Kuzenimin yüzsüzlüğü .

Diyebilsem .
Denedim çok kez denedim ama o zaman da annesi anneme diyor o elbisesini versin yazık genç kız özeniyor diye .

İnan çok kez denedim odama girmiyoruz alt katta oturuyoruz ben yarın ne giyeyim bilemedim gelsene bir bakalım senden birşeyler diyor oturalım ya falan diyorum yok .
Ben yokken odama giriyor, giyiniyor .
Yüzsün diyorum ya öyle .
Artık diyecek laf bulamıyorum .
Çantamı yırtmış adam o .
Nasıl yapıyor bilmiyorum ya deri çantayı nasıl yırtmayı becerebilir ?

Odanın kapısı kilitle o gelmeden gelincede açma bir bahane ile,ayrıca annen bu kızı çok seviyor heralde bütün dolabı ona verecegine göre.Çantanı kim yırttı bu arada kuzenin mi?

canım sadece yuh artık demek geldi içimden benim de gençken heves ettiğim çok şey oldu elimizde olmadı alamadık iki kat kıyafetten
başka kıyafetimde yoktu ne varsa onunla yetindim fazlasınıda istemedim çünkü durumumuz belliydi.
kuzenin bence durumunun farkında değil kaç yaşında ve bir işi var mı merak ettim kardeşine bile vermediğin kıyafetlerini vermen de ablamı hatırlattı bana herseyini toplayıp görümcelerine vermişti benim durumum ortadayken o zaman çok üzülmüştüm simdi yazarken bile gülüyorum...

Yapabilsem .
İnan diyorum kimseyi kırmayayım günah, olsa istemez .
Zor durumdan kurtarayım onu Allahta beni kurtarır diyorum .
Ama teşekkür bile etmiyor yahu .
Çok sıkıldım artık .
Bir elbise aldım çok yakın bir arkadaşımın nişanı vardı geçenlerde .
O elbiseye taktı kafayı şimdi de .
Gece mesaj atmış " Kanka o elbiseyi nerden ne kadara almıştın bende alacağımda . " Diye .
Alacağından değil güya benim yok alma dememi bekliyor .

Yok canım ya valla zerre kadar insanlıktan anladıkları yok!!!
Ne kadar verirsek o kadar istiyorlar
Benim mezuniyet kıyafetimi bir düğünde giymişti bembeyaz elbise şu an üstünde kocaman şarap lekesi var
Benim kuzenimin beni kullandığı yetmemiş arkamdan bin türlü laf etmiş
Karaktersizlikten başka bişey değil bu senin kuzeninde kim bilir neler diyordur:44:

çok sinirlendim ya okuduğumdan beri benim bile içim içimi yedi valla söyle desen tutar ben söylerim yokmu facei falan bu ne yüzsüzlük.
ihtiyacı olmak bence bambaşka birşey ne bileyim kışlığa ihtiyacın olur hiç elbisen olmaz ister verirsin ama anneside kendiside bunun arkasına sığınıyor galiba yani bir nevi mağaza gibisin sen onların gözünde .Genç kız özenirse gitsin bir yerde çalışsın en aşşağı asgari ücretle başlar .Ama bütün suçu onada yükleyemeyiz bence sende en az onun kadar suçlusun insanlara Hayır demeyi öğrenmelisin biraz odanı kitle gerekirse söyle ne bilim alerji oluyor rahatsız oluyorum kimseye vermiyorum artık de . Ki sağlıklıda değil bence .

Odanın kapısı kilitle o gelmeden gelincede açma bir bahane ile,ayrıca annen bu kızı çok seviyor heralde bütün dolabı ona verecegine göre.Çantanı kim yırttı bu arada kuzenin mi?
Evet kuzenim .
Yepyeni çanta .
Annem seviyor sevmesine de acıyor daha çok .
Sende görüyor hevesleniyor yazık diyor .
Canım 21 yaşında çalışmıyor evde oturuyor .
Bana sızlandı param yok hiç diye falan dedim gir çalış bir yerde hatta dayımın mağazası var oraya gir dedim yok ben çalışamam dedi .
Maalesef yüzsüzlük hat safa da .
Durumu yok biliyorum onun için kontörünü bile ben attırıyorum .
Hatta 20 attır bu ay vergilere gidiyor ya diyor bana.

Diyordur eminim .
Bir kuzeni var ona benim hakkımda neler demiş kız dedi söyledi alakayı kes bence onunla diye .

