- 16 Haziran 2011
- 16.130
- 70.475
- 798
ve son beni şok eden gelişme görümcem hamileymiş evlenmeden hamile kalmış ne olacak bu işin sonu çok merak ediyorum sizce ne olur kızlar
Ne kadar saçma bir başlık yazmışsın bu olayın dolandırıcılıkla ne ilgisi var? Ayrıca sana bir zararları yoksa seni neden ilgilendiriyor bu durum onuda anlamadım..Var mı sana zararları?Merhaba arkadaşlar daha önce de bir konu açmıştım benim bir görümcem var 40 yaşında daha önce evlenip boşanmış kendinden on yaş küçük bir adamla nişanlandı adam ve ailesi görümcemin gerçek durumunu bilmiyorlar benim cimri Kayınvalidem altındaki arabayı damadına verdi oğlan ve ailesine mükemmel bir sofra kurdu görümcemin Kayınvalidesi nişan da baygınlık geçirdi bunlara hakaretler etti kadın ama kaynanam hiç orali olmadı hakaretlere gülücüklerle cevap verdi ve son beni şok eden gelişme görümcem hamileymiş evlenmeden hamile kalmış ne olacak bu işin sonu çok merak ediyorum sizce ne olur kızlar
size neyse cevap vermeyin ne diye okuyup yorum yapıyorsunuz yapmayınya ne güzel işte :),, ben hazır paket diyorum,,, damatda şanslı hamileliğin en zor dönemi (ilk 3 ay) ayrı geçiyor,,,,
ayy çok sevindim görümcen adına,,, 40 yaşında olmasına rağmen de hamile kalmış,,, sağlıkla sıhhatle kucağına alır bebeğini ,,,
yoktur olsa hamile kadının bu kadar kötülüğünü isteyemez heraldeSizin cocugunuz varmi
Ewet onun ve kaynanamin yüzünden boşanma aşamasına geldik neler çektim allah bilir bu işten kolayca siyrilmasinlar burunlarindan gelsingörümcen sana bi kötülük yaptı mı ?
vicdan azabı değil de gelinin gazabı desekKonu sahibinin eski konusunu hatirliyorum. Kv epey bir alicengiz oyunu filan etmisti. Burda yarim yamalak anlatinca anlasilmamis. Kizinin ilk evliligini saklamalar filan. Ailenin icinde olup da insan malesef soyadini tasiyinca banane olamiyordur. Kotu bir durum gercegi biliyorsun ama karsiya soyleyemiyorsun vicdan azabi. Allah biliyor ya okuyunca hamileligin gercekligine de inanasim gelmedi
Gayri meşru hamileliğin neyini kiskanayim ben de bebek bekliyorum çok şükür hem de evlilik birliği içindeykenyoktur olsa hamile kadının bu kadar kötülüğünü isteyemez heralde
buraya başlık atıyorsan insanlar da yorum yapar,,,,S
size neyse cevap vermeyin ne diye okuyup yorum yapıyorsunuz yapmayın
arada bi bebek var artık, bence siz hıncınızı başka şekilde çıkarın kayınvalidedenEwet onun ve kaynanamin yüzünden boşanma aşamasına geldik neler çektim allah bilir bu işten kolayca siyrilmasinlar burunlarindan gelsin
ben kıskanıyosunuz mu demişim, nerde demişim allah allah ???Gayri meşru hamileliğin neyini kiskanayim ben de bebek bekliyorum çok şükür hem de evlilik birliği içindeyken
Neyini kiskanayim bende bebek bekliyorum çok şükür gayri meşru nikahsiz hamileliğin araba karşılığı koca olan adamın neyini kiskanayimKıskançlıktan cildiniz solar , sinirleriniz harap olur. Görümceniz mutlu mesut kocası ve bebesiyle uyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?