Sorunun kuzeninle kus olmaksa, aranizin duzelecegini sanmiyorum, cidden sikintili bir durum.
Sorunun evlenince kuzeninin size zarar verecegiyse, kesinlikle olmaz oyle bisey. Zaten tum aile biliyomus rezillik cikaracak olsa bugune kadar yapardi.
Herhangi bir sıkıntı çıkarmadı bu güne kadar ama insanın içi acır biraz o kadar zaman birlikte günler geçirdik bir sorunda hemen bitmesi beni çok üzüyor. Yorumunuz için de ayrıca teşekkür ederim diğerleri gibi yakıştırmalar yapmadınız gerçekten sağ olun değerli hissettirdiğiniz için.
Estagfirullah.. Size basit geliyor ama aynisini yasasaydiniz boyle dusunmezdiniz inanin. Ben sizin iyi niyetli oldugunuzu anliyorum ama durum cok basit bir durum degil. Ciddi olmasalar da aralarinda bi gorusme muhabbeti olmus. Akrabalik var. Yuzyuze gelinecek vs. zor durum yani. Bence aranizin duzelmesini simdilik beklemeyin. Kuzen evlenir barklanirsa o zaman unutur belki
Benimde kuzenimle aram bozuk birlikte büyüdüğümüz her şeyimizi anlattığımız kuzenim ile şuan iki yabancı gibiyiz
kendin aynı durumu yaşamadığın içiin ben olsam birşey demezdim diorsun.ister 1 hafta ister 1 yıl ne fark eder belki sen olmasan onlar barışacaklardı
canım barışmaları için zaman vardı zaten hatta yukarıda da yazdım bizim ilk konuşmalarımız onların arasının düzelmesi içindi ama kuzenim istemeyince o da pes etti
Biz de öyle olduk işte keşke olmasaydı ama yapacak bir şey yok. Sizinki benimki gibi kötü bir durum değildir inşallah düzelir aranız belki üzülmeyin.
Ben bu konularda biraz sertimdir. Yine de sizi kirmadan yazmaya calisacagim. Belli ki kardes gibiymissiniz kuzeninizle. Ben de kuzenlerimle oyleyimdir. Dolayisiyla ben sunu cok begeniyorum, sundan cok hoslaniyorum cumlesini kurduklari adam benim icin o andan omrumun sonuna kadar kardes olur. Yani illa bir hafta veya daha az iliski yasamalarina da gerek yok.
Sizin bir de butun aileniz ve sulaleniz biliyormus. Kimse size yapma demedi mi? Bana kalirsa hic etik bir durum degil. Ve cok guven kirici bir durum. Bu konulari okudugumda iyi ki kiz kardesim yok diyorum. Baska bir kadindan gelse bu darbe umrumda olmaz da kardes veya kardes yerine koydugum kuzenim boyle bir sey yapsa herhalde paranoyak olur annemden bile suphelenirdim. :)
Kisacasi kuzeninizden baris isteme gibi bir hakkiniz oldugunu dusunmuyorum. En guzeli herkes yoluna baksin. Siz de sevgilinizle bir omur mutlu olun.
şimdilik zor bir durum kolay değil kuzeninizin tepkisini verirdim ama eğer erkek arkadaşınızı sevmiyorsam yumuşardım gibi
demekki hoşlanmıştı çocuktan
bende asudeye katılıyorum kuzenin evlenince geçer
düzelse bile eskisi olmayacak eminim 2 sene oldu neredeyse bir ortam oluyor akraba olduğumuz için ister istemez karşılışaıyoruz en kötu durumda o yuz yuze gelmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?