kv adayı daha tanışmadan beni sevmedi

Kusura bakma da kv'den nikahına mı alacak gelini?
Ayrıca kendisinin tipi nasıl ??
Sevgilinin böyle birşeyi sana duyurması bence hoş değil.

bi de sevgilimin kuzeni de çok uzun kuzeninin eşi de benim gibi minyon kısa düğünlerinde çok sorun olmuştu damat uzun gelin kısa diye çok laf yapılmıştı sülalesinde acımıştım kıza resmen[/QUOTE]

Bu hiçte sorun değil. Kardeşim 1,92 eşi en fazla 1,60 var yok ama çok seviyorlar birbirlerini.
Düğünden önce gelinimiz yaklaşık 20 cm lik bir ayakkabı yaptırdı kimsede vay bu uzun vay bu kısa diyemedi
Geçici çözüm sıkıntı olmaz yani

bu özelliklerde biri olsanda sewmezdi zaten dert etme.. önemli olan sewgilin... :)

Kayınvalide adayını da biz seçebiliyor muyuz bana hiç düşünmediğim tip düştü Şaka bir yana erkek arkadaşınız madem annesinin fikrine saygı duymayacak seninle ben evleneceğim diyebiliyor neden gelip söylüyor ki annesinin söylediğini ? Şahsen daha sevgiliyken söylerse bunun nişanı var düğün hazırlığı var evlilik sonrası var bunlar da çok yıpranır ilişkiler her söyleneni söyleseydik ailelere yansıtsaydık başlamadan biterdi

erkek arkadaşın getirip bunları sana söyleyecek kadar şuursuzsa napacaz sorusunun cevabı tez elden ayrılalım olmalı bence. bu erkekler beceremiyolar denge kurmayı. daha şimdiden kaynana fobisi oluşturmuş üzerinde.. ne diyim böyle şuursuz bir adamla Allah yolunu açık etsin

Bizde damadı mavi veya yeşil gözlü isterdik olmayınca olmuyor işte gönül kime düşerse o oluyor , yakın çevremdede kaynana kızı boysuz bulunca sözü bozdurdu ve başka boylu kız ile oğlınu evlendirdi oğluda uzunboyluydu ama karekter berbat yani kız kurtuldu kısa olan

sende söyle ;kayınvalide adayım kilolu olmasın öyle kilolu bakımsız eğitimsiz cahil bir kv istemem ayrıca renkli gözlü olsun sarışın olsun apaka olsunki ilerde bebemiz olursa soyaçekimde sıkıntı istemem de. enkısa zamanda kurslara gitsin kendini yetiştirsin.ee koluma takıp annem diye gururla tanıtacağım kişi olmalı de.anne kelimesini haketmeli dimi ama :)))))

demek ki insanlık kayınvalide adayın için pek te önemli değilmiş şaka gibi ya
mühim olan dış görünüşü işlevselliğin önemi yokmuş ne cahil insanlar var yaa sanki kadın 18 yaşında aklı havada.aslında öle istediği birini bulacak üç posta yolum yolum yolacak kadını bak ozaman dış görünüş önemlimi.

kadınlar ne zaman gelin değil oğullarının hayat arkadaşı aldığını idrak ederlerse ancak o zaman huzurlu yuvalar inşaa edilir..ifrit oluyorum "bana gelin getir" cümlesinden ..cümledeki sanki bir meyveden bir oyuncaktan efendime söyleyeyim şahsa ait bir maldan söz ediliş biçimini seziyor musunuz ? gelin kelimesi lügattan kalksın arkadaş,alakası olan olmayan herkesin bu "gelin"den beklentisi oluşuyor sonra..
yorumları okumadım ama arkadaşım daha şimdiden anne bi atını geriye bağla diyemeyen adamdan koca falan olmaz ,böyle bağnaz cümleler kurmayı kendine hak gören kadın da atını geri bağlamaz,vaktin varken salla bu adamı ,ilerde özgüven problemi yaşamak istemiyorsan salla

ağzına sağlık,cahil cüheleya anne diyemem ben demeli,teste tabi tutmalı

millete hava atacak geliniyle sonra da dedikodusunu yapar artık elaleme:)

aman allahımmmmm ,
bir çılgın kayınvalide proflı daha . evlendıkten sonra tek oğluşunu sana vericeği için kv adayının içinde ne fırtınalar kopucak sımdıden görebılıyorum. hakkınızda hayırlısı.

iyi marka açık tonlarda doğal bir fondöten al
bir de topuklu ayakkabı giy
yapacak başka bişey yok

Anlamadım ki kv kendi koynuna mı alacakmış gelini.
Ne hadsiz insanlar var.
Neyin ne kadarını seçme ve isteme hakkına sahibim diye düşünse herkes keşke.

ya pardon çok alakasız da.hava trafik kontrolörü ne oluyo?

Uçaklar arabalar gibi istediği zaman kalkıp istediği zaman duramıyo.
Hava trafik kontrollorü kalkmasına izin veriyo acil durumda bilgi veriyo Uçakların mesafesini koruyo inmesine izin veriyo vs.
Hava polisi endoğru benEtme olur heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…