- 7 Mayıs 2011
- 2.099
- 2.069
- 333
- Konu Sahibi befreenotcheap
-
bu özelliklerde biri olsanda sewmezdi zaten dert etme.. önemli olan sewgilin... :)kızlar selamlarsevgilimle neredeyse 2 buçuk yıldır beraberiz. henüz ailelerle tanışma olmadı. aslında bir sene önce tanışacaktık ben hiç istememe rağmen çünkü ben hala erken olduğunu düşünüyorum bazı sorunlar çıktı falan tanışamadık yani. ailesinin benden haberi yok ayrıca. tanışmadık ya hani söylese böyle biri var getir tanıştır denilir diye söylemedik.
neyse sevgilim bayramda annesiyle konuşuyorlar. annesi şunları söylüyor:
-gelinim uzun boylu manken gibi olacak ( benim boy 153)
-gelinimin yüzü pürüzsüz olacak (yüzümde sivilce problemi vardı geçti çok şükür ama henüz pürüzsüz denilmez)
-gelinim beyaz tenli olacak (buğday tenliyim)
bi de son olarak ekliyor: eğer böyle birini bulmazsan getirme karşıma !!
sevgilim bana bunları söyledi başta şaka sandım meğersem kadın ciddiymiş kadın daha tanımadan sevmedi beni iyi misevgilim de bana ne yapıcaz diye soruyor boyumu uzatamam ten rengimi de değiştiremem bunlar elimde olan şeyler değil zaten elimde olsa da ben kimse için değiştirmem kendimi, kendimden memnunum dedim ama içime oturdu tabi size anlatıyım dedim
bu arada sevgilim anasının tek oğluşu
ay şiştim
NOT sevgilimle bu konuyu konuştuk seninle ben evlenicem annem değil dedi kafana takıcak bi şey yok dedi
napıcaz sorusunu ciddi ciddi sormadı merak etmeyin
bi de sevgilimin kuzeni de çok uzun kuzeninin eşi de benim gibi minyon kısa düğünlerinde çok sorun olmuştu damat uzun gelin kısa diye çok laf yapılmıştı sülalesinde acımıştım kıza resmen
mühim olan dış görünüşü işlevselliğin önemi yokmuş ne cahil insanlar var yaa sanki kadın 18 yaşında aklı havada.aslında öle istediği birini bulacak üç posta yolum yolum yolacak kadını bak ozaman dış görünüş önemlimi.demek ki insanlık kayınvalide adayın için pek te önemli değilmiş şaka gibi ya
ağzına sağlık,cahil cüheleya anne diyemem ben demeli,teste tabi tutmalısende söyle ;kayınvalide adayım kilolu olmasın öyle kilolu bakımsız eğitimsiz cahil bir kv istemem ayrıca renkli gözlü olsun sarışın olsun apaka olsunki ilerde bebemiz olursa soyaçekimde sıkıntı istemem de. enkısa zamanda kurslara gitsin kendini yetiştirsin.ee koluma takıp annem diye gururla tanıtacağım kişi olmalı de.anne kelimesini haketmeli dimi ama :)))))
ben öğrenciyim hava trafik kontrolörü olucam inş sevgilim mühendis
millete hava atacak geliniyle sonra da dedikodusunu yapar artık elaleme:)mühim olan dış görünüşü işlevselliğin önemi yokmuş ne cahil insanlar var yaa sanki kadın 18 yaşında aklı havada.aslında öle istediği birini bulacak üç posta yolum yolum yolacak kadını bak ozaman dış görünüş önemlimi.
ya pardon çok alakasız da.hava trafik kontrolörü ne oluyo?
Uçaklar arabalar gibi istediği zaman kalkıp istediği zaman duramıyo.
Hava trafik kontrollorü kalkmasına izin veriyo acil durumda bilgi veriyo Uçakların mesafesini koruyo inmesine izin veriyo vs.
Hava polisi endoğru benEtme olur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?