Kuzenimi özlüyorum

Hayir herseyi gectim. Sen bu insanla nasil evleneceksin ki??? Adam kuzenine bunu yaptiysa yarin sana ne yapar hic dusundun mu? Karakterini belli etmis. Baldizina sulanmak gibi bisey. Evlenilmeeeez

İyide aynisini bu kisi kuzenine yapmis, kuzeni düsünmüyorsa elin adami hic düsünmez, kisacasi bulmuslar birbirlerini, simdi bu adam sizden ayrilip kuzeninizle evlense hic acimam size, kuzeninizin nasil hissettigini ancak o zaman anlarsiniz

Son düzenleme:
Şu laf da her kötülük yapanın diline pelesenk oldu. 'Kınamayın,kınadığınız başınıza gelmeden ölmezsiniz.' Her şey zaten kader,kısmet bizim millete göre. Ne zaman öğreneceğiz yaptıklarımızın sorumluluğunu almayı? Bütün mahkumlar, suçlular kader mahkumu !Kader kısmet, nasip iyi de bir de irade diye bir şey var. O zaman katiller de tecavüzcüler de hırsızlar da masum,kınamayalım başımıza gelir sonra!.. Peygamber bilseydi bu lafın böyle kalkan olarak kullanılacağını söylemezdi sanırım, suyu çıktı artık. Bir yaptığınızın da sorumluluğunu alın artık iyi ya da kötü. Azıcık vicdan azabı çekmenin keyfine varın. Bazı şeyleri kafanızda halledin, sonra huzura erersiniz.

Son düzenleme:
Basliga bakiyorum birde yaptiginiza cok alakasiz olmus.
Kendinizi onun yerine koymayi denedinizmi ?
Neden sizinle gorussun ?

Demek ki kuzeniniz bu kadar geniş düşünceye sahip değilmiş ?

Her kadın sizin gibi düşünemez,hele ki kuzeni bunu yapıyorsa sinirlenmekten çok kırılmış olabilir.

Aranızın düzelmesini beklemeyin bence hiç,çünkü onun sizden gelip özür dileyecek hali yok.

Kuzeninize tercih ettiğiniz erkek arkadaşınız ile olur da birgün evlenirseniz kuzeninizin sizin evliliğinizi bozmaya çalışacağından çok, erkek arkadaşınızın kuzeninize inat siz ile sevgili olmuş olabileceği aklınızı kurcalasın daha çok.

Iste ben onu demek istemedim arkadasi kirmamak icin. Cunku herkes yeterince o yonden bakmis. Ben de baska acidan bakmak istedim.

Keşke böyle şeyler olmasaydı ama son pişmanlık fayda vermez bazen
Kuzeniniz delikanlıymış helal olsun artık böyle yaşayan kalmadı pek
Sizi de anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…