kuzenim kocama bakıyor :(((

ya saf olmayın nedemk 16 yşaındaki kızamı bakıcak ? bir yana 18 lerde normal bir kız bir yandada 30 yaşında güzel kaıdn olsun her zman genç olanı seçer erkek hangi erkek olursa olsun..

Çocuk yastakini secerse normal olmuyor bu durum malesef.

yaş +30 olunca kabullenemiyorsunuz galiba bayanlar ama üzgünüm erkkekler genç severrr istiyen kkabullenemesin..bu gerçeği değiştirmicek üzgünüm :)))

ya saf olmayın nedemk 16 yşaındaki kızamı bakıcak ? bir yana 18 lerde normal bir kız bir yandada 30 yaşında güzel kaıdn olsun her zman genç olanı seçer erkek hangi erkek olursa olsun..
Secim hakki yok yalniz bu durumda. Evli bir erkegin 16 mi 18 mi 30 mu secer genellemeside cok garip.

çok cahilce bir yorum aynen ...
16 yaşındaki çocuğa bakanlar sübyancı oluyor genelde. Bütün erkekler de çoluk çocuk peşinde koşmuyor. Ne olursa olsun tanımadığınız kimseye leş falan da diyemezsiniz kullandığınız kelimenin anlamını bilin önce.

Ya senin kocan için giyinse sana sorar mı gelecek mi diye.Belki eşofman giymek istemedi eniştesi diye.Bu kadar salak mı bu kız gelsin sana sorsun.

Siz odada otururken nerde otursun kız diğer odada mı?Domalıyor ne demek ayrıca çay falan servis ederken napıyosunuz egilmiyor musunuz siz hiç?

Biraz kendinize gelin ya .16yaşında kızın işi gücü yok sizin ailenin damatlarına sarmış Bi de iftira atıyosunuz valla allahtam korkun.

Ayrıca diyelim ki öyle senin kocan bakmıyomuş neyin tatavası bu?Bence senin takıntıların var normal degilsin haberin olsun

Neee aaa Oha şok ciddimi

Cevap vermeyin suna.profilinde ilkokul yazıyor.belliki eksiklik yaşıyor icteniçten ice

yaş +30 olunca kabullenemiyorsunuz galiba bayanlar ama üzgünüm erkkekler genç severrr istiyen kkabullenemesin..bu gerçeği değiştirmicek üzgünüm :)))
Bu teze nereden vardiniz. Boyle bi tez ortaya atinca dayanagini sunmaniz gerekir. Zira sadece sizin beyninizn yorumuysa bunu genelleyemez herkes gibi benim görüşüm bu dersiniz.

Hayir merak ettim 100 erkege sorup en populer cevap olarak 18 yasimi aldiniz

Ya bi git ben Yaşıyorum olayları ben görüyorum yaptıkları nı inanmıyosan inanma kimseyi inandırmayada calışmıyom bu arada

Bir senedir neden müdahale etmediniz. En azından ailesiyle konuşmanız lazımdı.

Ya bi git ben Yaşıyorum olayları ben görüyorum yaptıkları nı inanmıyosan inanma kimseyi inandırmayada calışmıyom bu arada

Konu sahibi kocan seni aldattı mi ? Üstüne birde o kızı istemeye mi gitti ? Bir üye yazmista doğru mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…