gösteriyo pozisyon veriyo ya ben emn oşmasam kimseye böyle bi suçlamada bulunmam
Üsluba dikkat edelim.Git sen hadiiii inanma kimseyi inandırmak zorunda degilim
Aaaaa bu kadınlar kafayı yemiş.demekki sizin çevrenizdeki erkeklerin mayası bozuk.ya saf olmayın nedemk 16 yşaındaki kızamı bakıcak ? bir yana 18 lerde normal bir kız bir yandada 30 yaşında güzel kaıdn olsun her zman genç olanı seçer erkek hangi erkek olursa olsun..
Overrated bir yorum oluyo böylesi genellemelere katılamayrumya saf olmayın nedemk 16 yşaındaki kızamı bakıcak ? bir yana 18 lerde normal bir kız bir yandada 30 yaşında güzel kaıdn olsun her zman genç olanı seçer erkek hangi erkek olursa olsun..
Çok cahilce bir genelleme.ya saf olmayın nedemk 16 yşaındaki kızamı bakıcak ? bir yana 18 lerde normal bir kız bir yandada 30 yaşında güzel kaıdn olsun her zman genç olanı seçer erkek hangi erkek olursa olsun..
Sırf annesine saygımdan susuyom ama konuşcam zaman gelcekelifpamuk onu bence sen kenara çek bir güzel iğnele eğer hareketlerine devam ederse annesine babasına söyliceğin söyle ürküt.. yok yine kaşınır devam ederse saçını başını yol biraz kaşıki hormonları normal seviyeye gelsin küçük leş
Çok cahilce bir genelleme.
İnşallahO yaşta ki ergenler olgun adamlar tarafından beğenilmek isterler. Bence denk gelmemiş kasti yapıyor. Çek köşeye konuş. Yaşça büyüksün sonuçta çek kulağını...
Hopp kendine gel.ikidir leş diye hitap edyorsunelifpamuk onu bence sen kenara çek bir güzel iğnele eğer hareketlerine devam ederse annesine babasına söyliceğin söyle ürküt.. yok yine kaşınır devam ederse saçını başını yol biraz kaşıki hormonları normal seviyeye gelsin küçük leş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?