Kuzenim :(

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
163
İstanbul
Kuzenim daha dogrusu annemin kuzeni 23 yasında ben 17 baya iyi anlaşırız ve 20 güne yaklaşık bizde kalioruz istanbuldayiz onlar Gebze'de daha oncede de b bu kadardır evde yoktu zaten gelirkennde annemin israrlarıyla geldi oyle degil diyor ama bence oyle neyse sorun su ki ben banyodaydim neler oldu bilmiyorum annem kardeşlerime mı ne kızmış kuzenim de Merve yani ben banyodan çıktığımdan beri bir durgun sanki biraz da burukti ne oldu dedim bir sey yok diyor neyse yemeği yedik pirr ortadan kayboldu bizim ev iki katlı üst kata cikmis benin odamda kilitlemiş kapıyı ağlıyor 15 dkdir ne oldu diye soruyoruz bisey yok iyiyim diyor annem de dedi ki ben cocuklara kızdım üstüne alındı heralde falan ben de ilk annesini falan özledi diye
Dusundum çünkü cok gidicem diyordu annem resmen göndermiyordu neyse giyimden diye kapıyı açtırdım hemen baska odaya kilitledi kendini mosmor olmus ağlamktan hic böyle görmemiştim düşünüyorum ben mı kırdım diye ama bilmiyorum ki ben banyodaydim bunaldı heralde kizcagİz cok uzuldum ama simdi ya ( 23 yasında bir de yani . Artık ömrü billah bize gelmez heralde kotu bisey mı oldu cok merak ediyorum ( buraya da niye yazdım bilemedim

Son düzenleme:
23 yaşındaki kızı anneniz neden göndermiyor?

Ya da kendi gidemiyor mu?

Ayrıca pier kim?

15 dizir ne demek?

23 yaşındaki kızı anneniz neden göndermiyor?

Ya da kendi gidemiyor mu?

Ayrıca pier kim?

15 dizir ne demek?
. Cok ozur dilerim yazdıklarımı telefon kendisi tekrardan kodluyor t9 gibi yani Annem gitme kal biraz daha falan diyor baya ısrar etti anlayacağınız . Az once banyoya girmek icin cikti Merve abla ben mı bisey yaptım diye 3-4 kere sordum cevap vermedi en son kimse bisey yapmadı dedi allahım cildiricam ne olmus olabilir ki ya (

Son düzenleme:
Mesajını okuyunca başını tekrar okudum acaba kaç yaşında diye..
23 yaşındaki kız gitmek istiyorsa niye bırakmıyorsunuz?
Belki arkadaşıyla falan sorun yaşadı..

Mesajını okuyunca başını tekrar okudum acaba kaç yaşında diye..
23 yaşındaki kız gitmek istiyorsa niye bırakmıyorsunuz?
Belki arkadaşıyla falan sorun yaşadı..
ben ona gel b demedim gelirsen iyi olur dedim sadece yanlis anlamasın diye ve 1 kere dedim gideceğini söylediğinde de kal demedim bir kere bile ama annem nazının geçeceğini düşündü heralde evet sanırım bunaldı ama yarın gidiyor zaten bunu da 3 gun onceden biliyordu kafamı kurcalayan bu biz farketmesek bir sey mı yaptık bunun disinda acaba diye düşüne düşüne oldum resmen

çok tatlısın ya:))canı sıkılmıştır ailesini özlemiştir 23 yaşında olması bir şeyi değiştirmez bende 21 yaşındayım bir yere gitsem duramam evimi annemi özlerim başka yerde uyuyamam birazda hatır için zorlanmışsa ağlamış olabilir:))

Üff hiç sevmem böyle tipitipleri.. Madem kalmak istemiyor annenize adam akıllı söylesin.. Annenizde anlayışla karşılar heralde.. Gitmek isteyeni niye zorla tutsun ki. Resmen ilgi çekmek için naz yapıyor.. Amaaan hiç üstüne düşmeyin kendi kendine normale döner.

Ailesini özlemiştir
Annende kardeşlerine kızınca istemeden alınmıştır
Ya da bazen olur böyle şeyler,saatlerce ağlayası gelir insanın
Öyle bi durumda olabilir

tesekkurler :) uzunca yazmistim ama bi and silindi bende oyle dusunuyorum ama aglamasina anlam veremiyorum hadi cani sikildi agladi niye bana ters cevap veriyor ki sonucta o yuzden Agliyorsa benim kirilabilecegimi de dusunebilir ve daha onceden geldiginde de gidicem diye tuttururdu hep gelisleri de annemin israriyla daha onceden su an evli olan bi kuzenimle gelmslerdi ben dAha da kucuktum gitcez gitce diye tutturdular yine cok kirilmistim ama bisey demedimo yzden kimseye de evime gelsin diye yalvarmam

dikkat cekmek icin yaptigini sanmiyorum da adaM akilli soyleme meselesine katiliyorum gelmek istemediyse soylesin evime zorla kimsenin gelmesini istemem ha geliyorsan da daha gelmeden ne zaman donucem diye sorma o zaman di mi neyse ben de cok uzuldum su an ondan cok uzuldum hTta (

Gitti demek.. Insallah araniz acilmaz yahu, gidisi biraz kotu olmus gibi.
Sen onu bir dahaki gorusunde soyle, seni bilmeden uzduysek ozur dilerim. Seni cok sevdigimizden annem biraz israrli davranmis, alinma bosver, o da sevdiginden yapiyor, boyle olacagini dusunememis filan de. :)

Diyecegim zaten ama bizimle ilgili olmadıgına yeminler etti bir de dun aradım gitmis mi diye sesi oyle neseli geliyordu ki anlatamam dmek sorun bizim evde heralde zaten ben kuzenlerimden yasca cok kucugum ben 17 onların en kucugu 23 yasında falan yani bir suru kuzenim var tabi bu iyi anlasıbildiklerim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…