bence buyuk konusmayınGayri meşru hamileliğin neyini kiskanayim ben de bebek bekliyorum çok şükür hem de evlilik birliği içindeyken
Ayy ne kadar akıllı bir kadınsin kim kapı dışarı oluyormuş çok bilmiş burada biri evlenmeden hamile kaldım dese nasıl ahlâk polisligi yaparsın kim bilirBen dddim kiskanyor diue ayrix maşallah gorumce 40 yasinda dogal gebe umarim saglikla kucagina alir
bence sizde normal insan olmayi deneyin zra karninizda bebginizle kapi disari edilirsiniz. Bu isi bozmaya kalkmayin onlarin hayatı sizibu kadar baglamaz
kaynana yuzundem bosanma asamasina gelmissen kocan onlara inandiysa yukarda desigim gibi kendinikapi dışarı bulursun
yok sen kaldiramadiysan buda senin zayifligin ama ondan snra olacaklara nasil gigus germeyi düşünüyorsun coook merak ettim
KV bana o kadar kötülük yaptı ki anlatamam ne nisanimda ne düğünümde hicbirsey yapmadi bana sahte takı taktı kendi dolabindaki eski t shirtüne cengelli iğne ile etiket takıp bana yutturmaya kalkti bu iş burnundan gelsin istiyorum
Kaynana organize suc örgütü lideri olabilir.
boks maçına kenardan taktik veren antrenör gibi olmuşKonu sahibi uslubunu bozmayasin sakin diye bi uyarma geregi duydum. Gereksiz yere ban yeme. Elestiriye acik ol. Hosuna gitmeyen yorumlara atarla cevap verme. Kendini ifade etmeye calis. Kucuk bi uyari, yanlis anlama
Baktim ortam geriliyorboks maçına kenardan taktik veren antrenör gibi olmuş
Ben evlenmeden hamile kaldım, kızım doğmadan bir ay önce evlendim, ahlaksız da değilim cok sükür.Ayy ne kadar akıllı bir kadınsin kim kapı dışarı oluyormuş çok bilmiş burada biri evlenmeden hamile kaldım dese nasıl ahlâk polisligi yaparsın kim bilir
wuuuuu kv gel bu ne yaa aman dua et oğlu ona benzemesinKV bana o kadar kötülük yaptı ki anlatamam ne nisanimda ne düğünümde hicbirsey yapmadi bana sahte takı taktı kendi dolabindaki eski t shirtüne cengelli iğne ile etiket takıp bana yutturmaya kalkti bu iş burnundan gelsin istiyorum
Neyini kiskanayim bende bebek bekliyorum çok şükür gayri meşru nikahsiz hamileliğin araba karşılığı koca olan adamın neyini kiskanayim
KV bana o kadar kötülük yaptı ki anlatamam ne nisanimda ne düğünümde hicbirsey yapmadi bana sahte takı taktı kendi dolabindaki eski t shirtüne cengelli iğne ile etiket takıp bana yutturmaya kalkti bu iş burnundan gelsin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?