KV dolandırıcı çıktı

Ben dddim kiskanyor diue ayrix maşallah gorumce 40 yasinda dogal gebe umarim saglikla kucagina alir
bence sizde normal insan olmayi deneyin zra karninizda bebginizle kapi disari edilirsiniz. Bu isi bozmaya kalkmayin onlarin hayatı sizibu kadar baglamaz
kaynana yuzundem bosanma asamasina gelmissen kocan onlara inandiysa yukarda desigim gibi kendinikapi dışarı bulursun
yok sen kaldiramadiysan buda senin zayifligin ama ondan snra olacaklara nasil gigus germeyi düşünüyorsun coook merak ettim

Bence kayinvaliden bir gangster
Suc orgutunun uyelerinden biri gorumcen, aman dikkat et digeri esin olmasin
Saka bi yana bence onlarin hayatina ve ozeline fazla dahil olma, uzaktan izle. Kayinvalidene neden dolandirici dedigini anlamadim. Damat adayi cok mu zengin, kizini ona vermeye cok mu hevesli bu yuzden. Tum yalanlari damat zengin oldugu icin mi soyluyor

vay anam vaaay ortalık karışmış kıız iki dakka başka yerlere baktık kız nolmuş:))))

şaka bi yana

gerçekten birilerinin planlı bi şekilde birini kandırması çok çirkin.
ama gelin görün oğlan bi şekilde tava gelmiş yada sevmiş.gerisi önemli değil. eğer karşı taraf için önemliyse kendi oğulları açıklasın artık.
kv niz de bence Esra Erol a danışman olsun, elektrik alamayanlara bi el atar artık:))))

Ayy ne kadar akıllı bir kadınsin kim kapı dışarı oluyormuş çok bilmiş burada biri evlenmeden hamile kaldım dese nasıl ahlâk polisligi yaparsın kim bilir

madem hamilesiniz kalbinizi bu kadar sinir stres doljurmayın kendi bebeğnizh zarar bu tip stresler, ayrıca sizin ki nası cansa onlarınki de can, doğmamış bebeğe kötülük dilemiş oluyosunuz, allah başınıza verir allah korusun , böyle şeyler düşünmeyin bence

Bende kV hırsızlık falan yaptı sandım.. ne kadar hırslı kinli yaziyosunuz.. başkasının mutsuzluguyla mutluluk kurmaya çalışanlar hep yenilirler. Size yaptıklarini bilmem ama size bişey yaptılar diye gelip buraya kendi içinizde kalması gereken şeyleri yazmaniz ne biliyim. Ne beklediniz ki bizden gorumcenizi yuhlayip kV nizin dedikdedikodusunu yapıp sizi teselli etmemizi falan mı ? 40 yaşında kadın istediğini yapar annesine bile sormasina gerek yokken size icazet vericekti heralde. Karninizda bebek varken kinamayin birini.

Yok canim hic yapmam banane dimi sonuçta
ayrica hicte yapmadım
elalemin bebegini kiskanmaktan vazgev
da demin omlar yuzunden ayrilmaya kadar gittik diyosun bu isi bozdugunda neler olur sen dusun bayan hamile+agresif

Kaynana organize suc örgütü lideri olabilir.

ufaktan başlamış ama sonradan işi büyütmüş.

Bunları bilip elinizi ayağınızı neden çekmediniz ki acaba, ne haberiniz olurdu, ne de derdiniz olurdu şimdi O iş kaynananızın burnundan gelmez boşuna kendinizi yemeyin, kadın hakareti bile soğukkanlıkla hatta gülücükle karşılayabiliyormuş, gidip siz söylemedikçe alan razı, veren razı durumu olacak. Söylerseniz kim "kötü gelin" olacak bir tahmin edin.

Son düzenleme:
["jotani, post: 38292032, member: 398945"]KV bana o kadar kötülük yaptı ki anlatamam ne nisanimda ne düğünümde hicbirsey yapmadi bana sahte takı taktı kendi dolabindaki eski t shirtüne cengelli iğne ile etiket takıp bana yutturmaya kalkti bu iş burnundan gelsin istiyorum[/QUOTE]

Butun öfke KV ye ...gorumcenin boyle olmasına seviniiyorsun hatta daha kotu olsun ki içi acisın istiyorsun... Bunları duyunca müjdeler gibi buraya yaziyorsun ...bir nevi seninc çığlıkları bunlar...

Bence böyle yapma

Konu sahibi uslubunu bozmayasin sakin diye bi uyarma geregi duydum. Gereksiz yere ban yeme. Elestiriye acik ol. Hosuna gitmeyen yorumlara atarla cevap verme. Kendini ifade etmeye calis. Kucuk bi uyari, yanlis anlama
boks maçına kenardan taktik veren antrenör gibi olmuş

Ayy ne kadar akıllı bir kadınsin kim kapı dışarı oluyormuş çok bilmiş burada biri evlenmeden hamile kaldım dese nasıl ahlâk polisligi yaparsın kim bilir
Ben evlenmeden hamile kaldım, kızım doğmadan bir ay önce evlendim, ahlaksız da değilim cok sükür.

Ahlaksız olan seni ve damadı kandıran kocan kayınvaliden görümcen. Görümcenin ahlaksızlığı hamile kalmasıyla ilgili değil, yalancılığıyla ilgili.

wuuuuu kv gel bu ne yaa aman dua et oğlu ona benzemesin

Neyini kiskanayim bende bebek bekliyorum çok şükür gayri meşru nikahsiz hamileliğin araba karşılığı koca olan adamın neyini kiskanayim

Kıskanmıyorsanız hamile halinizle görümcenizin hayatı ve ilişkisine neden kafa yoruyorsunuz jotani ? Kıskanmak insani bir duygudur , frenlenebilir , kontrol edilebilir.

Görümcenizin müstakbel eşi ve ailesi , gerekli araştırmaları yapmışlardır belki de. Yaş vb saklanabilir durumlar değil ki , eninde sonunda açığa çıkar.

Adam = araba karşılığı koca olan ;

Görümce = 40 yaşında , ( kendini karşı tarafa kabul ettirmek için 33 diyor size göre ) gayri meşru nikahsız hamile

Neden seçtiğiniz kelimeler bu kadar kırıcı. Neden görümcenizi aşağılayan tabirler kullanıyorsunuz ?

Onlar birbirlerini sevmiş , birbirlerini seçmişler. Geride kalanlara mutluluk dilemek düşer.

Madem ki bu denli kötü insanlardı , daha nişan aşamasında anladınız , o zaman düğün olmayabilirdi değil mi jotani ? Evlenmeyi seçtiğinize göre o dönemde sorun değildi sanırım ki bunlar.

Şu an ki asıl sorun sizin istediklerinize ( takı vb maddi unsurlar ) evlenip ayrılmış görümcenizin sahip olması veya olacak olması olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…