- 6 Eylül 2014
- 726
- 192
- 103
- 30
- Konu Sahibi Strawberry95
-
NedenKuzenin 8 yasinda falan mi ?
Bakmak istemiş orda mı değil mi beklicek miKiz niye girmis tekrar siteye?
Kuzenimle birlikte büyüdük kardeş gibiyiz her şeyi anlatırız birbirimize bana anlatmak istedi kafası karışmışEvlilik sitesi mantığını tamamen saçma bulmakla birlikte kuzeninize karismamanizi öneririm. Sonucta yüzünü bile görmediği bir kız için -ki kiz evliliğin esiginde hatta belki dalga geçmiş bile olabilir kuzeninizle- yas tutacak hali yok,baskalariyla konusabilir bu sizi ilgilendirmez.
Bakmak istemiş orda mı değil mi beklicek mi
Merakla ve istekle yazınca pek dikkat edemedim haklısınız , ama burda dedikleriniz farklı bakış açılarına ihtiyacımız vardıbi insanin noktasi virgulu buyuk harfi olmaz mi? konu diye actiginiz kelimeler kargasasi. konudan anladigima gelince bos vakit bollugu yan etkileri mi bunlar? valla okudugum zamana yazik.
Ne kuzeninizden adam olur ne de karşısındaki kızdan.
Uzun yıllardır yapılan numaradır bu beni istemeye gelen var. Çocuk konuşana kadar kimse yoktu birden birileri kızı istedi siz de yediniz öyle mi? Yok olmadı ben reddettim senin için bilmem ne diyip kuzeninizi kendisini istemesi için çağıracaktı belli.
Kuzeniniz de ayrı bir şey. Beklerim derken eldekinden olursak diye gidip başkalarına bakıyor onlara yazıyor.
Madem kız da o kafada değil neden tekrar siteye girip kuzeninizin başkalarıyla görüştüğünü anlayıp kuyameti koparıyor?
Al birini vur ötekine....
Bosuna yasini sormadim benNe kuzeninizden adam olur ne de karşısındaki kızdan.
Uzun yıllardır yapılan numaradır bu beni istemeye gelen var. Çocuk konuşana kadar kimse yoktu birden birileri kızı istedi siz de yediniz öyle mi? Yok olmadı ben reddettim senin için bilmem ne diyip kuzeninizi kendisini istemesi için çağıracaktı belli.
Kuzeniniz de ayrı bir şey. Beklerim derken eldekinden olursak diye gidip başkalarına bakıyor onlara yazıyor.
Madem kız da o kafada değil neden tekrar siteye girip kuzeninizin başkalarıyla görüştüğünü anlayıp kuyameti koparıyor?
Al birini vur ötekine....
Haha ben artık yaş konularına girmiyorum geçen girdik sonra milletin ağzının kokusunu çektikBosuna yasini sormadim ben
bakis acilik konu degil. 31 yasinda adam gormedigi etmedigi kizi hayatinin merkezine koyup evlenmeyi dusunuyorsa, dert edinip konu actiriyorsa, evlilikler de bu yollarla basliyorsa yazik ki ne yazik.Merakla ve istekle yazınca pek dikkat edemedim haklısınız , ama burda dedikleriniz farklı bakış açılarına ihtiyacımız vardı
Oda dogru vallaHaha ben artık yaş konularına girmiyorum geçen girdik sonra milletin ağzının kokusunu çektik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?