. Cok ozur dilerim yazdıklarımı telefon kendisi tekrardan kodluyor t9 gibi yani Annem gitme kal biraz daha falan diyor baya ısrar etti anlayacağınız . Az once banyoya girmek icin cikti Merve abla ben mı bisey yaptım diye 3-4 kere sordum cevap vermedi en son kimse bisey yapmadı dedi allahım cildiricam ne olmus olabilir ki ya23 yaşındaki kızı anneniz neden göndermiyor?
Ya da kendi gidemiyor mu?
Ayrıca pier kim?
15 dizir ne demek?
ben ona gel b demedim gelirsen iyi olur dedim sadece yanlis anlamasın diye ve 1 kere dedim gideceğini söylediğinde de kal demedim bir kere bile ama annem nazının geçeceğini düşündü heraldeMesajını okuyunca başını tekrar okudum acaba kaç yaşında diye..
23 yaşındaki kız gitmek istiyorsa niye bırakmıyorsunuz?
Belki arkadaşıyla falan sorun yaşadı..
tesekkurler :) uzunca yazmistim ama bi and silindiçok tatlısın ya:))canı sıkılmıştır ailesini özlemiştir 23 yaşında olması bir şeyi değiştirmez bende 21 yaşındayım bir yere gitsem duramam evimi annemi özlerim başka yerde uyuyamam birazda hatır için zorlanmışsa ağlamış olabilir:))
Üff hiç sevmem böyle tipitipleri..Madem kalmak istemiyor annenize adam akıllı söylesin.. Annenizde anlayışla karşılar heralde.. Gitmek isteyeni niye zorla tutsun ki. Resmen ilgi çekmek için naz yapıyor.. Amaaan hiç üstüne düşmeyin kendi kendine normale döner.
tesekkurler :) uzunca yazmistim ama bi and silindibende oyle dusunuyorum ama aglamasina anlam veremiyorum hadi cani sikildi agladi niye bana ters cevap veriyor ki sonucta o yuzden Agliyorsa benim kirilabilecegimi de dusunebilir ve daha onceden geldiginde de gidicem diye tuttururdu hep gelisleri de annemin israriyla daha onceden su an evli olan bi kuzenimle gelmslerdi ben dAha da kucuktum gitcez gitce diye tutturdular yine cok kirilmistim ama bisey demedimo yzden kimseye de evime gelsin diye yalv
rica ederim:))morali bozuldğu için ağladı zaten o arada istemeden terslemiş olabilir takma kafana bence sonrasında farketmiştir ama o üzüntü arasında kaynamışsındır:))
tesekkurler :) uzunca yazmistim ama bi and silindibende oyle dusunuyorum ama aglamasina anlam veremiyorum hadi cani sikildi agladi niye bana ters cevap veriyor ki sonucta o yuzden Agliyorsa benim kirilabilecegimi de dusunebilir ve daha onceden geldiginde de gidicem diye tuttururdu hep gelisleri de annemin israriyla daha onceden su an evli olan bi kuzenimle gelmslerdi ben dAha da kucuktum gitcez gitce diye tutturdular yine cok kirilmistim ama bisey demedimo yzden kimseye de evime gelsin diye yalv
rica ederim:))morali bozuldğu için ağladı zaten o arada istemeden terslemiş olabilir takma kafana bence sonrasında farketmiştir ama o üzüntü arasında kaynamışsındır:))
Heralde oyle oldu :) zaten anneme de soyledim bir daha kıza gel gel diye ısrar etmeyeceksin diye ama diyor ki akraba o ısrar edilir ama kız gelmek istemiyor bence daha gelmeden ne zaman donucem diye soruyordu cunku zaten bir daha dilimin ucuyla bile kal demem
Bugun gitti sonunda kavusacak :))
Heralde oyle oldu :) zaten anneme de soyledim bir daha kıza gel gel diye ısrar etmeyeceksin diye ama diyor ki akraba o ısrar edilir ama kız gelmek istemiyor bence daha gelmeden ne zaman donucem diye soruyordu cunku zaten bir daha dilimin ucuyla bile kal demem
Bugun gitti sonunda kavusacak :))
Ay sinir olurdum ben buna iste. Valla oyle dedigi vakit zaten ben alinir, davetimi geri cekerdim. Yine iyi sabirliymissiniz. Hic sevmedigim insan tipi, afralar tafralar.
Diyecegim zaten ama bizimle ilgili olmadıgına yeminler etti bir de dun aradım gitmis mi diye sesi oyle neseli geliyordu ki anlatamam dmek sorun bizim evde heralde zaten ben kuzenlerimden yasca cok kucugum ben 17 onların en kucugu 23 yasında falan yani bir suru kuzenim var tabi bu iyi anlasıbildiklerim :))Gitti demek.. Insallah araniz acilmaz yahu, gidisi biraz kotu olmus gibi.
Sen onu bir dahaki gorusunde soyle, seni bilmeden uzduysek ozur dilerim. Seni cok sevdigimizden annem biraz israrli davranmis, alinma bosver, o da sevdiginden yapiyor, boyle olacagini dusunememis filan de. :)
Ay sinir olurdum ben buna iste. Valla oyle dedigi vakit zaten ben alinir, davetimi geri cekerdim. Yine iyi sabirliymissiniz. Hic sevmedigim insan tipi, afralar tafralar.
evet zaten onceki gelisinden bildigimden agzımı acmadım hic ben onlara gitsem boyle bir sey olmazdı diye dusunuyorum ben de cok duygusalım ustelik onceden biri sacın kotu olmus bugun dese aglayacak kadar duygusaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?