kv adayı daha tanışmadan beni sevmedi

Amaan boşver ya tanıyınca sever hayal kuruyor işte :)) benim babanem de yok renkli gözlü olsun yok şöyle olsun der dururdu. Ben kendi zevkime gore buldum onlar da çok sevdi bence sen de cana yakın, saygili olursan sevilirsin elbette hic kafana takma simdiden :) Pozitif enerji denen olay çok gerçek bence

Şahanesiniz bence.
Bu kadar pozitif yapıcı bir insanın olayları yoluna koymaması imkansız.
Mutluluklar

Not: boy konusunda sesli güldüm kusura bakmayın

Benim de sevgili kaynanacim minyon,kara kas kara göz, siyah saçlı hatta öğretmen bir gelin istiyormus hatta asla boşanmış olmayacakmis:) amaaa ben boşanmis biriydim,Sarışınım hiç minyon değilim uzun boyluyum ve muhendisim ve de kaynanacim hayalleriyle kaldi:) şimdi evliyiz kızımız var ve şaka yollu takılır im kendisine de hayallerimin Üstündesin kızım diye yalakalik yapar☺

sevgilimle bu konuyu konuştuk seninle ben evlenicem annem değil dedi kafana takıcak bi şey yok dedi
Eee madem böyle düşünüyor niye anlatıp moral bozuyor.
Size hiç bahsetmemeli ve zamanı gelince annesine demeliydi ben evlenecegim sen değil diye.
Size demesi hiç bir anlam taşımıyor. Duyarsız biri belli ki.

Ayyy valla bosvercen kaynanan kim ki seni sevsin cok mu onemli yani sen kendin olduktan sinra.bizim kaynana da boyle demis yok boylu poslu yok vurdu mu oturtan cinsten olsun demis amaben 1.55 im ve pek oyle vurdu mu oturtan cinsten deglim diyecegim o ki alla baktin olmuyor bakmayacaksin derler ya oyle yapmalisin ne derse desin sen sen oldugun icin ozelsin

ben öyle istediğim için saklar :)

alakasız ama bu arada sivilcelerinden nasıl kurtuldun ?
benim sivilceler öyle çok ucu sarı sarı sivilceler değildi hani deri altında oluyor yüzde kızarıklık yapan sivilceerdi ama çoktu yani önce bitkisel bi şeyler uygulayayım dedim ama hiç fayda etmedi gittim doktora imex sabun (onsuz yaşayamam artık ) sivex ve clindoxyl krem verdi 6 hafta kullandım kontrole gittim bu sefer sivex ve isotrexin verdi ama kontrolden sonra çok düzenli kullanmasam da gitti sivilceler

Sevgilin hakkında iyi şeyler düşünmedim. yaşı falan mı küçük de kişiliği oturmamış.
Madem annesinin dediklerini önemsemiyor neden sana kadar taşıyarak moral bozup antipati topluyor?
Kaldı ki "ne yapacağız?" diye sorması da son derece sinir bozucu.
Annesi internete ilan versin özelliklerine göre olan başvursun. Bakalım başvuranlardan paha biçilmez oğlunu beğenen çıkar mı?

ya kızlar adamın gelip bunu bana anlatması çok normal ve bence çok da iyi oldu yoksa ben annesin bu düşüncesini bilmeyecektim ve tanıştığımızda kadının beni sevmediğinden habersiz bir şekilde çok sıcak davranıp yalaka durumuna düşerdim kadının gözünde. iyi ya şimdi kadının beni sevmeyeceğini biliyorum ve ona göre davranıcam. bunu bana taşıması moralimi bozmaz ama antipati uyandırır. ne yapacağız sorusunu da şaka mahiyetli sormuştu :)

hayır bence...
belki annesi seni görünce çok sevecekti..
ama o seni ön yargı sahibi yaptı ve şimiden o seni değil sen onu sevmiyorsun ve bu da maalesef kalıcı olacak.
Anneler hep öyledir. Erkek anaları diyeyim sana. Oğullar Oxford ta okumuş gelmiş birer ay parçası sanırsın da hiç bir kız beğenmezler.

bilmiyorum ya bekleyip göreceğiz artık umarım her şey çok güzel olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…