- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Diyebilsem .ama bu yaptığın iyilikten çıkmış arkadaşım. kızma ama enayi yerine konuluyorsun. teşekkür etmeyi bilmeyen, emanete insan gibi sahip çıkmayan bir asalağı daha ne kadar beslemeyi düşünüyorsun? bir an önce tepkini koy. istediğinde yırttıklarını çıkar göster. yeni aldığım kıyafetleri ne hale getiriyorsun. sana bir daha herhangi bir eşyamı vermeyeceğim de. bu kadar basit.
ya benim anlamadığım konu babasının parasıyla alınanı başkasına vermemek için ben enayi miyim demesi sen ne oluyorsun bu durumda ceylin ? öncelikle bir kere bile giyemediğin kıyafetleri alıp giyinmesi yırtık veya zarar görmüş olarak getirmesi çok kötü ben olsam kızarım bu kadar zaman sabretmem yani. Tamam durumu olmayabilir aldıklarına heves edebilir onu anlarım ama ödünç alınan eşyaya gözü gibi bakar insan yıpratmaz işi bitince geri iade eder bir TEŞEKKÜR eder...
bence kendini bu kadar kullandırma kontör filan da alma durumu yoksa az konuşsun her ay kontör yüklemesin ailenden biri değil de sen açıkca konuş kıyafetlerine zarar verdiği için kullanamadığını gerekirse o geldiğinde odanı kilitle
bi arkadaş demiş ya onlara gidip tüm eşyanı topla diye en mantıklısı o git ve yap senin parana yazık değilmi resmen kullanıyor seni
Evet kuzenim .Odanın kapısı kilitle o gelmeden gelincede açma bir bahane ile,ayrıca annen bu kızı çok seviyor heralde bütün dolabı ona verecegine göre.Çantanı kim yırttı bu arada kuzenin mi?
Canım 21 yaşında çalışmıyor evde oturuyor .canım sadece yuh artık demek geldi içimden benim de gençken heves ettiğim çok şey oldu elimizde olmadı alamadık iki kat kıyafetten
başka kıyafetimde yoktu ne varsa onunla yetindim fazlasınıda istemedim çünkü durumumuz belliydi.
kuzenin bence durumunun farkında değil kaç yaşında ve bir işi var mı merak ettim kardeşine bile vermediğin kıyafetlerini vermen de ablamı hatırlattı bana herseyini toplayıp görümcelerine vermişti benim durumum ortadayken o zaman çok üzülmüştüm simdi yazarken bile gülüyorum...
Diyordur eminim .Yok canım ya valla zerre kadar insanlıktan anladıkları yok!!!
Ne kadar verirsek o kadar istiyorlar
Benim mezuniyet kıyafetimi bir düğünde giymişti bembeyaz elbise şu an üstünde kocaman şarap lekesi var
Benim kuzenimin beni kullandığı yetmemiş arkamdan bin türlü laf etmiş
Karaktersizlikten başka bişey değil bu senin kuzeninde kim bilir neler diyordur:44:
çok sinirlendim ya okuduğumdan beri benim bile içim içimi yedi valla söyle desen tutar ben söylerim yokmu facei falan bu ne yüzsüzlük.
ihtiyacı olmak bence bambaşka birşey ne bileyim kışlığa ihtiyacın olur hiç elbisen olmaz ister verirsin ama anneside kendiside bunun arkasına sığınıyor galiba yani bir nevi mağaza gibisin sen onların gözünde .Genç kız özenirse gitsin bir yerde çalışsın en aşşağı asgari ücretle başlar .Ama bütün suçu onada yükleyemeyiz bence sende en az onun kadar suçlusun insanlara Hayır demeyi öğrenmelisin biraz odanı kitle gerekirse söyle ne bilim alerji oluyor rahatsız oluyorum kimseye vermiyorum artık de . Ki sağlıklıda değil bence .
başlık o zaman eksik bile olmuş ceylin bu yüzsüzlükten öte birşey ya asalaklık resmen... tek diyebileceğim Allah size ailecek peygamber sabrı vermiş benim tahammül sınırlarımı okurken bile zorlayan bi durum bu çünkü...
