Helal ne güzel söyledin, aman üzülmesin diye neler çektik, hele ben aman sevgilim ayrılırsam üzülür diye diye neredeyse evlenecektim , çok şükür kurtuldum, ilk kendi mutluluğun, bak kv ile kp kendisini düşünüyor sizi düşünen kim.ne geliyorsa kirmamaya calismaktan geliyor zaten...
insanlari kirmamaya calistikca ,hayallerimizi kendimizi,hayatimizi kiriyoruz ve en acisi kimseyi memnun edemiyoruz.
acik acik soylemekten cekiniyorsaniz dolayli yollardan soyleyin, ama illa ki soyleyin.
Kayın pederimin emekli maaşı epey var artı çalışıyo kv çalışıyo ama iikisininkiler bi araya gelse abinin bi aylık taksitleri zor ödeniyo onların düğün yapmaya bile gücü yoktu bizde sevdik evlendik çokda iyi insanlar aslında yanlarında olmakta bi problem yok ama sonuçta karı kocayız bonya tuvalet kıl tüy ilişki yani özel olan herşey sorun oluyoneden kendınıze ait bı evınız olmadan evlendinizki?kirada olsa
yapılacak şey eşiniz birlikte oturmak istemediğinizi söyleıyecek başka yolu yok kırılmaınlar dıye bir ömür boyu bırlıkte oturmayı kabul edemezsınız
ayrıca neden kayınpederınızın borcunu ödüyorsunuzki çalışamıyacak durumdamı gelirlerimi yok
Helal ne güzel söyledin, aman üzülmesin diye neler çektik, hele ben aman sevgilim ayrılırsam üzülür diye diye neredeyse evlenecektim , çok şükür kurtuldum, ilk kendi mutluluğun, bak kv ile kp kendisini düşünüyor sizi düşünen kim.ne geliyorsa kirmamaya calismaktan geliyor zaten...
insanlari kirmamaya calistikca ,hayallerimizi kendimizi,hayatimizi kiriyoruz ve en acisi kimseyi memnun edemiyoruz.
acik acik soylemekten cekiniyorsaniz dolayli yollardan soyleyin, ama illa ki soyleyin.
Bu kadar zorlanıcamı düşünemedimbeş ay için nıye kvdeye yerleştiniz?
E para olmadan neyle döşiycez evi 2 senedir düğün yapmaya çalışıyoruz onlara kalsa daha bi 2 sene daha istemeyi bekliycektik benim ailemde görüşmemize karşıydı telde bile konuşamıyoduksevdik evlendık kısmını anlayamadım. yanı beş ayda ev tut döşe. bu mantıkta bırı neden kv deye yerleşir ki
aile ilişkileri bi garip eğer abısıde kardeşine yarım edıyorsa yanı para bir araya toplanıyorsa bişi diyemıycem ama durduk yere abısının borcunu ödüyorsanız yanı artık onada bişi diyemöıyorumKayın pederimin emekli maaşı epey var artı çalışıyo kv çalışıyo ama iikisininkiler bi araya gelse abinin bi aylık taksitleri zor ödeniyo onların düğün yapmaya bile gücü yoktu bizde sevdik evlendik çokda iyi insanlar aslında yanlarında olmakta bi problem yok ama sonuçta karı kocayız bonya tuvalet kıl tüy ilişki yani özel olan herşey sorun oluyo
öyleyse açık acık bahane üretmeden söyleyın. kırılmayın darılmayın basımın üstünde yerınız hala var. size saygı da duyuyorum ama ben beraber yaşamanın benı bu kadar zorlayacagını düşünmemiştim ev üstüne ev olmuyormuş. kırılmayın derdim. anlayışlıdırlar umarım. yok huzursuzluk edıyolar küsüyorlar ıse kendileri bilirler. koyardım tepkimi mesafemi. peşinizden gelecek hallerı yok ya.Bu kadar zorlanıcamı düşünemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?