Kuzenim

Simdi görmedigi kız hakkında kafası mı karısmıs?
Ne garipler cidden ya.
Kızı görmemis,belki elektirigi tutmicak,belki fotolardaki o değil belki photoshop yapiyo,belki ter kokuyo,belki elleri cok bakımsız.
Ya bu böyle uzar gider nasıl görmeden bu aşamaya gelebiliyolar anlamıyorum..
Karısmayın bence bırakın herkes bi gün nasibini bulur

Kuzenimle birlikte büyüdük kardeş gibiyiz her şeyi anlatırız birbirimize bana anlatmak istedi kafası karışmış

Geleceğim,Bekle dedi
Ve gitti
Ben beklemedim
O da gelmedi
Ölüm gibi bir şey oldu
Ama kimse ölmedi

Dizelerini armağan ediyorum kuzeninize. Çocuk işi ayrılıklarına biraz edebiyat katmak istedim.

Haha ben artık yaş konularına girmiyorum geçen girdik sonra milletin ağzının kokusunu çektik

Ama bazi konular gercekten yas sorgulatiyor. Insan konulari okuyunca karsimda ne kapasitede bir insan var diye hayrete dusuyor bazen. Bu konu gibi mesela. Bu konunun butun kahramanlari bence 10 yas alti..

Geleceğim,Bekle dedi
Ve gitti
Ben beklemedim
O da gelmedi
Ölüm gibi bir şey oldu
Ama kimse ölmedi

Dizelerini armağan ediyorum kuzeninize. Çocuk işi ayrılıklarına biraz edebiyat katmak istedim.

Ay bir an duman gibi melodili okudum. Ne güzel de özetledi konuyu

Çünkü beklicem diyip böyle birşeyi yapmasına kızıyor bekleyip beklemeyeceğini merak edip tekrar sitede hesap açmış kız, böyle bi durumda kuzenim 1.5 ay beklemelimiydi sonucunda olup olmayacağı belli değil

Hayır beklemesine gerek yok hatta orda evlenecek kız bakmasın gerçek hayatta bulmaya çalışsın.

Geleceğim,Bekle dedi
Ve gitti
Ben beklemedim
O da gelmedi
Ölüm gibi bir şey oldu
Ama kimse ölmedi

Buraya bu dizeler fazla. Şu daha iyi:
Al dedi git dedi çocuklarını dedi nereye dedi götürürsen götür dedi bana...

Yaaa unutulur mu
Peki birazcık ciddi olup konu hakkında ciddi fikir paylaşabilir misiniz sizin samimiyetinize güvenerek konuyu paylaştım dalga geçildin ye değil yarın arkadaşınızın başına böyle bişey gelse gülücek misiniz

Kızın kendi kararları üzerinde hükmü yoksa vakit geçirmek için ne işi varmış orada burada?
Kuzeniniz de gerçek hayattan birilerini bulmaya çalışsın. Böylesi akıllıca değil.

Kiz masal anlatmis yazmis da yazmis
kuzenin de zaten yoluna devam etmis ve iliski denilen sacmalik bitmis ben ortada cozulecek sorun goremedim acikcasi ..

Kusura bakmayın birden gelişti. Neyse konuya gelecek olursak ben kıza hiç guvenemedim. Durduk yere yok görücü geldi de bilmem ne de yok peşini bırakmam da bana palavra gibi geldi. Kuzeniniz de bekleyeceğim deyip hemen yoluna devam etmiş demek ki gözden çıkarmış zaten. Bence kuzeniniz bu işin peşini bıraksın. Olacak gibi değil. Kendisi bile olacağına inanmamis ki. Hemen üç gün sonra arayışa girmek his değil. Madem arayacaktı bekleyeyim dememeliydi. Elin herifiyle muhatap olmaya çalışmalar falan olacak gibi değil dünyanın bin türlü hali var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…