Evlendikten sonra size bir zarari olmaz bence de.
Ama aranizin duzelecegini pek sanmiyorum. O kadar dil dokmussun, araya insanlar sokmussun, olmamis. Daha ne yapacaksin ki... Barismaz bence. Daha dogrusu konusmaya baslasa bile aranizin eskisi gibi olacagini dusunmuyorum. Bence pek umutlanma ve daha fazla cabalama, oluruna birak.
Bir de dikkatimi cekti. Hakaretler etti, aglatti demissin. Hic sogumuyor musunuz ya? Bunlarin yarisi bana yapilsa ben sogurum o kisiden, isterse babamin oglu olsun yani. Sen hala pesinden gitmeye devam etmissin, ben olsam bana bunu yapanin yuzune bakmazdim. Bende mi gariplik var ki...:44:
yaptıgınız çok çırkın hıç etık degıl.ustelık cokda samımıymışsınız.kuzen kardes demektır kardesınızın eskı sevgılısıne göz koymusunuz resmen.tamam 1 haftalık bır olaymış tamam kuzenınız pes etmış ıstememış ama sonuçta aralarında bı elektrıklenme olmuş sonra olmamış sız fırsat bekler gbı hemen devreye gırmışsınız. aşık olmuş olabılırsınız ama aşktan ote şeyler var hayatta utanma duygusu gbı!!!!!!!
Yazmicaktim ama gercekten dayanamdim. Sen habire kardesim gibi seviyorum demissin?? Sen kardes demek nedemek biliyomusun? Gercek kardes sevgisi o aglayinca sen aglarsin o uzulur sen yanarsin gercek kardeslik kardes sevgisi budur! Demek bu senin gercek kardesin olsa sen bu oglanla genede cikicaktin? Hem kusura bakmayinda ben sizin onlari zamaninda baristirma gibi bir cabaniz olduguna inanmiyorum. Iyi da once kuzeninle baristirmaya ugrad sonra ben asik oldum de. Hayir hayir sizinki kardes sevgisi olamaz. Insanin migdesi bikere kaldirmaz. Kusura bakma bunlar benim dusuncelerim. Sen istedigini de 1 hafta cikmislar bilmem ne.. Nerden biliyosunki? Belki oglan onun canini yakicak bisey yapti. Ama dedigim gibi bunlar benim dusuncem. Kizida rahat birakin kalkip dugununde ciftetelli oynuyacak hali yok. O sizi silmekle dogru karar almis. Insana gercek guvenecek kardes dost lazim. Onu uzecek canini yakacak arkasindan is ceviren kardes degil..
Soğuyamaz ,çünkü suçlu..Ve kendini ona karşı suçlu hissediyor.Enazındna suçluluk hissedeck kadar insaniymiş.Bazıları hem suçlu hem güçlü olur..En azından öyle değilmiş..Bu kadar çabaya göre yine de karşı tarafın içinin biraz olsun yumuşaması mı gerekirdi acaba,diye düşünüyorum..O da çok katıymış...
hayır kırılmadım gerçekten siz de bu durumda olsanız anlarsınız beni kimseyi üzmeden bir çıkış yolu aramak benimkisi ama öyle bir yol yok gibi. zaten aramız eskisi gibi olsa bu sefer sevgilimle aram açılır ben sadece aradaki küslük bitsin istiyorum onu gördüğümde kaçmasın benden öyle dolu dolu muhabbet etmeyi elbette isterdim ama o bu şekilde üzülecekse uzak durmak en doğrusu.
yanlış anlamayın beni ama büyük konuşmayın derim yarın sizin de bir hataya düşmeyeceğinizin garantisi yok ben de mutsuzum bu durumdan ama olan oldu inşallah başka birileri aynı hatayı yapmaz
Kusura bakmayın ben iyi niyetli olduğunuzu düşünmüyorum.
Sevgiliniz size teklif ettiği gün "kuzenime sormam lazım" demişsiniz ve kuzeniniz size hakaret etmiş, telefonlarınıza çıkmamış.
Bu tepki size onay gibi mi geldi?
İlişkinin başında bile kestirp atmamışsınız kuzeniniz için, şimdi günah mı çıkartıyorsunuz?
Aile fertlerinizde ayrı bir enteresan, nasıl gözyumulur böyle bişeye anlamadım.
Kusura bakmayın ben iyi niyetli olduğunuzu düşünmüyorum.
Sevgiliniz size teklif ettiği gün "kuzenime sormam lazım" demişsiniz ve kuzeniniz size hakaret etmiş, telefonlarınıza çıkmamış.
Bu tepki size onay gibi mi geldi?
İlişkinin başında bile kestirp atmamışsınız kuzeniniz için, şimdi günah mı çıkartıyorsunuz?
Aile fertlerinizde ayrı bir enteresan, nasıl gözyumulur böyle bişeye anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?