Kuzenimi özlüyorum

hay ağzına sağlık duygularıma tercüman oldun

herkes sizin gibi söylüyor bana da ama dediğim gibi kardeşim gibi seviyorum onu dedikleri çok kötü şeylerdi kendi annesi bile ona kızdı ama ben yine onun üzülmemesi için uğraşıyorum ortalığı ayağa kaldırsam illaki ailesi zorla barıştırır bizi ama onunla bu şekilde barışmak istemiyorum ve benim istediğim eski günlerdeki gibi aramızın olması değil olamaz biliyorum sadece küs olmayalım bir ortama girince kaçmayalım birbirimizden istiyorum.

Ben de cok sevdigim, hatta ablam gibi gordugum kuzenimle 1 ay once arami actim, hatta bitirdim diyebilirim. Tahammul edemeyecegim yanlislari oldu. Ve en tuhafi da ne biliyor musun? Kendisinin bundan haberi bile yok, kendi kendime bitirdim. Dank edince birsey yapacak mi, yoksa boyle karsilikli mi bitirmis olacagiz bilmiyorum. Allah pisman ettirmesin.

Yani sevdigin bir kuzeninle aranin pat diye acilmasi, kusmeler nedir biliyorum simdi. Insan kotu oluyor cidden. Keske boyle olmasaydi diyorsun. Ama yapacak birsey yok. Hayat bu, bugun dost dedigin yarin dusman oluyor, ya da bugun dusmanin, yarin dost oluyor, ne bileyim. Zor. Seni anliyorum o bakima.

Basarmak zorundasiniz. Kuzeninizin eski sevgilisiyle sevgili olmaktan daha zor bir durum oldugunu dusunmuyorum. "Hem karnim doysun hem pastam doysun"culuk yapiyorsunuz su an. En azindan burada kuzeninize saygi gosterin. Kirdiysam ozur dilerim ama sizin ve sevgiliniz icin de en sagliklisinin bu oldugunu dusunuyorum.

kesinlikle haklısınız. insanın çok canı acıyor. hele de herkes bana onu sorarken çok üzülüyorum cevaplayamıyorum küsüz biliyorsunuz üzülmem hoşunuza mı gidiyor diye soramıyorum susup başımı eğmekten başka bir şey yapamıyorum.

belki sizinki özür diler sizden ona bir şans verin benim yaşadıklarım aklınıza gelsin baktınız hala devam ediyor ona karışmam tabi

Üzgünüm ama bu konuda cok katiyim dunyada milyonlarca erkek varken kuzeninizin eski sevgilisiyle olmaniz kabul edilebilir degil. Ustelik kuzeniniz de sizi kardes gibi gorup sizinle tanistirmis sosyal aglardan eklemeşmenize konusmaniza birsey dememis size guvenmis peki ya siz kardesim dediginiz insana bunu yapmayi yakistirdiniz mi siz zaten hayir dememissiniz onun eski sevgilisne kuzeninizi ezip gecmissiniz bence artik ugrasmayin sonucta oda sizi ozlese belki bi sekilde affederdi demekki unutamiyor istemiyor ustune gidip daha fazla canini acitmayin. Bazen bitmisse bitmistir.

hayır kırılmadım gerçekten siz de bu durumda olsanız anlarsınız beni kimseyi üzmeden bir çıkış yolu aramak benimkisi ama öyle bir yol yok gibi. zaten aramız eskisi gibi olsa bu sefer sevgilimle aram açılır ben sadece aradaki küslük bitsin istiyorum onu gördüğümde kaçmasın benden öyle dolu dolu muhabbet etmeyi elbette isterdim ama o bu şekilde üzülecekse uzak durmak en doğrusu.

Tesekkur ediyorum tavsiyeye, ama olmaz be canim. Gercekten. Bazi seyler vardir, tolere edilemez. Herseye eyvallah dersin, ama birseye diyemezsin.

Senin kuzenin de tam bitirmistir belki. Bu kesinlikle tolere edilemeyecek birseydir onun icin. Yerine baskasini koy, yerini doldur. Arkadasin olur, baska kuzenlerin olur. Dusunme sen de o kisiyi, bosver.

