Adamın maaşına gelen hacizlerden kendine bile para kalmıyoki yeri geliyo evlerinin alışverişini bile biz yapıyoruzaile ilişkileri bi garip eğer abısıde kardeşine yarım edıyorsa yanı para bir araya toplanıyorsa bişi diyemıycem ama durduk yere abısının borcunu ödüyorsanız yanı artık onada bişi diyemöıyorum
Ya işte sorun orda kv tam bir tiripcan en ufak şeye haftalarca yüzüne bakmıyo insanın eşim bi kere küçücük bişey dedi diye günlerce küstü haftalarca laf soktu böyle bişeyi haytta kaldıramazöyleyse açık acık bahane üretmeden söyleyın. kırılmayın darılmayın basımın üstünde yerınız hala var. size saygı da duyuyorum ama ben beraber yaşamanın benı bu kadar zorlayacagını düşünmemiştim ev üstüne ev olmuyormuş. kırılmayın derdim. anlayışlıdırlar umarım. yok huzursuzluk edıyolar küsüyorlar ıse kendileri bilirler. koyardım tepkimi mesafemi. peşinizden gelecek hallerı yok ya.
arkadaşım siz olmasanız ne olacak siz bu adamı kurtarmak içinmi evlendınız eşiniz aklını başına alsan kendısının hiç bi dayanağı yokkken yardım melekliğine soyunmasın taşıma suyla değirmen dönmez hesabını bılmeyen adamında borcu bıtmez seçim sizinAdamın maaşına gelen hacizlerden kendine bile para kalmıyoki yeri geliyo evlerinin alışverişini bile biz yapıyoruz
o zaman onun kaldırıp kaldıramayacagını sallamayacaksınız. keyfi bilir. dilediği kadar küsebılır. katı olmayı bıleceksınız. yoksa kendınızden verırsınız. insana göre muamele. eşini iyice yanına al. akıllı davran. bütün duygu sömürülerine hazırlıklı ol eşini de hazırla.Ya işte sorun orda kv tam bir tiripcan en ufak şeye haftalarca yüzüne bakmıyo insanın eşim bi kere küçücük bişey dedi diye günlerce küstü haftalarca laf soktu böyle bişeyi haytta kaldıramaz
Allah tan eşim benden daha çok istiyo ayrı olmayıo zaman onun kaldırıp kaldıramayacagını sallamayacaksınız. keyfi bilir. dilediği kadar küsebılır. katı olmayı bıleceksınız. yoksa kendınızden verırsınız. insana göre muamele. eşini iyice yanına al. akıllı davran. bütün duygu sömürülerine hazırlıklı ol eşini de hazırla.
Bunu bastan düsüncektin ben bu zamanda hala ayni eve gelin giddenleri anlamiyorum akil var mantik var herseye müdahale edecekler en kötüsü ne biliyormusun özelin yok.yan odada kayinpeder yazarken eşinle ilikise girmek hic düsünemem bile banyoya kalksan gece anlasilcak ne kadar rahatsoniz ben olsam hayatta yapamam. Ne zamam esinle yattigin belli ya ...Kayın pederimin emekli maaşı epey var artı çalışıyo kv çalışıyo ama iikisininkiler bi araya gelse abinin bi aylık taksitleri zor ödeniyo onların düğün yapmaya bile gücü yoktu bizde sevdik evlendik çokda iyi insanlar aslında yanlarında olmakta bi problem yok ama sonuçta karı kocayız bonya tuvalet kıl tüy ilişki yani özel olan herşey sorun oluyo
Aynen katiliyorum engeli bunlar baskasinin borcunu ödicem isim yoktu bir an önce evi ayirmaya bakin sizin gibi deliyi buldular tabi ayrilmak istemez kvde oh borcarda ödeniOrSen zaten 5 aydır kv ile oturuyorsun, neden?
Neden başkalarının borcunu ödüyosunuz abisi babası neden kendi borcunu ödemiyor, zihinsel engelli sanırım esin, bizim de borç var çıtlat bakalım bizimkini de öder belki
Kadın 5 aydır oturuyoruz daha da otururuz mantığında olay bu, şaşıracak birsey yok, hani herkes kendi evinde olup kv birden sizle yaşıcam dese şaşırmakta haklı olurdun
Allah tan eşim benden daha çok istiyo ayrı olmayı
Valla kirala 1 odali ev bitti yeni evlisin ya evde kv kbaba varken nasil rahat ediyorsun ama hatta sende bastan düsüncenYa işte sorun orda kv tam bir tiripcan en ufak şeye haftalarca yüzüne bakmıyo insanın eşim bi kere küçücük bişey dedi diye günlerce küstü haftalarca laf soktu böyle bişeyi haytta kaldıramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?