Kuzenim

Sabrı olan okusun.
Profilinizde öğretmen yazıyor. Doğru mu?
Sabrı olan okusun.
Profilinizde öğretmen yazıyor. Doğru mu?
evet ingilizce öğretmeniyim, bu forumun samimiyetine güvenerek bu şekilde yazdım anladım rahatsız olmuşsunuz yazarken o şekilde gelmedi bana kolaylıkla anlaşılır diye düşünmüştüm

su soruyu sorunca o kızın siz oldugunuzu dusundum nedense :) bi his sadece..
Hayır :) kuzenim o sitede göründükten sonra kız ona bağırıp çağırmış bu konuda onun haklı olup olmadığını düşünüyor çok kararsız kaldı o yüzden
Benimm sevgilim var açtığım diğer konularda görebilirsiniz

Bence kız yalan söylüyor ya onu denemek için oyle şeyler dedi yada kuzenin onu direk istesin diye bence hayatına baksın kuzenin bu ne boyle ya çocukça hareketler

Yüz yüze buluşmamak için yapmış.
Şimdi internette yaşayan insan çok. Tüm hayatları internet olmuş. Kendilerine bir kimlik oluşturuyorlar. Gerçek kimlikleri ile alakası yok. Orda kendilerini tatmin ediyorlar.

Son düzenleme:
erkek arkadaşım evli çıktı diye bir konu var ona bir göz atın.internetten tanıştığı kişilere güvenmesin kuzeniniz.belki başka bir kızın fotoğraflarını kullanan bir dolandırıcı,belki evli ,belki nişanlı.gerçekten evlilik yada ilişki düşünen biri görüşürdü mutlaka.birde kız galiba başka şehirde,kuzeninizi mutlaka tembihleyin her ne şartla para isterse istesin,ölüyorum dese dahi para göndermesin.bana dolandırıcı gibi geldi nedense

Kuzeniniz ergenliğini yaşayamamış herhalde bırakın yaşasın

Sadece hissettiklerimi yaziyorum Bence kiz baska birini buldu ayni siteden ve biraz onunla vakit gecirmek istiyor. Kuzeninizi de yedekte tutuyor. Isteme olayi falan sadece hikaye ( umarim yanlis hissediyorum dur)

Bu devirde foto mu kaldi ayol.. kiz fakedi buyuk olasilik bulusma filan girince isin rengi degisti evlendircekler evleniyorum ayagina uzaklasicak baska bir profil ile kuzene yine yazilicak. Gercek hayattan birilerini bulun cok onemsediginiz kuzeninize evlilik sitesi nedir Allah sen

Bilmiyorum ben evlilik sitesinde yazışsam biriyle buluşacakken böylesi triplere girse hemen başkasıyla yazışırım ben böyleyim. Olur sanalda da evlilik olur neden olmasın.
Vaktim değerli hele sanalda tanışacağım biri için çok daha değerli ben beklemem .
Eğer doğruysa kız o çocuğu beğenirse dönmeyecek
Eğer 1.5 ayda kimse çıkmazsa dönerse yazışır buluşup karar veririm buluşmadan bu kadar ileri düşünmem realde insanlar tonla yalan söylüyor.

kzı çocuklada konuştuğunu söylüyor sevgilim var diyor ama çocuk asla senin peşini bırakmam diyor oda vazgeçmiyor
Bu cümleden sonra devamını okuyamadım çünkü senaryo o kadar klişe ve saçma ki buradan bir yaz dizisi bile çıkabilir.

Hayatımda duyduğum en ilginç(!) aşk hikayesi. Birbirlerini henüz görmediler ama evlilik kararı alınıyor. Bir de beni isteyen var klişesi kullanılarak olay daha da dramatize edilmiş kız tarafından. Ben açıkçası bu devirde beni zorla biriyle evlendiriyorlar olayının çok olduğunu düşünmüyorum. Kız ya bırakmak istiyor ama dayanamayıp yazıyor ya da elini çabuk tutsun diye bir yalan attı ortaya. Boşuna kafasını yormasın kuzeniniz önüne baksın. Zira yaşananlar çok çocukça.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…