Kuzenimin Nişanlısı ve Davranışları

Hemen o nisani atmali .babasi ne diyecek kizim olur mu oyle sey git adamin kumar borcunu ode mi diyecek ! Sacmalamasin anasina babasina anlatsin durumu .2 gun babasindan isitecegi azar bir omur cekmesinden iyidir

Öncelikle kuzeninize geçmiş olsun
Kendi telefonundan yapıldıysa nasıl ispat edilir bilemiyorum
Ama kuzeniniz size eksik anlatmış olabilir mi
Mesela kendi parayı çekmiş vermiş sonra da kumara vs koyduğunu kaybettiğini öğrenince size böyle anlatmış olması muhtemel mi
Babasından korkmasının nedeni de ispat edemeyeceğini düşünmesi de bundan olabilir diye düşündüm
Umarım geri alır ve hayatından çıkarır

Evlenip bosaninmaktan iyidir bence kuzeniniz nişanlı değil direk köleye dönmüş bence sırtından geçiniyor o adam ne kadar ayıp valla babası o rezilliği çekmeyecek kendisi çekecek sağlam kalsın ve ayrılsın

Of off okurken darlandım. Dolandırıcı, maddiyatçı, sülük erkek modeli…

Parayı bile isteye verse bile her insan hata yapabilir. Babası bir kızar etraf iki konuşur ama bu adamla seneler nasıl geçer? Hemen ayrılmalı. Nişanlısının ailesine de anlatsın durumu belki kıza maddi yardımda bulunurlar.

Şunu bana yaşatan iki çocuğumun babası 15 yıllık eşim olsaydı bile anında basardm tekmeyi... ben borsada biraz para kaybetti diye ortalığı ayağa kaldırdım ki kendi parasıydı benim param olsaydı benden habersiz kullansaydı arkama bile bakmazdm. Bu adam emici sülük gibi emer iliğini kurutur kızın... ya nişan atacak ya ilerde boşanacak ya da ömür boyu çekecek kendi bilir...

Ömür boyu kafası agriyacak babasından neden korkuyor. Bir kızar iki kızar. Yazık etmesin ömrüne. Bu adamla evlenirse üzgünüm ama burnu b.ktan kurtulmaz

Umarım o telefonu bir daha hiçbir zaman açmaz.
Evliliğin nasıl olacağına dair bu kadar fragman vermiş şerefsiz, kuzeniniz şimdi evlenirse ömür boyu pişman olur.
Çalışmayan, her yere borç yapan, küfreden, pisikolojik şiddetin yanında fiziksel şiddetinde olduğu bir hayat kuzeninizi bekler.
Melese verdiği paraları geri alma meselesi değil, hayatını yakma meselesi.
Babası kızacaksa da kızsın (ki bu da belli değil), ömür boyu elin adamından küfür işitmekten dayak yemekten iyidir.

Bir an önce babasına anlatsın kuzeniniz, tehdit var, baskı var,dolandırıcılık var.Allah aşkına döverim felan nedir neyine güveniyor elin manyağına evlenip ömrünü heba edeceğine, babasına anlatsın belkide korktuğu gibi bir tepki vermeyecek,elalemde dönsün kendi bı tarafına baksın

Kaçarak uzaklaşsın bu ne biçim erkek!

Maalesef, parasında da değiliz artık inanın ki psikoloji diye birşey kalmadı kuzenimde çevre baskısından babasından çok korkuyor
Babasından korkma nedeni ne tam olarak kredi için mi korkuyor nasıl cektirirsin gibi,yoksa nişan atılırsa ondan dolayı mı korkuyor babasından.

Geçmiş olsun ama kuzeniniz böyle biriyle evlenirse maddi manevi bugün yaşadıklarından çok daha kötü günler onu bekliyor.Duzelmez.Boşuna kendini tuketmesin.

Babasından korkma nedeni ne tam olarak kredi için mi korkuyor nasıl cektirirsin gibi,yoksa nişan atılırsa ondan dolayı mı korkuyor babasından.
Her ikiside. Hem krediyi bunca zamandır nasıl söylemezsin korkusu hem de nişan atılırsa diye

Erkek milletine kalırsan cebinde kalan son 5 kuruşu bile ister. Ama o kuzeninin enayiliğine nadir rastlanır. Kocam 5 bin kredi çekti benim hesabımdan haberim olmasına ragmen kafayı yedim. 1liramı vermem nankör erkeklere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…