- 29 Ağustos 2014
- 1.613
- 3.851
- 333
- Konu Sahibi befreenotcheap
-
Eee madem böyle düşünüyor niye anlatıp moral bozuyor.sevgilimle bu konuyu konuştuk seninle ben evlenicem annem değil dedi kafana takıcak bi şey yok dedi
Ayyy valla bosvercen kaynanan kim ki seni sevsin cok mu onemli yani sen kendin olduktan sinra.bizim kaynana da boyle demis yok boylu poslu yok vurdu mu oturtan cinsten olsun demis amaben 1.55 im ve pek oyle vurdu mu oturtan cinsten deglim diyecegim o ki alla baktin olmuyor bakmayacaksin derler ya oyle yapmalisin ne derse desin sen sen oldugun icin ozelsinkızlar selamlarsevgilimle neredeyse 2 buçuk yıldır beraberiz. henüz ailelerle tanışma olmadı. aslında bir sene önce tanışacaktık ben hiç istememe rağmen çünkü ben hala erken olduğunu düşünüyorum bazı sorunlar çıktı falan tanışamadık yani. ailesinin benden haberi yok ayrıca. tanışmadık ya hani söylese böyle biri var getir tanıştır denilir diye söylemedik.
neyse sevgilim bayramda annesiyle konuşuyorlar. annesi şunları söylüyor:
-gelinim uzun boylu manken gibi olacak ( benim boy 153)
-gelinimin yüzü pürüzsüz olacak (yüzümde sivilce problemi vardı geçti çok şükür ama henüz pürüzsüz denilmez)
-gelinim beyaz tenli olacak (buğday tenliyim)
bi de son olarak ekliyor: eğer böyle birini bulmazsan getirme karşıma !!
sevgilim bana bunları söyledi başta şaka sandım meğersem kadın ciddiymiş kadın daha tanımadan sevmedi beni iyi misevgilim de bana ne yapıcaz diye soruyor boyumu uzatamam ten rengimi de değiştiremem bunlar elimde olan şeyler değil zaten elimde olsa da ben kimse için değiştirmem kendimi, kendimden memnunum dedim ama içime oturdu tabi size anlatıyım dedim
bu arada sevgilim anasının tek oğluşu
ay şiştim
NOT sevgilimle bu konuyu konuştuk seninle ben evlenicem annem değil dedi kafana takıcak bi şey yok dedi
napıcaz sorusunu ciddi ciddi sormadı merak etmeyin
bi de sevgilimin kuzeni de çok uzun kuzeninin eşi de benim gibi minyon kısa düğünlerinde çok sorun olmuştu damat uzun gelin kısa diye çok laf yapılmıştı sülalesinde acımıştım kıza resmen
ben öyle istediğim için saklar :)2,5 yıl olmuş ve sizden haberleri yok .hayir. Bilemedim yani.benim eltim anlatırdı esim icin hep senden bahsediyordu diye.abisinden taktik alirmis.annesinden akil.yani erkekler bizim gibi değil ailelerine rahatça anlatırlar. Tanismayabilirsin tabi ciddiyet olmadan ama saklamak... 2, 5 yil da neden bi erkek saklar ilişkisini.?bence önce bunu sorgulamalisin.bir de sormuş ne yapıcaz diye?
kendisi benden baya uzun kızKusura bakma da kv'den nikahına mı alacak gelini?
Ayrıca kendisinin tipi nasıl ??
Sevgilinin böyle birşeyi sana duyurması bence hoş değil.
çok süper bi şey oluyo aslında :) canım hava alanlarında kule vardır bilir misin? orada oturup uçaklara iniş kalkış izni verirsin ayrıca havadaki trafiği yönlendirip kontrol edersinya pardon çok alakasız da.hava trafik kontrolörü ne oluyo?
valla hiç de yapmam canım ya beni böyle kabul edecek o kadariyi marka açık tonlarda doğal bir fondöten al
bir de topuklu ayakkabı giy
yapacak başka bişey yok
valla hiç de yapmam canım ya beni böyle kabul edecek o kadar
benim sivilceler öyle çok ucu sarı sarı sivilceler değildi hani deri altında oluyor yüzde kızarıklık yapan sivilceerdi ama çoktu yani önce bitkisel bi şeyler uygulayayım dedim ama hiç fayda etmedi gittim doktora imex sabun (onsuz yaşayamam artıkalakasız ama bu arada sivilcelerinden nasıl kurtuldun ?
gülül gülün ben bile gülüyorumŞahanesiniz bence.
