Büyük'lerin yanında hayır diyemedimNiye tasıdın ki? Hata etmissin. Böyle böyle abartıyorlar işte ses etmedikce
Evet ya uğraşmak istemiyorum onunlaO zaman hic takmicaksin daha buyuk Bisey oldugunda verirsin cevabini
Oha yani pis gıcık.Esinizin tepkisi ne oldu?merhaba arkadaşlar , benim sorunum genel aslında Kv beni pek sevmiyor istemiyor galiba biz yeni evli sayılırız 2 sene oldu evleneli bugun hep beraber eltimlerde toplanmıştık ben büyüklerle otururken yeğenler diğer odaya sehpa taşıyacaklardı Kv siz Bırakın gelin var burda o taşır taşısın dedi bana tasıttı sonra en son vedalaşırlarken eşime canım oğlum dedi elini öptürdü herkese elini öptürdü bende tam öpevektim sıra bana geldi bi geri Çekildi ve tokalaştı sadece benle herkese sarıldı benle tokalaştı ne yapardınız siz olsanız ?
Eşim o anda orada değildi baska odadaydı biz kadınlar ve aile Büyük'leri oradayken yaptı bunuOha yani pis gıcık.Esinizin tepkisi ne oldu?
Ta en baştan beri bana karşı böyle bilmiyorum sebebi nedir yani birdenbire böyle olmadıVallahi bi degisiksiniz ha eşinize niye soulemiyorsunuz bütün bunları
hepsini geçtim yolda görüp selam vermemek nedir ya
bütün bunların bir sebebi olmalı ve o sebep nedir yazmamissiniz durup dururken olmaz bunlar bence
peki sebebini ogrenmeye çalıştiniz mi hiç en azından eşinize sordunuz muTa en baştan beri bana karşı böyle bilmiyorum sebebi nedir yani birdenbire böyle olmadı
Canıma minnet tokalaşırımmerhaba arkadaşlar , benim sorunum genel aslında Kv beni pek sevmiyor istemiyor galiba biz yeni evli sayılırız 2 sene oldu evleneli bugun hep beraber eltimlerde toplanmıştık ben büyüklerle otururken yeğenler diğer odaya sehpa taşıyacaklardı Kv siz Bırakın gelin var burda o taşır taşısın dedi bana tasıttı sonra en son vedalaşırlarken eşime canım oğlum dedi elini öptürdü herkese elini öptürdü bende tam öpevektim sıra bana geldi bi geri Çekildi ve tokalaştı sadece benle herkese sarıldı benle tokalaştı ne yapardınız siz olsanız ?
yani zaten kendisi çok soğuk ve kendini beğenmiş genel larak insanlara tepeden bakan ve sert yapılı biri belki o yüzden olabilir diye düşünüyorumpeki sebebini ogrenmeye çalıştiniz mi hiç en azından eşinize sordunuz mu
eşimi üzmek istemedim zaten kv ile sık görüşmüyoruz diyeAyol 2 senelik evliliğin yeniliği mi kalmış artık alemsin. Söyle kocana çatır çatır herkes kendini toplasın. Böyle şey mi olur sen geç bile kalmışsın tavrını koymakta.
herkesin içinde aklıma gelmedi ve ayıp olmasın aile büyükleri de oradaydı diye taşıdımCanıma minnet tokalaşırım
O sehpayı da taşımam bir iş uydurur kaçarım
bende sevmem normalde el öpmeyi ama uzatınca öpüyoruz mecburel öpmek ne ya. öpme elini. takmıyosa takmasın sen de takma.
öyle ama insanın siniri bozluyor işte canımÇok büyük bir eksiklik değil :)
bir de insanların içinde yaptı bunu düşününbir daha denk geldiğinizde sor açık açık
münasebetsiz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?