Çok teşekkür ediyorum ne hissettiğimi çok iyi anlamışsınız, tutumu ne olur bilmediğim için ben bu konuyu açamam babasına.. annesi de biliyor kendi annesi dahi konuyu açmıyorken ben kendimi böyle bir durumun içine atamam, hak verdiğiniz için çok teşekkür ediyorumKuzenin sana durumu yanlış aksettirmis. Ortada gizli saklı çekilen bir kredi yok. Bile isteye bütün hesaplarını bosaltmis kuzenin. Nişanlısı artık tehdit mi ediyor, yoksa senin ki çok aşık da gitmesin diye böyle para mı saçıyor anlayamadım ama kesinlikle mevzuya karışma, nişanlısı hakkında tek bir kötü laf bile etme. Kuzeninin sağlıklı dusunemiyor, onu kurtarmak için atacagin her adım gelecekte başını agritir.
Telefonunu alıyor. Kuzenim o sırada derste ve kendisi kredi çekip kredi kartlarını giriyor evet. Haklısın
Çok sevindim. Para konusunda ne yapacak? Delil umarım vardır ve dava açarsınız. Ben ayrılmadan önce bir whatsapp konuşması üzerinden para itirafı yaptırırdım umarım yapmıştırKızlar herkese tekrar merhaba, annem bugün yengemle konuşmaya gitmiş. Yengem çok ağlamış ben yavruma üzülüyorum diye. Akşam konuşacağım demiş. Az önce Dayım gelmiş konuşmuşlar, kuzenim olan biteni anlatmış. Dayım bitsin mi diye sormuş kuzenim bitsin baba demiş. Nişan atıldı çok şükürler olsunDayım arkasında sonuna kadar aksine destek olmuş kuzenime, buraya yorum yapan herkese çok ama çok teşekkür ediyoruz
Şimdi çocuğun ailesini çağırmışlar kredi mevzusundan dolayı onlara ödetecekler sanırım o konuda net bilgim yok çok konuşamadık canımÇok sevindim. Para konusunda ne yapacak? Delil umarım vardır ve dava açarsınız. Ben ayrılmadan önce bir whatsapp konuşması üzerinden para itirafı yaptırırdım umarım yapmıştır
Bu konuyu zaten acmıştı biri ustelik kendi hesabindan anlatti herkes de ayrıl dedi. Aynı konuyu tekrar acmişsınız. Dersteyken telefondan oara cekme dahi aynıTelefonunu alıyor. Kuzenim o sırada derste ve kendisi kredi çekip kredi kartlarını giriyor evet. Haklısın
Merhaba konuyu ilk ben açtım sonrasında kuzenim tekrar açmış görüş almak için, evlendi kızlar kuzenim…Bu konuyu zaten acmıştı biri ustelik kendi hesabindan anlatti herkes de ayrıl dedi. Aynı konuyu tekrar acmişsınız. Dersteyken telefondan oara cekme dahi aynı
Ne yaptınız konu sahibi merak içindeyiz
Yok artıkMerhaba konuyu ilk ben açtım sonrasında kuzenim tekrar açmış görüş almak için, evlendi kızlar kuzenim…
Neden evlendi ki? Borçları ödemek için mi?Merhaba konuyu ilk ben açtım sonrasında kuzenim tekrar açmış görüş almak için, evlendi kızlar kuzenim…
Konunun adı neydiBu konuyu zaten acmıştı biri ustelik kendi hesabindan anlatti herkes de ayrıl dedi. Aynı konuyu tekrar acmişsınız. Dersteyken telefondan oara cekme dahi aynı
Nisan atılmıştı neden geri döndü, çok üzüldüm. Babasından korkuyordu güya babası duymusken geri barıştığına göre onların hepsi bahaneymis. Olanla ölene çare yok. Daha çok borç öder ...Merhaba konuyu ilk ben açtım sonrasında kuzenim tekrar açmış görüş almak için, evlendi kızlar kuzenim…
"15 gün sonra evleniyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum " konu başlığıKonunun adı neydi
Konu burada. Üyeler oradan da soruyordu.Konunun adı neydi
Nisan atılmıştı neden geri döndü, çok üzüldüm. Babasından korkuyordu güya babası duymusken geri barıştığına göre onların hepsi bahaneymis. Olanla ölene çare yok. Daha çok borç öder ...
İnşallah pişman olmaz ne diyelimMerhaba konuyu ilk ben açtım sonrasında kuzenim tekrar açmış görüş almak için, evlendi kızlar kuzenim…
Kendi açtığı konuda o kadar belliydi ki evleneceği... yapacak bir şey yok atalarmz ne güzel demiş"kendi düşen ağlamaz" sanmam ama inşAllah mutlu olur.Merhaba konuyu ilk ben açtım sonrasında kuzenim tekrar açmış görüş almak için, evlendi kızlar kuzenim…
Yokmuş sanırım. Gidip evlenmiş adamla...Kuzeninde hiç beyin yok mu?
Atılan nişan nasıl evlilikle taçlandı acaba? Vallahi çok merak ettim.evlendi kızlar kuzenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?