üstüne gitmedim gerçekten onu üzmek için bir şeyler yapmadım asla onu korudum hep görüşmediğimiz halde kimseye kötülemedim bittiğini biliyorum ama özlememin önüne geçemiyorum. ve bula bula onun sevgilisini mi buldun sorusuna diyecek lafım yok

teşekkür ederim fikirleriniz için hakkımızda hayırlısı olsun

Zamana birakin, gercekten elinizden gelecek bir sey yok. Zamanla kuzeninizin bu durumu tolere etmesini temenni edin, yeter. Uzmeyin kendinizi.

Amacim sizi uzmek degil ben bu konuda katiyimdir ama szin iyiniyetli oldugunuzu dusunuyorum belli ki mantikli davranamamissiniz kendinizce ama gercekten bisey yapmayin bence belkide cok cok sonra evli barkli kadinlar oldugunuzda gecer.. sizin hala eski sevgilisiyle oldugunu bilirken sizi affedemeyebilir bence zamana birakin

Zamana birakin, gercekten elinizden gelecek bir sey yok. Zamanla kuzeninizin bu durumu tolere etmesini temenni edin, yeter. Uzmeyin kendinizi.

ne yalan söyleyeyim ilk yazdığımda çok büyük tepkiler alırım kimse beni anlamaz üzüldüğümü görmez zannettim ama yanıldığım için çok mutluyum iyi ki varsınız kızlar her insan hata yapar ama önemli olan hatadan kazandığı şeylerdir ben kuzenimi şu an kaybetmiş olsam da yerine bir sürü yeni güzel şey kazandım

inşallah dediğiniz gibi seneler sonra bu yaptıklarımız için birbirimizle şakalaşır bu defteri noktalarız. Teşekkür ederim :)

yaptıgınız çok çırkın hıç etık degıl.ustelık cokda samımıymışsınız.kuzen kardes demektır kardesınızın eskı sevgılısıne göz koymusunuz resmen.tamam 1 haftalık bır olaymış tamam kuzenınız pes etmış ıstememış ama sonuçta aralarında bı elektrıklenme olmuş sonra olmamış sız fırsat bekler gbı hemen devreye gırmışsınız. aşık olmuş olabılırsınız ama aşktan ote şeyler var hayatta utanma duygusu gbı!!!!!!!

Ben sizin iyi niyetinize inandigim icin kirmamaya calistim. Yaptiginiz buyuk yanlis benim gozumde. Ama yapilabilir bir sey. Zinhar olmaz diye bir sey degil.
Ben de diger arkadaslar gibi evli barkli kadinlar oldugunuzda eski samimiyetiniz olmasa bile selamlasabileceginizi dusunuyorum. Kolayliklar dilerim. :)

Yazmicaktim ama gercekten dayanamdim. Sen habire kardesim gibi seviyorum demissin?? Sen kardes demek nedemek biliyomusun? Gercek kardes sevgisi o aglayinca sen aglarsin o uzulur sen yanarsin gercek kardeslik kardes sevgisi budur! Demek bu senin gercek kardesin olsa sen bu oglanla genede cikicaktin? Hem kusura bakmayinda ben sizin onlari zamaninda baristirma gibi bir cabaniz olduguna inanmiyorum. Iyi da once kuzeninle baristirmaya ugrad sonra ben asik oldum de. Hayir hayir sizinki kardes sevgisi olamaz. Insanin migdesi bikere kaldirmaz. Kusura bakma bunlar benim dusuncelerim. Sen istedigini de 1 hafta cikmislar bilmem ne.. Nerden biliyosunki? Belki oglan onun canini yakicak bisey yapti. Ama dedigim gibi bunlar benim dusuncem. Kizida rahat birakin kalkip dugununde ciftetelli oynuyacak hali yok. O sizi silmekle dogru karar almis. Insana gercek guvenecek kardes dost lazim. Onu uzecek canini yakacak arkasindan is ceviren kardes degil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…