• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimin Düğünü Var

Bak yazdıkların içinde babanla eşin arasındaki konuyu yazmamışsın ama başka şeyleri de açığa çıkardığın iyi oldu. İlk olarak tüm ailenle sorun yaşamışlar ve bunlara seyirci kalmışsın neden? 1 sene aklın neredeydi yani? Elbette ki konuştuğunuzda ailesini de anlatacak, siz de neden kendi ailenizden bahsetmediniz o zaman? Koca tarafına daha çok değer verme olayı zaten başlı başına saçmalık ama daha büyük saçmalığı ben size söyleyeyim mi? Sizin ve kocanızın ailesi kapınızı kapattığınız an dışarıda kalır yani hepsi dış kapının mandalı olurlar. Siz ayrı bireyler olarak ayrı bir aile kuruyorsunuz normalinde ama siz ailelere o kadar çok takmışsınız ki kendi kuracağınız ailenin içine hem kendi ailenizi hemde kocanın ailesini sokuşturmaktan başbaşa kalamamışsınız.
Annesi bana sana cehennemi yasaticam dedi.Dolandirici dedi.Senden oğluma karı olmaz dedi.Annesine kapat çeneni demedi.İlk nisanlandigimizda sen sus bana şöyle kötü gelin olma dedi.Ben hep alttan aldım.Esimi seviyorum diye babam herkes farketti sen eşinin hatrina susuyorsun dediler.O kadın anlatılmaz yaşanır acilen psikologa gitmesi lazım.Sonra istediğini söyle dedi.En sonda afedersin hakkından gelemiyorum ağzına s... dedi.

Yapmaya çalışirdim.300 bin lira olsun 100 gram altın 10 senede yapardım.Ayrica yıllarca kardeşlerine bakma sorumluluğu yokken küçük yaşlarda ve annesine bakmis.Karisina karşı parasi yoksa ve annesi gelip gecimimiz ortak olacak diyorsa afedersiniz s.... olup gitsin
Güzelim sen ekonomiden de anlamıyorsun galiba? 10 senede tek başına hem altın yap hemde ev geçindirmek kolay değil. İşten erken çıkman bile senin hemen çocuğu yapıp oturacağını gösteriyor zaten. Dersen ki ben mehirimden daha sonra vazgeçerim komik duruma düşersin. Hem bu kadar kavgasını ettiğin şeyden vazgeçmiş olmak komik hemde burada yazdıklarına bakılırsa sende o göz yok canını söker alırsın o adamdan. Herşey bir yana dinde varsayımlarla iş yapılmaz yani kocan şunu diyemez yapamazsam karım nehirden vazgeçer veya hakkı düşer gibi bir şey yok. Vebalini taşımak zordur.

Küçük yaşlarda annesine kardeşine bakan kişi belli ki hayatın sillesini yemiş yetmemiş birde ben vurayım diyorsun yani.

Annesi gelip geçimimiz ortak olacak diyorsa daha çok onun cebinden çıkacak baksana adam sana gelinlik alamıyor araba tutamıyor.

Gelelim sana şunu anla dünya toz pembe değil, her istenilen olmuyor, olmasını istiyorsan sende çabalayacaksın... Emeksiz yemek olmaz ama sen bu kıskançlık ve kibir ile daha çook buraya konu açarsın.
Sağlıcakla kal.

Annesi bana sana cehennemi yasaticam dedi.Dolandirici dedi.Senden oğluma karı olmaz dedi.Annesine kapat çeneni demedi.İlk nisanlandigimizda sen sus bana şöyle kötü gelin olma dedi.Ben hep alttan aldım.Esimi seviyorum diye babam herkes farketti sen eşinin hatrina susuyorsun dediler.O kadın anlatılmaz yaşanır acilen psikologa gitmesi lazım.Sonra istediğini söyle dedi.En sonda afedersin hakkından gelemiyorum ağzına s... dedi.
Cehennem zordur kendisi orada çok yaşadı anlaşılan bilemem ama şöyle bir geçmişteki yazdıklarına bakınca dolandırıcı kelimesine içerlemen komik duruyor. Madem ki senden oğluna karı olmuyormuş, olacak olanı niye getirmedin bunca zaman diyemedim mi? Kaynanan psikolojik destek almalı katılıyorum ama bence en iyisi kol kola girip birlikte gitmelisiniz çünkü senin de durumun pek iç açıcı değil.

Güzelim sen ekonomiden de anlamıyorsun galiba? 10 senede tek başına hem altın yap hemde ev geçindirmek kolay değil. İşten erken çıkman bile senin hemen çocuğu yapıp oturacağını gösteriyor zaten. Dersen ki ben mehirimden daha sonra vazgeçerim komik duruma düşersin. Hem bu kadar kavgasını ettiğin şeyden vazgeçmiş olmak komik hemde burada yazdıklarına bakılırsa sende o göz yok canını söker alırsın o adamdan. Herşey bir yana dinde varsayımlarla iş yapılmaz yani kocan şunu diyemez yapamazsam karım nehirden vazgeçer veya hakkı düşer gibi bir şey yok. Vebalini taşımak zordur.

Küçük yaşlarda annesine kardeşine bakan kişi belli ki hayatın sillesini yemiş yetmemiş birde ben vurayım diyorsun yani.

Annesi gelip geçimimiz ortak olacak diyorsa daha çok onun cebinden çıkacak baksana adam sana gelinlik alamıyor araba tutamıyor.