Öyle .
Zaten benden aldıklarının % 50si gelmiyor diğer 50de hasarlı geldiğinden direk çöpe gidiyor .
Canım durumu yok evet ama annem bana aldı mı ona da alır .
Benden giyinir ama inan her şeyi almaz da nerde yeni giyilmemiş var onu alır .
Etiketi üstünde gömleğimi alıp dantel yerini yırtıp vermişliği var bana .
Bir kot aldım mağazada giyindim birde ertesi gün çarşıya çıkarken giyindim aldı onu bacakları sürtüne sürtüne tül haline gelmiş öyle getirdi .
Annem ona kışlık botuna eldivenine kadar alır .
Babam şehir dışına gitmişti bana bordo deri eldiven almış ona da hem siyahını hem bordosunu almıştı siyah benim var diye .
Anlatabiliyor muyum ?
Çok bunaldım ben vermesem annem veriyor .
Bu vicdan kötü şey .

başlık o zaman eksik bile olmuş ceylin bu yüzsüzlükten öte birşey ya asalaklık resmen... tek diyebileceğim Allah size ailecek peygamber sabrı vermiş benim tahammül sınırlarımı okurken bile zorlayan bi durum bu çünkü...
21 yaşında pekala çalışabilir kendi ihtiyaçlarını karşılayabilir ama onda kendi durumunu algılayabilme kapasitesi gelişmemiş bence. Allah yardımcın olsun ve inşallah evlenirsen onun ulaşamayacağı bir gardroba sahip olursun...
dipnot : bana da bi elli kontor yollasana vergiye kesiliyo daa

Atıyım canım :))
İnşallah, inşallah :)

İnanamıyorum şu anlattıklarınıza.Bu kişi hem sizi kullanıyor,hem arkanızdan laf ediyor,hem de malınıza zarar veriyor.Siz de kalkmış vicdan diyorsunuz.Ne vicdanı arkadaşım.Karşındaki vicdansız bir kere.Sizi kullanmaya alışmış çalışır mı hiç.Nasıl olsa her istediği elinin altında.Açık açık konuşun ben artık kıyafetlerimi paylaşmak istemiyorum,giden düzgün geri gelmiyor diyin.Alınır darılırsa da üstünden büyük bir yük kalkar fena mı.Annenize de anlatın durumları.Acırsanız,acınacak duruma gelirsiniz.Def edin gitsin yüzsüz,arsızı!

En kısa zamanda ciddi anlamda oturup anne ve babanla konuşman lazım bence .
Yardıma muhtaçlık bu değil bence yardıma muhtaç olan adamın zaten yüzü kızarır birşey isterken bile .
Böyle tipler senden benden zenginler ama çaktırmıyorlar inan .

kusura bakmayin ama siz tamamen iyi.niyetliyken enayi yerine koyulmussunuz... kirilir falan diye dusunmenize hic gerek yok.. tawrinizi belli edin yaptiklarindan hoslanmadiginizi acik acik soyleyin... eger sizi gercekten seviyosa anlayisla.karsilarr ama enayi yerine koyup.kullaniyosa yuzunuze bile bakmaz... bu durumu ben ablamin kiziyla yasadim.. ustelik annem babam olmadigi icin ablamda kaliyodum.. esyalarimi yegenim ablamin gorumcesi bile.isterdi werirrdim gonul koymasimlar derdim.. baktim.zarar weriyolar.. onlara verdiklerimi.geri almamaya basladim igrendim.. oyle ucuzda giyinmem.. ama surekli.bunlara esya wermekten ben ortada kaldim.. olan bana.oldu... bi kiyafet icin sana gonul.koyana bi kere giydiginde kacip.cope attigin ince.corap.kadar deger werme arkasim...

Artık isterse diyeceğim inşallah her seferinde böyle diyorum diyemiyorum .

Merhametten maraz doğar.
Bknz.Ceylinin kuzeni
Aynen öyle :)
Durumları yok maalesef asgari ücret alıyor babası annesi çalışmıyor ev kirası faturalar derken lükse yetmiyor .
Son cümlenizi çok beğendim :)
Sanırım her yerde var bu tiplerden zaten kuzenimin dolabını açsak kıyafetlerin % 80i benim giymeye kıyamadığım, hiç giyinmediğim kıyafetlerdir .

ayni seyi yasamisiz ) sende benim gibi yap ki kimin ne oldugunu anlarsin
benim yegenim bile bunu yaptiysa o bi de babanizin kuzeninin
cocugu hic dert etme bosver gitsin... ;-))

Gerçekten durumu olmayan insan sen teklif etsen bile gurur yapar istemez
Bunun ki arsızlık
Siz de fazla yüz vermişsiniz
Okurken gıcık oldum resmen

Ah o hatayı bende yaptım şimdi kendime kızıyorum.
Benim ki akraba bile değildi.Komşu
Her şeyimi alırdı,parfümü bitirir geri verirdi makyaj malzemelerim hep onda olurdu.Kontorünü ben atardım her ay.Cep telefonu aldım kıyafetler aldım yaptım ettim.Hep ben ısmarladım ödedim
Bir kırık iğnesini görmedim almadım.Sevem zaten birinin birşeyini almayı.
Sonra ne mi oldu ben kötü oldum
Dedim ben enayimiyim ya ne bu böyle,vazgeçtim yapmaktan.Düşman oldu bana
Bunlar asalak gibi kanını emer adamın,uzak dur arkadaşım yaparsın da senden kötüsü olmaz

Hayatta beni en çok üzen ve yıkan şey bu şekilde emek verdiğim insanlardan nankörlük görmektir...Okurken sinirlendim,belli ki kuzeniniz sizin kıymetinizi bilmiyor,iyi niyetinizi suistimal ediyor.

Yaptıgınızın karşılığı sağda solda cimri diye konuşması mı olmalıydı ?Ahh insanlar ... Bence artık hiç bir şey vermeyin ona,verip kötü olacağınıza vermeden kötü olun daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…