Ben bu konularda biraz sertimdir. Yine de sizi kirmadan yazmaya calisacagim. Belli ki kardes gibiymissiniz kuzeninizle. Ben de kuzenlerimle oyleyimdir. Dolayisiyla ben sunu cok begeniyorum, sundan cok hoslaniyorum cumlesini kurduklari adam benim icin o andan omrumun sonuna kadar kardes olur. Yani illa bir hafta veya daha az iliski yasamalarina da gerek yok.
Sizin bir de butun aileniz ve sulaleniz biliyormus. Kimse size yapma demedi mi? Bana kalirsa hic etik bir durum degil. Ve cok guven kirici bir durum. Bu konulari okudugumda iyi ki kiz kardesim yok diyorum. Baska bir kadindan gelse bu darbe umrumda olmaz da kardes veya kardes yerine koydugum kuzenim boyle bir sey yapsa herhalde paranoyak olur annemden bile suphelenirdim. :)
Kisacasi kuzeninizden baris isteme gibi bir hakkiniz oldugunu dusunmuyorum. En guzeli herkes yoluna baksin. Siz de sevgilinizle bir omur mutlu olun.
Evlendikten sonra size bir zarari olmaz bence de.
Ama aranizin duzelecegini pek sanmiyorum. O kadar dil dokmussun, araya insanlar sokmussun, olmamis. Daha ne yapacaksin ki... Barismaz bence. Daha dogrusu konusmaya baslasa bile aranizin eskisi gibi olacagini dusunmuyorum. Bence pek umutlanma ve daha fazla cabalama, oluruna birak.
Bir de dikkatimi cekti. Hakaretler etti, aglatti demissin. Hic sogumuyor musunuz ya? Bunlarin yarisi bana yapilsa ben sogurum o kisiden, isterse babamin oglu olsun yani. Sen hala pesinden gitmeye devam etmissin, ben olsam bana bunu yapanin yuzune bakmazdim. Bende mi gariplik var ki...:44:
haklısınız elbette size katılıyorum kolay bir şey olmadığını ona da söyledim ve herkes bana yaptığımın yanlış olduğunu da söyledi ama diyorum ya o an insan kendini bilmiyor gerçekten. İlk sevgilimi gördüğümde hiçbir şekilde etkilenme olmadı aramızda ama sanki kader bizi birleştirmek için kuzenimi bana sınav olarak verdi ve ben bu sınavı geçmeye çalışıyorum ama malesef başaramıyorum.
hay ağzına sağlık duygularıma tercüman oldun
Ben de cok sevdigim, hatta ablam gibi gordugum kuzenimle 1 ay once arami actim, hatta bitirdim diyebilirim. Tahammul edemeyecegim yanlislari oldu. Ve en tuhafi da ne biliyor musun? Kendisinin bundan haberi bile yok, kendi kendime bitirdim.Dank edince birsey yapacak mi, yoksa boyle karsilikli mi bitirmis olacagiz bilmiyorum. Allah pisman ettirmesin.
Yani sevdigin bir kuzeninle aranin pat diye acilmasi, kusmeler nedir biliyorum simdi. Insan kotu oluyor cidden. Keske boyle olmasaydi diyorsun. Ama yapacak birsey yok. Hayat bu, bugun dost dedigin yarin dusman oluyor, ya da bugun dusmanin, yarin dost oluyor, ne bileyim. Zor. Seni anliyorum o bakima.
kesinlikle katılıyorum o anda her şey çok zor oluyor.
Basarmak zorundasiniz. Kuzeninizin eski sevgilisiyle sevgili olmaktan daha zor bir durum oldugunu dusunmuyorum. "Hem karnim doysun hem pastam doysun"culuk yapiyorsunuz su an. En azindan burada kuzeninize saygi gosterin. Kirdiysam ozur dilerim ama sizin ve sevgiliniz icin de en sagliklisinin bu oldugunu dusunuyorum.
kesinlikle haklısınız. insanın çok canı acıyor. hele de herkes bana onu sorarken çok üzülüyorum cevaplayamıyorum küsüz biliyorsunuz üzülmem hoşunuza mı gidiyor diye soramıyorum susup başımı eğmekten başka bir şey yapamıyorum.
belki sizinki özür diler sizden ona bir şans verin benim yaşadıklarım aklınıza gelsin baktınız hala devam ediyor ona karışmam tabi
Üzgünüm ama bu konuda cok katiyim dunyada milyonlarca erkek varken kuzeninizin eski sevgilisiyle olmaniz kabul edilebilir degil. Ustelik kuzeniniz de sizi kardes gibi gorup sizinle tanistirmis sosyal aglardan eklemeşmenize konusmaniza birsey dememis size guvenmis peki ya siz kardesim dediginiz insana bunu yapmayi yakistirdiniz mi siz zaten hayir dememissiniz onun eski sevgilisne kuzeninizi ezip gecmissiniz bence artik ugrasmayin sonucta oda sizi ozlese belki bi sekilde affederdi demekki unutamiyor istemiyor ustune gidip daha fazla canini acitmayin. Bazen bitmisse bitmistir.
Tesekkur ediyorum tavsiyeye, ama olmaz be canim. Gercekten. Bazi seyler vardir, tolere edilemez. Herseye eyvallah dersin, ama birseye diyemezsin.
Senin kuzenin de tam bitirmistir belki. Bu kesinlikle tolere edilemeyecek birseydir onun icin. Yerine baskasini koy, yerini doldur. Arkadasin olur, baska kuzenlerin olur. Dusunme sen de o kisiyi, bosver.
hayır kırılmadım gerçekten siz de bu durumda olsanız anlarsınız beni kimseyi üzmeden bir çıkış yolu aramak benimkisi ama öyle bir yol yok gibi. zaten aramız eskisi gibi olsa bu sefer sevgilimle aram açılır ben sadece aradaki küslük bitsin istiyorum onu gördüğümde kaçmasın benden öyle dolu dolu muhabbet etmeyi elbette isterdim ama o bu şekilde üzülecekse uzak durmak en doğrusu.
üstüne gitmedim gerçekten onu üzmek için bir şeyler yapmadım asla onu korudum hep görüşmediğimiz halde kimseye kötülemedim bittiğini biliyorum ama özlememin önüne geçemiyorum. ve bula bula onun sevgilisini mi buldun sorusuna diyecek lafım yok
Zamana birakin, gercekten elinizden gelecek bir sey yok. Zamanla kuzeninizin bu durumu tolere etmesini temenni edin, yeter. Uzmeyin kendinizi.
Amacim sizi uzmek degil ben bu konuda katiyimdir ama szin iyiniyetli oldugunuzu dusunuyorum belli ki mantikli davranamamissiniz kendinizce ama gercekten bisey yapmayin bence belkide cok cok sonra evli barkli kadinlar oldugunuzda gecer.. sizin hala eski sevgilisiyle oldugunu bilirken sizi affedemeyebilir bence zamana birakin
ne yalan söyleyeyim ilk yazdığımda çok büyük tepkiler alırım kimse beni anlamaz üzüldüğümü görmez zannettim ama yanıldığım için çok mutluyum iyi ki varsınız kızlar her insan hata yapar ama önemli olan hatadan kazandığı şeylerdir ben kuzenimi şu an kaybetmiş olsam da yerine bir sürü yeni güzel şey kazandım
aşk-ı memnu.......
Yaprak dokumu.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?