kuzenim kocama bakıyor :(((

Nasıl mesala biz gecen gün annemdeyiz oda orda biz oturma salonunda yız o mutfakta kapınn girişinden eşimi izliyo resmen götünü gösteriyo pozisyon veriyo ya ben emn oşmasam kimseye böyle bi suçlamada bulunmam
Madem bu kadar bariz poz veriyor, kolundan tutup çekemediniz mi bir yere? Ne yapıyorsun sen diyemediniz mi?

Nasıl mesala biz gecen gün annemdeyiz oda orda biz oturma salonunda yız o mutfakta kapınn girişinden eşimi izliyo resmen götünü gösteriyo pozisyon veriyo ya ben emn oşmasam kimseye böyle bi suçlamada bulunmam
Su yazim tarzinizda sorunun sizde olduğunu hissetti

Esin bakiyor mu diye bile soramıyorum ya. Esin 16 yasindaki çocuga bakacak kadar sapik değildir yoksa esinle hala evli olmazdin heralde. Dolayısıyla sorun yoktur kafaya takmissin ama. Cok kiskanc biri olarak söylüyorum bunu. Cocuk sonuçta.

Ama cok rahatsızsan da gorusmemeye çalış ne diyeyim. Esine çocukca olan hayranlığı ve bunu aşk olarak görme gibi bir durumu varsa da güzelce konuşabilirsin (daha neler neler dediğin için söylüyorum bunu.)

ya saf olmayın nedemk 16 yşaındaki kızamı bakıcak ? bir yana 18 lerde normal bir kız bir yandada 30 yaşında güzel kaıdn olsun her zman genç olanı seçer erkek hangi erkek olursa olsun..

uzun zamandır dikkat ediyorsan bir daha o kızı evine koymazsın olur biter. mesafe candır

Bakın şimdi kuzenim tam bi senedir eşime sarkıyo bı ortada resmen mesala biz odada otursak o odaya geliyo gidiyo bişeyleri toplamış oşuyo ortalıktan domalıyo resmen sacını savuruyo hizmet etmeler felan kıza ayrı bi gıcıklıgı m yok bu arada cok sevdiğim bi kıiuzenimdi ama artık svgi yok mesala bakın gecen yaz oraya gittiö bm bebeğim le eşim izinliydi arkadasıyla beraber di kuzenm bu arada bn eşimle telefonda konusuyom o eşim onların evine gelcek sanıyp gitmil dekolteli felan bişeyler giymiş sonra eşin gelcekmi dedi ona göre giycem üstümü dedi bnde yok gelmicek dedim ve gitti eşormanlarını giydi geldi kapalı normal bi şekilde morali bozuldu farkettm bn eve giderken bi hoşçakal bile demedi öle oturdu kızlar sorun akşınıza takılanı sizce bu ne

elifpamuk onu bence sen kenara çek bir güzel iğnele eğer hareketlerine devam ederse annesine babasına söyliceğin söyle ürküt.. yok yine kaşınır devam ederse saçını başını yol biraz kaşıki hormonları normal seviyeye gelsin küçük leş

ya saf olmayın nedemk 16 yşaındaki kızamı bakıcak ? bir yana 18 lerde normal bir kız bir yandada 30 yaşında güzel kaıdn olsun her zman genç olanı seçer erkek hangi erkek olursa olsun..
Aaaaa bu kadınlar kafayı yemiş.demekki sizin çevrenizdeki erkeklerin mayası bozuk.

O yaşta ki ergenler olgun adamlar tarafından beğenilmek isterler. Bence denk gelmemiş kasti yapıyor. Çek köşeye konuş. Yaşça büyüksün sonuçta çek kulağını...

Sırf annesine saygımdan susuyom ama konuşcam zaman gelcek

Hopp kendine gel.ikidir leş diye hitap edyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…