- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
- Konu Sahibi pamukelif1990
-
Erkekler için durum çok farklıdır, 90' lısın herhalde yaşın da büyük değil.. Bu zamana kadar çözmen lazımdı kafanda bu durumları. Abartılı yaş farkı olmadıkça erkeklerin hemen hepsi için genç kız iyidir. 16 yaş dişilik özelliklerinin ortaya çıktığı yaşlar, çoğu erkek için sınır bu yaşlardan başlamaya başlar...
ya saf olmayın nedemk 16 yşaındaki kızamı bakıcak ? bir yana 18 lerde normal bir kız bir yandada 30 yaşında güzel kaıdn olsun her zman genç olanı seçer erkek hangi erkek olursa olsun..
Kocam bakmaz yok ama yaptıgı cok ayıpÇocuk aklı dicemde şimdikiler walla seni beni sollar
Kocan bakmıyorsa sorun yok hatta farketmediyse kocana açma bu durumu bile
Ayrıca az görüşmeye bak
Secim hakki yok yalniz bu durumda. Evli bir erkegin 16 mi 18 mi 30 mu secer genellemeside cok garip.ya saf olmayın nedemk 16 yşaındaki kızamı bakıcak ? bir yana 18 lerde normal bir kız bir yandada 30 yaşında güzel kaıdn olsun her zman genç olanı seçer erkek hangi erkek olursa olsun..
Cpk kıskanç değilim yokIki kelime yazmissin durum bundan ibaretse belki sen yanlis anliyorsun.
Cok kiskancmisin mesela burda kocasini bakkala gitse arayan annesinden kiskanan kadinlarin kiskancliklarini okuyoruz.
16 yaşındaki çocuğa bakanlar sübyancı oluyor genelde. Bütün erkekler de çoluk çocuk peşinde koşmuyor. Ne olursa olsun tanımadığınız kimseye leş falan da diyemezsiniz kullandığınız kelimenin anlamını bilin önce.çok cahilce bir yorum aynen ...
Ya senin kocan için giyinse sana sorar mı gelecek mi diye.Belki eşofman giymek istemedi eniştesi diye.Bu kadar salak mı bu kız gelsin sana sorsun.Bakın şimdi kuzenim tam bi senedir eşime sarkıyo bı ortada resmen mesala biz odada otursak o odaya geliyo gidiyo bişeyleri toplamış oşuyo ortalıktan domalıyo resmen sacını savuruyo hizmet etmeler felan kıza ayrı bi gıcıklıgı m yok bu arada cok sevdiğim bi kıiuzenimdi ama artık svgi yok mesala bakın gecen yaz oraya gittiö bm bebeğim le eşim izinliydi arkadasıyla beraber di kuzenm bu arada bn eşimle telefonda konusuyom o eşim onların evine gelcek sanıyp gitmil dekolteli felan bişeyler giymiş sonra eşin gelcekmi dedi ona göre giycem üstümü dedi bnde yok gelmicek dedim ve gitti eşormanlarını giydi geldi kapalı normal bi şekilde morali bozuldu farkettm bn eve giderken bi hoşçakal bile demedi öle oturdu kızlar sorun akşınıza takılanı sizce bu ne
Kocamda cok yakışıklıKocan bakmazsa bi sey olmaz zorla gözünün içine sokmuyor ya.Belki kız rahattır siz yanlış anlıyorsunuzdur 16 yaşında gencecik kız napsın sizin kocanızı ne yakışıklılar var valla
Canım senin eşin seni sen evliyken başkasıyla aldatıp üstüne birde onu istemeye gitmemiş miydi ailesiyle?? Şimdi bu adama nasıl güveneceksin. Kuzenin hakkında böyle düşüneceğine eşini bi yakın takibe al derim.
Cevap vermeyin suna.profilinde ilkokul yazıyor.belliki eksiklik yaşıyor icteniçten ice16 yaşındaki çocuğa bakanlar sübyancı oluyor genelde. Bütün erkekler de çoluk çocuk peşinde koşmuyor. Ne olursa olsun tanımadığınız kimseye leş falan da diyemezsiniz kullandığınız kelimenin anlamını bilin önce.
Bu teze nereden vardiniz. Boyle bi tez ortaya atinca dayanagini sunmaniz gerekir. Zira sadece sizin beyninizn yorumuysa bunu genelleyemez herkes gibi benim görüşüm bu dersiniz.yaş +30 olunca kabullenemiyorsunuz galiba bayanlar ama üzgünüm erkkekler genç severrr istiyen kkabullenemesin..bu gerçeği değiştirmicek üzgünüm :)))
Ya bi git ben Yaşıyorum olayları ben görüyorum yaptıkları nı inanmıyosan inanma kimseyi inandırmayada calışmıyom bu aradaYa senin kocan için giyinse sana sorar mı gelecek mi diye.Belki eşofman giymek istemedi eniştesi diye.Bu kadar salak mı bu kız gelsin sana sorsun.
Siz odada otururken nerde otursun kız diğer odada mı?Domalıyor ne demek ayrıca çay falan servis ederken napıyosunuz egilmiyor musunuz siz hiç?
Biraz kendinize gelin ya .16yaşında kızın işi gücü yok sizin ailenin damatlarına sarmış Bi de iftira atıyosunuz valla allahtam korkun.
Ayrıca diyelim ki öyle senin kocan bakmıyomuş neyin tatavası bu?Bence senin takıntıların var normal degilsin haberin olsun
Evet canım, eski mesajlarına bakNeee aaa Oha şok ciddimi
Haklısınız, insan boş olunca böyle şeyler üretip inanıyor demekCevap vermeyin suna.profilinde ilkokul yazıyor.belliki eksiklik yaşıyor icteniçten ice
Bir senedir neden müdahale etmediniz. En azından ailesiyle konuşmanız lazımdı.Bakın şimdi kuzenim tam bi senedir eşime sarkıyo bı ortada resmen mesala biz odada otursak o odaya geliyo gidiyo bişeyleri toplamış oşuyo ortalıktan domalıyo resmen sacını savuruyo hizmet etmeler felan kıza ayrı bi gıcıklıgı m yok bu arada cok sevdiğim bi kıiuzenimdi ama artık svgi yok mesala bakın gecen yaz oraya gittiö bm bebeğim le eşim izinliydi arkadasıyla beraber di kuzenm bu arada bn eşimle telefonda konusuyom o eşim onların evine gelcek sanıyp gitmil dekolteli felan bişeyler giymiş sonra eşin gelcekmi dedi ona göre giycem üstümü dedi bnde yok gelmicek dedim ve gitti eşormanlarını giydi geldi kapalı normal bi şekilde morali bozuldu farkettm bn eve giderken bi hoşçakal bile demedi öle oturdu kızlar sorun akşınıza takılanı sizce bu ne
İyi kilide vur o zaman kocanı da kimse bakmasınKocamda cok yakışıklı
Ya bi git ben Yaşıyorum olayları ben görüyorum yaptıkları nı inanmıyosan inanma kimseyi inandırmayada calışmıyom bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?