- 13 Ağustos 2022
- 8.803
- 4.465
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Annesi bana sana cehennemi yasaticam dedi.Dolandirici dedi.Senden oğluma karı olmaz dedi.Annesine kapat çeneni demedi.İlk nisanlandigimizda sen sus bana şöyle kötü gelin olma dedi.Ben hep alttan aldım.Esimi seviyorum diye babam herkes farketti sen eşinin hatrina susuyorsun dediler.O kadın anlatılmaz yaşanır acilen psikologa gitmesi lazım.Sonra istediğini söyle dedi.En sonda afedersin hakkından gelemiyorum ağzına s... dedi.Bak yazdıkların içinde babanla eşin arasındaki konuyu yazmamışsın ama başka şeyleri de açığa çıkardığın iyi oldu. İlk olarak tüm ailenle sorun yaşamışlar ve bunlara seyirci kalmışsın neden? 1 sene aklın neredeydi yani? Elbette ki konuştuğunuzda ailesini de anlatacak, siz de neden kendi ailenizden bahsetmediniz o zaman? Koca tarafına daha çok değer verme olayı zaten başlı başına saçmalık ama daha büyük saçmalığı ben size söyleyeyim mi? Sizin ve kocanızın ailesi kapınızı kapattığınız an dışarıda kalır yani hepsi dış kapının mandalı olurlar. Siz ayrı bireyler olarak ayrı bir aile kuruyorsunuz normalinde ama siz ailelere o kadar çok takmışsınız ki kendi kuracağınız ailenin içine hem kendi ailenizi hemde kocanın ailesini sokuşturmaktan başbaşa kalamamışsınız.