21 yaşında pekala çalışabilir kendi ihtiyaçlarını karşılayabilir ama onda kendi durumunu algılayabilme kapasitesi gelişmemiş bence. Allah yardımcın olsun ve inşallah evlenirsen onun ulaşamayacağı bir gardroba sahip olursun...
dipnot : bana da bi elli kontor yollasana vergiye kesiliyo daa
Artık isterse diyeceğim inşallah her seferinde böyle diyorum diyemiyorum .İnanamıyorum şu anlattıklarınıza.Bu kişi hem sizi kullanıyor,hem arkanızdan laf ediyor,hem de malınıza zarar veriyor.Siz de kalkmış vicdan diyorsunuz.Ne vicdanı arkadaşım.Karşındaki vicdansız bir kere.Sizi kullanmaya alışmış çalışır mı hiç.Nasıl olsa her istediği elinin altında.Açık açık konuşun ben artık kıyafetlerimi paylaşmak istemiyorum,giden düzgün geri gelmiyor diyin.Alınır darılırsa da üstünden büyük bir yük kalkar fena mı.Annenize de anlatın durumları.Acırsanız,acınacak duruma gelirsiniz.Def edin gitsin yüzsüz,arsızı!
Aynen öyle :)Merhametten maraz doğar.
Bknz.Ceylinin kuzeni
Durumları yok maalesef asgari ücret alıyor babası annesi çalışmıyor ev kirası faturalar derken lükse yetmiyor .En kısa zamanda ciddi anlamda oturup anne ve babanla konuşman lazım bence .
Yardıma muhtaçlık bu değil bence yardıma muhtaç olan adamın zaten yüzü kızarır birşey isterken bile .
Böyle tipler senden benden zenginler ama çaktırmıyorlar inan .
Son cümlenizi çok beğendim :)kusura bakmayin ama siz tamamen iyi.niyetliyken enayi yerine koyulmussunuz... kirilir falan diye dusunmenize hic gerek yok.. tawrinizi belli edin yaptiklarindan hoslanmadiginizi acik acik soyleyin... eger sizi gercekten seviyosa anlayisla.karsilarr ama enayi yerine koyup.kullaniyosa yuzunuze bile bakmaz... bu durumu ben ablamin kiziyla yasadim.. ustelik annem babam olmadigi icin ablamda kaliyodum.. esyalarimi yegenim ablamin gorumcesi bile.isterdi werirrdim gonul koymasimlar derdim.. baktim.zarar weriyolar.. onlara verdiklerimi.geri almamaya basladim igrendim.. oyle ucuzda giyinmem.. ama surekli.bunlara esya wermekten ben ortada kaldim.. olan bana.oldu... bi kiyafet icin sana gonul.koyana bi kere giydiginde kacip.cope attigin ince.corap.kadar deger werme arkasim...
Düğünün yakınsa ablacım kırdığına değmez az daha sabır derim ama hediye olanları asla verme...
Artık isterse diyeceğim inşallah her seferinde böyle diyorum diyemiyorum .
Aynen öyle :)
Durumları yok maalesef asgari ücret alıyor babası annesi çalışmıyor ev kirası faturalar derken lükse yetmiyor .
Son cümlenizi çok beğendim :)
Sanırım her yerde var bu tiplerden zaten kuzenimin dolabını açsak kıyafetlerin % 80i benim giymeye kıyamadığım, hiç giyinmediğim kıyafetlerdir .
ayni seyi yasamisiz) sende benim gibi yap ki kimin ne oldugunu anlarsin
benim yegenim bile bunu yaptiysa o bi de babanizin kuzeninin
cocugu hic dert etme bosver gitsin... ;-))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?