Bu kadar pozitif yapıcı bir insanın olayları yoluna koymaması imkansız.
Mutluluklar
Not: boy konusunda sesli güldüm kusura bakmayın
Sevgilin hakkında iyi şeyler düşünmedim. yaşı falan mı küçük de kişiliği oturmamış.kızlar selamlarsevgilimle neredeyse 2 buçuk yıldır beraberiz. henüz ailelerle tanışma olmadı. aslında bir sene önce tanışacaktık ben hiç istememe rağmen çünkü ben hala erken olduğunu düşünüyorum bazı sorunlar çıktı falan tanışamadık yani. ailesinin benden haberi yok ayrıca. tanışmadık ya hani söylese böyle biri var getir tanıştır denilir diye söylemedik.
neyse sevgilim bayramda annesiyle konuşuyorlar. annesi şunları söylüyor:
-gelinim uzun boylu manken gibi olacak ( benim boy 153)
-gelinimin yüzü pürüzsüz olacak (yüzümde sivilce problemi vardı geçti çok şükür ama henüz pürüzsüz denilmez)
-gelinim beyaz tenli olacak (buğday tenliyim)
bi de son olarak ekliyor: eğer böyle birini bulmazsan getirme karşıma !!
sevgilim bana bunları söyledi başta şaka sandım meğersem kadın ciddiymiş kadın daha tanımadan sevmedi beni iyi misevgilim de bana ne yapıcaz diye soruyor boyumu uzatamam ten rengimi de değiştiremem bunlar elimde olan şeyler değil zaten elimde olsa da ben kimse için değiştirmem kendimi, kendimden memnunum dedim ama içime oturdu tabi size anlatıyım dedim
bu arada sevgilim anasının tek oğluşu
ay şiştim
NOT sevgilimle bu konuyu konuştuk seninle ben evlenicem annem değil dedi kafana takıcak bi şey yok dedi
napıcaz sorusunu ciddi ciddi sormadı merak etmeyin
bi de sevgilimin kuzeni de çok uzun kuzeninin eşi de benim gibi minyon kısa düğünlerinde çok sorun olmuştu damat uzun gelin kısa diye çok laf yapılmıştı sülalesinde acımıştım kıza resmen
ya kızlar adamın gelip bunu bana anlatması çok normal ve bence çok da iyi oldu yoksa ben annesin bu düşüncesini bilmeyecektim ve tanıştığımızda kadının beni sevmediğinden habersiz bir şekilde çok sıcak davranıp yalaka durumuna düşerdim kadının gözünde. iyi ya şimdi kadının beni sevmeyeceğini biliyorum ve ona göre davranıcam. bunu bana taşıması moralimi bozmaz ama antipati uyandırır. ne yapacağız sorusunu da şaka mahiyetli sormuştu :)Sevgilin hakkında iyi şeyler düşünmedim. yaşı falan mı küçük de kişiliği oturmamış.
Madem annesinin dediklerini önemsemiyor neden sana kadar taşıyarak moral bozup antipati topluyor?
Kaldı ki "ne yapacağız?" diye sorması da son derece sinir bozucu.
Annesi internete ilan versin özelliklerine göre olan başvursun. Bakalım başvuranlardan paha biçilmez oğlunu beğenen çıkar mı?
hayır bence...ya kızlar adamın gelip bunu bana anlatması çok normal ve bence çok da iyi oldu yoksa ben annesin bu düşüncesini bilmeyecektim ve tanıştığımızda kadının beni sevmediğinden habersiz bir şekilde çok sıcak davranıp yalaka durumuna düşerdim kadının gözünde. iyi ya şimdi kadının beni sevmeyeceğini biliyorum ve ona göre davranıcam. bunu bana taşıması moralimi bozmaz ama antipati uyandırır. ne yapacağız sorusunu da şaka mahiyetli sormuştu :)
bilmiyorum ya bekleyip göreceğiz artık umarım her şey çok güzel olur :)hayır bence...
belki annesi seni görünce çok sevecekti..
ama o seni ön yargı sahibi yaptı ve şimiden o seni değil sen onu sevmiyorsun ve bu da maalesef kalıcı olacak.
Anneler hep öyledir. Erkek anaları diyeyim sana. Oğullar Oxford ta okumuş gelmiş birer ay parçası sanırsın da hiç bir kız beğenmezler.
madem bu kadar takmıyorsun, niye konu açacak kadar dertlendin bacım?valla hiç de yapmam canım ya beni böyle kabul edecek o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?