Gelelim sana şunu anla dünya toz pembe değil, her istenilen olmuyor, olmasını istiyorsan sende çabalayacaksın... Emeksiz yemek olmaz ama sen bu kıskançlık ve kibir ile daha çook buraya konu açarsın.
Sağlıcakla kal.
İşte annesiyle yaşasınlar.Hadi bunları geçtim.Maddi birşey yapmiyorlar.Manevi olarak ne yaptılar ?

Cehennem zordur kendisi orada çok yaşadı anlaşılan bilemem ama şöyle bir geçmişteki yazdıklarına bakınca dolandırıcı kelimesine içerlemen komik duruyor. Madem ki senden oğluna karı olmuyormuş, olacak olanı niye getirmedin bunca zaman diyemedim mi? Kaynanan psikolojik destek almalı katılıyorum ama bence en iyisi kol kola girip birlikte gitmelisiniz çünkü senin de durumun pek iç açıcı değil.
Beni onunla aynı kefeye koymayın.Bu saatten sonra ya o beni yada ben onu öldürürüm.

Beni onunla aynı kefeye koymayın.Bu saatten sonra ya o beni yada ben onu öldürürüm.
Aynı kefeye koyamayız zaten ikinizi çekecek terazi yok😂 hayırdır güzelim sinek öldürüyorsun galiba 😂 eğer ki birisi ölecekse bence o adamı ikiniz kahrından öldürürsünüz 😂 valla ilk defa bir erkeğe acıdım ya, ey kadınlar kulübü sen beni daha ne kadar şaşırtacaksın?😂

Geçmemişsin belli senin için maddiyat geçilecek bir şey asla değil... Maddi olarak senin her istediğini yapmış olsaydı burada kaynanana toz kondurmazdın😂
Eş kişisi dedi ki kuzenimin düğününe kendi düğünümden daha çok hevesliyim dedi.Nikahimiz oldu Ankara'dan elbise alsin diye haber yollamış kaynana neymiş vakit olmazmis bak sen cebinden para cikmicak eşimden elbise parası istedim.Nisanimda abiye aldılar doğru düzgün kıyafet almamışlar ki normalde bir geline kıyafet alınır azda olsa.Herzaman giyilecek birşey almamışım ben.Dugunume baskasinin gelinliğini giydirmeye kalktılar.Kadin gelinine almadığı kolyeyi boynuna takiyor.Bir giydiklerini birdaha giymiyorlar bana gelince fakir edebiyatı ama ben eşim annesinin eline bakıyor diye ben gelinligimi alırım dedim babam duydu ben alayım dedi altın bozmami istemedi gittik en ucuz gelinliği kiraladık gelinlik içime sinmemisti zaten ilk başta modelini beğendim ama gelinliğimin.Ben gelinlik aldıktan sonra bir baktım 3 takım elbise 3 ayakkabı eşime kızdım dedim hani paran yoktu annem aldı dedi kendi pglunun düğününe gelinine birşey almıyor yegeninin dugnu için oğluna kıyafet aliyor.Birde gel sana düğün için elbise alicam dedi.Sen benim düğünüme almamışsin birşey başkasınin düğününe neden alıyorsun.Onu büyük.birsey aliyormus gibi söylüyor eğer alsaydı benim param dediğimi giyeceksin yapacaktı.

Herkes nişanlısı ile gelinlik seçerken benim nişanlım nasıl birşey aldın ustunde göruyum bile demedi.

Aynı kefeye koyamayız zaten ikinizi çekecek terazi yok😂 hayırdır güzelim sinek öldürüyorsun galiba 😂 eğer ki birisi ölecekse bence o adamı ikiniz kahrından öldürürsünüz 😂 valla ilk defa bir erkeğe acıdım ya, ey kadınlar kulübü sen beni daha ne kadar şaşırtacaksın?😂
Acımaniza gerek yok.Ben hayatından çıktım zaten bundan sonra hayatına alacağı kadınlara baksın.Annesi hiçbirini begenmeyecek.Oglunun parasını yemeyi seven kadın.

Gelin arabasi mevzusu yuzunden mi ayrildiniz yoksa burdaki konular yuzunden mi o kismi anlamadim
Gelin arabasi nokta atışı oldu.Tartisma çıktı.Gelin almasiz evden cik dedi babam araba getirmezlerse dedi.Cok ağrıma gitti.Gelmis annemle konusmussunuz araba işini falan filan yaptı.Cok ağrıma gitti.Lanet olsun dedim bitirdim.

Aşırı meraklı detaycı biridir.Ben bile burada yazdığımı unuttugum onun harfi harfine ezbere bildiği cümlelerim.var.
Bu detaycılık falan değil apaçık size güvenmiyor... Açıkçası yazdıklarınız da güvenmemesini haklı çıkaracak nitelikte çünkü burada yazılanların silinmeyeceğini unutmuş gibi yazıyor hatta detay veriyorsun güzelim... Ya herşey yolunda gidip evlenmiş olsaydınız ve burası herkese açık bir platform eş dost özelinizi buradan okuyacak. Tamam derdimizi anlatalım ama özel yaşantımızı bence sadece uzmana anlatılmalı

Bu detaycılık falan değil apaçık size güvenmiyor... Açıkçası yazdıklarınız da güvenmemesini haklı çıkaracak nitelikte çünkü burada yazılanların silinmeyeceğini unutmuş gibi yazıyor hatta detay veriyorsun güzelim... Ya herşey yolunda gidip evlenmiş olsaydınız ve burası herkese açık bir platform eş dost özelinizi buradan okuyacak. Tamam derdimizi anlatalım ama özel yaşantımızı bence sadece uzmana anlatılmalı
Okusunlar benim ayibim yok.Utanmasi gerekenler eşim olacak kişinin annesi kendisi kızkardeşi ve teyzesi son olarak ta küçük dayısı

Back
X